Iza Agrokora stoji Franjo Gregurić zv. Tata
Page 1 of 1
Iza Agrokora stoji Franjo Gregurić zv. Tata
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/prica-koja-trese-hrvatsku-je-li-franjo-greguric-tata-danasnjeg-agrokora-1069945/
Kermit-
2014-04-17
Re: Iza Agrokora stoji Franjo Gregurić zv. Tata
..ne nije... ..u 90% slucajeva privatizacije u hravtskoj s kraja osamdesetih i u prvoj polovici devdesetih umjesana je greguriceva sapa
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
To je valjda svima jasno na forumu...
Kermit-
2014-04-17
onda vele bosanci i hercegovci drmali drzavom..kad ono zagorci...
2015-09-08
I danas kadroviranje vodi Tata od diplomacije, ministara, pa do Plenkija samog, on i njegov tata se znaju već 50 godinavuksadinare wrote:..ne nije... ..u 90% slucajeva privatizacije u hravtskoj s kraja osamdesetih i u prvoj polovici devdesetih umjesana je greguriceva sapa
Kermit-
2014-04-17
ex SDB-evuksadinare wrote:onda vele bosanci i hercegovci drmali drzavom..kad ono zagorci...
Kermit-
2014-04-17
kadrovi greguric/granic...vecina ovih dans je iz njihove stale...bilo iz sdp-a,hns-a ili hdz-a..asilovski wrote:I danas kadroviranje vodi Tata od diplomacije, ministara, pa do Plenkija samog, on i njegov tata se znaju već 50 godinavuksadinare wrote:..ne nije... ..u 90% slucajeva privatizacije u hravtskoj s kraja osamdesetih i u prvoj polovici devdesetih umjesana je greguriceva sapa
2015-09-08
sjecam se kad je greguric dosao u petrinju 1991 desetak dana prije pada petrinje...prvo je smugnuo u gavrilovic firmu...sto se desilo nakon njegovog odlaska..nakon nekoliko dana srbi su prvo osvojili sto-gavrilovic...... ..interesantno posteđeni su bili upravo oni voditelji sa kojima je greguric razgovarao...a najebao onaj sindikalist koji ej gregurica napao tada verbalno..srbi mu ruku odsjekli..i overili metkom u celo nakon toga
2015-09-08
Gregurić, granić, tedeski, valentić, toda, cijeli MVP...vuksadinare wrote:kadrovi greguric/granic...vecina ovih dans je iz njihove stale...bilo iz sdp-a,hns-a ili hdz-a..asilovski wrote:I danas kadroviranje vodi Tata od diplomacije, ministara, pa do Plenkija samog, on i njegov tata se znaju već 50 godinavuksadinare wrote:..ne nije... ..u 90% slucajeva privatizacije u hravtskoj s kraja osamdesetih i u prvoj polovici devdesetih umjesana je greguriceva sapa
Kermit-
2014-04-17
a sve ekipa greguric,granic,valentic koja se prva odrekla tuđmana kad je umro a presaltala u mesicev tabor...asilovski wrote:Gregurić, granić, tedeski, valentić, toda, cijeli MVP...vuksadinare wrote:kadrovi greguric/granic...vecina ovih dans je iz njihove stale...bilo iz sdp-a,hns-a ili hdz-a..asilovski wrote:I danas kadroviranje vodi Tata od diplomacije, ministara, pa do Plenkija samog, on i njegov tata se znaju već 50 godinavuksadinare wrote:..ne nije... ..u 90% slucajeva privatizacije u hravtskoj s kraja osamdesetih i u prvoj polovici devdesetih umjesana je greguriceva sapa
2015-09-08
Ovaj miš se dugo uspio skrivati - a umočio je papke u sve ono što se događalo u HR od rata na ovamo - zašto se nebi osnovalo NEOVISNO povjerenstvo ( ne iz HDZa ili SDPa) od stranih neovisnih medija koji bi preispitali njegovu ulogu u pljačkanju Hrvatske i osiromašenju hrvatskih građana ??
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sjecam se kad je greguric dosao u petrinju 1991 desetak dana prije pada petrinje...prvo je smugnuo u gavrilovic firmu...sto se desilo nakon njegovog odlaska..nakon nekoliko dana srbi su prvo osvojili sto-gavrilovic...... ..interesantno posteđeni su bili upravo oni voditelji sa kojima je greguric razgovarao...a najebao onaj sindikalist koji ej gregurica napao tada verbalno..srbi mu ruku odsjekli..i overili metkom u celo nakon toga
E, moj Vuče - bio sam prisutan osobno kada je Merčep u policijskoj postaji u Vukovarskoj ovog jadnika PLJUVAO u lice ( u smislu kritika što mu je upućivao ) na hodniku policijske zgrade dok sam išao prema merčepovoj kancelariji a ovaj MIŠ je pred njim stajao POGNUTE glave i nije izjavio niti riječ prigovora - i ja sam tada prvi puta u životu vidio ovo govno od čovjeka - čovjek je odšutio na sva prozivanja - no, Merčep je danas u zatvoru a ovaj MIŠ se i dalje pokušava kriti - nadam se da su interesi hrvatske države ipak veći nego interesi ovakvih MEGAlopina i veleizdajnika !!
PLJUC !!
Guest- Guest
asilovski wrote:Gregurić, granić, tedeski, valentić, toda, cijeli MVP...vuksadinare wrote:kadrovi greguric/granic...vecina ovih dans je iz njihove stale...bilo iz sdp-a,hns-a ili hdz-a..asilovski wrote:I danas kadroviranje vodi Tata od diplomacije, ministara, pa do Plenkija samog, on i njegov tata se znaju već 50 godinavuksadinare wrote:..ne nije... ..u 90% slucajeva privatizacije u hravtskoj s kraja osamdesetih i u prvoj polovici devdesetih umjesana je greguriceva sapa
ZAMISLIMO koji bi to SPEKTAKULORANI PROCESI bili da dan danas POSTOJI PRAVDA - gdje bi HR ROBOVLASNICI omastili štrik i to javno - jebem im prabake i očeve - uhhh - ljut sam do očaja !!
Guest- Guest
Greguric na pocetku demokratskih promjena.
" sve mi dirajte,samo partiju ne" :)
udbasko smece press
" sve mi dirajte,samo partiju ne" :)
udbasko smece press
dijagram-
2015-08-09
"Strici iz ozadja"....tako ovdje po domaću nazivaju "deep state".
Similar topics
» Buzin stoji iza Lex Agrokora
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Povratak HDZ-ovih mafijaša: Valentić i Gregurić su spremni
» Nece moci!Zorica Greguric o 'druzenju' Plenkovica i 'filmasa'
» ČITAVA OBITELJ PROMIJENILA SPOL Mama postala tata, tata mama, kći sin, a sin kći
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Povratak HDZ-ovih mafijaša: Valentić i Gregurić su spremni
» Nece moci!Zorica Greguric o 'druzenju' Plenkovica i 'filmasa'
Page 1 of 1