Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
Page 1 of 1
Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
http://hr.n1info.com/a261478/Vijesti/Americka-veleposlanica-u-RH-Jedna-zapadna-tvrtka-pokazuje-interes-za-MOL-ove-dionice-Ine.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
Tehnika spaljene zemlje...dobro mi je da su zadovoljni plenkijevom stabilnošcu hehe što je stabilnije nama bolje
Kermit-
2014-04-17
Sto si ti opterecen plenkijem..on je ionako postavljen po zadatku..posrednik...da nije plenki..bio bi to picula...suica...borzan...maleticka..ima ih..jedino sam siguran da ne bi bili petirka i tomasicka..one su na crnoj listi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jesi siguran? :Dvuksadinare wrote:Sto si ti opterecen plenkijem..on je ionako postavljen po zadatku..posrednik...da nije plenki..bio bi to picula...suica...borzan...maleticka..ima ih..jedino sam siguran da ne bi bili petirka i tomasicka..one su na crnoj listi
e moj vucina, u sto ti godine prolaze , jos uvijek vjerujes u vilenjake :D
siguran sam...svi su poslusnici...plus sorosevi placenici osim ovo dvoje zadnjih nakon otkrica dokumenata u reziji orbana i madjarskeLeviathan2 wrote:jesi siguran? :Dvuksadinare wrote:Sto si ti opterecen plenkijem..on je ionako postavljen po zadatku..posrednik...da nije plenki..bio bi to picula...suica...borzan...maleticka..ima ih..jedino sam siguran da ne bi bili petirka i tomasicka..one su na crnoj listi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vucina, aj poslusaj savjet starijegvuksadinare wrote:siguran sam...svi su poslusnici...plus sorosevi placenici osim ovo dvoje zadnjih nakon otkrica dokumenata u reziji orbana i madjarskeLeviathan2 wrote:jesi siguran? :Dvuksadinare wrote:Sto si ti opterecen plenkijem..on je ionako postavljen po zadatku..posrednik...da nije plenki..bio bi to picula...suica...borzan...maleticka..ima ih..jedino sam siguran da ne bi bili petirka i tomasicka..one su na crnoj listi
vjeruj jedino u svoj karakter i karakter onih najblizih koje dobro poznajes
bilo ko u politici je govno jer ako nije nece se ni prihvatit iste
» Ramo Ramljak radi za lešinarski fond
» Buzin stoji iza Lex Agrokora
» Zapadni ulagači su biti tkz. strvinarski fondovi
» Lešinarski fondovi uzeli nekretnine agrokora u zalog, piši propalo
» Ramo Ramljak radi za lešinarski fond
» Buzin stoji iza Lex Agrokora
» Zapadni ulagači su biti tkz. strvinarski fondovi
Page 1 of 1