Buzin stoji iza Lex Agrokora
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Buzin stoji iza Lex Agrokora
Svatko tko koristi privatne podatke sugovornika u raspravi ce dobiti po repu bez obzira na spol ili seksualne sklonostiNoor wrote:u biti...ja pišem konstantno kako stižem i kako su mi teme zanimljive. i nisam te sada prvi puta oplela unazad mjesec dana, a to što si ti ignorirao, tvoja stvar.asilovski wrote:U biti nakon što si dobila po repu i to zasluženo ti mjesec dana čekaš u sačekuši to su znači ta "posla" e moja noorka kerić pati a ti tipkašNoor wrote:ne skviči asila, jednom ti se mora reći istina u lice. budi čvrst i prihvati to stojički.asilovski wrote:Pa ti od početka ne radpravljaš o temi koju nisi niti pročitala "jer imaš pametnija posla" a sad znamo i kojaNoor wrote:
ma počelo je već odavno, a taj tekst je sada potpuno minoran.
još da se osvrnem na ovo boldano...tvoji seksistički ispadi ne znače nekome dati po repu, oni samo pokazuju nivo nečije kulture i izostanak argumenata.
neš ti muškarčine...ccc
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
asilovski wrote:Tema, tema, tema ako želite mene analizirati otvorite zasebnu temu unutar Čardaka ja obećavam da Vam necu smetatislidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:budi čvrst i prihvati to stojički.
Kukavelj poput njega? Nema teorije. On će inzistirati na tome da ostane đubre do kraja, kao što to uvijek i napravi.
Pa ti mene svako malo potpuno netematski spomeneš na raznim temama i to na krajnje lažljiv i podmukao način, a sad ti odjednom smeta kada se samo na jednoj temi jasno ukaže na tvoju pravu temeljnu prirodu?
Mislim, ako je i od tebe, stvarno je previše.
Guest- Guest
navukao si se na blef, asila dragi, rekoh ti....a inače, kad si se već istrčao, poslušaj savjet, ne objavljuj ono čega se sramišasilovski wrote:Svatko tko koristi privatne podatke sugovornika u raspravi ce dobiti po repu bez obzira na spol ili seksualne sklonostiNoor wrote:u biti...ja pišem konstantno kako stižem i kako su mi teme zanimljive. i nisam te sada prvi puta oplela unazad mjesec dana, a to što si ti ignorirao, tvoja stvar.asilovski wrote:U biti nakon što si dobila po repu i to zasluženo ti mjesec dana čekaš u sačekuši to su znači ta "posla" e moja noorka kerić pati a ti tipkašNoor wrote:ne skviči asila, jednom ti se mora reći istina u lice. budi čvrst i prihvati to stojički.asilovski wrote:
Pa ti od početka ne radpravljaš o temi koju nisi niti pročitala "jer imaš pametnija posla" a sad znamo i koja
još da se osvrnem na ovo boldano...tvoji seksistički ispadi ne znače nekome dati po repu, oni samo pokazuju nivo nečije kulture i izostanak argumenata.
neš ti muškarčine...ccc
Guest- Guest
Spomenem u skladu sa tvojim upisima a ne da histerično izbjegavaš temu sve da bi se fiksirao na autora, drugo ja kad tebe spominjem uvijek je šala i sve u superlativimaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Tema, tema, tema ako želite mene analizirati otvorite zasebnu temu unutar Čardaka ja obećavam da Vam necu smetatislidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:budi čvrst i prihvati to stojički.
Kukavelj poput njega? Nema teorije. On će inzistirati na tome da ostane đubre do kraja, kao što to uvijek i napravi.
Pa ti mene svako malo potpuno netematski spomeneš na raznim temama i to na krajnje lažljiv i podmukao način, a sad ti odjednom smeta kada se samo na jednoj temi jasno ukaže na tvoju pravu temeljnu prirodu?
Kermit-
2014-04-17
ma daj, ne bi on. ni tebe ni ikog drugog.slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Tema, tema, tema ako želite mene analizirati otvorite zasebnu temu unutar Čardaka ja obećavam da Vam necu smetatislidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:budi čvrst i prihvati to stojički.
Guest- Guest
Da se sramim? Pa šta ti pričaš? Stvar je u pravilima nurka ne koristiš osobne podatke u nedostatku argumentacije vrlo jednostavno ili u tvom slučaju baš i neNoor wrote:navukao si se na blef, asila dragi, rekoh ti....a inače, kad si se već istrčao, poslušaj savjet, ne objavljuj ono čega se sramišasilovski wrote:Svatko tko koristi privatne podatke sugovornika u raspravi ce dobiti po repu bez obzira na spol ili seksualne sklonostiNoor wrote:u biti...ja pišem konstantno kako stižem i kako su mi teme zanimljive. i nisam te sada prvi puta oplela unazad mjesec dana, a to što si ti ignorirao, tvoja stvar.asilovski wrote:U biti nakon što si dobila po repu i to zasluženo ti mjesec dana čekaš u sačekuši to su znači ta "posla" e moja noorka kerić pati a ti tipkašNoor wrote:
ne skviči asila, jednom ti se mora reći istina u lice. budi čvrst i prihvati to stojički.
neš ti muškarčine...ccc
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Spomenem u skladu sa tvojim upisima a ne da histerično izbjegavaš temu sve da bi se fiksirao na autora, drugo ja kad tebe spominjem uvijek je šala i sve u superlativima
Ne, nego u skladu sa tvojim podmuklim, lažljivim ali i doslovce maloumnim intepretacijama mojih upisa, što je ipak bitna razlika.
I ja se nikada ne fokusiram na osobu nego uvijek nastojim maksimalno dobrohotno tematski raspravljati, što su mnogi shvatili, a druga je priča što ti to nisu u stanju shvatiti pa kao i sad projiciraš svoje osobine na druge, posebno one koji jasno pokažu gdje su granice tvojih intepretacija i koja je njihova temeljna priroda..
Guest- Guest
asilovski wrote:Stvar je u pravilima nurka ne koristiš osobne podatke
Pa ona ih nije ni koristila, druga je priča što si ti nasjeo na njen blef i tako ispao glupim i sad ti je zbog toga krivo.
Guest- Guest
Jonathan Daniel.asilovski wrote:https://www.logicno.com/politika/ipak-je-istina-zbog-politike-agrokor-spas-trazi-kod-americkih-lesinarskih-fondova.html
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Noor wrote:ma daj, ne bi on. ni tebe ni ikog drugog.slidingdoorsoperator wrote:
Točno. Daleko od toga da sam ja jedini takav primjer, a tre je zbog toga i ugasio nadimak.
Zato mora prihvatiti sve posljedice takve svoje podmukle prakse i muški se nositi s njima, ako hoće zaslužiti poštovanje i onih normalnih na forumu.
Guest- Guest
nikakve podatke ja nisam koristila, ti si ih naknadno objelodanio sam. a prethodno na fejsu, bar tako tvrdiš.asilovski wrote:Da se sramim? Pa šta ti pričaš? Stvar je u pravilima nurka ne koristiš osobne podatke u nedostatku argumentacije vrlo jednostavno ili u tvom slučaju baš i neNoor wrote:navukao si se na blef, asila dragi, rekoh ti....a inače, kad si se već istrčao, poslušaj savjet, ne objavljuj ono čega se sramišasilovski wrote:Svatko tko koristi privatne podatke sugovornika u raspravi ce dobiti po repu bez obzira na spol ili seksualne sklonostiNoor wrote:u biti...ja pišem konstantno kako stižem i kako su mi teme zanimljive. i nisam te sada prvi puta oplela unazad mjesec dana, a to što si ti ignorirao, tvoja stvar.asilovski wrote:
U biti nakon što si dobila po repu i to zasluženo ti mjesec dana čekaš u sačekuši to su znači ta "posla" e moja noorka kerić pati a ti tipkaš
neš ti muškarčine...ccc
šta drobiš onda? pokrij se ušima i šuti.
Guest- Guest
Blef je kad ti pišeš o temi ovo je bilo izvlačenje podataka jer je bila iznervirana a žene ko žene kada štite mladunce i mužjake ne biraju sredstvaslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Stvar je u pravilima nurka ne koristiš osobne podatke
Pa ona ih nije ni koristila, druga je priča što si ti nasjeo na njen blef i tako ispao glupim i sad ti je zbog toga krivo.
Kermit-
2014-04-17
trea i dalje spominje, toliko o linču koji provodi, a istovremeno se buni kad se oplete po njemu.slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:ma daj, ne bi on. ni tebe ni ikog drugog.slidingdoorsoperator wrote:
Točno. Daleko od toga da sam ja jedini takav primjer, a tre je zbog toga i ugasio nadimak.
Zato mora prihvatiti sve posljedice takve svoje podmukle prakse i muški se nositi s njima, ako hoće zaslužiti poštovanje i onih normalnih na forumu.
Guest- Guest
Rusi se sprdaju i s njim i s HR.asilovski wrote:Ne znam dovoljno je pogledati biografiju i rodoslovlje, pa ovo sa Krimom je a) priprema sinekure i b) izravno naređenje iz Buzina, Karamarko nikad ne bi ovako što glupo uradio, ja se ne bi čudio prekidom diplomatskih odnosa sa Rusijom i to ove godineRegoč wrote:Govorim o percepciji, ne o istini. Istinu doznamo tek naknadno, kad više uopće nije važna.asilovski wrote:Plenković niakda nije bio desnica, on je nametnut HDZ-u, a on sam je prvotno htio biti na ćelu SDP-a, pa sama činjenicva da je lik 1991.g. pobjegao u London i tamo čekao 3 godine tko će pobijediti u ratu valjda nešto govoriRegoč wrote:Da, kao opet desnica vodi HDZ, glasujte za nas... a nakon izbora "opet su nas zajebali".kic wrote:
ili si priprema odstupnicu, još jedan igrokaz, mijenjanje Plenkija za Stiera, a u biti niš se ne mijenja..
https://www.slavorum.org/croatian-prime-minister-got-pranked-by-russian-comedians/
2017-03-21
Samo u superlativimaNoor wrote:trea i dalje spominje, toliko o linču koji provodi, a istovremeno se buni kad se oplete po njemu.slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:ma daj, ne bi on. ni tebe ni ikog drugog.slidingdoorsoperator wrote:
Kermit-
2014-04-17
A ne tak davno vijest su bile ovakve bajke.
Desetu godinu za redom, Ljerka Puljić, starija izvršna potpredsjednica Agrokora, izabrana je za najmoćniju ženu hrvatskog biznisa prema listi 300 najmoćnijih žena poslovnog tjednika Lider, a među šest najmoćnijih je i Iva Balent, izvršna direktorica marketinga Agrokora.
Desetu godinu za redom, Ljerka Puljić, starija izvršna potpredsjednica Agrokora, izabrana je za najmoćniju ženu hrvatskog biznisa prema listi 300 najmoćnijih žena poslovnog tjednika Lider, a među šest najmoćnijih je i Iva Balent, izvršna direktorica marketinga Agrokora.
2017-03-21
Ledo, Belje, Jamnica i PIK Vinkovci četiri su tvrtke iz Agrokorovog koncerna koje su priznale više od 90 milijardi kuna izdanih jamstava i sudužništva. Izmak kontrole trebale su primijetiti institucije poput Hanfe, no ona nije učinila ništa, a od Todorićevih je tvrtki tražila samo formalno izvještavanje Zagrebačke burze, a manjinske dioničare nije zaštitila, piše Jutarnji list.
Takvi će razmjeri izdanih jamstava i sudužništva biti zaista velik problem kada je riječ o planiranom restrukturiranju Agrokora, a mogu se očekivati i pravne bitke: one između Agrokorovih vjerovnika, ali i manjinskih dioničara protiv Republike Hrvatske. Moguće je tužbe najavila i grupa međunarodnih investitora. Među njima su i hrvatski mirovinski fondovi.
Milijarde kuna izdanih jamstava i sudužništva
Iznos ukupnih obaveza izdanih jamstava i sudužništva Jamnice iznosi čak 31,2 milijarde kuna, dok je ukupna vrijednost te tvrtke oko 4 milijarde kuna. Kada je pak riječ o Ledu, vrijednost te tvrtke je oko 3 milijarde kuna, a njihove su obaveze prema vladajućem društvu čak 18,9 milijardi kuna.U Todorićevim kombinatima preuzeta su jamstva još ekstravagantnija: Uprava PIK-a Vinkovci priznala je 21 milijardu kuna potencijalnih obveza po jamstvima i sudužništvima za krovnu kompaniju, Belje je priznalo 19,7 milijardi kuna duga prema Agrokoru, a tu je i 879 milijuna kuna obaveza prema drugim povezanim društvima.
Objašnjenja koja se te tvrtke ponudile dosta su štura, a sve su tvrtke ponudile identična obrazloženja pa zvuče neuvjerljivo, piše Jutarnji list.
Usklađeni odgovori tvrtki
Uskladili su i odgovore na pitanja dioničara o provođenju insolvencijskih testova prilikom izdavanja tih jamstava i sudužništva, kao i na pitanje o tome je li se vladajuće društvo obvezalo nadoknaditi potencijalnu štetu. Rekli su tada da nema razaloga za brigu.U njihovim se izjavama napominje i da ti iznosi možda i nisu konačni pa se postavlja pitanje kako je moguće da Hanfa uopće nije reagirala. Mnogi se sada pitaju je li izvanredni Vladin povjerenik za Agrokor mislio upravo na Hanfu kada je rekao da postoji mogućnost tužbe protiv nekih institucija koje nisu djelovale u slučaju Agrokor.
http://net.hr/danas/hrvatska/novi-razmjeri-dugova-agrokorovih-tvrtki-iznosi-su-milijardama-veci-od-njihovih-ukupnih-vrijednosti-ocekuju-se-cak-i-pravne-bitke/
2017-03-21
A mali, tj. najbolji ministar u Vladi i veliki stručnjak, jasno o svemu tome ni imal pojma. Ili se kao Luka Modrić ne sjeća.
2017-03-21
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Iza Agrokora stoji Franjo Gregurić zv. Tata
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Buzin je naša svetinja i s njegovog puta ne skrećemo
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe