HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
A to ti je logika.kic wrote:RayMabus wrote:Hmmmmmkic wrote:meni ne treba pažnja, sam svoj svećenik.
Morat ću ti otkrit tajnu.
Bog je uredija pravila i ispada da ce svaka duša koja želi gore morat izlijecit drugu a za izlijecit drugu dušu treba nauciti slušati a teško je slušati ako imaš potrebu nešto reci.
Kužiš trik ?
NITKO TE NE PITA ŠTA TI OĆEŠ.
ovo čak i zvuči zanimljivo, zapisat ću si ovo.
Svi žele u raj a raj je stanje uma a to je stanje gdje nemaš psihickih trzavica nego si simiren i to .....a to znaci da treba iskomunicirat probleme a to netko mora slušat i vodit razgovor pa ako si ti u stanju to jednoj osobi napravit ti si na višem nivou.
Jednostavno.
To je tako uređeno.
A dok slušaš druge uvijek imaš nešto za reci jer i dalje pokušavaš fascinirati druge tj konkretno tog drugog.
ZAŠTO TO RADIŠ ?
Tako uništavaš slušanje tj izlijecenje tog drugog.
Zato ti je to tako.
Tek kad nemaš potrebu ništa reci tek onda si PRAVI.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kic wrote:deda getting old wrote:a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?kic wrote:
narod ne želi izać iz svog matrixa, jer je izlazak jako bolan proces
opet ciljaš na nedostatak IQa? e
A biće...mora da mu je barem 18 cm...
darth_vader-
2014-04-17
ja već jesam pravi onda, ne zezam.
banalno rečeno, kad s nekim razgovaraš - više razmišljaš šta ćeš ti reć tj jedva čekaš prvi mali prekid da svoje izbiflaš..
prešao sam taj level.
banalno rečeno, kad s nekim razgovaraš - više razmišljaš šta ćeš ti reć tj jedva čekaš prvi mali prekid da svoje izbiflaš..
prešao sam taj level.
Taj "istočni grijeh" je nebiblijski termin i ne znam što bi imao označavati?red wolf wrote:Kad ste već zapeli za taj '' Istočni grijeh ''...Tako ga vi zovete...To je samo materijalizacija vaše biti, onoga što vi jeste...Dobili ste pritom čvršći oblik...
Ako postoji istočni,onda bi trebali postojati i zapadni,južni i sjeverni grijehovi,a takvi mi nisu poznati.
Poznati sedevakantistički filozof Henok na onom je forumu pisao kako je ist.grijeh sama požuda koja se kod muškarca i žene javlja prije i za vrijeme spolnoga čina,a onda dalje filozofira kako roditelji Marije prilikom njenog začeća nisu osjećali spolnu požudu,te da je sasvim sigurno nisu osjećali ni roditelji Ivana krstitelja,a možda ni Mojsijevi roditelji.
Po njegovom pisanju svi katolici bi morali prilikom spolnoga čina kojemu je svrha stvaranje novoga života (drugačijeg spolnog čina ne bi smjelo biti) morali odvući svaku misao na požudu,jer je požuda najveće zlo u čovjeku,te kako kaže vjerovatno je i prvi grijeh Adama i Eve bio seks sa spolnom požudom. Kada se dosjetio da je Bog Adamu i Evi rekao da se plode i množe,Henok je zaključio da je Božji plan prilikom razmnožavanja ljudi bio sasvim drugačiji od ovoga kako se ljudi danas razmnožavaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
MRZIM OVU NAREDBU.
MRZIM OVU NAREDBU.
2014-04-11
s nogometa na dogme.
nemres bilivit al se uzjebase qvazi vjernici i qvazi katolici...
da ne tipkam o qvazi cifutima, za ne povjerovat...
2014-12-30
Cekaj sad pola ure da me prođe ovo pa da opet dobijem volju da ti nešto kažem.kic wrote:ja već jesam pravi onda, ne zezam.
prešao sam taj level.
2014-04-11
To su vam tzv metak naredbe diretkno upucene duši tj osobi samoj.
Kako smo inkarnirani tj na fizickoj ravni onda automatski imate neki indetitet i život je igra a ovo vas ispaljuje automatski.
Zato ju ja ne volim korisit.
Znam je al je ne volim koristi.
Redovno je namjerno zaboravljam inace ne bih mogao funkcionirati na fizickoj ravni.
Moram tako tj zaboravljati je tj bolje recneo spremati u najzabaceniji kutak memorije jer inace se necu pomaknuti uopće.
Kako smo inkarnirani tj na fizickoj ravni onda automatski imate neki indetitet i život je igra a ovo vas ispaljuje automatski.
Redovno je namjerno zaboravljam inace ne bih mogao funkcionirati na fizickoj ravni.
Moram tako tj zaboravljati je tj bolje recneo spremati u najzabaceniji kutak memorije jer inace se necu pomaknuti uopće.
Last edited by RayMabus on 18/6/2016, 22:23; edited 1 time in total
2014-04-11
Preporučio bih ti da se malo baviš Kabalom, a ne ovim prizemnim ljudskim radostima kao što je nogomet i sve ono popratno što ide s njime...veber wrote:s nogometa na dogme.
red wolf-
2016-02-10
Evo konkretno sad ...ne bih mogao sad kopati nos da tu naredbu konstatno koristim .....a to bi bila šteta jelte.RayMabus wrote:To su vam tzv metak naredbe diretkno upucene duši tj osobi samoj.
2014-04-11
Da smo u nekom drugom ambijentu ....npr u svijetu duhova il u nekom hramu onda bi ta naredba bila prisutna pa bi recimo u tom hramu ona bila otkacena na zidu i podsjecala i svi bi meditirali i ono pocela bi se otvarati svijest i tako.
A u ovom svijetu zapadnom , dinamicnom , materijalsitčkom u kojem je potreba za kopanjem nosa od životne važnosti .....a cuj ok je to znati al ipak ......pucnite prstima i dođi u sadašnje vrijeme.
Tri put pucni prstima kraj glave.
To vraca iz ove naredbe.
A u ovom svijetu zapadnom , dinamicnom , materijalsitčkom u kojem je potreba za kopanjem nosa od životne važnosti .....a cuj ok je to znati al ipak ......pucnite prstima i dođi u sadašnje vrijeme.
Tri put pucni prstima kraj glave.
To vraca iz ove naredbe.
2014-04-11
Covjek je živ u onoj mjeri u kojoj može komunicirati a mrtav u onoj u kojoj ne može.
Izgleda da nisam smio dati naredbu.
Sve sam ih pobio.
Jel ima koji živ ?
Sve sam ih pobio.
Jel ima koji živ ?
2014-04-11
odma sam reko da je to rabota tovara.lopov mamic skrojio najbolju nogometnu skolu u "regionu" i sire.i stanca talente ko na fabrickoj traci.a tovari ko tovari..lijeni,zavidni i nesposobni...
Last edited by max123 on 18/6/2016, 22:43; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Nisam pretpostavlja da si kabalist.red wolf wrote:Preporučio bih ti da se malo baviš Kabalom, a ne ovim prizemnim ljudskim radostima kao što je nogomet i sve ono popratno što ide s njime...veber wrote:s nogometa na dogme.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I nisam...Ja sam sve...Iknar je gay wrote:Nisam pretpostavlja da si kabalist.red wolf wrote:Preporučio bih ti da se malo baviš Kabalom, a ne ovim prizemnim ljudskim radostima kao što je nogomet i sve ono popratno što ide s njime...veber wrote:s nogometa na dogme.
red wolf-
2016-02-10
Uozbiljite se ; istocni grijeh vam je super stvar.
U Paklu je ekipa.
U Paklu je ekipa.
2014-04-11
ti konstantno jedes govna kao i zemo ti ero...max123 wrote:odma sam reko da je to rabota tovara.kompleksi,lopov mamic skrojio najbolju nogometnu skolu u "regionu" i sire.i stanca talente ko na fabrickoj traci.a tovari ko tovari..lijeni,zavidni i nesposobni...
2014-12-30
RayMabus wrote:Covjek je živ u onoj mjeri u kojoj može komunicirati a mrtav u onoj u kojoj ne može.
Sve sam ih pobio.
Jel ima koji živ ?
Ja sam završio OT VIII
Guest- Guest
dojcman,ebli ti ercegovci mater..veber wrote:
ti konstantno jedes govna kao i zemo ti ero...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
dakle, mislim baš da ne razumijete što sam tamo nadrobiokic wrote:
dakleee, ne smatraš frakciju ravnopravnom?
ali, ok, recimo da na internet forumu nema stvarnog društvenog statusa, pa tako ni nekog respekta koji inače postoji u zbilji
Guest- Guest
I dark magic user ?red wolf wrote:I nisam...Ja sam sve...Iknar je gay wrote:Nisam pretpostavlja da si kabalist.red wolf wrote:Preporučio bih ti da se malo baviš Kabalom, a ne ovim prizemnim ljudskim radostima kao što je nogomet i sve ono popratno što ide s njime...veber wrote:s nogometa na dogme.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji
» Di ste klošari Salcburgovski
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji