Buzin stoji iza Lex Agrokora
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Buzin stoji iza Lex Agrokora
Plenković niakda nije bio desnica, on je nametnut HDZ-u, a on sam je prvotno htio biti na ćelu SDP-a, pa sama činjenicva da je lik 1991.g. pobjegao u London i tamo čekao 3 godine tko će pobijediti u ratu valjda nešto govoriRegoč wrote:Da, kao opet desnica vodi HDZ, glasujte za nas... a nakon izbora "opet su nas zajebali".kic wrote:asilovski wrote:Stier je u biti otišao najviše zbog ovoga, pogotovo ako se sjetimo njegovog odlaska u Moskvu kod Lavrova što se buzinu kao gubernatoru očito nije svidjelo
ili si priprema odstupnicu, još jedan igrokaz, mijenjanje Plenkija za Stiera, a u biti niš se ne mijenja..
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Govorim o percepciji, ne o istini. Istinu doznamo tek naknadno, kad više uopće nije važna.asilovski wrote:Plenković niakda nije bio desnica, on je nametnut HDZ-u, a on sam je prvotno htio biti na ćelu SDP-a, pa sama činjenicva da je lik 1991.g. pobjegao u London i tamo čekao 3 godine tko će pobijediti u ratu valjda nešto govoriRegoč wrote:Da, kao opet desnica vodi HDZ, glasujte za nas... a nakon izbora "opet su nas zajebali".kic wrote:asilovski wrote:Stier je u biti otišao najviše zbog ovoga, pogotovo ako se sjetimo njegovog odlaska u Moskvu kod Lavrova što se buzinu kao gubernatoru očito nije svidjelo
ili si priprema odstupnicu, još jedan igrokaz, mijenjanje Plenkija za Stiera, a u biti niš se ne mijenja..
Čardak ekipa:
Tinaiva:
Na Indexu na aparatima. Toliko su se veselili propadanju a evo stiže novi kredit.
Tinaiva:
Na Indexu na aparatima. Toliko su se veselili propadanju a evo stiže novi kredit.
Kermit-
2014-04-17
Tko je ovo napisal? I tko čini čardak-ekipu pa da usporedimo?asilovski wrote:Čardak ekipa:
Tinaiva:
Ne znam dovoljno je pogledati biografiju i rodoslovlje, pa ovo sa Krimom je a) priprema sinekure i b) izravno naređenje iz Buzina, Karamarko nikad ne bi ovako što glupo uradio, ja se ne bi čudio prekidom diplomatskih odnosa sa Rusijom i to ove godineRegoč wrote:Govorim o percepciji, ne o istini. Istinu doznamo tek naknadno, kad više uopće nije važna.asilovski wrote:Plenković niakda nije bio desnica, on je nametnut HDZ-u, a on sam je prvotno htio biti na ćelu SDP-a, pa sama činjenicva da je lik 1991.g. pobjegao u London i tamo čekao 3 godine tko će pobijediti u ratu valjda nešto govoriRegoč wrote:Da, kao opet desnica vodi HDZ, glasujte za nas... a nakon izbora "opet su nas zajebali".kic wrote:asilovski wrote:Stier je u biti otišao najviše zbog ovoga, pogotovo ako se sjetimo njegovog odlaska u Moskvu kod Lavrova što se buzinu kao gubernatoru očito nije svidjelo
Kermit-
2014-04-17
Pa šejker i metilda oni govore kako smo zajebali ruse, očuvali agrokor i dobili svježa sredstva od američkih saveznika i ulagačaRegoč wrote:Tko je ovo napisal? I tko čini čardak-ekipu pa da usporedimo?asilovski wrote:Čardak ekipa:
Tinaiva:
Kermit-
2014-04-17
To se slažem, dosta možemo pretpostaviti, ali tko je zašto nešto napravil, kakve su pozadinske silnice, to se dozna tek naknadno. Ali se slažem da bi bilo najjednostavnije dati Sberbanci da se sama zajebava s Agrokorom, a ne da državni proračun plaća dugove, što Rusom, što Amerom. Ali, Syriana!asilovski wrote:Ne znam dovoljno je pogledati biografiju i rodoslovlje, pa ovo sa Krimom je a) priprema sinekure i b) izravno naređenje iz Buzina, Karamarko nikad ne bi ovako što glupo uradio, ja se ne bi čudio prekidom diplomatskih odnosa sa Rusijom i to ove godineRegoč wrote:Govorim o percepciji, ne o istini. Istinu doznamo tek naknadno, kad više uopće nije važna.asilovski wrote:Plenković niakda nije bio desnica, on je nametnut HDZ-u, a on sam je prvotno htio biti na ćelu SDP-a, pa sama činjenicva da je lik 1991.g. pobjegao u London i tamo čekao 3 godine tko će pobijediti u ratu valjda nešto govoriRegoč wrote:Da, kao opet desnica vodi HDZ, glasujte za nas... a nakon izbora "opet su nas zajebali".kic wrote:
S obzirom na tvoju sklonost netočnim interpretacijam tuđih upisah, suzdržat ću se od komentara.asilovski wrote:Pa šejker i metilda oni govore kako smo zajebali ruse, očuvali agrokor i dobili svježa sredstva od američkih saveznika i ulagačaRegoč wrote:Tko je ovo napisal? I tko čini čardak-ekipu pa da usporedimo?asilovski wrote:Čardak ekipa:
Tinaiva:
Upravo to, RH-a se morala oduprijeti Buzinu i prepustiti Sberu da sam se snađe, a kako isti u biti žele ulagati stvari bi se riješile, međutim lešinarski fondovi su amen što se tiče bilo kakavog dobrog riješenja, a lexom manje više se država sama legitimirala i to pasivno što je katastrofaRegoč wrote:To se slažem, dosta možemo pretpostaviti, ali tko je zašto nešto napravil, kakve su pozadinske silnice, to se dozna tek naknadno. Ali se slažem da bi bilo najjednostavnije dati Sberbanci da se sama zajebava s Agrokorom, a ne da državni proračun plaća dugove, što Rusom, što Amerom. Ali, Syriana!asilovski wrote:Ne znam dovoljno je pogledati biografiju i rodoslovlje, pa ovo sa Krimom je a) priprema sinekure i b) izravno naređenje iz Buzina, Karamarko nikad ne bi ovako što glupo uradio, ja se ne bi čudio prekidom diplomatskih odnosa sa Rusijom i to ove godineRegoč wrote:Govorim o percepciji, ne o istini. Istinu doznamo tek naknadno, kad više uopće nije važna.asilovski wrote:Plenković niakda nije bio desnica, on je nametnut HDZ-u, a on sam je prvotno htio biti na ćelu SDP-a, pa sama činjenicva da je lik 1991.g. pobjegao u London i tamo čekao 3 godine tko će pobijediti u ratu valjda nešto govoriRegoč wrote:
Da, kao opet desnica vodi HDZ, glasujte za nas... a nakon izbora "opet su nas zajebali".
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ne jer Buzin upravlja sa svime, od smjene Karamarka, dovlačenja Plenkija, pa do smjene Stiera, odjebavanje Alavareza i Sberbanke, pa dovlačenja lešinarskog fonda koji u biti isključivo radi na razjebavanju, kamatama i kasnijim tužbama, naravno Noorka i čardak ekipa misli da su ovo američka ulaganja i da će sve u biti u najboljem redukic wrote:asilovski wrote:Stier je u biti otišao najviše zbog ovoga, pogotovo ako se sjetimo njegovog odlaska u Moskvu kod Lavrova što se buzinu kao gubernatoru očito nije svidjelo
odletit će noorka regoč i kompletna čardak ekipa u totalni bankrot kad lešinarski fond uključi centrifugu. izbit će hrvatima zadnju lipu iz džepa. i još rasprodati teritorij što je meni zbog konačnog i vječnog odcjepljenja Istre od hrvatskih lupeža i sjecikesa sasvim zadovoljavajuće riješenje. a noorka neće imat ni za frizuru ne za frizuru neće imati ni kaplju vode ni koricu buđavog leba.
Whilst a borrower of, say, 25 years, with a mainstream bank might be given some credit for being a loyal customer, absolutely no credit is given for such loyalty by a vulture fund.
A differentiating biological feature of vultures from other birds is that they have higher levels of acidity in their stomachs in order to digest bacteria ridden flesh. Like vultures in the wild, vulture funds have a stronger stomach to take on more difficult cases. They have no concern about maintaining employment in rural areas or trying to develop a long term relationship with customers. Their objective is simple: obtain the maximum return. Accordingly, they can be faster to issue proceedings and appoint receivers.
I would not use the term “aggressive” to describe their conduct, as such a term could imply an element of unprofessionalism. I would describe their conduct as being very “tough” and very clinical and professional. To use some laundrette parlance, whilst the mainstream banks might put their customers on a “slow spin cycle” with fabric softener to extract money from them, the vulture funds can be inclined to put their customers through a “fast spin cycle” with an acidic flux to squeeze out more cash.
An issue for some borrowers is that they may not actually need debt forgiveness, but just need time for rent to be collected and for property values to improve in order to collect the debts. However, given that the typical life cycle of a fund is just 5 years, the borrowers will not be given an extended period of time to pay back the loans. Accordingly, some borrowers are effectively “pushed” into insolvency. It remains to be seen if a debtor could successfully argue in the High Court that as a mainstream bank would generally allow more time for loans to be paid, that a vulture fund should also allow more time, even though the loan is in default at the time.
Having a loan sold to a vulture fund can be very frustrating and stressful for the borrower. Once a loan is put into a “Data Room” it can be as long as another 12 months before the borrower gets an opportunity to sit down with a decision maker. The new decision maker will invariably have no prior knowledge of the issues surrounding the loan and the personalities involved. The vulture fund obtains only a copy of the facility letter, a copy of the mortgage deed and current contact details for the borrower. Accordingly, the borrower will need to update the fund on any issues arising, and re-commence any settlement negotiations that had been previously going on.
Guest- Guest
Kako cano veneziano mni da će sve mimo njega proći.
prije dosta godina alexandar22 je pisao o agrokoru i američkim fondovima i želji da wallmart kupi konzum i pokazalo se točno sve što je pisao.
doduše on je zaposlenik agrokora pa je dobro znao o čemu piše.
sjećam se kako je marcel pljuvao po njegovim upisima. šteta kaj nemam link.
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
bio je u igri wallmart i tesco, sada ništa od toga, SAD-e u RH-a nije napravio 1000$ ulaganja osim u ono čudo od bunkera tj. ambasadeveber wrote:prije dosta godina alexandar22 je pisao o agrokoru i američkim fondovima i želji da wallmart kupi konzum i pokazalo se točno sve što je pisao.
Kermit-
2014-04-17
spar je prošle godine ponudio otkup konzuma, pa je onda kupio billu
2014-12-30
da su pustili alavreza stvar bi bila riješena, ovako manje više nema ništa od toga išlo se sjebati ruse i zaštiti tkz. dobavljače koji su manje više hdz-e portfeljaveber wrote:spar je prošle godine ponudio otkup konzuma, pa je onda kupio billu
Kermit-
2014-04-17
pa kod nas je hrana skupa prvenstveno zbog konzuma a onda zbog ogromnih nameta to je piramidalna shema ogromnih razmjera
Kermit-
2014-04-17
Neki dan sam na jutarnjim vijestima gledao novu antirusku (ali i antihrvatsku) svinjariju.
Plenković je primio nekog ukrajinskog čimbenika Volodimira i rekao kako Hrvatska ima iskustva u reintegraciji okupiranih područja,a Volodimir je upozorio na agresivnu politiku Rusije ne samo prema susjedima već i šire,u čemu su se obojica usuglasili.
Hrvatska,po ne znam koji put vodi vratolomnu politiku ulijetanja grlom u jagode koja joj se lako može obiti o glavu.
Plenković je primio nekog ukrajinskog čimbenika Volodimira i rekao kako Hrvatska ima iskustva u reintegraciji okupiranih područja,a Volodimir je upozorio na agresivnu politiku Rusije ne samo prema susjedima već i šire,u čemu su se obojica usuglasili.
Hrvatska,po ne znam koji put vodi vratolomnu politiku ulijetanja grlom u jagode koja joj se lako može obiti o glavu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro to je jasno otpocetka....bit ce da ih je precjednica nagovorla :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jok, samo ti znašasilovski wrote:How Hedge Funds Deepen Puerto Rico’s Debt Crisis
Vulture investors have descended on the commonwealth, taking advantage of a debt crisis that has impoverished citizens and created massive unemployment.
Knighthead Capital Management co-founder Tom Wagner recently told Bloomberg. In fact, Puerto Rico could pay only by destroying what’s left of its economy.
http://prospect.org/article/how-hedge-funds-are-pillaging-puerto-rico
Čitaj Noorka, valjda znaš da čitaš engleski
ja jedino imam potrebu dan kvalitetnije iskoristiti ..hehe
Guest- Guest
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Iza Agrokora stoji Franjo Gregurić zv. Tata
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Buzin je naša svetinja i s njegovog puta ne skrećemo
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi