Buzin stoji iza Lex Agrokora
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Buzin stoji iza Lex Agrokora
jok, samo ti znašasilovski wrote:How Hedge Funds Deepen Puerto Rico’s Debt Crisis
Vulture investors have descended on the commonwealth, taking advantage of a debt crisis that has impoverished citizens and created massive unemployment.
Knighthead Capital Management co-founder Tom Wagner recently told Bloomberg. In fact, Puerto Rico could pay only by destroying what’s left of its economy.
http://prospect.org/article/how-hedge-funds-are-pillaging-puerto-rico
Čitaj Noorka, valjda znaš da čitaš engleski
ja jedino imam potrebu dan kvalitetnije iskoristiti ..hehe
Guest- Guest
jastreb wrote: Neki dan sam na jutarnjim vijestima gledao novu antirusku (ali i antihrvatsku) svinjariju.
Plenković je primio nekog ukrajinskog čimbenika Volodimira i rekao kako Hrvatska ima iskustva u reintegraciji okupiranih područja,a Volodimir je upozorio na agresivnu politiku Rusije ne samo prema susjedima već i šire,u čemu su se obojica usuglasili.
Hrvatska,po ne znam koji put vodi vratolomnu politiku ulijetanja grlom u jagode koja joj se lako može obiti o glavu.
lizali su hrvati šupak Hitleru pa su nakon toga zalutali po Sloveniji u raznim škrapama i rudnicima ugljena. vidim povijest se ponavlja.
Guest- Guest
je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 knasilovski wrote:pa kod nas je hrana skupa prvenstveno zbog konzuma a onda zbog ogromnih nameta to je piramidalna shema ogromnih razmjera
Guest- Guest
E al zato stize lng :D s lijepim americkim plinom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jebiga, tebi je Musolinijev finijiGnječ wrote:jastreb wrote: Neki dan sam na jutarnjim vijestima gledao novu antirusku (ali i antihrvatsku) svinjariju.
Plenković je primio nekog ukrajinskog čimbenika Volodimira i rekao kako Hrvatska ima iskustva u reintegraciji okupiranih područja,a Volodimir je upozorio na agresivnu politiku Rusije ne samo prema susjedima već i šire,u čemu su se obojica usuglasili.
Hrvatska,po ne znam koji put vodi vratolomnu politiku ulijetanja grlom u jagode koja joj se lako može obiti o glavu.
lizali su hrvati šupak Hitleru pa su nakon toga zalutali po Sloveniji u raznim škrapama i rudnicima ugljena. vidim povijest se ponavlja.
Guest- Guest
mogla si doći brat kod mene. ja bi ti pridržavao lojtru.Noor wrote:je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 knasilovski wrote:pa kod nas je hrana skupa prvenstveno zbog konzuma a onda zbog ogromnih nameta to je piramidalna shema ogromnih razmjera
obrali sto kila.
2014-12-30
Noor wrote:je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 knasilovski wrote:pa kod nas je hrana skupa prvenstveno zbog konzuma a onda zbog ogromnih nameta to je piramidalna shema ogromnih razmjera
trešnja ima malo a kupaca je puno. uz to trešnje su kvarljiva roba zato je i cijena takva.
Guest- Guest
Noor wrote:jebiga, tebi je Musolinijev finijiGnječ wrote:jastreb wrote: Neki dan sam na jutarnjim vijestima gledao novu antirusku (ali i antihrvatsku) svinjariju.
pa gle, u Istri rata nije bilo.
Guest- Guest
znači da odem na plac?Gnječ wrote:Noor wrote:je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 knasilovski wrote:pa kod nas je hrana skupa prvenstveno zbog konzuma a onda zbog ogromnih nameta to je piramidalna shema ogromnih razmjera
trešnja ima malo a kupaca je puno. uz to trešnje su kvarljiva roba zato je i cijena takva.
recimo 50 kg po 10ojra fina lova.
a ima i višanja pun kurac.
2014-12-30
jednako malo kao i marelica ili bresaka (domaćih), pa cijene ipak nisu takve. i jednako su kvarljive, dan dva i ako ne pojedeš ode k vraguGnječ wrote:Noor wrote:je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 knasilovski wrote:pa kod nas je hrana skupa prvenstveno zbog konzuma a onda zbog ogromnih nameta to je piramidalna shema ogromnih razmjera
Guest- Guest
niti vam ga želimGnječ wrote:Noor wrote:jebiga, tebi je Musolinijev finijiGnječ wrote:jastreb wrote: Neki dan sam na jutarnjim vijestima gledao novu antirusku (ali i antihrvatsku) svinjariju.
Guest- Guest
veber wrote:znači da odem na plac?Gnječ wrote:Noor wrote:je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 knasilovski wrote:pa kod nas je hrana skupa prvenstveno zbog konzuma a onda zbog ogromnih nameta to je piramidalna shema ogromnih razmjera
pa idi ja ti ne branim. stavi si fiskalnu kasu i prodaji trešnje.
Guest- Guest
Kako nije? Misliš u DR-u ili u NOB-u?Gnječ wrote:Noor wrote:jebiga, tebi je Musolinijev finijiGnječ wrote:jastreb wrote: Neki dan sam na jutarnjim vijestima gledao novu antirusku (ali i antihrvatsku) svinjariju.
U NOB-u Istra je prošla par krvavih ofanziva,a i vodile su se borbe koliko je geografski položaj to dozvoljavao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
je, zval si kad su već bile pobrane...veber wrote:mogla si doći brat kod mene. ja bi ti pridržavao lojtru.Noor wrote:je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 knasilovski wrote:pa kod nas je hrana skupa prvenstveno zbog konzuma a onda zbog ogromnih nameta to je piramidalna shema ogromnih razmjera
obrali sto kila.
Guest- Guest
u istri uz cestu na stolčićima prodaju svašta finoga, m. ulje, likeri, bilo je puno i šparoga u kanticama, ma ne vidim fiskalne kase....Gnječ wrote:veber wrote:znači da odem na plac?Gnječ wrote:Noor wrote:je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 knasilovski wrote:pa kod nas je hrana skupa prvenstveno zbog konzuma a onda zbog ogromnih nameta to je piramidalna shema ogromnih razmjera
Guest- Guest
dođi brat višnje.Noor wrote:je, zval si kad su već bile pobrane...veber wrote:mogla si doći brat kod mene. ja bi ti pridržavao lojtru.Noor wrote:je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 knasilovski wrote:pa kod nas je hrana skupa prvenstveno zbog konzuma a onda zbog ogromnih nameta to je piramidalna shema ogromnih razmjera
obrali sto kila.
2014-12-30
to sam već nabrala :)veber wrote:dođi brat višnje.Noor wrote:je, zval si kad su već bile pobrane...veber wrote:mogla si doći brat kod mene. ja bi ti pridržavao lojtru.Noor wrote:je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 knasilovski wrote:pa kod nas je hrana skupa prvenstveno zbog konzuma a onda zbog ogromnih nameta to je piramidalna shema ogromnih razmjera
obrali sto kila.
a sad idem delat gleichgewicht
s trešnjama..njam
Guest- Guest
jastreb wrote:Kako nije? Misliš u DR-u ili u NOB-u?Gnječ wrote:Noor wrote:jebiga, tebi je Musolinijev finijiGnječ wrote:jastreb wrote: Neki dan sam na jutarnjim vijestima gledao novu antirusku (ali i antihrvatsku) svinjariju.
U NOB-u Istra je prošla par krvavih ofanziva,a i vodile su se borbe koliko je geografski položaj to dozvoljavao.
u oba. koje ofanzive? do kapitulacije Italije bije bilo nikakvog rata sve mirno. nakon kapitulacije 43. u Istri je zavladaa anarhija i bezvlašće pa su se sređivali osobni računi iz pomoć fojbi. tu nije ni partizana bilo uopće. egzekucije su bile čisto privatna stvar oko za oko. kasnije je Istru okupirao Romel sa svojom škvadrom a partizani su stigli tek na kraju kad je sve bilo gotovo. a prije partizana su stigli englezi, škoti, australijanci novozelanđani i ameri.
Last edited by Gnječ on Thu 15 Jun - 14:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
Noor wrote:u istri uz cestu na stolčićima prodaju svašta finoga, m. ulje, likeri, bilo je puno i šparoga u kanticama, ma ne vidim fiskalne kase....Gnječ wrote:veber wrote:znači da odem na plac?Gnječ wrote:Noor wrote:
je, baš zato su trešnje na placu kod bakice 70 kn
prijavi ih ti si državotvorna hrvatica uhljeb kaži im ovo je hrvatska!
Guest- Guest
vjerodostojnost?stabilnost?vražju mater,padaju maske na sve strane.Plenki bi već jednom mogao zapjevati:mila moja majćice,pale su mi gaćice...
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Iza Agrokora stoji Franjo Gregurić zv. Tata
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Buzin je naša svetinja i s njegovog puta ne skrećemo
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe