HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
bio bi spaljen na lomači, izboden ili tako neštokic wrote:kad bi u nekom romanu pročitali kako je glavni lik u nekom kraljevstvu prekinuo veliku svečanost u kojoj svi uživaju, da ukaže na problem kojeg nitko ne niječe da stvarno i postoji, mislim da bi svi bili na strani tog lika, samo eto, ovi su huligani bez mozga što je je..
povijest je prepuna takvih primjera
Guest- Guest
BIVŠI VOĐA BBB-a THOMAS BAUER: ‘Tko kaže da navijači prije ovoga nisu pokušali legalno svrgnuti mafiju?’
Ono što nije legitimno, niti istina, je tvrdnja da prije ovoga nisu pokušali legalnim sredstvima. To je laž protiv koje ću se boriti zato što znam da su na desetine i stotine ljudi, dinamovaca, hajdukovaca i ostalih, žrtvovali tisuće i tisuće radnih sati i svoj privatni život ne bi li dokazali nešto što je evidentno i nešto do čega u bilo kojoj uređenoj državi ne bi niti došlo.
Pogađate, nije nam uspjelo. Kako se to popularno kaže, institucije ove korumpirane države su se oglušile, ili su čak donijele odluke, ali se oglušio Mamićev mafijaški sustav koji je zahvaljujući političkoj zaštiti država u državi. Čak i nakon Uskokovih optužnica i svih vrlo jasnih dokaza o kakvoj se raboti radi. (Upitajte se u kojoj bi državi nakon toga Mamić i dalje drmao nogometom i za izbornika postavio svog pijunčića)
http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/bivsi-voda-bbb-a-thomas-bauer-tko-kaze-da-navijaci-prije-ovoga-nisu-pokusali-legalno-svrgnuti-mafiju-931775
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
imaš računalne igrice i filmove za toveber wrote:naravno da je.deda getting old wrote:sport je dobar
bez sporta bi bilo puno više fizičkog nasilja i napetosti u društvu, ovako se to sve ispuše na tribinama uz par boca piva
nisu bez veze grci i rimljani imali igre.
ovi bi u rimu završili što poklani što u areni...
vratiti gladijatorske borbe pod hitno.
Guest- Guest
život nije roman.kic wrote:kad bi u nekom romanu
mi smo se znali dogovorno pokefat, ali osim protagonista nitko nije stradao. kasnije bi popili par piva, eventualno razrješili neki fajt koji je bio sumnjiv i sve pet. murja je znala doći i samo bi gledali. nitko sa strane nije stradao.
interno, međukvartovski.
2014-12-30
mogu tako vozit motor na simulaciji, ali to nije isto.preko_vode_do_slobode wrote:imaš računalne igrice i filmove za toveber wrote:vratiti gladijatorske borbe pod hitno.
otprilike kao drkanje i jebanje. taj odnos.
2014-12-30
http://www.24sata.hr/sport/fjodor-popio-najvece-batine-u-karijeri-pa-pobijedio-na-bodove-479379preko_vode_do_slobode wrote:imaš računalne igrice i filmove za toveber wrote:
vratiti gladijatorske borbe pod hitno
Guest- Guest
deda getting old wrote:a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?kic wrote:
narod ne želi izać iz svog matrixa, jer je izlazak jako bolan proces
opet ciljaš na nedostatak IQa? e
NIje ti usporedba jer gladijatori su igraci a ne navijaci.veber wrote:naravno da je.deda getting old wrote:sport je dobar
bez sporta bi bilo puno više fizičkog nasilja i napetosti u društvu, ovako se to sve ispuše na tribinama uz par boca piva
nisu bez veze grci i rimljani imali igre.
ovi bi u rimu završili što poklani što u areni...
vratiti gladijatorske borbe pod hitno.
Inace padala su carstva zbog ovakvih stvari.
Informiši se :
Pobuna Nika (Στάση του Νίκα) je bila pobuna u Bizantu. Izbila je 532. godine u carskom Carigradu.
Pobuna je započela okupljanjem naroda na carigradskom hipodromu gdje su sve stranke (deme) udruženo izvikivale Nika! Nika! što na grčkom jeziku znači Pobjedi! Treći dan pobune, pobunjenici su počeli jurišati na carsku palaču. Pobuna je primila toliku žestinu da je skoro zbacila cara Justinijana s prijestolja. U ključnom momentu kad je Justinijan namjeravao abdicirati, na pozornicu stupa njegova supruga, carica Teodora, koja se tada ponijela kao dostojna suvladarica. Zapovijedila vojsci da napadne pobunjenike na hipodromu.
Najviši časnik onda bio vojskovođa Belizar. Belizar je uz pomoć magister milituma Ilirika, Munda, generala Narzesa i Ivana Armenca ugušio pobunu krvoprolićem na pobunjeničkom okupljalištu Hipodromu. Ključnu ulogu u jurišu na hipodrom je imao general Ivan Armenac.
Došlo je do strahovitog pokolja u kojem je u jedno poslijepodne oko 30.000 stanovnika izgubilo život, a neki izvori govore o 50 tisuća žrtava. Ovim činom obranjena je carska vlast Justinijana I. i njegove carice Teodore zahvaljujući upravo njezinoj hladnokrvnosti i odlučnosti.
U toj pobuni je, među ostalim, bila uništena i stara crkva Svete Mudrosti (Hagia Sofia), pa su se Justinijan i Teodora dali u gradnju nove bazilike, svojom veličinom dostojne središta Carstva.
https://sh.wikipedia.org/wiki/Nika_%28ustanak%29
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zašto on misli da ima visok IQ? Ako mu je podvrdu izdao psihijatar il mensa, ja ću sa svojon smista otrat guzicu.kic wrote:deda getting old wrote:a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?kic wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kic wrote:opet ciljaš na nedostatak IQa? ededa getting old wrote:a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?kic wrote:
imaš određenu stratifikaciju u društvu, jedni će izaći drugi ne žele, treći ne mogu, itd.
što ćeš ti? jednostavno izaći, ili ćeš gurati ove što ne žele ili ne mogu
Guest- Guest
nemoj meni o rimu. a justinijan je već bizant i upliv krščanstva.
u carstvu nikad nije bilo nereda na igrama. bilo je da su se poklali međusobno, no to je u to doba bilo normalno.
a, što navodiš bio je državni udar, a u francuskoj ne izvodiš državni udar...
u carstvu nikad nije bilo nereda na igrama. bilo je da su se poklali međusobno, no to je u to doba bilo normalno.
a, što navodiš bio je državni udar, a u francuskoj ne izvodiš državni udar...
2014-12-30
dedalos voli biti ubermesch...frakcija wrote:zašto on misli da ima visok IQ? Ako mu je podvrdu izdao psihijatar il mensa, ja ću sa svojon smista otrat guzicu.kic wrote:deda getting old wrote:a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?kic wrote:
2014-12-30
sam sam ga dijagnosticirao, vidim ovakav komentar i onda komparativnom metodom izvedem zaključak o IQfrakcija wrote:zašto on misli da ima visok IQ? Ako mu je podvrdu izdao psihijatar il mensa, ja ću sa svojon smista otrat guzicu.kic wrote:deda getting old wrote:a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?kic wrote:
Guest- Guest
znači da nemaš pečat.deda getting old wrote:sam sam ga dijagnosticirao, vidim ovakav komentar i onda komparativnom metodom izvedem zaključak o IQfrakcija wrote:zašto on misli da ima visok IQ? Ako mu je podvrdu izdao psihijatar il mensa, ja ću sa svojon smista otrat guzicu.kic wrote:deda getting old wrote:a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?kic wrote:
2016-03-09
frakcija wrote:zašto on misli da ima visok IQ? Ako mu je podvrdu izdao psihijatar il mensa, ja ću sa svojon smista otrat guzicu.kic wrote:deda getting old wrote:a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?kic wrote:
IQ fetiš
koliki ti je? (da si muško ovo bi zvučalo gay)
Na kraju će još ovi od terorista postati junaci.
Da sam zakonodavac zabranio bih navijačke grupe.
Te su grupe u stvari grobari hrvatskog nogometa.
Uz vodstvo HNS-a,dakako.
Da sam zakonodavac zabranio bih navijačke grupe.
Te su grupe u stvari grobari hrvatskog nogometa.
Uz vodstvo HNS-a,dakako.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nije da se kujčim, nit da se osjećam pametnije od ikoga (osim dede), al 156 izašlokic wrote:frakcija wrote:zašto on misli da ima visok IQ? Ako mu je podvrdu izdao psihijatar il mensa, ja ću sa svojon smista otrat guzicu.kic wrote:deda getting old wrote:a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?kic wrote:
IQ fetiš
2016-03-09
frakcija i megi imaju jako visok....kic wrote:frakcija wrote:zašto on misli da ima visok IQ? Ako mu je podvrdu izdao psihijatar il mensa, ja ću sa svojon smista otrat guzicu.kic wrote:deda getting old wrote:a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?kic wrote:
IQ fetiš
2014-12-30
to je bilo popularno u prošlom stoljeću, danas se mladi identificiraju sa X-Men-imaveber wrote:
dedalos voli biti ubermesch...
Guest- Guest
sereš?frakcija wrote: al 156 izašlo
2014-12-30
znači da si x-man turbo?deda getting old wrote:to je bilo popularno u prošlom stoljeću, danas se mladi identificiraju sa X-Men-imaveber wrote:
dedalos voli biti ubermesch...
2014-12-30
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji
» Di ste klošari Salcburgovski
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji