Buzin stoji iza Lex Agrokora
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Buzin stoji iza Lex Agrokora
Nije izgubila nedavno, nego odavno. Ali je rekla nedavno.veber wrote:kaj nisi rekla da si zgubila mlijeko nedavno?Noor wrote:ne, loviš ručak i večeru u moru, živiš bez tv i interneta, struja iz agregata, voda iz gušterne...pečer kruh sam, dojiš koze ili ovce..i tak. zanimljivoveber wrote:misliš ono trčkaranje gol?Noor wrote:pa, robinzonski turizam..si to probal?
jesamfućkaš fensi šmensi restače i sex on the beach po lounge beach barovima
naravno da ne. kaić ima 3 kabine, dvije kuhinje, dvije kupaonice.
valjda bumo se snašli.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
bumNoor wrote:gle, došel buš jemput nadohvatveber wrote:kaj nisi rekla da si zgubila mlijeko nedavno?Noor wrote:ne, loviš ručak i večeru u moru, živiš bez tv i interneta, struja iz agregata, voda iz gušterne...pečer kruh sam, dojiš koze ili ovce..i tak. zanimljivoveber wrote:misliš ono trčkaranje gol?Noor wrote:pa, robinzonski turizam..si to probal?
valjda bumo se snašli.
znači idemo na kaić?
2014-12-30
nedavno sam rekla odavno...istinaRegoč wrote:Nije izgubila nedavno, nego odavno. Ali je rekla nedavno.veber wrote:kaj nisi rekla da si zgubila mlijeko nedavno?Noor wrote:ne, loviš ručak i večeru u moru, živiš bez tv i interneta, struja iz agregata, voda iz gušterne...pečer kruh sam, dojiš koze ili ovce..i tak. zanimljivoveber wrote:misliš ono trčkaranje gol?Noor wrote:pa, robinzonski turizam..si to probal?
valjda bumo se snašli.
Guest- Guest
Imal kakva pohvalnica?Noor wrote:nedavno sam rekla odavno...istinaRegoč wrote:Nije izgubila nedavno, nego odavno. Ali je rekla nedavno.veber wrote:kaj nisi rekla da si zgubila mlijeko nedavno?Noor wrote:ne, loviš ručak i večeru u moru, živiš bez tv i interneta, struja iz agregata, voda iz gušterne...pečer kruh sam, dojiš koze ili ovce..i tak. zanimljivoveber wrote:
misliš ono trčkaranje gol?
jesam
valjda bumo se snašli.
imaRegoč wrote:Imal kakva pohvalnica?
čuvaš norkin auto dok smo mi na pučini
2014-12-30
Jedan iz sela ja nabavil biesan auto pa kad je išal u Zagreb plaćal je čovjeku da u njem sjedi da mu ga ne maznu.veber wrote:imaRegoč wrote:Imal kakva pohvalnica?
čuvaš norkin auto dok smo mi na pučini
pa i norka ima skuplji auto.
ali to da ne smetaš, kužiš?
u zagrebu baš ne mažnjavaju aute
ali to da ne smetaš, kužiš?
u zagrebu baš ne mažnjavaju aute
2014-12-30
Regoč wrote:Priključenje matici Hrvatskoj bila je želja napaćenoga hrvatskoga puka u Istri koji je stradaval pod krvavom odnarođujućom fašističkom diktaturom. A taj Winton je stradal kako?Gnječ wrote:Regoč wrote:Ti u Istri boriš se za talijansku reokupaciju, nisi relevantan.Gnječ wrote:Regoč wrote:
Nisu li u Rieci "antifašisti" već 72 godine na vlasti?
RH je centralizirana odlučuje se i upravlja iz jednog mjesta. lokalna samouprava nema ovlasti te razine. HFP je u Zagrebu. prema tome ne pravi se mutav.
mi u Istri se borimo za decentralizaciju i regionalnu autonomiju što tebi uhljebu nikako ne odgovara taj scenario.
šta ti znaš za što se ja borim? nemaš pojma. samo kažem kad bih mogao birati ne bih nikada izabrao Istru u RH. to nikada. to je bila fatalna greška saveznika engleza i amera spojiti Istru sa Hrvatskom i SFRJ. zato je britanski brigadir Robert de Winton platio životom kad je Pulu predao partizanima.
o vidi vidi sad su ti partizani, komunisti i Tito dragi. koji si ti gnjilež.
Guest- Guest
Gnječ wrote:
Pa oduvijek su mu zbog toga i bili dragi. On je u tome vrlo konzistentan.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:
lik koji mrzi Tita istovremeno voli Tita? kako možeš istu osobu istovremeno mrziti i voljeti? konzistentno.
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:
lik koji mrzi Tita istovremeno voli Tita? kako možeš istu osobu istovremeno mrziti i voljeti? konzistentno.
Pa mrzi ga zbog jednog dostignuća, a voli zbog drugog. Ništa logičnije od toga.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Nikada priključenje Istre nisam zamjeral Titu. Štoviše, uviek sam govoril da sam ja hrvatski nacionalist iz Istre, imal bi veliku Titinu sliku doma. No, nisam iz Istre.Gnječ wrote:Regoč wrote:Priključenje matici Hrvatskoj bila je želja napaćenoga hrvatskoga puka u Istri koji je stradaval pod krvavom odnarođujućom fašističkom diktaturom. A taj Winton je stradal kako?Gnječ wrote:Regoč wrote:Ti u Istri boriš se za talijansku reokupaciju, nisi relevantan.Gnječ wrote:
RH je centralizirana odlučuje se i upravlja iz jednog mjesta. lokalna samouprava nema ovlasti te razine. HFP je u Zagrebu. prema tome ne pravi se mutav.
mi u Istri se borimo za decentralizaciju i regionalnu autonomiju što tebi uhljebu nikako ne odgovara taj scenario.
šta ti znaš za što se ja borim? nemaš pojma. samo kažem kad bih mogao birati ne bih nikada izabrao Istru u RH. to nikada. to je bila fatalna greška saveznika engleza i amera spojiti Istru sa Hrvatskom i SFRJ. zato je britanski brigadir Robert de Winton platio životom kad je Pulu predao partizanima.
Radi se o vrjednovanju postupakah. Zamjeram mu izostanak demokracije i križni put, a hvalim ga zbog priključenja Istre.Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:
Nije baš da ga mrzim, ali da negativno gledam na naslieđe komunističke diktature, stoji. A pozitivnim smatram najpovoljnije granice na moru koje je Hrvatska ikada imala u svojoj poviesti.slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:
Pa mrzi ga zbog jednog dostignuća, a voli zbog drugog. Ništa logičnije od toga.
Regoč wrote:Nikada priključenje Istre nisam zamjeral Titu. Štoviše, uviek sam govoril da sam ja hrvatski nacionalist iz Istre, imal bi veliku Titinu sliku doma. No, nisam iz Istre.Gnječ wrote:Regoč wrote:Priključenje matici Hrvatskoj bila je želja napaćenoga hrvatskoga puka u Istri koji je stradaval pod krvavom odnarođujućom fašističkom diktaturom. A taj Winton je stradal kako?Gnječ wrote:Regoč wrote:
Ti u Istri boriš se za talijansku reokupaciju, nisi relevantan.
a pošto nisi iz Istre zamjeraš istrijanima da imaju veliku Titinu sliku i čak i Titov park usred grada. zamjeraš i pljuješ po istrijanima kad odlaze u Kumrovec. zabranjivao bi ulice i trgove sa Titovim imenom. dakle, ti tog čovjeka nemožeš smislit koliko ga mrziš drago ti je što je gusarskim metodama oteo Istru i priključio je hrvatskoj i za tebe njegova uloga tu završava i treba s njime na smetlište. ma jebotebog da te jebo u rvacko uznojeno govnima usaftano smrdljivo ustaško prkno.
Guest- Guest
U Istri može, štoviše. Recimo, Talijanska zajednica "Josip Broz Tito".Gnječ wrote:Regoč wrote:Nikada priključenje Istre nisam zamjeral Titu. Štoviše, uviek sam govoril da sam ja hrvatski nacionalist iz Istre, imal bi veliku Titinu sliku doma. No, nisam iz Istre.Gnječ wrote:Regoč wrote:Priključenje matici Hrvatskoj bila je želja napaćenoga hrvatskoga puka u Istri koji je stradaval pod krvavom odnarođujućom fašističkom diktaturom. A taj Winton je stradal kako?Gnječ wrote:
a pošto nisi iz Istre zamjeraš istrijanima da imaju veliku Titinu sliku i čak i Titov park usred grada. zamjeraš i pljuješ po istrijanima kad odlaze u Kumrovec. zabranjivao bi ulice i trgove sa Titovim imenom. dakle, ti tog čovjeka nemožeš smislit koliko ga mrziš drago ti je što je gusarskim metodama oteo Istru i priključio je hrvatskoj i za tebe njegova uloga tu završava i treba s njime na smetlište. ma jebotebog da te jebo u rvacko uznojeno govnima usaftano smrdljivo ustaško prkno.
Regoč-
2015-08-21
Regoč wrote:Evo Mletčiću za utjehu.
utjehu? utjehu zbog čega ustašo? otić ćete i vi iz Istre neboj se. otišli su puno veći i moćniji igrači od vas malih nesposobnih destruktivnih kretena a mi smo ostali i dalje u Istri. a vas se i tako ništa ne pita kad vam dođe naredba iz Buzina morate biti tiho i napraviti kako vam vaši gazde kažu.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Iza Agrokora stoji Franjo Gregurić zv. Tata
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Buzin je naša svetinja i s njegovog puta ne skrećemo
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi