ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri

Page 10 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri - Page 10 Empty Re: HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri

Post by RayMabus 18/6/2016, 22:01

kic wrote:
RayMabus wrote:
kic wrote:meni ne treba pažnja, sam svoj svećenik.
Hmmmmm

Morat ću ti otkrit tajnu.

Bog je uredija pravila i ispada da ce svaka duša koja želi gore morat izlijecit drugu a za izlijecit drugu dušu treba nauciti slušati a teško je slušati ako imaš potrebu nešto reci.

Kužiš trik ?

NITKO TE NE PITA ŠTA TI OĆEŠ.

ovo čak i zvuči zanimljivo, zapisat ću si ovo.
A to ti je logika.

Svi žele u raj a raj je stanje uma a to je stanje gdje nemaš psihickih trzavica nego si simiren i to .....a to znaci da treba iskomunicirat probleme a to netko mora slušat i vodit razgovor pa ako si ti u stanju to jednoj osobi napravit ti si na višem nivou.

Jednostavno.

To je tako uređeno.

A dok slušaš druge uvijek imaš nešto za reci jer i dalje pokušavaš fascinirati druge tj konkretno tog drugog.

ZAŠTO TO RADIŠ ?

Tako uništavaš slušanje tj izlijecenje tog drugog.

Zato ti je to tako.

Tek kad nemaš potrebu ništa reci tek onda si PRAVI.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri - Page 10 Empty Re: HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri

Post by darth_vader 18/6/2016, 22:06

kic wrote:
deda getting old wrote:
kic wrote:
narod ne želi izać iz svog matrixa, jer je izlazak jako bolan proces
a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?

opet ciljaš na nedostatak IQa? e

A biće...mora da mu je barem 18 cm...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kic 18/6/2016, 22:06

ja već jesam pravi onda, ne zezam.

banalno rečeno, kad s nekim razgovaraš - više razmišljaš šta ćeš ti reć tj jedva čekaš prvi mali prekid da svoje izbiflaš..

prešao sam taj level.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by jastreb 18/6/2016, 22:06

red wolf wrote:Kad ste već zapeli za taj '' Istočni grijeh ''...Tako ga vi zovete...To je samo materijalizacija vaše biti, onoga što vi jeste...Dobili ste pritom čvršći oblik...
Taj "istočni grijeh" je nebiblijski termin i ne znam što bi imao označavati?

Ako postoji istočni,onda bi trebali postojati i zapadni,južni i sjeverni grijehovi,a takvi mi nisu poznati.

Poznati sedevakantistički filozof Henok na onom je forumu pisao kako je ist.grijeh sama požuda koja se kod muškarca i žene javlja prije i za vrijeme spolnoga čina,a onda dalje filozofira kako roditelji Marije prilikom njenog začeća nisu osjećali spolnu požudu,te da je sasvim sigurno nisu osjećali ni roditelji Ivana krstitelja,a možda ni Mojsijevi roditelji.

Po njegovom pisanju  svi katolici bi morali prilikom spolnoga čina kojemu je svrha stvaranje novoga života (drugačijeg spolnog čina ne bi smjelo biti) morali odvući svaku misao na požudu,jer je požuda najveće zlo u čovjeku,te kako kaže vjerovatno je i prvi grijeh Adama i Eve bio seks sa spolnom požudom. Kada se dosjetio da je Bog Adamu i Evi rekao da se plode i množe,Henok je zaključio da je Božji plan prilikom razmnožavanja ljudi bio sasvim drugačiji od ovoga kako se ljudi danas razmnožavaju.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2016, 22:15

Lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll geek

MRZIM OVU NAREDBU.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 18/6/2016, 22:16

s nogometa na dogme.
nemres bilivit al se uzjebase qvazi vjernici i qvazi katolici...
da ne tipkam o qvazi cifutima, za ne povjerovat...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2016, 22:20

kic wrote:ja već jesam pravi onda, ne zezam.

banalno rečeno, kad s nekim razgovaraš - više razmišljaš šta ćeš ti reć tj jedva čekaš prvi mali prekid da svoje izbiflaš..

prešao sam taj level.
Cekaj sad pola ure da me prođe ovo pa da opet dobijem volju da ti nešto kažem.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2016, 22:23

To su vam tzv metak naredbe diretkno upucene duši tj osobi samoj.

Kako smo inkarnirani tj na fizickoj ravni onda automatski imate neki indetitet i život je igra a ovo vas ispaljuje automatski.

Zato ju ja ne volim korisit.

Znam je al je ne volim koristi.

Redovno je namjerno zaboravljam inace ne bih mogao funkcionirati na fizickoj ravni.

Moram tako tj zaboravljati je tj bolje recneo spremati u najzabaceniji kutak memorije jer inace se necu pomaknuti uopće.

Last edited by RayMabus on 18/6/2016, 22:23; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 18/6/2016, 22:23

veber wrote:s nogometa na dogme.
Preporučio bih ti da se malo baviš Kabalom, a ne ovim prizemnim ljudskim radostima kao što je nogomet i sve ono popratno što ide s njime...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2016, 22:25

RayMabus wrote:To su vam tzv metak naredbe diretkno upucene duši tj osobi samoj.

Kako smo inkarnirani tj na fizickoj ravni onda automatski imate neki indetitet i život je igra a ovo vas ispaljuje automatski.

Zato ju ja ne volim korisit.

Znam je al je ne volim koristi.

Redovno je namjerno zaboravljam inace ne bih mogao funkcionirati na fizickoj ravni.

Moram tako tj zaboravljati je tj bolje recneo spremati u najzabaceniji kutak memorije jer inace se necu pomaknuti uopće.
Evo konkretno sad ...ne bih mogao sad kopati nos da tu naredbu konstatno koristim .....a to bi bila šteta jelte.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2016, 22:30

Da smo u nekom drugom ambijentu ....npr u svijetu duhova il u nekom hramu onda bi ta naredba bila prisutna pa bi recimo u tom hramu ona bila otkacena na zidu i podsjecala i svi bi meditirali i ono pocela bi se otvarati svijest i tako.

A u ovom svijetu zapadnom , dinamicnom , materijalsitčkom u kojem je potreba za kopanjem nosa od životne važnosti .....a cuj ok je to znati al ipak ......pucnite prstima i dođi u sadašnje vrijeme.

Tri put pucni prstima kraj glave.

To vraca iz ove naredbe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2016, 22:39

Covjek je živ u onoj mjeri u kojoj može komunicirati a mrtav u onoj u kojoj ne može.

Izgleda da nisam smio dati naredbu.

Sve sam ih pobio.

lol!

Jel ima koji živ ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by max123 18/6/2016, 22:40

odma sam reko da je to rabota tovara.lopov mamic skrojio najbolju nogometnu skolu u "regionu" i sire.i stanca talente ko na fabrickoj traci.a tovari ko tovari..lijeni,zavidni i nesposobni...

Last edited by max123 on 18/6/2016, 22:43; edited 1 time in total
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by IL Risorto 18/6/2016, 22:42

red wolf wrote:
Preporučio bih ti da se malo baviš Kabalom, a ne ovim prizemnim ljudskim radostima kao što je nogomet i sve ono popratno što ide s njime...
Nisam pretpostavlja da si kabalist.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 18/6/2016, 22:43

Iknar je gay wrote:
red wolf wrote:
I nisam...Ja sam sve...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2016, 22:44

Uozbiljite se ; istocni grijeh vam je super stvar.

U Paklu je ekipa.

lol!

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 18/6/2016, 22:44

max123 wrote:odma sam reko da je to rabota tovara.kompleksi,lopov mamic skrojio najbolju nogometnu skolu u "regionu" i sire.i stanca talente ko na fabrickoj traci.a tovari ko tovari..lijeni,zavidni i nesposobni...
ti konstantno jedes govna kao i zemo ti ero...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2016, 22:45

RayMabus wrote:Covjek je živ u onoj mjeri u kojoj može komunicirati a mrtav u onoj u kojoj ne može.

Izgleda da nisam smio dati naredbu.

Sve sam ih pobio.

lol!

Jel ima koji živ ?

Ja sam završio OT VIII
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by max123 18/6/2016, 22:47

veber wrote:
ti konstantno jedes govna kao i zemo ti ero...
dojcman,ebli ti ercegovci mater..
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2016, 22:48

kic wrote:
dakleee, ne smatraš frakciju ravnopravnom?
dakle, mislim baš da ne razumijete što sam tamo nadrobio

ali, ok, recimo da na internet forumu nema stvarnog društvenog statusa, pa tako ni nekog respekta koji inače postoji u zbilji
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by IL Risorto 18/6/2016, 22:49

red wolf wrote:
Iknar je gay wrote:
red wolf wrote:
I nisam...Ja sam sve...
I dark magic user ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics