HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
I dark magic user ?red wolf wrote:I nisam...Ja sam sve...Iknar je gay wrote:Nisam pretpostavlja da si kabalist.red wolf wrote:Preporučio bih ti da se malo baviš Kabalom, a ne ovim prizemnim ljudskim radostima kao što je nogomet i sve ono popratno što ide s njime...veber wrote:s nogometa na dogme.
nemres bilivit al se uzjebase qvazi vjernici i qvazi katolici...
da ne tipkam o qvazi cifutima, za ne povjerovat...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
U scientološkoj crkvi su ok samo prvih par nivoa a ovo poslije .....ne ....tako da tamo ne možeš postati taj OT VIII u smislu šta taj OT VIII u praksi zaista prestavlja.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Ja sam završio OT VIII
PS ; nije ti ona naredba od scientologa .....moja je tj dobio sam je preko viših nivoa kad me nešto zanimalo itd itd itd.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Možete mi pušit kurac....reče mamić.i postane predsjednik dinama.....i mi mu još pušimo......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ne...Iknar je gay wrote:I dark magic user ?red wolf wrote:I nisam...Ja sam sve...Iknar je gay wrote:Nisam pretpostavlja da si kabalist.red wolf wrote:Preporučio bih ti da se malo baviš Kabalom, a ne ovim prizemnim ljudskim radostima kao što je nogomet i sve ono popratno što ide s njime...veber wrote:s nogometa na dogme.
nemres bilivit al se uzjebase qvazi vjernici i qvazi katolici...
da ne tipkam o qvazi cifutima, za ne povjerovat...
red wolf-
2016-02-10
Ali, zašto mu pušiš?v_vlado wrote:Možete mi pušit kurac....reče mamić.i postane predsjednik dinama.....i mi mu još pušimo......
red wolf-
2016-02-10
ne mogu, osim ako nisu nekrofili.max123 wrote:dojcman,ebli ti ercegovci mater..veber wrote:
ti konstantno jedes govna kao i zemo ti ero...
2014-12-30
Jer hrvati puše hercegovcima...red wolf wrote:Ali, zašto mu pušiš?v_vlado wrote:Možete mi pušit kurac....reče mamić.i postane predsjednik dinama.....i mi mu još pušimo......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa dobro, to je stvar volje dakako...v_vlado wrote:Jer hrvati puše hercegovcima...red wolf wrote:Ali, zašto mu pušiš?v_vlado wrote:Možete mi pušit kurac....reče mamić.i postane predsjednik dinama.....i mi mu još pušimo......
red wolf-
2016-02-10
Zbog njih hrvatska reprezentacija i nije Hrvatska,već Bosanska&Hercegovačka,hrvatska je tek u nazivu.Zašto ne odjebu u svoju državu i tamo stvaraju reprezentaciju.v_vlado wrote:Jer hrvati puše hercegovcima...red wolf wrote:Ali, zašto mu pušiš?v_vlado wrote:Možete mi pušit kurac....reče mamić.i postane predsjednik dinama.....i mi mu još pušimo......
2015-07-23
KOliko svađa. A sve možete riješit sa jednostavnom naredbom : PRESTANI DA TI DRUGI BUDU FASCINANTI.
2014-04-11
RayMabus wrote:U scientološkoj crkvi su ok samo prvih par nivoa a ovo poslije .....ne ....tako da tamo ne možeš postati taj OT VIII u smislu šta taj OT VIII u praksi zaista prestavlja.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Ja sam završio OT VIII
PS ; nije ti ona naredba od scientologa .....moja je tj dobio sam je preko viših nivoa kad me nešto zanimalo itd itd itd.
Trebaš proći sve a ne samo ono što misliš da ti "odgovara" (reaktivni um) ....Problem je što nemožeš savladati viši level ako nisi savladao niži level. Nećeš ništa razumjeti a vrlo lako možeš završiti na urgentnoj psihijatriji i ni bog te ne spasi i dovede u red.
Guest- Guest
Volja, zar ne?...heheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:KOliko svađa. A sve možete riješit sa jednostavnom naredbom : PRESTANI DA TI DRUGI BUDU FASCINANTI.
red wolf-
2016-02-10
Unutarnji mir.red wolf wrote:Volja, zar ne?...heheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:KOliko svađa. A sve možete riješit sa jednostavnom naredbom : PRESTANI DA TI DRUGI BUDU FASCINANTI.
2014-04-11
frakcija wrote:zapamtila sam da mi svako malo govoriš da sam glupa, a to me potreslo jer nisam sigurna u sebe, plus nikad mi nije bilo jasno zašto misliš da sam glupa..možda zato jer sam glupa? Pa imam demokratsko pravo bit glupa valjda?!kic wrote:deda getting old wrote:nije svaka komunikacija diskusija, jer to podrazumjeva da su sugovornici ravnopravni
npr. sa frakcijom prethodno nisam vodio diskusiju, zato je dobro zapamtila moje ideje i stavove koje sad priziva na svakoj temi
postoje razne druge retoričke vještine, diskusija je nešto što je primjereno u komunikaciji sa istomišljenicima koji su na tvojoj razini, sa protivnicima se ne diskutira, osim ako ih pridobiješ na svoju stranu, ako ih preobratiš
dakleee, ne smatraš frakciju ravnopravnom?
ne proganjam te na svakoj temi i nemam fiksaciju na tebe, nekad mi se ne raspravlja previše pa skratim priču
a nije ti loše imati "neprijatelje", to ti oštri um
uostalom ostataku foruma nije bitno što ja mislim, oni misle da si inteligentna i humoristična
nije ti to dovoljno ili te moraju svi podržavati?
Guest- Guest
Ne. Volja.RayMabus wrote:Unutarnji mir.red wolf wrote:Volja, zar ne?...heheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:KOliko svađa. A sve možete riješit sa jednostavnom naredbom : PRESTANI DA TI DRUGI BUDU FASCINANTI.
red wolf-
2016-02-10
Svejedno. Nije me brige.red wolf wrote:Ne. Volja.RayMabus wrote:Unutarnji mir.red wolf wrote:Volja, zar ne?...heheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:KOliko svađa. A sve možete riješit sa jednostavnom naredbom : PRESTANI DA TI DRUGI BUDU FASCINANTI.
2014-04-11
Ne, važno je...Čini što te je volja i to neka ti bude sav zakon...Po volji ćeš razumijeti ovaj svijet u kojem živiš...RayMabus wrote:Svejedno. Nije me brige.red wolf wrote:Ne. Volja.RayMabus wrote:Unutarnji mir.red wolf wrote:Volja, zar ne?...heheheheheheheheheheheheRayMabus wrote:KOliko svađa. A sve možete riješit sa jednostavnom naredbom : PRESTANI DA TI DRUGI BUDU FASCINANTI.
red wolf-
2016-02-10
Sad si i thelmit ?red wolf wrote:Ne, važno je...Čini što te je volja i to neka ti bude sav zakon...Po volji ćeš razumijeti ovaj svijet u kojem živiš...RayMabus wrote:Svejedno. Nije me brige.red wolf wrote:Ne. Volja.RayMabus wrote:Unutarnji mir.red wolf wrote:
Volja, zar ne?...hehehehehehehehehehehehe
2015-07-23
Oduvijek mi je bacao na pripadnika Crkve Nove Theleme.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne. Ja sam sve.Iknar je gay wrote:Sad si i thelmit ?red wolf wrote:Ne, važno je...Čini što te je volja i to neka ti bude sav zakon...Po volji ćeš razumijeti ovaj svijet u kojem živiš...RayMabus wrote:Svejedno. Nije me brige.red wolf wrote:Ne. Volja.RayMabus wrote:
Unutarnji mir.
red wolf-
2016-02-10
Možda jednog dana postane i satanist.jastreb wrote:Oduvijek mi je bacao na pripadnika Crkve Nove Theleme.
2015-07-23
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji
» Di ste klošari Salcburgovski
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji