HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
NE.frakcija wrote:to je oholost, zbog koje je najljepši anđeo zbačen na zemlju i kojom plijeni čovjeka:RayMabus wrote:Nisam ti ja baš neki načitani katolik al pošto više manje znate šta je istočni grijeh ondasma to postao da vam pokažem da i u kršcanstvu to postoji no nije proanalizirano odakle to potiče.frakcija wrote:pa kazne za istočni grijeh su: smrtnost, kruh u znoju lica svoga, porođajne muke, množenje..RayMabus wrote:Istočni grijeh .....
Istočni grijeh (latinski peccatum originale originatum), grijeh u kojem se, po tradicionalnoj katoličkoj teologiji, rađaju svi ljudi jer, potječući od Adama, participiraju u njegovu grijehu neposluha prema Bogu. Taj grijeh, Adamov, u teologiji se još naziva i "peccatum originale originans". Krist donosi oslobođenje od tog grijeha (istočnog) za sve čovječanstvo općenito, a pojedinac se oslobađa vjerom i sakramentom krštenja.
Crkve koje su proizašle iz Reformacije na drugačiji način tumače pad prvog čovjeka i njegov utjecaj na kasnije čovječanstvo. Protestanti smatraju da ne participiraju u Adamovom grijehu, već da od Adama nasljeduju grešnu narav.
----
Sad se pobijte međusobno i fascinirajte druge misleći da ste face i zanimljivi.
ŽELJA DA SE FASCINIRA DRUGE.
Sad se vratite na ono moje Ja Tarzan tj ja zapovijednik galaktičkefederacije i te šeme pa cete shvatit da vas cijelo vrijeme zahbavam i da meni ti činovi ne trebaju.
Najljepše je biti NITKO.
Oholost je samo jedna karakteristika nekog indetiteta.
Ti možeš biti dobra nešto i opet si indetitet.
Identitet nastaje tak oda moraju postojati drugi jer inace ga nema.
TO JE PRVI I OSNOVNI GRIJEH.
ŽELJA DA SE NEKOGA FASCINIRA.
Kad to prestaneš onda ćeš ........
POSTAT ZAPOVIJEDNIK GALAKTIČKE FEDERACIJE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da,ali sve to ima i veću svrhu.Osvrni se oko sebe,svijet se mijenja,na kraju svega sve je podložno volji jednog.red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon...To je zanimljiv zakon...Ako netko želi biti bogat, jer mu je to volja...On će sve učiniti da bude bogat...Ostali?...Velika većina nisu bogati...To je činjenica. Nekima je volja bila hjerarhijski sustav...Zvao se on robovlasnički, feudalni ili kapitalistički...I komunistički je bio takav...I dalje takav jedan sustav postoji. Zašto? Obdržava ga volja za njime. Ali, i što još? Vi ste krvotok takvog sustava. Vaša volja je da ste prihvatili da je to jedan normalan sustav, dapače, sve ostalo bi bilo katastrofa i kaos. To je vaša volja. Uzeli ste tu činjenicu kao nešto sasvim normalno. Nitko vas na to nije natjerao.Iknar je gay wrote:Samo glupa katolčad ima strah istočnog grijeha.Ćovjek je slobodan da čini ono što želi.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
frakcija wrote:zapamtila sam da mi svako malo govoriš da sam glupa, a to me potreslo jer nisam sigurna u sebe, plus nikad mi nije bilo jasno zašto misliš da sam glupa..možda zato jer sam glupa? Pa imam demokratsko pravo bit glupa valjda?!kic wrote:deda getting old wrote:nije svaka komunikacija diskusija, jer to podrazumjeva da su sugovornici ravnopravni
npr. sa frakcijom prethodno nisam vodio diskusiju, zato je dobro zapamtila moje ideje i stavove koje sad priziva na svakoj temi
postoje razne druge retoričke vještine, diskusija je nešto što je primjereno u komunikaciji sa istomišljenicima koji su na tvojoj razini, sa protivnicima se ne diskutira, osim ako ih pridobiješ na svoju stranu, ako ih preobratiš
dakleee, ne smatraš frakciju ravnopravnom?
mislio sam da očito-suptilno podbadam dedu xD jer misli da je bolji, a očito nije-
Opet vas sprdam jer je i zapovijednik GF indetitet tak oda je ovo oksimoron.RayMabus wrote:
Jbga ne mogu vam ja ozbiljno pricat.
Ja bi umro od tuge da ozbiljno pricam.
2014-04-11
Naravno da ima veću svrhu...Za one koji se drže tog zakona, svjesno ili nesvjesno...Ja sam siguran da ti i ja različito definiramo Jednog...Iknar je gay wrote:Da,ali sve to ima i veću svrhu.Osvrni se oko sebe,svijet se mijenja,na kraju svega sve je podložno volji jednog.red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon...To je zanimljiv zakon...Ako netko želi biti bogat, jer mu je to volja...On će sve učiniti da bude bogat...Ostali?...Velika većina nisu bogati...To je činjenica. Nekima je volja bila hjerarhijski sustav...Zvao se on robovlasnički, feudalni ili kapitalistički...I komunistički je bio takav...I dalje takav jedan sustav postoji. Zašto? Obdržava ga volja za njime. Ali, i što još? Vi ste krvotok takvog sustava. Vaša volja je da ste prihvatili da je to jedan normalan sustav, dapače, sve ostalo bi bilo katastrofa i kaos. To je vaša volja. Uzeli ste tu činjenicu kao nešto sasvim normalno. Nitko vas na to nije natjerao.Iknar je gay wrote:Samo glupa katolčad ima strah istočnog grijeha.Ćovjek je slobodan da čini ono što želi.
red wolf-
2016-02-10
Kad ste već zapeli za taj '' Istočni grijeh ''...Tako ga vi zovete...To je samo materijalizacija vaše biti, onoga što vi jeste...Dobili ste pritom čvršći oblik...
red wolf-
2016-02-10
RayMabus wrote:NE.frakcija wrote:to je oholost, zbog koje je najljepši anđeo zbačen na zemlju i kojom plijeni čovjeka:RayMabus wrote:Nisam ti ja baš neki načitani katolik al pošto više manje znate šta je istočni grijeh ondasma to postao da vam pokažem da i u kršcanstvu to postoji no nije proanalizirano odakle to potiče.frakcija wrote:pa kazne za istočni grijeh su: smrtnost, kruh u znoju lica svoga, porođajne muke, množenje..RayMabus wrote:Istočni grijeh .....
Istočni grijeh (latinski peccatum originale originatum), grijeh u kojem se, po tradicionalnoj katoličkoj teologiji, rađaju svi ljudi jer, potječući od Adama, participiraju u njegovu grijehu neposluha prema Bogu. Taj grijeh, Adamov, u teologiji se još naziva i "peccatum originale originans". Krist donosi oslobođenje od tog grijeha (istočnog) za sve čovječanstvo općenito, a pojedinac se oslobađa vjerom i sakramentom krštenja.
Crkve koje su proizašle iz Reformacije na drugačiji način tumače pad prvog čovjeka i njegov utjecaj na kasnije čovječanstvo. Protestanti smatraju da ne participiraju u Adamovom grijehu, već da od Adama nasljeduju grešnu narav.
----
Sad se pobijte međusobno i fascinirajte druge misleći da ste face i zanimljivi.
ŽELJA DA SE FASCINIRA DRUGE.
Sad se vratite na ono moje Ja Tarzan tj ja zapovijednik galaktičkefederacije i te šeme pa cete shvatit da vas cijelo vrijeme zahbavam i da meni ti činovi ne trebaju.
Najljepše je biti NITKO.
Oholost je samo jedna karakteristika nekog indetiteta.
Ti možeš biti dobra nešto i opet si indetitet.
Me? O my gosh..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Korištenje izraza : Jedan ti u suštini govoriš da ima dva tj taj Jedan i ostali.red wolf wrote:Naravno da ima veću svrhu...Za one koji se drže tog zakona, svjesno ili nesvjesno...Ja sam siguran da ti i ja različito definiramo Jednog...Iknar je gay wrote:Da,ali sve to ima i veću svrhu.Osvrni se oko sebe,svijet se mijenja,na kraju svega sve je podložno volji jednog.red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon...To je zanimljiv zakon...Ako netko želi biti bogat, jer mu je to volja...On će sve učiniti da bude bogat...Ostali?...Velika većina nisu bogati...To je činjenica. Nekima je volja bila hjerarhijski sustav...Zvao se on robovlasnički, feudalni ili kapitalistički...I komunistički je bio takav...I dalje takav jedan sustav postoji. Zašto? Obdržava ga volja za njime. Ali, i što još? Vi ste krvotok takvog sustava. Vaša volja je da ste prihvatili da je to jedan normalan sustav, dapače, sve ostalo bi bilo katastrofa i kaos. To je vaša volja. Uzeli ste tu činjenicu kao nešto sasvim normalno. Nitko vas na to nije natjerao.Iknar je gay wrote:Samo glupa katolčad ima strah istočnog grijeha.Ćovjek je slobodan da čini ono što želi.
JOŠ UVIJEK SI U ISTOĆNOM GRIJEHU.
POKAJ SE.
2014-04-11
red wolf wrote:Naravno da ima veću svrhu...Za one koji se drže tog zakona, svjesno ili nesvjesno...Ja sam siguran da ti i ja različito definiramo Jednog...Iknar je gay wrote:Da,ali sve to ima i veću svrhu.Osvrni se oko sebe,svijet se mijenja,na kraju svega sve je podložno volji jednog.red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon...To je zanimljiv zakon...Ako netko želi biti bogat, jer mu je to volja...On će sve učiniti da bude bogat...Ostali?...Velika većina nisu bogati...To je činjenica. Nekima je volja bila hjerarhijski sustav...Zvao se on robovlasnički, feudalni ili kapitalistički...I komunistički je bio takav...I dalje takav jedan sustav postoji. Zašto? Obdržava ga volja za njime. Ali, i što još? Vi ste krvotok takvog sustava. Vaša volja je da ste prihvatili da je to jedan normalan sustav, dapače, sve ostalo bi bilo katastrofa i kaos. To je vaša volja. Uzeli ste tu činjenicu kao nešto sasvim normalno. Nitko vas na to nije natjerao.Iknar je gay wrote:Samo glupa katolčad ima strah istočnog grijeha.Ćovjek je slobodan da čini ono što želi.
malo je to kompliciranije:
Moral je još jedna neomiljena riječ - s razlogom. U principu, svaka religija od zore čovječanstva je nametala propisane zapovijedi kojih su se njezini sljedbenici trebali pridržavati. Thelema ima samo jednu zapovijed: Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon. To je to. Jednostavno.
Imate samo dva izbora u životu: da li mislite da biste trebali raditi ono što drugi misle da je ispravno, ili mislite da biste trebali raditi ono što VI mislite da je ispravno? Ako mislite na prvi način, tada se morate zapitati zašto mislite da netko drugi zna bolje što je ispravno za vas od vas samih. Kako oni mogu biti u vašoj koži i znati kako se osjećate? Ako razmišljate na drugi način, tada ste telemit.
Sada ste vjerojatno reagirali na jedan od dva načina; ili ste potvrdili i rekli: "Naravno, koji drugi način bi trebao postojati?" ili su se vaše oči otvorile i rekle "Ali to ne ide!". Ako ste prvi tip, vi ste prirodni telemit, ali još uvijek ima mnogo stvari koje trebate učiniti. Ako ste drugi tip, moram vam reći da ste u zabludi. Znam iz vlastitih iskustava i iskustava mnogih mojih prijatelja da ide - i to odlično. Ipak, barem ste dovoljno svjesni da uvidite poteškoće koje sadrži ova naizgled jednostavna tvrdnja.
Ispitajmo frazu "Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon". Uočite da ne kažem: "Čini štogod ti se sviđa". Ovdje govorimo o vašoj istinskoj volji. Ovo je predodžba koju smo prošli u prethodnim poglavljima. Riječ thelema je grčka riječ za volju. Što je istinska volja? To je sudbina, put kroz život koji vas vodi Velikom Djelu. Svatko od nas je individualan i jedinstven, kao što piše u Knjizi Zakona (Liber AL): "Svaki muškarac i svaka žena je zvijezda". Svatko ima svoje vlastito svjetlo koje daje svijetu, svoju vlastitu orbitu, svoj put kroz univerzum, put koji je ispravan za njega i samo za njega. Moralni kodeksi koji su osmišljeni kao niz istih pravila za sve osobe smanjuju kapacitet razvoja individue.
Po definiciji, evoluirati znači doći u stanje različito od onog koje je bilo prisutno prije. Sve stvari se moraju mijenjati i rasti, a zadani moralni kodeks ne može rasti s vama. Samo vi možete ocijeniti koji način djelovanja je ispravan za vas u kojem trenutku. Prestanak rasta, zatvorenost i neprilagodljivost - početak su umiranja. Drevni kineski klasik Dao De Jing rekao je: "Ukočenost i neumoljivost su oznake smrti, elastičnost i prilagodljivost života." Kao telemiti, mi obujmljujemo život, živimo do krajnjih granica svojih mogućnosti da bismo u budućnosti mogli iskusiti još više: "Mudrost govori: snažan budi! Tad' moći ćeš više radosti podnijeti." - Knjiga Zakona.
Ideja "Čini što ti je volja" može biti jednostavna, ali nije LAKA. Stalni moralni kodeks ima "prednost" u tome što u svakoj situaciji vjerniku daje točno ono što bi trebao učiniti, a što ne. Telemiti nemaju takvu "štaku za oslonac". Mi moramo odlučiti sami za sebe što moramo učiniti, i to je jedna od najvećih 28 zapreka o koju se spotiču oni koji pokušavaju ići ovim putem. Telemiti ne mogu ići lakšim putem i jednostavno slijediti božje zapovijedi. Mi jesmo Bogovi, mi STVARAMO zapovijedi za sebe. Ovo može biti težak posao, ali konačno ispunjenje daje mnogo više od prihvaćanja učenja drugih. Kao što Robert Anton Wilson kaže: "Kažnjavanje stvara kažnjenike", a telemiti žele disati zrak slobode - mi smo gospodari svoje vlastite vjere.
Guest- Guest
Uzmite to ovako...Zašto je Isus rekao Nikodemu da se mora ponovno roditi, to jest ponovno postati dijete?...Dijete na svijet dolazi čisto, neoskvrnuto...Duhovno oslobođenje je povratak...
red wolf-
2016-02-10
Ne, postoji Gospod i Onaj koji sjedi s desna Gospodu...RayMabus wrote:Korištenje izraza : Jedan ti u suštini govoriš da ima dva tj taj Jedan i ostali.red wolf wrote:Naravno da ima veću svrhu...Za one koji se drže tog zakona, svjesno ili nesvjesno...Ja sam siguran da ti i ja različito definiramo Jednog...Iknar je gay wrote:Da,ali sve to ima i veću svrhu.Osvrni se oko sebe,svijet se mijenja,na kraju svega sve je podložno volji jednog.red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon...To je zanimljiv zakon...Ako netko želi biti bogat, jer mu je to volja...On će sve učiniti da bude bogat...Ostali?...Velika većina nisu bogati...To je činjenica. Nekima je volja bila hjerarhijski sustav...Zvao se on robovlasnički, feudalni ili kapitalistički...I komunistički je bio takav...I dalje takav jedan sustav postoji. Zašto? Obdržava ga volja za njime. Ali, i što još? Vi ste krvotok takvog sustava. Vaša volja je da ste prihvatili da je to jedan normalan sustav, dapače, sve ostalo bi bilo katastrofa i kaos. To je vaša volja. Uzeli ste tu činjenicu kao nešto sasvim normalno. Nitko vas na to nije natjerao.Iknar je gay wrote:Samo glupa katolčad ima strah istočnog grijeha.Ćovjek je slobodan da čini ono što želi.
POKAJ SE.
red wolf-
2016-02-10
Već smo jednom pricali o ovome i to sa red wolfom pa je bila ova rasprava pa sam ja rekao nešto u stilu : nemoj da ti ja pokažem nešto ......i onda sam prestao postati .....izgubio sam volju za komunikacijom.
PRESTANI FASCINIRATI IKOGA.
Ja bi sad usred ovog razgovora mogao prestati pisati al razlog nije vi nego ja : jednostavno stanem.
MOgu u svakom trenu prestati komunicirati.
PRESTANI FASCINIRATI IKOGA.
Ja bi sad usred ovog razgovora mogao prestati pisati al razlog nije vi nego ja : jednostavno stanem.
MOgu u svakom trenu prestati komunicirati.
2014-04-11
Nije...Usne Stjepana Gnječa wrote:red wolf wrote:Naravno da ima veću svrhu...Za one koji se drže tog zakona, svjesno ili nesvjesno...Ja sam siguran da ti i ja različito definiramo Jednog...Iknar je gay wrote:Da,ali sve to ima i veću svrhu.Osvrni se oko sebe,svijet se mijenja,na kraju svega sve je podložno volji jednog.red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon...To je zanimljiv zakon...Ako netko želi biti bogat, jer mu je to volja...On će sve učiniti da bude bogat...Ostali?...Velika većina nisu bogati...To je činjenica. Nekima je volja bila hjerarhijski sustav...Zvao se on robovlasnički, feudalni ili kapitalistički...I komunistički je bio takav...I dalje takav jedan sustav postoji. Zašto? Obdržava ga volja za njime. Ali, i što još? Vi ste krvotok takvog sustava. Vaša volja je da ste prihvatili da je to jedan normalan sustav, dapače, sve ostalo bi bilo katastrofa i kaos. To je vaša volja. Uzeli ste tu činjenicu kao nešto sasvim normalno. Nitko vas na to nije natjerao.Iknar je gay wrote:Samo glupa katolčad ima strah istočnog grijeha.Ćovjek je slobodan da čini ono što želi.
Moral je još jedna neomiljena riječ - s razlogom. U principu, svaka religija od zore čovječanstva je nametala propisane zapovijedi kojih su se njezini sljedbenici trebali pridržavati. Thelema ima samo jednu zapovijed: Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon. To je to. Jednostavno.
Imate samo dva izbora u životu: da li mislite da biste trebali raditi ono što drugi misle da je ispravno, ili mislite da biste trebali raditi ono što VI mislite da je ispravno? Ako mislite na prvi način, tada se morate zapitati zašto mislite da netko drugi zna bolje što je ispravno za vas od vas samih. Kako oni mogu biti u vašoj koži i znati kako se osjećate? Ako razmišljate na drugi način, tada ste telemit.
Sada ste vjerojatno reagirali na jedan od dva načina; ili ste potvrdili i rekli: "Naravno, koji drugi način bi trebao postojati?" ili su se vaše oči otvorile i rekle "Ali to ne ide!". Ako ste prvi tip, vi ste prirodni telemit, ali još uvijek ima mnogo stvari koje trebate učiniti. Ako ste drugi tip, moram vam reći da ste u zabludi. Znam iz vlastitih iskustava i iskustava mnogih mojih prijatelja da ide - i to odlično. Ipak, barem ste dovoljno svjesni da uvidite poteškoće koje sadrži ova naizgled jednostavna tvrdnja.
Ispitajmo frazu "Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon". Uočite da ne kažem: "Čini štogod ti se sviđa". Ovdje govorimo o vašoj istinskoj volji. Ovo je predodžba koju smo prošli u prethodnim poglavljima. Riječ thelema je grčka riječ za volju. Što je istinska volja? To je sudbina, put kroz život koji vas vodi Velikom Djelu. Svatko od nas je individualan i jedinstven, kao što piše u Knjizi Zakona (Liber AL): "Svaki muškarac i svaka žena je zvijezda". Svatko ima svoje vlastito svjetlo koje daje svijetu, svoju vlastitu orbitu, svoj put kroz univerzum, put koji je ispravan za njega i samo za njega. Moralni kodeksi koji su osmišljeni kao niz istih pravila za sve osobe smanjuju kapacitet razvoja individue.
Po definiciji, evoluirati znači doći u stanje različito od onog koje je bilo prisutno prije. Sve stvari se moraju mijenjati i rasti, a zadani moralni kodeks ne može rasti s vama. Samo vi možete ocijeniti koji način djelovanja je ispravan za vas u kojem trenutku. Prestanak rasta, zatvorenost i neprilagodljivost - početak su umiranja. Drevni kineski klasik Dao De Jing rekao je: "Ukočenost i neumoljivost su oznake smrti, elastičnost i prilagodljivost života." Kao telemiti, mi obujmljujemo život, živimo do krajnjih granica svojih mogućnosti da bismo u budućnosti mogli iskusiti još više: "Mudrost govori: snažan budi! Tad' moći ćeš više radosti podnijeti." - Knjiga Zakona.
Ideja "Čini što ti je volja" može biti jednostavna, ali nije LAKA. Stalni moralni kodeks ima "prednost" u tome što u svakoj situaciji vjerniku daje točno ono što bi trebao učiniti, a što ne. Telemiti nemaju takvu "štaku za oslonac". Mi moramo odlučiti sami za sebe što moramo učiniti, i to je jedna od najvećih 28 zapreka o koju se spotiču oni koji pokušavaju ići ovim putem. Telemiti ne mogu ići lakšim putem i jednostavno slijediti božje zapovijedi. Mi jesmo Bogovi, mi STVARAMO zapovijedi za sebe. Ovo može biti težak posao, ali konačno ispunjenje daje mnogo više od prihvaćanja učenja drugih. Kao što Robert Anton Wilson kaže: "Kažnjavanje stvara kažnjenike", a telemiti žele disati zrak slobode - mi smo gospodari svoje vlastite vjere.
Mi jesmo Bogovi, mi STVARAMO zapovijedi za sebe
Mi nismo bogovi...Mi možemo jedino prisjetiti se da smo djeca Božja...
red wolf-
2016-02-10
Da,postoji gospod,ali pored njega ne sjedi nitko,niti s ljeva,niti s desna,već je on na vrhu,zadnja stepenica.red wolf wrote:Ne, postoji Gospod i Onaj koji sjedi s desna Gospodu...RayMabus wrote:Korištenje izraza : Jedan ti u suštini govoriš da ima dva tj taj Jedan i ostali.red wolf wrote:Naravno da ima veću svrhu...Za one koji se drže tog zakona, svjesno ili nesvjesno...Ja sam siguran da ti i ja različito definiramo Jednog...Iknar je gay wrote:Da,ali sve to ima i veću svrhu.Osvrni se oko sebe,svijet se mijenja,na kraju svega sve je podložno volji jednog.red wolf wrote:
Pa ovo je zanimljivo...Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon...To je zanimljiv zakon...Ako netko želi biti bogat, jer mu je to volja...On će sve učiniti da bude bogat...Ostali?...Velika većina nisu bogati...To je činjenica. Nekima je volja bila hjerarhijski sustav...Zvao se on robovlasnički, feudalni ili kapitalistički...I komunistički je bio takav...I dalje takav jedan sustav postoji. Zašto? Obdržava ga volja za njime. Ali, i što još? Vi ste krvotok takvog sustava. Vaša volja je da ste prihvatili da je to jedan normalan sustav, dapače, sve ostalo bi bilo katastrofa i kaos. To je vaša volja. Uzeli ste tu činjenicu kao nešto sasvim normalno. Nitko vas na to nije natjerao.
POKAJ SE.
2015-07-23
Želja za fasciniranjem onog drugog navodi vas u grijeh.
2014-04-11
Sad bih ti nešto odgovorio al mi nisi fascinantan.kic wrote:svako u svom filmu na temi..
MI HRVATI XD
2014-04-11
U suštini,slobodna volja i disanje zraka slobode sa sobom nosi i odgovornost,jer ako imaš slobodnu volju primjerice ubiti dijete,jeli doista to moraš i učiniti,zato ,,čini što ti je volja'' nije niti malo jednostavna i laka,kao i ova definicija,, Svatko ima svoje vlastito svjetlo koje daje svijetu, svoju vlastitu orbitu, svoj put kroz univerzum, put koji je ispravan za njega i samo za njega''Usne Stjepana Gnječa wrote:red wolf wrote:Naravno da ima veću svrhu...Za one koji se drže tog zakona, svjesno ili nesvjesno...Ja sam siguran da ti i ja različito definiramo Jednog...Iknar je gay wrote:Da,ali sve to ima i veću svrhu.Osvrni se oko sebe,svijet se mijenja,na kraju svega sve je podložno volji jednog.red wolf wrote:Pa ovo je zanimljivo...Čini što ti je volja i neka ti to bude sav zakon...To je zanimljiv zakon...Ako netko želi biti bogat, jer mu je to volja...On će sve učiniti da bude bogat...Ostali?...Velika većina nisu bogati...To je činjenica. Nekima je volja bila hjerarhijski sustav...Zvao se on robovlasnički, feudalni ili kapitalistički...I komunistički je bio takav...I dalje takav jedan sustav postoji. Zašto? Obdržava ga volja za njime. Ali, i što još? Vi ste krvotok takvog sustava. Vaša volja je da ste prihvatili da je to jedan normalan sustav, dapače, sve ostalo bi bilo katastrofa i kaos. To je vaša volja. Uzeli ste tu činjenicu kao nešto sasvim normalno. Nitko vas na to nije natjerao.Iknar je gay wrote:Samo glupa katolčad ima strah istočnog grijeha.Ćovjek je slobodan da čini ono što želi.
Jer kao što svatko ima i daje svoje vlastito svjetlo ovom svijetu,isto tako daje i tamu a to i mnogi praktikanti i naučnici telme svjesno ignoriraju.
2015-07-23
Ne. Postoji Gospod, a i postoji onaj koji sjedi s desna Gospoda...Iknar je gay wrote:Da,postoji gospod,ali pored njega ne sjedi nitko,niti s ljeva,niti s desna,već je on na vrhu,zadnja stepenica.red wolf wrote:Ne, postoji Gospod i Onaj koji sjedi s desna Gospodu...RayMabus wrote:Korištenje izraza : Jedan ti u suštini govoriš da ima dva tj taj Jedan i ostali.red wolf wrote:Naravno da ima veću svrhu...Za one koji se drže tog zakona, svjesno ili nesvjesno...Ja sam siguran da ti i ja različito definiramo Jednog...Iknar je gay wrote:
Da,ali sve to ima i veću svrhu.Osvrni se oko sebe,svijet se mijenja,na kraju svega sve je podložno volji jednog.
POKAJ SE.
'' Što mislite o Kristu? Čiji je on sin?" Kažu mu: "Davidov. A on će njima: "Kako ga onda David u Duhu naziva Gospodinom, kad veli: Reče Gospod Gospodinu mojemu: `Sjedi mi zdesna dok ne položim neprijatelje tvoje za podnožje nogama tvojim?` Ako ga dakle David naziva Gospodinom, kako mu je sin? I nitko mu nije mogao odgovoriti ni riječi, niti se od toga dana tko usudio upitati ga bilo što. '' ( Matej, 22, 46 )
red wolf-
2016-02-10
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji
» Di ste klošari Salcburgovski
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji