Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2225816
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
Bitno je da Plenkovic nije kriv.
Peru ruke od svega.
Peru ruke od svega.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
e moj božinoviću...nema pranja..danima su najavljivali ovakvu proslavu a policija nije nista poduzela niti smjela...ukakili ste se..bolje reci...lijepo se obrati svojim stranackim kolegama i opari koji su to dozvolili i nisu nista kontrolirali...ako smijes naravno..
2015-09-08
Adz crta svastiku po Poljud-u. Shkoro obuchava teroriste. Pokushan atentat na premijera iako nije fizicki bio 10 km u radius od mjesta dogadzaja. Torcída je kriva za shirenje zaraze koje prije , eto , nije bilo , jer smo pobijedili c19, josh tamo u ljeto. Informer preselio u DNRH. Neeeee. Ista spranca od 45te.... Malo ugladjena, drugi mediji ali isti kiki. Sto bi se reklo......
2014-04-14
to je bio kalkulirani rizik... gledao sam neke snimke, odlična fešta, svaka čast momci.
Ma nisu tili zabranit jer se do jučer igralo s publikom na tribinama a u Zagrebu bilo 7 tisuća ljudi na tribinama i onda su pustili ovo da ne bude ovi mogu mi ne možemo.vuksadinare wrote:e moj božinoviću...nema pranja..danima su najavljivali ovakvu proslavu a policija nije nista poduzela niti smjela...ukakili ste se..bolje reci...lijepo se obrati svojim stranackim kolegama i opari koji su to dozvolili i nisu nista kontrolirali...ako smijes naravno..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
neprijatelj nikad ne spava!
2014-04-15
Ovaj žbir se počeo miješati gdje mu nije mjesto...
Koji ku*ac on zna o širenju zaraze?
Koji ku*ac on zna o širenju zaraze?
Možda nisu bili svjesni toga, ali su svojim neodgovornim ponašanje potencijalne ubice.
Ne samo drugih nego i svojih najbližih. Znam da ima ljudi koji nemaju obiteljski odgoj
i ste strane obiteljsku povezanost, ali to je njihov i samo njihov problem.
Ne samo drugih nego i svojih najbližih. Znam da ima ljudi koji nemaju obiteljski odgoj
i ste strane obiteljsku povezanost, ali to je njihov i samo njihov problem.
Torcida je donijela zarazu u Zagreb samo se tako mogu objasniti katastrofalni rezultati gore, a i clanovi torcide su podmistili štakore i žohare u Dubravu
AssadNaPodmornici wrote:Torcida je donijela zarazu u Zagreb samo se tako mogu objasniti katastrofalni rezultati gore, a i clanovi torcide su podmistili štakore i žohare u Dubravu
Što god bilo njihovo ponašanje niti malo ne pomaže u ovoj trenutnoj situaciji. U zadnja dva jebena dana je umrla 41 osoba jebote. Jel se isplati dick-measuring i ta preseravanja?
Guest- Guest
..men se cini da ce biti ona..pokopajte me na poljudu u bilom dresuMaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:Torcida je donijela zarazu u Zagreb samo se tako mogu objasniti katastrofalni rezultati gore, a i clanovi torcide su podmistili štakore i žohare u Dubravu
Što god bilo njihovo ponašanje niti malo ne pomaže u ovoj trenutnoj situaciji. U zadnja dva jebena dana je umrla 41 osoba jebote. Jel se isplati dick-measuring i ta preseravanja?
2015-09-08
yoda, i mutavi kažu da je to ok, da što umre jučer i danas ne bude moralo umrijeti sutra... a šejker je prije 2 tjedna tu nama neukima objašnjavao kako će se to svesti na 50-60 do konca ove godine..... skoro da je ispao lukav pa ostavio praznu rubriku koga čega, ali izletilo mu zaraženih, a ono bude mrtvih dnevnoMaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:Torcida je donijela zarazu u Zagreb samo se tako mogu objasniti katastrofalni rezultati gore, a i clanovi torcide su podmistili štakore i žohare u Dubravu
2015-08-08
Kada umren zamotan u bilo...vuksadinare wrote:..men se cini da ce biti ona..pokopajte me na poljudu u bilom dresuMaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:Torcida je donijela zarazu u Zagreb samo se tako mogu objasniti katastrofalni rezultati gore, a i clanovi torcide su podmistili štakore i žohare u Dubravu
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ne pomaže tim ljudima išta objašnjavati, jer je sve ograničavajuće u suprotnosti s njihovimMaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:Torcida je donijela zarazu u Zagreb samo se tako mogu objasniti katastrofalni rezultati gore, a i clanovi torcide su podmistili štakore i žohare u Dubravu
trenutnim psihičkim stanjem. Usrali su se od straha i posljedice su tu.
Meni ih je žao, majkemi, ali im ne bih ni dozvolio da ubijaju ljude oko sebe.
Gle, da je napravit anketu na forumu s pitanjem 'tko se najviše usrao korone', nemoj se zavaravati da baš ti ne bi odnio uvjerljivo prvo mjesto...Eroo wrote:Ne pomaže tim ljudima išta objašnjavati, jer je sve ograničavajuće u suprotnosti s njihovimMaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:Torcida je donijela zarazu u Zagreb samo se tako mogu objasniti katastrofalni rezultati gore, a i clanovi torcide su podmistili štakore i žohare u Dubravu
Širiš strah i paniku od 3. mjeseca...
Svaki je*eni dan cijepiš s grafovima, zaraženima i umrlima...
Ti bi zatvarao, zabranjivao, ovo, ono...
Koliko misliš da ćeš živit, 200 godina?
Kad ti dođe čas, putuješ...
S koronom ili bez...
Eto toliko, nisam to htio napisati jer poštujem godine i ostalo, ali ne mogu više izdržat bogami...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:Gle, da je napravit anketu na forumu s pitanjem 'tko se najviše usrao korone', nemoj se zavaravati da baš ti ne bi odnio uvjerljivo prvo mjesto...Eroo wrote:Ne pomaže tim ljudima išta objašnjavati, jer je sve ograničavajuće u suprotnosti s njihovimMaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:Torcida je donijela zarazu u Zagreb samo se tako mogu objasniti katastrofalni rezultati gore, a i clanovi torcide su podmistili štakore i žohare u Dubravu
S koronom ili bez...
Eto toliko, nisam to htio napisati jer poštujem godine i ostalo, ali ne mogu više izdržat bogami...
Po istoj logici treba ukinuti onda generalno zdravstvo i ne liječiti ništa.
Guest- Guest
T. wrote:Gle, da je napravit anketu na forumu s pitanjem 'tko se najviše usrao korone', nemoj se zavaravati da baš ti ne bi odnio uvjerljivo prvo mjesto...Eroo wrote:Ne pomaže tim ljudima išta objašnjavati, jer je sve ograničavajuće u suprotnosti s njihovimMaximusDecimusMiridije wrote:AssadNaPodmornici wrote:Torcida je donijela zarazu u Zagreb samo se tako mogu objasniti katastrofalni rezultati gore, a i clanovi torcide su podmistili štakore i žohare u Dubravu
S koronom ili bez...
Tko sam ja da mogu nešto širit, pa i strah?
Razumnim ljudima je sve jasno i bez mojih grafova i brojki.
Grafovi i brojke su namjenjeni ravnozemljašima, ali je trud
bio uzaludan. Prije par dana je na slo TV sve lijepo objasnio
jedan psiholog...Neću ponavljati njegove riječi, jer bi se
to moglo onda proglasiti s drugom kvalifikacijom.
Upravo sam tu negdje objavio israelske dijagrame koji
nazorno pokazuju kako se od 11,316 dnevnih slučajeva
dođe na 237. Iste mjere imate i vi, ali ne uspijevate,
jer 2% ravnozemljaša vam to onemogućavaju.
PS: Ne poštuj ti moje godine, nije mi do toga, ali možeš znanje i trud drugih.
krivo ste shvatili moj upis i odmah me napali kao da ja odlučujem išta u ovoj državi , više ljudi me doslovno optužuje da ubijam okolo ,ja doslovno komentiram koronu samo na ovom forumu(a i tu sve manje) u real lifu nećete vjerovati većinu ljudi boli kurac za koronu tako da ljudi i ne pričaju više o tome itd
poanta mog upisa je bila vezana za ono kada je split "obarao rekorde" , onda su ovi HDZovci, Ero i razni bosanci i prodani Dalmoši u ZGu govorili "split grad slučaj, nema disicipline, treba dalmaciju izolirati od ostatka države".
naravno zagreb obara sve rekrode a i drugi će, i odjedanput svi šute.
eh ali prva prilika, evo opet udarac po splitu i dalmaciji, zanimljivo najviše od dalmatinaca uteklih u ZG i bosanaca na državnoj sisi
poanta mog upisa je bila vezana za ono kada je split "obarao rekorde" , onda su ovi HDZovci, Ero i razni bosanci i prodani Dalmoši u ZGu govorili "split grad slučaj, nema disicipline, treba dalmaciju izolirati od ostatka države".
naravno zagreb obara sve rekrode a i drugi će, i odjedanput svi šute.
eh ali prva prilika, evo opet udarac po splitu i dalmaciji, zanimljivo najviše od dalmatinaca uteklih u ZG i bosanaca na državnoj sisi
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
» Milo popizdija i optuzio Srbiju da je kriva za sve u 'regionu'
» KFOR optužio 'pobednika' Vučića:Znali ste da će biti akcija.Adem Vuchiqi:Ja strahujem za Kosovo
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Riječki gradonačelnik prijavio Torcidu policiju
» Milo popizdija i optuzio Srbiju da je kriva za sve u 'regionu'
» KFOR optužio 'pobednika' Vučića:Znali ste da će biti akcija.Adem Vuchiqi:Ja strahujem za Kosovo
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Riječki gradonačelnik prijavio Torcidu policiju
Page 1 of 2