Buzin stoji iza Lex Agrokora
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Buzin stoji iza Lex Agrokora
vjerodostojnost?stabilnost?vražju mater,padaju maske na sve strane.Plenki bi već jednom mogao zapjevati:mila moja majćice,pale su mi gaćice...
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
ne ide tebi razumijevanje značenja uhljeb, vidim ja.Gnječ wrote:Noor wrote:u istri uz cestu na stolčićima prodaju svašta finoga, m. ulje, likeri, bilo je puno i šparoga u kanticama, ma ne vidim fiskalne kase....Gnječ wrote:veber wrote:znači da odem na plac?Gnječ wrote:
trešnja ima malo a kupaca je puno. uz to trešnje su kvarljiva roba zato je i cijena takva.
recimo 50 kg po 10ojra fina lova.
a ima i višanja pun kurac.
pa idi ja ti ne branim. stavi si fiskalnu kasu i prodaji trešnje.
prijavi ih ti si državotvorna hrvatica uhljeb kaži im ovo je hrvatska!
aj sjedi u hlad i prouči, pa dođi opet.
Guest- Guest
qurve su poštenije od ovog šljama koji nas upropaštava non-stop 24 sata 365 dana u godini...pismejker wrote:qurve ne nose gacice...
vili40-
2015-08-02
Njeki su Mussoliniju pa su se kasnije od jada bacali u fojbe.Gnječ wrote:jastreb wrote: Neki dan sam na jutarnjim vijestima gledao novu antirusku (ali i antihrvatsku) svinjariju.
Plenković je primio nekog ukrajinskog čimbenika Volodimira i rekao kako Hrvatska ima iskustva u reintegraciji okupiranih područja,a Volodimir je upozorio na agresivnu politiku Rusije ne samo prema susjedima već i šire,u čemu su se obojica usuglasili.
Hrvatska,po ne znam koji put vodi vratolomnu politiku ulijetanja grlom u jagode koja joj se lako može obiti o glavu.
lizali su hrvati šupak Hitleru pa su nakon toga zalutali po Sloveniji u raznim škrapama i rudnicima ugljena. vidim povijest se ponavlja.
Odmazda skvadristom zbog zločinah nad Hrvati.Gnječ wrote:egzekucije su bile čisto privatna stvar oko za oko.
Ne, partizani bili su prije Zapadnjakah, ušli su i u Trst. Ti bi to kao iredentist trebal znati, tko vam je mjeru uzel.Gnječ wrote:kasnije je Istru okupirao Romel sa svojom škvadrom a partizani su stigli tek na kraju kad je sve bilo gotovo. a prije partizana su stigli englezi, škoti, australijanci novozelanđani i ameri.
definitivno....uffff..vidim prilijev cistokrvnih Ukrajinki.,,ahhh sto su lijepe i stamene...prefinjenih lica..vili40 wrote:qurve su poštenije od ovog šljama koji nas upropaštava non-stop 24 sata 365 dana u godini...pismejker wrote:qurve ne nose gacice...
Guest- Guest
Potkradaju Hrvatsku jer se nadaju povratku Italije.Noor wrote:u istri uz cestu na stolčićima prodaju svašta finoga, m. ulje, likeri, bilo je puno i šparoga u kanticama, ma ne vidim fiskalne kase....Gnječ wrote:veber wrote:znači da odem na plac?Gnječ wrote:Noor wrote:
je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 kn
trešnja ima malo a kupaca je puno. uz to trešnje su kvarljiva roba zato je i cijena takva.
Iskustva, očito, imaš.pismejker wrote:qurve ne nose gacice...
ne mogu vise nego sto drzava njih potkrada ,sa sto vrsta poreza i nameta...Regoč wrote:Potkradaju Hrvatsku jer se nadaju povratku Italije.Noor wrote:u istri uz cestu na stolčićima prodaju svašta finoga, m. ulje, likeri, bilo je puno i šparoga u kanticama, ma ne vidim fiskalne kase....Gnječ wrote:veber wrote:znači da odem na plac?Gnječ wrote:
Guest- Guest
Istekal Rujki rok uporabe?pismejker wrote:definitivno....uffff..vidim prilijev cistokrvnih Ukrajinki.,,ahhh sto su lijepe i stamene...prefinjenih lica..vili40 wrote:qurve su poštenije od ovog šljama koji nas upropaštava non-stop 24 sata 365 dana u godini...pismejker wrote:qurve ne nose gacice...
Kako ih potkrada ako rade na crno?pismejker wrote:ne mogu vise nego sto drzava njih potkrada ,sa sto vrsta poreza i nameta...Regoč wrote:Potkradaju Hrvatsku jer se nadaju povratku Italije.Noor wrote:u istri uz cestu na stolčićima prodaju svašta finoga, m. ulje, likeri, bilo je puno i šparoga u kanticama, ma ne vidim fiskalne kase....Gnječ wrote:veber wrote:
znači da odem na plac?
Vi "priko Učke" (osim nas iz Rijeke i okoline) imate sasvim pogrešnu percepciju o Istri i Istrijanima. Oni ne očekuju nikakav povratak Italije,već se više oslanjaju sami na sebe nego na ostatak Hrvatske,a u čemu imaju i pravo.Regoč wrote:
Potkradaju Hrvatsku jer se nadaju povratku Italije.
Istra je ono što je u SFRJ bila Slovenija. Drže se zajedno,kompaktni su. Nisu skloni iseljavanju i u Istri ostaju pa makar i sjekire padale. Prihvaćaju svakoga sa strane i došljaci se ondje zbog blage prirode Istrijana i veoma ugodne klime i podneblja, uglavnom asimiliraju i istrijaniziraju.
Služio sam vojsku sa brojnim istrijanima i vjeruj mi da bi neki Momčilo u jednoj Lici ili Dalmaciji bio veliki četnik,a u Istri je domaći čovik koji govori čakavicom,sluša Atomsko sklonište i lovi ribe.
Istra je takva valjda stoljećima.
A to što nemaju povjerenja u ostatak Hrvatske,i u politiku vrhovništzva,zar je to što čudno???
Last edited by jastreb on Thu 15 Jun - 15:19; edited 1 time in total
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nope..no cura koju sam vidio,onako...hmmm.tanana sva,visoka,a sa umerenim i prekrasnim oblinama,lice pravo slavensko,vilica malo sira,glava nije izduzena,plava original kosa,prelijepa svijetla porculanska put,haljina crna,do iznad koljena,niti tijesna niti siroka,blago strukirana a struk..bes mi ako je vise od 55 cenata...Regoč wrote:Istekal Rujki rok uporabe?pismejker wrote:definitivno....uffff..vidim prilijev cistokrvnih Ukrajinki.,,ahhh sto su lijepe i stamene...prefinjenih lica..vili40 wrote:qurve su poštenije od ovog šljama koji nas upropaštava non-stop 24 sata 365 dana u godini...pismejker wrote:qurve ne nose gacice...
samo gledati...ufffff...Bog da grijesnicima Oči...
Guest- Guest
Potkrada ih ako prijave posel...nema da disu..Regoč wrote:Kako ih potkrada ako rade na crno?pismejker wrote:ne mogu vise nego sto drzava njih potkrada ,sa sto vrsta poreza i nameta...Regoč wrote:Potkradaju Hrvatsku jer se nadaju povratku Italije.Noor wrote:u istri uz cestu na stolčićima prodaju svašta finoga, m. ulje, likeri, bilo je puno i šparoga u kanticama, ma ne vidim fiskalne kase....Gnječ wrote:
Guest- Guest
dođi kod mene, držat ću ti lojtruNoor wrote:
to sam već nabrala :)
a sad idem delat gleichgewicht
s trešnjama..njam
kaj je ovaj glajhgeviht?
2014-12-30
asilovski wrote:Pa ako se zadužiš kod lešinarskog fonda rezultat vrlo teško može biti drugačiji, nažalost
Kad se ekstremno zadužiš po kamatama od 10-12% onda rezultat vrlo teško može biti drugačiji. Bilo to kod lešinarskih fondova ili kod Sberbank. Sasvim svejedno.
Guest- Guest
veber wrote:dođi kod mene, držat ću ti lojtruNoor wrote:
to sam već nabrala :)
a sad idem delat gleichgewicht
s trešnjama..njam
kaj je ovaj glajhgeviht?
Ravnoteža.
Guest- Guest
Pinochet wrote:TRPAJ
TRPAJ
TRPAJ
A evo nam i forumskog klauna.
Guest- Guest
uopce ne mogu pojmiti te idiote koji ulijecu u takve zelenaske kredite,koje jednostavno ne mogu pratiti,tu kamatu..unaprijed si osudjen na propast...
Guest- Guest
Regoč wrote:S obzirom na tvoju sklonost netočnim interpretacijam tuđih upisah, suzdržat ću se od komentara.asilovski wrote:Pa šejker i metilda oni govore kako smo zajebali ruse, očuvali agrokor i dobili svježa sredstva od američkih saveznika i ulagača
Pa on je toliko smušen da neprestano krivo intepretira i svoje, a gdje ne bi tuđe upise.
Guest- Guest
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Iza Agrokora stoji Franjo Gregurić zv. Tata
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Buzin je naša svetinja i s njegovog puta ne skrećemo
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Buzin je naša svetinja i s njegovog puta ne skrećemo