HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
Podsjeća me na adminku sa fb grupe Komandira Šamila (u kojoj je on bio glas razuma). Čini mi se da se Mambaša zvala..eh kad smo kod Šamila. linkIknar je gay wrote:Onda bit će da nisi nikad naletila na Soru.Ona je pravi primjer militantnog jugonostalgičara a ne kao miroljubivi dobrodušni jastreb.frakcija wrote:pa ima dosta jugonostalgičara..to su redom prostodušni, nezlonamjerni naivci..nikad nisam vidjela agresivnog ili militantnog jugonostalgičara...drugi par postola su razne civilne udruge s tim prefiksom, taki su kvarni do srži.Iknar je gay wrote:Kako god su Orjunaši stvar povijesti,isto tako su i Ustaše,pa svejedno se bruji o nekakvim ustašama,no što ta dva pokreta službeno više i ne postoje,to ne znači da ne postoje i simpatizeri njihovih ideja.red wolf wrote:A vidi ove...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/splitski-hdz-iza-nereda-na-utakmici-stoji-jugonacionalisticki-pokret--zele-rusiti-drzavu/900699.aspx
Pa dobro u kojoj realnosti ovi žive? Da nema njih, danas, u 21. stoljeću Jugoslavija ( prva i druga ) i sve vezano uz njih, spominjalo bi se samo na satovima povijesti...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ovo je istina, treba povuć crtu Virovitica Karlobag, istok Srbiji,zapad Slovencima ili Švabi pa da bude mir.max123 wrote:aha,znaci nisu problem ercegovci..neg i dalmosi,dijaaporasi,ovi-oni.poznat fenomen.pazi,cacina strana,imocani,ozenio duvanjku,mater mi.ni dan danas ga nisu duvnjaci akceptirali,pa tako ni nas troicu sinova.a ista raca,bogtejebo,ikavci,imena prezimena,obicaji,sve.sad si probaj zamislit kak je jednom tovaru ili ercegovcu u tudjem(kajkana)i neprijateljskom okruzenju.to su dva svita.a neko reko da su jedan narod i moras zajedno funkcionirat,da ga jebes.a u biti ne ide da mu jebes mater..jer je neprirodno.vi ste ubiti 100% etnicki slovenci,a mi ono malo iskonskih Hrvata ikavaca.sca napravit,neznam,ali znam da je taj agram od mojih dinaroida napravio feminizirane pickice.a i vi krotizirani slovenci ste nezadovoljni.di povuc crtu i kako razclanit nesto sto nikad nije islo zajedno.ca drugi kazu na ovo..v_vlado wrote:
Viš,hrvati su jadni narod....dođe neki bolji igrač iz daleke australije i onda hoće biti veći hrvat od nas koji smo ovdje živjeli i učili o marksizmu i besklasnom društvu i sve preživjeli,sačuvali granice i državu....ali,ne to nije dosta još izaberemo primorsku štrebericu za predsjednicu kojoj je cilj ništa,nula,zero.....i najbolja stvar zadnja....za premijera dođe čovjek za kojeg nitko nije dao ni jedan glas,loše govori materinji jezik i političku situaciju ne poznaje....pa mi još i dobro da postojimo aupičkumaterinu.....
.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Boga mi,ima tu logike.udba wrote:Ovo je istina, treba povuć crtu Virovitica Karlobag, istok Srbiji,zapad Slovencima ili Švabi pa da bude mir.max123 wrote:aha,znaci nisu problem ercegovci..neg i dalmosi,dijaaporasi,ovi-oni.poznat fenomen.pazi,cacina strana,imocani,ozenio duvanjku,mater mi.ni dan danas ga nisu duvnjaci akceptirali,pa tako ni nas troicu sinova.a ista raca,bogtejebo,ikavci,imena prezimena,obicaji,sve.sad si probaj zamislit kak je jednom tovaru ili ercegovcu u tudjem(kajkana)i neprijateljskom okruzenju.to su dva svita.a neko reko da su jedan narod i moras zajedno funkcionirat,da ga jebes.a u biti ne ide da mu jebes mater..jer je neprirodno.vi ste ubiti 100% etnicki slovenci,a mi ono malo iskonskih Hrvata ikavaca.sca napravit,neznam,ali znam da je taj agram od mojih dinaroida napravio feminizirane pickice.a i vi krotizirani slovenci ste nezadovoljni.di povuc crtu i kako razclanit nesto sto nikad nije islo zajedno.ca drugi kazu na ovo..v_vlado wrote:
Viš,hrvati su jadni narod....dođe neki bolji igrač iz daleke australije i onda hoće biti veći hrvat od nas koji smo ovdje živjeli i učili o marksizmu i besklasnom društvu i sve preživjeli,sačuvali granice i državu....ali,ne to nije dosta još izaberemo primorsku štrebericu za predsjednicu kojoj je cilj ništa,nula,zero.....i najbolja stvar zadnja....za premijera dođe čovjek za kojeg nitko nije dao ni jedan glas,loše govori materinji jezik i političku situaciju ne poznaje....pa mi još i dobro da postojimo aupičkumaterinu.....
.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nekima nece nikad doci mir..u glavama..kad nemaju tamo nista osim smjese za modeliranje..
;-)
;-)
2014-04-12
Evo baš čitam da subandite pošteno namlatili Hercegovci iz Berlina.
Iknar je gay wrote:Boga mi,ima tu logike.udba wrote:Ovo je istina, treba povuć crtu Virovitica Karlobag, istok Srbiji,zapad Slovencima ili Švabi pa da bude mir.max123 wrote:aha,znaci nisu problem ercegovci..neg i dalmosi,dijaaporasi,ovi-oni.poznat fenomen.pazi,cacina strana,imocani,ozenio duvanjku,mater mi.ni dan danas ga nisu duvnjaci akceptirali,pa tako ni nas troicu sinova.a ista raca,bogtejebo,ikavci,imena prezimena,obicaji,sve.sad si probaj zamislit kak je jednom tovaru ili ercegovcu u tudjem(kajkana)i neprijateljskom okruzenju.to su dva svita.a neko reko da su jedan narod i moras zajedno funkcionirat,da ga jebes.a u biti ne ide da mu jebes mater..jer je neprirodno.vi ste ubiti 100% etnicki slovenci,a mi ono malo iskonskih Hrvata ikavaca.sca napravit,neznam,ali znam da je taj agram od mojih dinaroida napravio feminizirane pickice.a i vi krotizirani slovenci ste nezadovoljni.di povuc crtu i kako razclanit nesto sto nikad nije islo zajedno.ca drugi kazu na ovo..v_vlado wrote:
.
A eli bogati...hoćemo i mi Slovenke, eto vama Turci...
darth_vader-
2014-04-17
A da je među banditima bio i lik iz Čapljine,to nisi čito?Ero wrote:Evo baš čitam da subandite pošteno namlatili Hercegovci iz Berlina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji
» Di ste klošari Salcburgovski
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji