Buzin stoji iza Lex Agrokora
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Buzin stoji iza Lex Agrokora
marcellus wrote:u biti sam ja to napisao u travnju
a jebiga nemam pojma da znao bio bih copy paste i začavlao link.
Guest- Guest
Tješi se. Prolazi sve, samo su Hrvati konstanta.Gnječ wrote:Regoč wrote:Evo Mletčiću za utjehu.
utjehu? utjehu zbog čega ustašo? otić ćete i vi iz Istre neboj se. otišli su puno veći i moćniji igrači od vas malih nesposobnih destruktivnih kretena a mi smo ostali i dalje u Istri. a vas se i tako ništa ne pita kad vam dođe naredba iz Buzina morate biti tiho i napraviti kako vam vaši gazde kažu.
Vidim trolanjeNoor wrote:jok, samo ti znašasilovski wrote:How Hedge Funds Deepen Puerto Rico’s Debt Crisis
Vulture investors have descended on the commonwealth, taking advantage of a debt crisis that has impoverished citizens and created massive unemployment.
Knighthead Capital Management co-founder Tom Wagner recently told Bloomberg. In fact, Puerto Rico could pay only by destroying what’s left of its economy.
http://prospect.org/article/how-hedge-funds-are-pillaging-puerto-rico
Čitaj Noorka, valjda znaš da čitaš engleski
ja jedino imam potrebu dan kvalitetnije iskoristiti ..hehe
Kermit-
2014-04-17
jel iz kugle od kristala?asilovski wrote:Vidim trolanjeNoor wrote:jok, samo ti znašasilovski wrote:How Hedge Funds Deepen Puerto Rico’s Debt Crisis
Vulture investors have descended on the commonwealth, taking advantage of a debt crisis that has impoverished citizens and created massive unemployment.
Knighthead Capital Management co-founder Tom Wagner recently told Bloomberg. In fact, Puerto Rico could pay only by destroying what’s left of its economy.
grah? karte?
Guest- Guest
Noor wrote:jel iz kugle od kristala?asilovski wrote:Vidim trolanje
grah? karte?
Ma on svako jutro prvo pažljivo analizira svoju stolicu i tek onda dolazi na forum. Toliko su mu dobra predviđanja. Kakva metoda, takvi rezultati.
Guest- Guest
ah, tako..to mnogo toga objašnjava.slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:jel iz kugle od kristala?asilovski wrote:Vidim trolanje
grah? karte?
Ma on svako jutro prvo pažljivo analizira svoju stolicu i tek onda dolazi na forum. Toliko su mu dobra predviđanja. Kakva metoda, takvi rezultati.
Guest- Guest
Linkovi, citati i analize doli Vi iz Čardak uhljeb ekipe ad hominem, bulažnjenje i u tvom slučaju shizofrene plahte od tekstova sa nasumičnim nizovima riječislidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:jel iz kugle od kristala?asilovski wrote:Vidim trolanje
grah? karte?
Kermit-
2014-04-17
Ne znam točno vjerojatno prošetaš pudla, a nalon toga birinčenje i trolanje tema koje dižu osobe koje ne voliš...u glupost je uvijek banalnaNoor wrote:jel iz kugle od kristala?asilovski wrote:Vidim trolanjeNoor wrote:jok, samo ti znašasilovski wrote:How Hedge Funds Deepen Puerto Rico’s Debt Crisis
grah? karte?
Kermit-
2014-04-17
a tko kaže da te ne volim...ma ja te obožavam asilaasilovski wrote:
Ne znam točno vjerojatno prošetaš pudla, a nalon toga birinčenje i trolanje tema koje dižu osobe koje ne voliš...u glupost je uvijek banalna
nemam pudla.
Guest- Guest
asilovski wrote:Linkovi, citati i analize doli Vi iz Čardak uhljeb ekipe ad hominem, bulažnjenje i u tvom slučaju shizofrene plahte od tekstova sa nasumičnim nizovima riječi
I sve to popraćeno tvojim fekalnim intepretacijama do razine mentalne retardiranosti.
Ili je samo delirijum tremens u pitanju? Sasvim svejedno. Iste fekalije, drugo pakovanje.
Evo, tipičan primjer za to je tvoja ocjena o mojim postovima garniranim znanstvenim argumentima, ali je jasno da praznovjerne okultno-mistične nakaze poput tebe osjećaju jednu patološku mržnju prema znanosti jer ista jasno prikazuje njihov svjetonazor kao potpuno izgubljen u bespućima prostorvremena cijelog svemira.
Guest- Guest
Da i ogromna doza agresivnosti i histerije kad osjećaš da si u inferiornom položaju u raspravislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Linkovi, citati i analize doli Vi iz Čardak uhljeb ekipe ad hominem, bulažnjenje i u tvom slučaju shizofrene plahte od tekstova sa nasumičnim nizovima riječi
I sve to popraćeno tvojim fekalnim intepretacijama do razine mentalne retardiranosti.
Ili je samo delirijum tremens u pitanju? Sasvim svejedno. Iste fekalije, drugo pakovanje.
Evo, tipičan primjer za to je tvoja ocjena o mojim postovima garniranim znanstvenim argumentima, ali je jasno da praznovjerne okultno-mistične nakaze poput tebe osjećaju jednu patološku mržnju prema znanosti jer ista jasno prikazuje njihov svjetonazor kao potpuno izgubljen u bespućima prostorvremena cijelog svemira.
Kermit-
2014-04-17
I ja tebe nurka a pudl bolje zvuči nego npr maltezer ili ši cu a i čim kažem pudl šejker pada u okultno-mistično stanje bjesaNoor wrote:a tko kaže da te ne volim...ma ja te obožavam asilaasilovski wrote:
Ne znam točno vjerojatno prošetaš pudla, a nalon toga birinčenje i trolanje tema koje dižu osobe koje ne voliš...u glupost je uvijek banalna
nemam pudla.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Da i ogromna doza agresivnosti i histerije kad osjećaš da si u inferiornom položaju u raspravi
Ti nekome prigovaraš agresivnost i histeriju?
I ti govoriš o mojem inferiornom položaju u raspravama?
Ma gdje to?
Ma dobro, odavno je poznato i zadnjem polupismenom smeću na ovom forumu koja si ti maloumna šaka jada i hodajuća vreća govana. Hodajuće nitko i trčeće ništa.
Zapravo, ti si duša ovoga foruma zato isti i jeste u ovakvom goldberryu.
Guest- Guest
Inače šejkeru ti si jedna pametna osoba ali bez ikakve samokontrola a to na kraju anulira ovo prvotno...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:pudl šejker pada u okultno-mistično stanje bjesa
Stran mi je svaki pozitivni osjećaj prema ljudskom praznovjernom okultno.mističnom gnoju koji svojim otrovom zagađuje okolinu gdje god da se pojavi.
Mislim da takve treba smjestiti tamo gdje im je mjesto, u septičku jamu vlastitih fizioloških izlučevina pa nek se tamo brčkaju u vječnosti i neprestano naaliziraju svoje bolesne umotvorine od kojih bi se i najodvratniji demoni onoga svijeta postidjeli.
Guest- Guest
Eo o temi o međ. financijama ti si fiksiran na vrijeđanje iako ja tebe nisam uvrijedioslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Da i ogromna doza agresivnosti i histerije kad osjećaš da si u inferiornom položaju u raspravi
Ti nekome prigovaraš agresivnost i histeriju?
I ti govoriš o mojem inferiornom položaju u raspravama?
Ma gdje to?
Ma dobro, odavno je poznato i zadnjem polupismenom smeću na ovom forumu koja si ti maloumna šaka jada i hodajuća vreća govana. Hodajuće nitko i trčeće ništa.
Zapravo, ti si duša ovoga foruma zato isti i jeste u ovakvom goldberryu.
Kermit-
2014-04-17
vjeruj, tvoj eskalirajući defetizam i galopirajući cinizam, kao i neprestalno isijavanje negativne energije ovim forumom dominira već mjesecima.asilovski wrote:Da i ogromna doza agresivnosti i histerije kad osjećaš da si u inferiornom položaju u raspravislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Linkovi, citati i analize doli Vi iz Čardak uhljeb ekipe ad hominem, bulažnjenje i u tvom slučaju shizofrene plahte od tekstova sa nasumičnim nizovima riječi
uz to, zadobio si nekolicinu forumskih fanova, jednako istraumatiziranih i izgubljenih u vlastitom očaju, s kojima se udruženo veseliš kada tuđe dobre namjere ne urode plodom, jer to ionako samo potvrđuje tvoju i vašu tezu da dobre stvari ne postoje te da su ljudi, koji vjeruju u snagu pozitivnog razmišljanja, naivni i glupi.
svojim negativnim stavom sabotirate sva pozitivna nastojanja drugih ljudi i svirepo u tome uživate.
Guest- Guest
Stalno spominjanje fizioloških izlučevina upućuje na određeni tip parafilije šejkeruslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:pudl šejker pada u okultno-mistično stanje bjesa
Stran mi je svaki pozitivni osjećaj prema ljudskom praznovjernom okultno.mističnom gnoju koji svojim otrovom zagađuje okolinu gdje god da se pojavi.
Mislim da takve treba smjestiti tamo gdje im je mjesto, u septičku jamu vlastitih fizioloških izlučevina pa nek se tamo brčkaju u vječnosti i neprestano naaliziraju svoje bolesne umotvorine od kojih bi se i najodvratniji demoni onoga svijeta postidjeli.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Inače šejkeru ti si jedna pametna osoba ali bez ikakve samokontrola a to na kraju anulira ovo prvotno...
Ja se odlično kontroliram, hvala na primjedbi koja je netočna kao i manje više sve one koje ti izneseš. Druga je priča što znam kako je povremeno neophodno otvoreno reći popu pop i bobu bob čisto zato da bi se naglasilo gdje je kome zapravo mjesto.
A vidiš asila, ti si jedna iznimno glupa osoba bez ikakve samokontrole što si trista milijuna puta dokazao na ovom forumu, a pri tome ti ne pomaže stanovito formalno obrazovanje, sa određenim poremećajima ličnosti čemu određene sadržaje dodaje i alkoholizam.
Guest- Guest
asilovski wrote:Stalno spominjanje fizioloških izlučevina upućuje na određeni tip parafilije šejkeru
Ajde ne projiciraj baš tako debilno svoju koprofagiju na druge oko sebe. To je prejeftino čak i za tebe. Transparentan si kao vlastita stolica u koju gledaš svako jutro prije nego se pojaviš ovdje.
Guest- Guest
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Iza Agrokora stoji Franjo Gregurić zv. Tata
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Buzin je naša svetinja i s njegovog puta ne skrećemo
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Buzin je naša svetinja i s njegovog puta ne skrećemo