HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: HNS optužio Torcidu: To su klošari i luzeri
Možda jednog dana postane i satanist.jastreb wrote:Oduvijek mi je bacao na pripadnika Crkve Nove Theleme.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kako god. Previše trošite energije na dokazivanje , prepeucavanje a tkome ? Treba li ti to ?red wolf wrote:Ne, važno je...Čini što te je volja i to neka ti bude sav zakon...Po volji ćeš razumijeti ovaj svijet u kojem živiš...RayMabus wrote:Svejedno. Nije me brige.red wolf wrote:Ne. Volja.RayMabus wrote:Unutarnji mir.red wolf wrote:
Volja, zar ne?...hehehehehehehehehehehehe
Meni ne treba. Ja mogu pisati mirno ....totalno ono ....ok.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To je rastezljivo,nemoj poslije da se pokaješ zbog tih riječi.red wolf wrote:Ne. Ja sam sve.Iknar je gay wrote:Sad si i thelmit ?red wolf wrote:Ne, važno je...Čini što te je volja i to neka ti bude sav zakon...Po volji ćeš razumijeti ovaj svijet u kojem živiš...RayMabus wrote:Svejedno. Nije me brige.red wolf wrote:
Ne. Volja.
2015-07-23
vladek,zakaj vam ercegovci imaju dvi najvece funkcije u kifli!?prvi covik agrama i prvi covik dinama.i to vec ohoho godina zaredom.ako su toliki lopovi, zakaj te dotepence uzastopno stavljate na te funkcije.more jedna socioloska obrada...v_vlado wrote:Jer hrvati puše hercegovcima...red wolf wrote:Ali, zašto mu pušiš?v_vlado wrote:Možete mi pušit kurac....reče mamić.i postane predsjednik dinama.....i mi mu još pušimo......
max123- Posts : 2853
2015-10-28
kaj je ovo?
skup korisnika bunike?
vas trojicu treba zajedno u ludaru strpat...
skup korisnika bunike?
2014-12-30
pokoj dusi jadnoj zeni.valja li ti barem ista gospodja...veber wrote:ne mogu, osim ako nisu nekrofili.max123 wrote:dojcman,ebli ti ercegovci mater..veber wrote:
ti konstantno jedes govna kao i zemo ti ero...
2015-10-28
Hm,znaš,mnoge stvari se pripisuju psihičkim poremećajima,što zapravo i jesu,ali nisu svi uzroci takvih poremećaja i medicinski objašnjivi.Okušaj se u nekim duhovnim disciplinama,onda ti možda ovo neće djelovati kao pod utjecajem bunike.veber wrote:kaj je ovo?
skup korisnika bunike?
2015-07-23
Neću...Iknar je gay wrote:To je rastezljivo,nemoj poslije da se pokaješ zbog tih riječi.red wolf wrote:Ne. Ja sam sve.Iknar je gay wrote:Sad si i thelmit ?red wolf wrote:Ne, važno je...Čini što te je volja i to neka ti bude sav zakon...Po volji ćeš razumijeti ovaj svijet u kojem živiš...RayMabus wrote:
Svejedno. Nije me brige.
red wolf-
2016-02-10
Znaš koji je tvoj problem?...Ne shvaćaš što se događa oko tebe, a ne shvaćaš jer je tako suptilno...veber wrote:kaj je ovo?
skup korisnika bunike?
red wolf-
2016-02-10
Onda bi ti prihvatio i sinesterna učenja ?red wolf wrote:Neću...Iknar je gay wrote:To je rastezljivo,nemoj poslije da se pokaješ zbog tih riječi.red wolf wrote:Ne. Ja sam sve.Iknar je gay wrote:Sad si i thelmit ?red wolf wrote:
Ne, važno je...Čini što te je volja i to neka ti bude sav zakon...Po volji ćeš razumijeti ovaj svijet u kojem živiš...
2015-07-23
Svatit će.Vidiš kako si ti shvatio,ali svejedno se još uvijek nisi prebacio na pobjedničku stranu.red wolf wrote:Znaš koji je tvoj problem?...Ne shvaćaš što se događa oko tebe, a ne shvaćaš jer je tako suptilno...veber wrote:kaj je ovo?
skup korisnika bunike?
2015-07-23
Ja ne prihvaćam ništa...Ja osjećam...Iknar je gay wrote:Onda bi ti prihvatio i sinesterna učenja ?red wolf wrote:Neću...Iknar je gay wrote:To je rastezljivo,nemoj poslije da se pokaješ zbog tih riječi.red wolf wrote:Ne. Ja sam sve.Iknar je gay wrote:
Sad si i thelmit ?
red wolf-
2016-02-10
Ja se neću prebaciti na vašu stranu...Ja znam na kojoj sam strani...Iknar je gay wrote:Svatit će.Vidiš kako si ti shvatio,ali svejedno se još uvijek nisi prebacio na pobjedničku stranu.red wolf wrote:Znaš koji je tvoj problem?...Ne shvaćaš što se događa oko tebe, a ne shvaćaš jer je tako suptilno...veber wrote:kaj je ovo?
skup korisnika bunike?
red wolf-
2016-02-10
Viš,hrvati su jadni narod....dođe neki bolji igrač iz daleke australije i onda hoće biti veći hrvat od nas koji smo ovdje živjeli i učili o marksizmu i besklasnom društvu i sve preživjeli,sačuvali granice i državu....ali,ne to nije dosta još izaberemo primorsku štrebericu za predsjednicu kojoj je cilj ništa,nula,zero.....i najbolja stvar zadnja....za premijera dođe čovjek za kojeg nitko nije dao ni jedan glas,loše govori materinji jezik i političku situaciju ne poznaje....pa mi još i dobro da postojimo aupičkumaterinu.....max123 wrote:vladek,zakaj vam ercegovci imaju dvi najvece funkcije u kifli!?prvi covik agrama i prvi covik dinama.i to vec ohoho godina zaredom.ako su toliki lopovi, zakaj te dotepence uzastopno stavljate na te funkcije.more jedna socioloska obrada...v_vlado wrote:Jer hrvati puše hercegovcima...red wolf wrote:Ali, zašto mu pušiš?v_vlado wrote:Možete mi pušit kurac....reče mamić.i postane predsjednik dinama.....i mi mu još pušimo......
.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
meni je super ovdje.
Paa dobro nam je tu. :D
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Muzika je ok stvar.frakcija wrote:
meni je super ovdje.
Paa dobro nam je tu. :D
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
aha,znaci nisu problem ercegovci..neg i dalmosi,dijaaporasi,ovi-oni.poznat fenomen.pazi,cacina strana,imocani,ozenio duvanjku,mater mi.ni dan danas ga nisu duvnjaci akceptirali,pa tako ni nas troicu sinova.a ista raca,bogtejebo,ikavci,imena prezimena,obicaji,sve.sad si probaj zamislit kak je jednom tovaru ili ercegovcu u tudjem(kajkana)i neprijateljskom okruzenju.to su dva svita.a neko reko da su jedan narod i moras zajedno funkcionirat,da ga jebes.a u biti ne ide da mu jebes mater..jer je neprirodno.vi ste ubiti 100% etnicki slovenci,a mi ono malo iskonskih Hrvata ikavaca.sca napravit,neznam,ali znam da je taj agram od mojih dinaroida napravio feminizirane pickice.a i vi krotizirani slovenci ste nezadovoljni.di povuc crtu i kako razclanit nesto sto nikad nije islo zajedno.ca drugi kazu na ovo..v_vlado wrote:
Viš,hrvati su jadni narod....dođe neki bolji igrač iz daleke australije i onda hoće biti veći hrvat od nas koji smo ovdje živjeli i učili o marksizmu i besklasnom društvu i sve preživjeli,sačuvali granice i državu....ali,ne to nije dosta još izaberemo primorsku štrebericu za predsjednicu kojoj je cilj ništa,nula,zero.....i najbolja stvar zadnja....za premijera dođe čovjek za kojeg nitko nije dao ni jedan glas,loše govori materinji jezik i političku situaciju ne poznaje....pa mi još i dobro da postojimo aupičkumaterinu.....
.
2015-10-28
Nemoj biti tako siguran.red wolf wrote:Ja se neću prebaciti na vašu stranu...Ja znam na kojoj sam strani...Iknar je gay wrote:Svatit će.Vidiš kako si ti shvatio,ali svejedno se još uvijek nisi prebacio na pobjedničku stranu.red wolf wrote:Znaš koji je tvoj problem?...Ne shvaćaš što se događa oko tebe, a ne shvaćaš jer je tako suptilno...veber wrote:kaj je ovo?
skup korisnika bunike?
2015-07-23
Uvijek sam siguran.Iknar je gay wrote:Nemoj biti tako siguran.red wolf wrote:Ja se neću prebaciti na vašu stranu...Ja znam na kojoj sam strani...Iknar je gay wrote:Svatit će.Vidiš kako si ti shvatio,ali svejedno se još uvijek nisi prebacio na pobjedničku stranu.red wolf wrote:Znaš koji je tvoj problem?...Ne shvaćaš što se događa oko tebe, a ne shvaćaš jer je tako suptilno...veber wrote:kaj je ovo?
skup korisnika bunike?
red wolf-
2016-02-10
Dobro,ali jeli ti vidiš tko polako preuzima primat ?red wolf wrote:Uvijek sam siguran.Iknar je gay wrote:Nemoj biti tako siguran.red wolf wrote:Ja se neću prebaciti na vašu stranu...Ja znam na kojoj sam strani...Iknar je gay wrote:Svatit će.Vidiš kako si ti shvatio,ali svejedno se još uvijek nisi prebacio na pobjedničku stranu.red wolf wrote:
Znaš koji je tvoj problem?...Ne shvaćaš što se događa oko tebe, a ne shvaćaš jer je tako suptilno...
2015-07-23
Podsjeća me na adminku sa fb grupe Komandira Šamila (u kojoj je on bio glas razuma). Čini mi se da se Mambaša zvala..eh kad smo kod Šamila. linkIknar je gay wrote:Onda bit će da nisi nikad naletila na Soru.Ona je pravi primjer militantnog jugonostalgičara a ne kao miroljubivi dobrodušni jastreb.frakcija wrote:pa ima dosta jugonostalgičara..to su redom prostodušni, nezlonamjerni naivci..nikad nisam vidjela agresivnog ili militantnog jugonostalgičara...drugi par postola su razne civilne udruge s tim prefiksom, taki su kvarni do srži.Iknar je gay wrote:Kako god su Orjunaši stvar povijesti,isto tako su i Ustaše,pa svejedno se bruji o nekakvim ustašama,no što ta dva pokreta službeno više i ne postoje,to ne znači da ne postoje i simpatizeri njihovih ideja.red wolf wrote:A vidi ove...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/splitski-hdz-iza-nereda-na-utakmici-stoji-jugonacionalisticki-pokret--zele-rusiti-drzavu/900699.aspx
Pa dobro u kojoj realnosti ovi žive? Da nema njih, danas, u 21. stoljeću Jugoslavija ( prva i druga ) i sve vezano uz njih, spominjalo bi se samo na satovima povijesti...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Bozinovic optuzio Torcidu da ce biti kriva za sirenje zaraze
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji
» Di ste klošari Salcburgovski
» Klošari
» Divljanje BBB-a u Vukovaru-Napali Torcidu
» Axios: Iranci su luzeri u Siriji