HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
Ne. Postoji Gospod, a i postoji onaj koji sjedi s desna Gospoda...Iknar je gay wrote:Da,postoji gospod,ali pored njega ne sjedi nitko,niti s ljeva,niti s desna,već je on na vrhu,zadnja stepenica.red wolf wrote:Ne, postoji Gospod i Onaj koji sjedi s desna Gospodu...RayMabus wrote:Korištenje izraza : Jedan ti u suštini govoriš da ima dva tj taj Jedan i ostali.red wolf wrote:Naravno da ima veću svrhu...Za one koji se drže tog zakona, svjesno ili nesvjesno...Ja sam siguran da ti i ja različito definiramo Jednog...Iknar je gay wrote:
Da,ali sve to ima i veću svrhu.Osvrni se oko sebe,svijet se mijenja,na kraju svega sve je podložno volji jednog.
JOŠ UVIJEK SI U ISTOĆNOM GRIJEHU.
POKAJ SE.
'' Što mislite o Kristu? Čiji je on sin?" Kažu mu: "Davidov. A on će njima: "Kako ga onda David u Duhu naziva Gospodinom, kad veli: Reče Gospod Gospodinu mojemu: `Sjedi mi zdesna dok ne položim neprijatelje tvoje za podnožje nogama tvojim?` Ako ga dakle David naziva Gospodinom, kako mu je sin? I nitko mu nije mogao odgovoriti ni riječi, niti se od toga dana tko usudio upitati ga bilo što. '' ( Matej, 22, 46 )
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
alo dopustiš sebi biti fasciniran, manje će ti biti dosadno na planeti, ali ćeš platiti cijenu defascinacije..ono ko kad vidiš koru od banane i kažeš eh, shit..opet ću past.RayMabus wrote:Želja za fasciniranjem onog drugog navodi vas u grijeh.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Možda ti ne treba,ali ćeš je zadobit,svjesno ili nesvjesno ako to nečim izazoveš. ,,learn to use the dark side of the force''kic wrote:meni ne treba pažnja, sam svoj svećenik.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Hmmmmmkic wrote:meni ne treba pažnja, sam svoj svećenik.
Morat ću ti otkrit tajnu.
Bog je uredija pravila i ispada da ce svaka duša koja želi gore morat izlijecit drugu a za izlijecit drugu dušu treba nauciti slušati a teško je slušati ako imaš potrebu nešto reci.
Kužiš trik ?
NITKO TE NE PITA ŠTA TI OĆEŠ.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Krist je potrošna roba,mesija svršenog eona.Sada je eon vodenjaka čiji mesija tek dolazi.red wolf wrote:Ne. Postoji Gospod, a i postoji onaj koji sjedi s desna Gospoda...Iknar je gay wrote:Da,postoji gospod,ali pored njega ne sjedi nitko,niti s ljeva,niti s desna,već je on na vrhu,zadnja stepenica.red wolf wrote:Ne, postoji Gospod i Onaj koji sjedi s desna Gospodu...RayMabus wrote:Korištenje izraza : Jedan ti u suštini govoriš da ima dva tj taj Jedan i ostali.red wolf wrote:
Naravno da ima veću svrhu...Za one koji se drže tog zakona, svjesno ili nesvjesno...Ja sam siguran da ti i ja različito definiramo Jednog...
POKAJ SE.
'' Što mislite o Kristu? Čiji je on sin?" Kažu mu: "Davidov. A on će njima: "Kako ga onda David u Duhu naziva Gospodinom, kad veli: Reče Gospod Gospodinu mojemu: `Sjedi mi zdesna dok ne položim neprijatelje tvoje za podnožje nogama tvojim?` Ako ga dakle David naziva Gospodinom, kako mu je sin? I nitko mu nije mogao odgovoriti ni riječi, niti se od toga dana tko usudio upitati ga bilo što. '' ( Matej, 22, 46 )
2015-07-23
Sve sam napisao što sam trebao...S razlogom...Pročitaj onoliko puta koliko misliš da ti je potrebno...Iknar je gay wrote:Krist je potrošna roba,mesija svršenog eona.Sada je eon vodenjaka čiji mesija tek dolazi.red wolf wrote:Ne. Postoji Gospod, a i postoji onaj koji sjedi s desna Gospoda...Iknar je gay wrote:Da,postoji gospod,ali pored njega ne sjedi nitko,niti s ljeva,niti s desna,već je on na vrhu,zadnja stepenica.red wolf wrote:Ne, postoji Gospod i Onaj koji sjedi s desna Gospodu...RayMabus wrote:
Korištenje izraza : Jedan ti u suštini govoriš da ima dva tj taj Jedan i ostali.
POKAJ SE.
red wolf-
2016-02-10
Nema potrebe.Jer ono što je za tebe Krist,nije i za mene.red wolf wrote:Sve sam napisao što sam trebao...S razlogom...Pročitaj onoliko puta koliko misliš da ti je potrebno...Iknar je gay wrote:Krist je potrošna roba,mesija svršenog eona.Sada je eon vodenjaka čiji mesija tek dolazi.red wolf wrote:Ne. Postoji Gospod, a i postoji onaj koji sjedi s desna Gospoda...Iknar je gay wrote:Da,postoji gospod,ali pored njega ne sjedi nitko,niti s ljeva,niti s desna,već je on na vrhu,zadnja stepenica.red wolf wrote:
Ne, postoji Gospod i Onaj koji sjedi s desna Gospodu...
2015-07-23
ufffffffrakcija wrote:alo dopustiš sebi biti fasciniran, manje će ti biti dosadno na planeti, ali ćeš platiti cijenu defascinacije..ono ko kad vidiš koru od banane i kažeš eh, shit..opet ću past.RayMabus wrote:Želja za fasciniranjem onog drugog navodi vas u grijeh.
opet .....shranje.
Jbnti ovu temu ......nesvijesno sma upotrebio naredbu da brisanje toga.
Jedva komuniciram.
AJmo stat ....necu komunicirat sa nicim pa ni sa tijelom ako ovako nastavimo.
Pocetak ovog posta mi je bio tako težak .....jedva sam pritisnija prvih par tipaka na tipkovnici.
2014-04-11
Morat ćemo stati.
Nesvijesno upotrebljavam naredbu za brisanje istočnog grijeha a onda mi ruke omlitave , izgubim volju za komunikaciju sa bilo cime ....direktna naredba na duši .......ne mogu nakon toga ni tipke pririskat.
AJMO STOP.
Vratimo se na zahebanciju.
Nesvijesno upotrebljavam naredbu za brisanje istočnog grijeha a onda mi ruke omlitave , izgubim volju za komunikaciju sa bilo cime ....direktna naredba na duši .......ne mogu nakon toga ni tipke pririskat.
AJMO STOP.
Vratimo se na zahebanciju.
2014-04-11
Bit će da imaš novu tipkovnicu,jer inače bi napisao tipkownicu.RayMabus wrote:ufffffffrakcija wrote:alo dopustiš sebi biti fasciniran, manje će ti biti dosadno na planeti, ali ćeš platiti cijenu defascinacije..ono ko kad vidiš koru od banane i kažeš eh, shit..opet ću past.RayMabus wrote:Želja za fasciniranjem onog drugog navodi vas u grijeh.
opet .....shranje.
Jbnti ovu temu ......nesvijesno sma upotrebio naredbu da brisanje toga.
Jedva komuniciram.
AJmo stat ....necu komunicirat sa nicim pa ni sa tijelom ako ovako nastavimo.
Pocetak ovog posta mi je bio tako težak .....jedva sam pritisnija prvih par tipaka na tipkovnici.
2015-07-23
RayMabus wrote:Hmmmmmkic wrote:meni ne treba pažnja, sam svoj svećenik.
Bog je uredija pravila i ispada da ce svaka duša koja želi gore morat izlijecit drugu a za izlijecit drugu dušu treba nauciti slušati a teško je slušati ako imaš potrebu nešto reci.
Kužiš trik ?
ovo čak i zvuči zanimljivo, zapisat ću si ovo.
uuuufffff evo ti odgovor jeben ti sve.frakcija wrote:alo dopustiš sebi biti fasciniran, manje će ti biti dosadno na planeti, ali ćeš platiti cijenu defascinacije..ono ko kad vidiš koru od banane i kažeš eh, shit..opet ću past.RayMabus wrote:Želja za fasciniranjem onog drugog navodi vas u grijeh.
PRESTANI DA TI DRUGI BUDU FAS....ajme tko će nastvit tipkat jbte.
2014-04-11
Odlogiraj ga ti,ipak si nekakav admin,to je za njegovo dobro.kic wrote:daj se odlogiraj longi, popij vode i lezi xD
2015-07-23
daj longi strašiš me, još ćeš izdahnit mi tu na forumu, odi na zrak xD
Nemojte koristi tu naredbu tj možete al direktna je.
Ja je ne volim niti napisat jer je onda moram cijelu izrec u mislima a onda ću prestat tipkat.
Ja je ne volim niti napisat jer je onda moram cijelu izrec u mislima a onda ću prestat tipkat.
2014-04-11
Pa mogu i astralno putovat po planeti ....i okolo.
Ne treba mi .....vlak.
Ne treba mi .....vlak.
2014-04-11
Zanimljivo.To isto bi trebao napraviti i Ezekijel,pa bi bio manje fasciniran koje kakvim,,Gospodom''RayMabus wrote:Pa mogu i astralno putovat po planeti ....i okolo.
Ne treba mi .....vlak.
2015-07-23
A to ti je logika.kic wrote:RayMabus wrote:Hmmmmmkic wrote:meni ne treba pažnja, sam svoj svećenik.
Kužiš trik ?
ovo čak i zvuči zanimljivo, zapisat ću si ovo.
Svi žele u raj a raj je stanje uma a to je stanje gdje nemaš psihickih trzavica nego si simiren i to .....a to znaci da treba iskomunicirat probleme a to netko mora slušat i vodit razgovor pa ako si ti u stanju to jednoj osobi napravit ti si na višem nivou.
Jednostavno.
To je tako uređeno.
A dok slušaš druge uvijek imaš nešto za reci jer i dalje pokušavaš fascinirati druge tj konkretno tog drugog.
ZAŠTO TO RADIŠ ?
Tako uništavaš slušanje tj izlijecenje tog drugog.
Zato ti je to tako.
Tek kad nemaš potrebu ništa reci tek onda si PRAVI.
2014-04-11
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji
» Di ste klošari Salcburgovski
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji