Buzin stoji iza Lex Agrokora
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Buzin stoji iza Lex Agrokora
Regoč wrote:Ne, branili smo se od Turakah. Usput smo i vas sačuvali, zahvaliti možeš i kasnije.Gnječ wrote:Regoč wrote:Krajišnik, graničar, čuvali smo granicu na Savi.Gnječ wrote:Regoč wrote:
Krajišnik, molim lipo! A tvoji su napravili što su im Švabe dali. Okopavali masline, ali rabili loj.
pa jebotebog jel si ti mentalno zaostao u razvoju? krajišnik? još jedan srbin. pa dokle više??? 90% hrvata su bivši srbi.
znači uhljebi svirali ste kurcu.
na čemu da ti zahvalim? na tome što ste spavali pijani na straži pa su vas turci preskočili i došli do Istre? vi ste nas čuvali? čuj kretena ljenčuge slavonske. on i njegovi preci su mene čuvali od navale turaka?
jebote mi smo vaše izbjeglice prihvatili i primili u Istru inače bi izginuli svi uz sve vaše jebene straže od kurca. vi niste dobri ni za glumit kolac za držat stabljiku pomidora. vi ste ništarije paraziti.
Turci su između 1470. i 1499. godine devet puta provalili u Istru. U tim je prodorima stradao osobito nezaštićeni dio Istre, izvan gradskih zidina, posebno mjesta na Ćićariji, zatim Roč, Hum, Draguća Posljednji su put Turci provalili u Istru 1511. godine, kada je znatno stradala Pazinska grofovija.
Guest- Guest
Ti u Istri boriš se za talijansku reokupaciju, nisi relevantan.Gnječ wrote:Regoč wrote:Nisu li u Rieci "antifašisti" već 72 godine na vlasti?Gnječ wrote:pismejker wrote:Jebote sjetise onog kamijona koji je proizvodio Rijeka Torpedo...ufff taj je imao zvuk mlazne turbine....
Gnječo,sto je bilo sa Torpedom?
Torpedo su torpedirali rvat'ne.
RH je centralizirana odlučuje se i upravlja iz jednog mjesta. lokalna samouprava nema ovlasti te razine. HFP je u Zagrebu. prema tome ne pravi se mutav.
mi u Istri se borimo za decentralizaciju i regionalnu autonomiju što tebi uhljebu nikako ne odgovara taj scenario.
Prodori u Istru nisu išli kroz Slavoniju. A koliko ste sami sposobni, vidi se danas kad vas svaki dan zaskaču nove tisuće "turakah" s juga.Gnječ wrote:Regoč wrote:Ne, branili smo se od Turakah. Usput smo i vas sačuvali, zahvaliti možeš i kasnije.Gnječ wrote:Regoč wrote:Krajišnik, graničar, čuvali smo granicu na Savi.Gnječ wrote:
pa jebotebog jel si ti mentalno zaostao u razvoju? krajišnik? još jedan srbin. pa dokle više??? 90% hrvata su bivši srbi.
znači uhljebi svirali ste kurcu.
na čemu da ti zahvalim? na tome što ste spavali pijani na straži pa su vas turci preskočili i došli do Istre? vi ste nas čuvali? čuj kretena ljenčuge slavonske. on i njegovi preci su mene čuvali od navale turaka?
jebote mi smo vaše izbjeglice prihvatili i primili u Istru inače bi izginuli svi uz sve vaše jebene straže od kurca. vi niste dobri ni za glumit kolac za držat stabljiku pomidora. vi ste ništarije paraziti.
Turci su između 1470. i 1499. godine devet puta provalili u Istru. U tim je prodorima stradao osobito nezaštićeni dio Istre, izvan gradskih zidina, posebno mjesta na Ćićariji, zatim Roč, Hum, Draguća Posljednji su put Turci provalili u Istru 1511. godine, kada je znatno stradala Pazinska grofovija.
e da,Gnječo,sto je bilo sa Pazinskim Purisom?..nekad jako uspjesna firma?
Guest- Guest
..i ovaj sočni kolačslidingdoorsoperator wrote:veber wrote:dođi kod mene, držat ću ti lojtruNoor wrote:
to sam već nabrala :)
a sad idem delat gleichgewicht
s trešnjama..njam
kaj je ovaj glajhgeviht?
Ravnoteža.
Guest- Guest
meni burek ili sirnicu napraviNoor wrote:..i ovaj sočni kolačslidingdoorsoperator wrote:veber wrote:dođi kod mene, držat ću ti lojtruNoor wrote:
s trešnjama..njam
kaj je ovaj glajhgeviht?
Ravnoteža.
i odojak rula
2014-12-30
to dok me otpeljaš s brodom na kornateveber wrote:meni burek ili sirnicu napraviNoor wrote:..i ovaj sočni kolačslidingdoorsoperator wrote:veber wrote:dođi kod mene, držat ću ti lojtruNoor wrote:
s trešnjama..njam
kaj je ovaj glajhgeviht?
Ravnoteža.
i odojak rula
Guest- Guest
bumo se dogovorili.Noor wrote:to dok me otpeljaš s brodom na kornate
di baš na kornate?
ajmo do zeca na hvar.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
pa, robinzonski turizam..si to probal?veber wrote:bumo se dogovorili.Noor wrote:to dok me otpeljaš s brodom na kornate
di baš na kornate?
ajmo do zeca na hvar.
fućkaš fensi šmensi restače i sex on the beach po lounge beach barovima
Guest- Guest
dobro, sad znamo da nemaš gliser, nego kaićaveber wrote:i kaj buš na kaiću radila burek?
ono, mislim...
Guest- Guest
Regoč wrote:Ti u Istri boriš se za talijansku reokupaciju, nisi relevantan.Gnječ wrote:Regoč wrote:Nisu li u Rieci "antifašisti" već 72 godine na vlasti?Gnječ wrote:pismejker wrote:Jebote sjetise onog kamijona koji je proizvodio Rijeka Torpedo...ufff taj je imao zvuk mlazne turbine....
Gnječo,sto je bilo sa Torpedom?
RH je centralizirana odlučuje se i upravlja iz jednog mjesta. lokalna samouprava nema ovlasti te razine. HFP je u Zagrebu. prema tome ne pravi se mutav.
mi u Istri se borimo za decentralizaciju i regionalnu autonomiju što tebi uhljebu nikako ne odgovara taj scenario.
šta ti znaš za što se ja borim? nemaš pojma. samo kažem kad bih mogao birati ne bih nikada izabrao Istru u RH. to nikada. to je bila fatalna greška saveznika engleza i amera spojiti Istru sa Hrvatskom i SFRJ. zato je britanski brigadir Robert de Winton platio životom kad je Pulu predao partizanima.
Guest- Guest
Priključenje matici Hrvatskoj bila je želja napaćenoga hrvatskoga puka u Istri koji je stradaval pod krvavom odnarođujućom fašističkom diktaturom. A taj Winton je stradal kako?Gnječ wrote:Regoč wrote:Ti u Istri boriš se za talijansku reokupaciju, nisi relevantan.Gnječ wrote:Regoč wrote:Nisu li u Rieci "antifašisti" već 72 godine na vlasti?Gnječ wrote:
šta ti znaš za što se ja borim? nemaš pojma. samo kažem kad bih mogao birati ne bih nikada izabrao Istru u RH. to nikada. to je bila fatalna greška saveznika engleza i amera spojiti Istru sa Hrvatskom i SFRJ. zato je britanski brigadir Robert de Winton platio životom kad je Pulu predao partizanima.
misliš ono trčkaranje gol?Noor wrote:pa, robinzonski turizam..si to probal?
jesam
fućkaš fensi šmensi restače i sex on the beach po lounge beach barovima
naravno da ne. kaić ima 3 kabine, dvije kuhinje, dvije kupaonice.
valjda bumo se snašli.
2014-12-30
pismejker wrote:e da,Gnječo,sto je bilo sa Pazinskim Purisom?..nekad jako uspjesna firma?
Purisu je voda došla do grla zato što sav raspoloživi novac – koji bi trebao ulagati u sirovine, u tov purana i pilića – mora davati za otplatu skupih kredita Hypo banci, koja ima hipoteku nad imovinom tvrtke. Banka ne želi reprogramirati Purisove dugove, a nitko mu drugi u državi ne može pomoći. Žalosno je što i predstavnici Svjetske banke, političari i Udruga poslodavaca rado zaobilaze glavne uzroke propadanja hrvatskih poduzeća. Većina u zboru ponavlja fraze da Hrvatska treba privući ulaganja, pa će se navodno sve popraviti. Istina, industrija može ojačati ako se stvaraju kvalitetni i konkurentni proizvodi, ako se potiču inovacije, uklanjaju prepreke ulaganjima i ako se proračunski stimuliraju kvalitetni projekti.
Međutim, to nije dovoljno. Glavni problem hrvatskih proizvođača su nedostupni i preskupi bankovni krediti. I Puris bi lakše preživio da je dobivao kredite s niskim kamatama. Ovako, mnoštvo hrvatskih poduzeća velik dio godine radi isključivo za banke. Drugi razlog je tečajna politika HNB-a u posljednjih 18 godina. Hrvatski izvoznici neprekidno su morali smanjivati troškove proizvodnje radi povećanja konkurentnosti u svijetu, ali sve te napore poništavala im je tečajna politika HNB-a, jer je kuna neprekidno realno aprecirala prema njemačkoj marki i euru. Što proizvođačima ne pokvari tečajna politika, to iz njih isišu banke. Zato je Hrvatska, uostalom, preplavljena konkurentnijom i jeftinijom uvoznom robom. Proizvodnja se zatvara, a neprekidno se otvaraju strani trgovački centri, kojima nikakve administrativne prepreke ne smetaju.
Guest- Guest
ne, loviš ručak i večeru u moru, živiš bez tv i interneta, struja iz agregata, voda iz gušterne...pečeš kruh sam, dojiš koze ili ovce..i tak. zanimljivoveber wrote:misliš ono trčkaranje gol?Noor wrote:pa, robinzonski turizam..si to probal?
jesamfućkaš fensi šmensi restače i sex on the beach po lounge beach barovima
valjda bumo se snašli.
Last edited by Noor on Thu 15 Jun - 19:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
Regoč wrote:Priključenje matici Hrvatskoj bila je želja napaćenoga hrvatskoga puka u Istri koji je stradaval pod krvavom odnarođujućom fašističkom diktaturom. A taj Winton je stradal kako?Gnječ wrote:Regoč wrote:Ti u Istri boriš se za talijansku reokupaciju, nisi relevantan.Gnječ wrote:Regoč wrote:
Nisu li u Rieci "antifašisti" već 72 godine na vlasti?
na dužnosti. od metka. atentat na njega izvršila je žena učiteljica u školi. uzela je pištolj i ukokala ga bez pardona. čovjek nije kriv ali jebiga našao se u krivo vrijeme na krivom mjestu na krivoj poziciji.
Guest- Guest
kaj nisi rekla da si zgubila mlijeko nedavno?Noor wrote:ne, loviš ručak i večeru u moru, živiš bez tv i interneta, struja iz agregata, voda iz gušterne...pečer kruh sam, dojiš koze ili ovce..i tak. zanimljivoveber wrote:misliš ono trčkaranje gol?Noor wrote:pa, robinzonski turizam..si to probal?
valjda bumo se snašli.
2014-12-30
gle, došel buš jemput nadohvatveber wrote:kaj nisi rekla da si zgubila mlijeko nedavno?Noor wrote:ne, loviš ručak i večeru u moru, živiš bez tv i interneta, struja iz agregata, voda iz gušterne...pečer kruh sam, dojiš koze ili ovce..i tak. zanimljivoveber wrote:misliš ono trčkaranje gol?Noor wrote:pa, robinzonski turizam..si to probal?
valjda bumo se snašli.
Guest- Guest
Ljubavna priča s tragičnim krajem. Tu samo iredentisti vide fašističku motivaciju.Gnječ wrote:Regoč wrote:Priključenje matici Hrvatskoj bila je želja napaćenoga hrvatskoga puka u Istri koji je stradaval pod krvavom odnarođujućom fašističkom diktaturom. A taj Winton je stradal kako?Gnječ wrote:Regoč wrote:Ti u Istri boriš se za talijansku reokupaciju, nisi relevantan.Gnječ wrote:
na dužnosti. od metka. atentat na njega izvršila je žena učiteljica u školi. uzela je pištolj i ukokala ga bez pardona. čovjek nije kriv ali jebiga našao se u krivo vrijeme na krivom mjestu na krivoj poziciji.
Nije izgubila nedavno, nego odavno. Ali je rekla nedavno.veber wrote:kaj nisi rekla da si zgubila mlijeko nedavno?Noor wrote:ne, loviš ručak i večeru u moru, živiš bez tv i interneta, struja iz agregata, voda iz gušterne...pečer kruh sam, dojiš koze ili ovce..i tak. zanimljivoveber wrote:misliš ono trčkaranje gol?Noor wrote:pa, robinzonski turizam..si to probal?
valjda bumo se snašli.
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Iza Agrokora stoji Franjo Gregurić zv. Tata
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Buzin je naša svetinja i s njegovog puta ne skrećemo
» Halo beogradski 'Buzin' na vezi
» Buzin: INA u preuzimaju lešinarski fondovi
» Buzin: ništa od ukidanha viza za SADe
» Buzin je naša svetinja i s njegovog puta ne skrećemo