HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
znači da si x-man turbo?deda getting old wrote:to je bilo popularno u prošlom stoljeću, danas se mladi identificiraju sa X-Men-imaveber wrote:
dedalos voli biti ubermesch...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
nema pečat, ni medalju ili orden, plaketu, diplomu...frakcija wrote:
znači da nemaš pečat
Guest- Guest
Ako si Dinamovac,onda si Dinamovac i nema tu neke mudrosti. Kakvi BBB?
Za Tuđmana se znalo da navija za Dinamo(Croatiu),ali pri tome nije bio nikakav BBB,isto kao i što Miljenko Smoje koji je bio Hajdukovac nije pripadao Torcidi.
To su gluposti i teški primitivizam. I to polako na zapadu gdje je nastalo(poglavito u Italiji) već pomalo i nestaje.
Imamo klubove i ako hoćeš biti navijač i član kluba,plati članarinu i onda se možeš pohvaliti da si navijač tog kluba,a ne ovako stvarati neku "paralelnu" vlast.
Za Tuđmana se znalo da navija za Dinamo(Croatiu),ali pri tome nije bio nikakav BBB,isto kao i što Miljenko Smoje koji je bio Hajdukovac nije pripadao Torcidi.
To su gluposti i teški primitivizam. I to polako na zapadu gdje je nastalo(poglavito u Italiji) već pomalo i nestaje.
Imamo klubove i ako hoćeš biti navijač i član kluba,plati članarinu i onda se možeš pohvaliti da si navijač tog kluba,a ne ovako stvarati neku "paralelnu" vlast.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
evo mali test onda, jel kružnica dvodimenzijonalna ili jednodimenzionalna?frakcija wrote:
nije da se kujčim, nit da se osjećam pametnije od ikoga (osim dede), al 156 izašlo
Guest- Guest
Pa poklali bi se međusobno : šta ti je to nego neredi il gušenje istih.veber wrote:nemoj meni o rimu. a justinijan je već bizant i upliv krščanstva.
u carstvu nikad nije bilo nereda na igrama. bilo je da su se poklali međusobno, no to je u to doba bilo normalno.
a, što navodiš bio je državni udar, a u francuskoj ne izvodiš državni udar...
https://sh.wikipedia.org/wiki/Spartakov_ustanak
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
frakcija wrote:nije da se kujčim, nit da se osjećam pametnije od ikoga (osim dede), al 156 izašlokic wrote:frakcija wrote:zašto on misli da ima visok IQ? Ako mu je podvrdu izdao psihijatar il mensa, ja ću sa svojon smista otrat guzicu.kic wrote:deda getting old wrote:a što ako ne mogu izaći, jer su im ruke kratke?kic wrote:
narod ne želi izać iz svog matrixa, jer je izlazak jako bolan proces
opet ciljaš na nedostatak IQa? e
IQ fetiš
koliki ti je? (da si muško ovo bi zvučalo gay)
fuck yea, provedi još malo na forumu i eto te bliže dedi na 90 xD
iq ovisi o godinama, preferencama, kako se osjećaš....kic wrote:fuck yea, provedi još malo na forumu i eto te bliže dedi na 90 xD
nije fixna vrijednost.
2014-12-30
zato i kažem, da će joj pasti intelekt ako se nastavi družit s nam
veber-
2014-12-30
njoj je ionako važnije uklopiti se u okolinu, radit neki sizifov posao nego iskoristiti svoje potencijalekic wrote:
možda iz poštovanja ne želi postidjeti muža
Last edited by deda getting old on Sat 18 Jun - 17:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
navodno ovisi i o sexu, što se više sexaš to ti je IQ niživeber wrote:iq ovisi o godinama, preferencama, kako se osjećaš....kic wrote:fuck yea, provedi još malo na forumu i eto te bliže dedi na 90 xD
nije fixna vrijednost.
Guest- Guest
deda getting old wrote:njoj je ionako važnije uklopiti se u okolinu, radit neki sizifov posao nego iskoristiti svoje potencijalekic wrote:
možda iz poštovanja ne želi postidjeti muža
nemam pojma, ali smiješno mi je kad je pričala kako potiče debate s učenicima i sl..
mislim si, više mi ostavlja dojam osobe koja više zna i kad netko počne pričati misli si: I am full of your shit, nemam energije za odg na sve ovo :^^
ali ne
http://www.imdb.com/character/ch0001159/?ref_=tt_cl_t5veber wrote:znači da si x-man turbo?deda getting old wrote:to je bilo popularno u prošlom stoljeću, danas se mladi identificiraju sa X-Men-imaveber wrote:
dedalos voli biti ubermesch...
Guest- Guest
sada si me zabrinuo....deda getting old wrote:navodno ovisi i o sexu, što se više sexaš to ti je IQ niži
2014-12-30
meni su naj ugodnija ekipa klinci u školi kojima su izmjerili IQ<60 i rade po posebnom programu. S njima se super kužim. Sa životinjama isto..ostali mi stalno nešto imputiraju, a ja nemam snage opovrgavati. a štajaznam..u čemu se razlikujem..možda što rješavam problemske zadatke iz matematike i programiranja u glavi, bez papira olovke, alata..i to je sve.kic wrote:zato i kažem, da će joj pasti intelekt ako se nastavi družit s nam
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Da prvi policajac Dinama :D
Muku muče...Uvik kontra!
Muku muče...Uvik kontra!
hm, mi baustelci imamo solidan iq, nit ide gore nit ide dole, uvjek negdje na 80, bar tako kazu ovi pametni iz administracije
2014-12-30
I ja imam IQ , razina : glup ko kuraz.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a, jesi luda...frakcija wrote:meni su naj ugodnija ekipa klinci u školi kojima su izmjerili IQ<60 i rade po posebnom programu. S njima se super kužim. Sa životinjama isto..ostali mi stalno nešto imputiraju, a ja nemam snage opovrgavati. a štajaznam..u čemu se razlikujem..možda što rješavam problemske zadatke iz matematike i programiranja u glavi, bez papira olovke, alata..i to je sve.kic wrote:zato i kažem, da će joj pasti intelekt ako se nastavi družit s nam
2014-12-30
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji
» Di ste klošari Salcburgovski
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji
» Di ste klošari Salcburgovski