HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
...doašo Todorić, zapravo teledirigirani, prva mjera zabrana plaćanja dobavljačimadzango wrote:Kako ne? Nije vam valjao Sanader, došla Kosor. Nije vam valjala Kosor, došao vam Karamarko. Ne valja vam Karamarko, doći će vam....RayMabus wrote:Možda kod vas u Srbiji a kod nas je : MOST hebe kradezeu bahatome oci ispdaju od hebacine ....dupe boli....shupak im je ko wesh mašina a ego im je pao na najniže moguce grane i sad vide da su gadno ispušili i da je ovo hebacina samo takva i ne samo da nisu dobili vlast nego sva ghovna izlaze na vidjelo.dzango wrote:Takav je usud ovih prostora zadnjih 70 godina. Broz ništa nije valjao a posle njega dolaze sve gori i gori. Taman kada pomi9sliš kako si skinuo onog koji ništa nije valjao, ono dođe još gori na njegovo mesto.RayMabus wrote:je kod njih bio Sanader ponaša kao da to nisu njihova posla i okrece glavu i pravi ko da se ništa nije desilo onda ce ti isti samo postat još gori jer smatraju da to prolazi.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Ha ha ha pa oni uopce nisu klasicna politicka stranka .......HDZU dupe pulsira od hebacine i to je tov_vlado wrote:Mostu vrijeme istječe.....nisu dovoljno homogeni i jaki a i previše je podmetanja od strane protivnika......tope se kao snijeg.......pokupili su vrhnje,sad dolazi sirutka a oni to ne žele znati...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne to su meni pisalidzango wrote:Marcelus ispade komunac na kraju. Meni je od početka bio sumnjiv.asilovski wrote:hehehe vidio sam, a obrana je da si komunjara, indeksov plaćenik, da svi lažu...ono to čak ne bi prošlo u ustanovi za duševne bolesti i rubna stanjamarcellus wrote:kaja_333 wrote:A tko? Kojih pol hdz-a?marcellus wrote:Džon obraz, integritet nula bodova, a onda mi još pol HDZ-a jebe mater kad sam im to jučer rekao, da bi se odrekli i rođene matere ako treba za vlast i koalirali i s vojom šešeljem da je u saboru
pa onih pol koji su mi komentirali članak, druga polovica nema internet ili se ne zna ulogirat
Kermit-
2014-04-17
MOST je tu samo da izhebe ove dvije uhljeb korumpirane partije na vlasti. Zato sam im ja dao glas. Oni uopce nisu politčka stranka nego KURAZ KOJI HEBE OVE DVIJE PARTIJE HDZ I SDP I TO IM JE SVRHA.
2014-04-11
Koga boli kuraz oce li MOST opstat ? Bitno je samo da hebe. Ja mogu sutra dat glas i živom zidu i Paragi koji ne može smislit ni hdz ni sdp. Boli mene kuraz kako se to zove al ima funkciju KURZA I HEBAČINE OVE DVIJE PARTIJE NA VLASTI ....lijepo preko prečke se naguzi i skidaj gaće.
2014-04-11
zlocinacka org. jos prodaje pricu o preslagivanju
smijenili bi premijera , prestavnika gojaznog kapitala bez legimiteta izbornog kojeg su sami doveli
i instalirali bi premijera , prestavnika gojaznog kapitala bez legimiteta izbornog kojeg bi sami doveli
glup - gluplji - glasac HDZ
smijenili bi premijera , prestavnika gojaznog kapitala bez legimiteta izbornog kojeg su sami doveli
i instalirali bi premijera , prestavnika gojaznog kapitala bez legimiteta izbornog kojeg bi sami doveli
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pogubili se totalno. Ekipa je mislila ono Sanader i to kao neš ti idemo dalje a ekipa im zabila preko treće stranke kuraz duboko u dupe da su im svima oci poispadale.debotoijusto wrote:zlocinacka org. jos prodaje pricu o preslagivanju
POVJERENJE JEDNOM IZIGRANO TEŠKO SE VRAĆA.
2014-04-11
svakog mosta tri dana dosta.
dzango wrote:Kako ne? Nije vam valjao Sanader, došla Kosor. Nije vam valjala Kosor, došao vam Karamarko. Ne valja vam Karamarko, doći će vam....RayMabus wrote:Možda kod vas u Srbiji a kod nas je : MOST hebe kradezeu bahatome oci ispdaju od hebacine ....dupe boli....shupak im je ko wesh mašina a ego im je pao na najniže moguce grane i sad vide da su gadno ispušili i da je ovo hebacina samo takva i ne samo da nisu dobili vlast nego sva ghovna izlaze na vidjelo.dzango wrote:Takav je usud ovih prostora zadnjih 70 godina. Broz ništa nije valjao a posle njega dolaze sve gori i gori. Taman kada pomi9sliš kako si skinuo onog koji ništa nije valjao, ono dođe još gori na njegovo mesto.RayMabus wrote:je kod njih bio Sanader ponaša kao da to nisu njihova posla i okrece glavu i pravi ko da se ništa nije desilo onda ce ti isti samo postat još gori jer smatraju da to prolazi.
koga god crnjo iz bijele kuće odredi preko drugog tajnika ambasade
Pa može i Paraga ili Živi zid ili bilo tko tko obeca da ce HDZ bacit preko prečke , skinit mu gaće , uhvati ga za kosu i izhebat i vikat mu : HAJDE KUJO SKVIĆI.marcellus wrote:svakog mosta tri dana dosta.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pogubili se totalno. Ekipa je mislila ono Sanader i to kao neš ti idemo dalje a ekipa im zabila preko treće stranke kuraz duboko u dupe da su im svima oci poispadale.debotoijusto wrote:zlocinacka org. jos prodaje pricu o preslagivanju
nemaju ni potrebe ponasati se drugacije , da sa poseru se na karamarka svi live u podne na trgu
i instaliraju hrdjavu kanticu za premijera opet bi imali 25% glasove u startu
taj dio gradjana HR mora krenuti od osnova , kako koristiti umivaonik , prati ruke , reci hvala kad...
2014-04-12
25% im je nedovoljno za doć na vlastdebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Pogubili se totalno. Ekipa je mislila ono Sanader i to kao neš ti idemo dalje a ekipa im zabila preko treće stranke kuraz duboko u dupe da su im svima oci poispadale.debotoijusto wrote:zlocinacka org. jos prodaje pricu o preslagivanju
nemaju ni potrebe ponasati se drugacije , da sa poseru se na karamarka svi live u podne na trgu
taj dio gradjana HR mora krenuti od osnova , kako koristiti umivaonik , prati ruke , reci hvala kad...
SKVIĆI : KAJEM SE ZBOG SANADERA ....NEĆU VIŠE MAJKE MI
SKVICI KUJO
2014-04-11
RayMabus wrote:25% im je nedovoljno za doć na vlastdebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Pogubili se totalno. Ekipa je mislila ono Sanader i to kao neš ti idemo dalje a ekipa im zabila preko treće stranke kuraz duboko u dupe da su im svima oci poispadale.debotoijusto wrote:zlocinacka org. jos prodaje pricu o preslagivanju
SKVIĆI : KAJEM SE ZBOG SANADERA ....NEĆU VIŠE MAJKE MI
SKVICI KUJO
dovoljno ... ostatak kupis novcem poreznih obveznika
tako oni shvacaju politiku
2014-04-12
Svakim kandidatom sve gori izbor i sve manja autonomija, Zato i kažem da Broz ništa nije valjao a da posle njega dolaze sve gori i gori.marcellus wrote:dzango wrote:Kako ne? Nije vam valjao Sanader, došla Kosor. Nije vam valjala Kosor, došao vam Karamarko. Ne valja vam Karamarko, doći će vam....RayMabus wrote:Možda kod vas u Srbiji a kod nas je : MOST hebe kradezeu bahatome oci ispdaju od hebacine ....dupe boli....shupak im je ko wesh mašina a ego im je pao na najniže moguce grane i sad vide da su gadno ispušili i da je ovo hebacina samo takva i ne samo da nisu dobili vlast nego sva ghovna izlaze na vidjelo.dzango wrote:Takav je usud ovih prostora zadnjih 70 godina. Broz ništa nije valjao a posle njega dolaze sve gori i gori. Taman kada pomi9sliš kako si skinuo onog koji ništa nije valjao, ono dođe još gori na njegovo mesto.RayMabus wrote:je kod njih bio Sanader ponaša kao da to nisu njihova posla i okrece glavu i pravi ko da se ništa nije desilo onda ce ti isti samo postat još gori jer smatraju da to prolazi.
koga god crnjo iz bijele kuće odredi preko drugog tajnika ambasade
NIje im to dovoljno. S 25% se ne dobiva vlast. Ne dobiva se ni sa 49,99%
2014-04-11
Dobija se se zbog prelivanja mandata onih koji su ispod cenzusa.RayMabus wrote:NIje im to dovoljno. S 25% se ne dobiva vlast. Ne dobiva se ni sa 49,99%
kako nije ?RayMabus wrote:NIje im to dovoljno. S 25% se ne dobiva vlast. Ne dobiva se ni sa 49,99%
ni ove izbore nisu imali mnogo vise pa vladaju
2014-04-12
e sad gdje tu dolazi glasač SDP-a, kad oni nisu na izborima ni taj jadan HDZ uspjeli dobitidebotoijusto wrote:zlocinacka org. jos prodaje pricu o preslagivanju
Ma 'ko vlada, jbote? 'Ko vlada ako nakon rata najopasnije strukture sistema nisu ni taknjene?debotoijusto wrote:kako nije ?RayMabus wrote:NIje im to dovoljno. S 25% se ne dobiva vlast. Ne dobiva se ni sa 49,99%
Ero wrote:Ma 'ko vlada, jbote? 'Ko vlada ako nakon rata najopasnije strukture sistema nisu ni taknjene?debotoijusto wrote:kako nije ?RayMabus wrote:NIje im to dovoljno. S 25% se ne dobiva vlast. Ne dobiva se ni sa 49,99%
HDZ vlada...zato i nisu taknute
2014-04-12
marcellus wrote:e sad gdje tu dolazi glasač SDP-a, kad oni nisu na izborima ni taj jadan HDZ uspjeli dobitidebotoijusto wrote:zlocinacka org. jos prodaje pricu o preslagivanju
na drugoj temi , ova o HDZ
2014-04-12
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Page 5 of 13