HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
marcellus wrote:e sad gdje tu dolazi glasač SDP-a, kad oni nisu na izborima ni taj jadan HDZ uspjeli dobitidebotoijusto wrote:zlocinacka org. jos prodaje pricu o preslagivanju
smijenili bi premijera , prestavnika gojaznog kapitala bez legimiteta izbornog kojeg su sami doveli
i instalirali bi premijera , prestavnika gojaznog kapitala bez legimiteta izbornog kojeg bi sami doveli
glup - gluplji - glasac HDZ
na drugoj temi , ova o HDZ
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Most,dobro netko reče maloprije,nije klasična stranka,već samo privremena pojava.
Oni nemaju neku izgrađenu platformu,pa čak ni ideologiju,već su obrazovani samo kako bi kalkulirali,a prvobitno djelovanje bilo im je u strogo lokalnim okvirima.
Mislim da nisu sposobni za dugoročnije djelovanje,kao ni na masovnije formiranje svojih ogranaka širom Hrvatske.
Oni nemaju neku izgrađenu platformu,pa čak ni ideologiju,već su obrazovani samo kako bi kalkulirali,a prvobitno djelovanje bilo im je u strogo lokalnim okvirima.
Mislim da nisu sposobni za dugoročnije djelovanje,kao ni na masovnije formiranje svojih ogranaka širom Hrvatske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tija si rec valjda MOST neće sa Milanovićem pa ne vladate VI.debotoijusto wrote:kako nije ?RayMabus wrote:NIje im to dovoljno. S 25% se ne dobiva vlast. Ne dobiva se ni sa 49,99%
ni ove izbore nisu imali mnogo vise pa vladaju
A jbga MOST puno traži al puno i daje : VLAST.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jastreb wrote:Most,dobro netko reče maloprije,nije klasična stranka,već samo privremena pojava.
Teško je i djelovati kad si na novi na tržištu i nemaš infrastrukturu, lako je SDP-u i HDZ-u kad su nastali na tekovinama i strukturi KPJ. To je ko Hajduk i Dinamo, može tu i tamo neko treći zabljesnuti koju sezonu ali bez KPJ odnosno njihove prvorođene djece, nema ovoj zemlji budućnosti.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ima buducnosti samo treba vjerovati...i suzbiti jal i ego
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da al nitko ne vidi šta MOST radi ?udba wrote:jastreb wrote:Most,dobro netko reče maloprije,nije klasična stranka,već samo privremena pojava.
Teško je i djelovati kad si na novi na tržištu i nemaš infrastrukturu, lako je SDP-u i HDZ-u kad su nastali na tekovinama i strukturi KPJ. To je ko Hajduk i Dinamo, može tu i tamo neko treći zabljesnuti koju sezonu ali bez KPJ odnosno njihove prvorođene djece, nema ovoj zemlji budućnosti.
Prodaja Končara je ?
ZBOGOM UHLJEBI.
PRIVATIZIRANO.
2014-04-11
Šta ce tebi infrastruktura kad ti jednostavno prodaš državnu firmu tj privatiziraš je a tu radi 5000 glasaća hdz il sdp ?
AJ BOG.
AJ BOG.
2014-04-11
Pa ima, ali za nekih 20-30%, ostalo pravac Irske i Njemačke s Arapima u koloni. Tako je uvik bilo tako će i bit. Ove tlapnje SDP-HDZ lustracija kurac palac Most, to je malo zabave da ne bude dosadno.vuksadinare wrote:Ima buducnosti samo treba vjerovati...i suzbiti jal i ego
Ne treba MOSTu infrastruktura uopće ..luka RIjeka ...sad će privatizacija ....to je odma 500 glasaća sdp ili hdz manje.
AJ BOG
AJ BOG
2014-04-11
Šta će mostu infrastruktura tj uhljebi ? Pa oni samo priwatiziraju a tamo rade uhljebi koji uwijek glasaju za sdp ili hdz ..........do idučih izbora i jedna i druga partija izgubit če najmanje 5% glasačkog tijela samo na owu šemu.
2014-04-11
Trebaju im psi rata, novinari koji će na stisak dugmeta napasti ili braniti nekog po potrebi, agencije koje će ti pumpati rejting na ispitivanjima, profesionalni komentatori i botovi na društvenim mrežama, novac kojima možeš iskapati tuđe afere, a svoje pokrivati, kupiti nekog iz suprotnog tabora, poznanstva vani i obavještajna mreža. Sve to košta i bez toga ne možeš na vrh dulje od mjesec dana.RayMabus wrote:Šta će mostu infrastruktura tj uhljebi ?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ne treba. Imaš držawnu firmu : ewo primjer luka Rijeka ...recimo da 200 ljudi tu radi i sdp je ...plus obitelji to je 500 glasaća ....priwatiziraš ....stranka wiše nema utječaja na to ....AJ BOG.udba wrote:Trebaju im psi rata, novinari koji će na stisak dugmeta napasti ili braniti nekog po potrebi, agencije koje će ti pumpati rejting na ispitivanjima, profesionalni komentatori i botovi na društvenim mrežama, novac kojima možeš iskapati tuđe afere, a svoje pokrivati, kupiti nekog iz suprotnog tabora, poznanstva vani i obavještajna mreža. Sve to košta i bez toga ne možeš na vrh dulje od mjesec dana.RayMabus wrote:Šta će mostu infrastruktura tj uhljebi ?
2014-04-11
MOST zna šta radi. Imaš držvnu službu al isto tako imaš i državne kompanije. Pola pola. UHljebi. Državne službe ne mogu prodat al mogu državne kompanije. Sad izvoli obečat direktorsko mjesto ili obično mjesto u takoj firmi ako glasa za HDZ ili SDP ......pa ne možeš nije državno.
AJ BOG.
A poslijedica ovog manerva ti je da na idučim izborima :
uhljeb partije ne mogu obečawat toliko toga , smanjenje ljudi koji bi radi zaštite swojih radnih mjesta i pozicija glasali za ove , borba za uhljeb mjesta u državnom aparatu.
SKVIĆI KUJO.
AJ BOG.
A poslijedica ovog manerva ti je da na idučim izborima :
uhljeb partije ne mogu obečawat toliko toga , smanjenje ljudi koji bi radi zaštite swojih radnih mjesta i pozicija glasali za ove , borba za uhljeb mjesta u državnom aparatu.
SKVIĆI KUJO.
2014-04-11
Vi komunjare ste očigledno pretraljavi za tu vrstu promidzbene aktivnosti...a glavni ljudi iz obavještajne branše...pa gdje je zapelo pobogu?udba wrote:Trebaju im psi rata, novinari koji će na stisak dugmeta napasti ili braniti nekog po potrebi, agencije koje će ti pumpati rejting na ispitivanjima, profesionalni komentatori i botovi na društvenim mrežama, novac kojima možeš iskapati tuđe afere, a svoje pokrivati, kupiti nekog iz suprotnog tabora, poznanstva vani i obavještajna mreža. Sve to košta i bez toga ne možeš na vrh dulje od mjesec dana.RayMabus wrote:Šta će mostu infrastruktura tj uhljebi ?
darth_vader-
2014-04-17
Komunjare će popušit RIjeku kad im MOST i Orešković proda luku Rijeka a hoće ....to ti je odma par direktorskih pozicija manje , oko 200 radnih mjesta manje u smsilu podobni a ne sposobni .....plus njihove obitelji ....cuj izgleda malo al to je oko 500 glasova najmanje i onda matematika ako ti ne dobiješ 500 glasova nego netko drugi to je 1000 glasova razlike pa neki nezavisni kandidat u RIjeci dobije izbore i automatski crvena utvrda pada a kad to padne onda u cijeloj državi SDP kao stranka gubi utjecaj.
HEBI ME HEBI HEBI ME
HEBI ME HEBI HEBI ME
2014-04-11
jasambrend wrote:Vi komunjare ste očigledno pretraljavi za tu vrstu promidzbene aktivnosti...a glavni ljudi iz obavještajne branše...pa gdje je zapelo pobogu?udba wrote:Trebaju im psi rata, novinari koji će na stisak dugmeta napasti ili braniti nekog po potrebi, agencije koje će ti pumpati rejting na ispitivanjima, profesionalni komentatori i botovi na društvenim mrežama, novac kojima možeš iskapati tuđe afere, a svoje pokrivati, kupiti nekog iz suprotnog tabora, poznanstva vani i obavještajna mreža. Sve to košta i bez toga ne možeš na vrh dulje od mjesec dana.RayMabus wrote:Šta će mostu infrastruktura tj uhljebi ?
Kako pretraljavi? Pa evo srušili smo Karamarka puno prije plana. Milanović vuče konce iz skrivene kontrolne odaje, obećao je pakao i nema te sile na svijetu koja taj plan i obećanje može zaustaviti. KPJ će ostati do vaše smrti i još pet generacija poslije.
Rušenje Karamarka nije i rušenje vlade a nit novi izbori .....SDP neće pichke omirisati.
2014-04-11
Inace kad je SDP u pitanju jako je bitno tko je na vlasti u Srbiji a znamo tko je dobio izbore i oni tu s Pupowcem owo ono ....pajdo moj.
2014-04-11
2014-04-11
udba wrote:jasambrend wrote:Vi komunjare ste očigledno pretraljavi za tu vrstu promidzbene aktivnosti...a glavni ljudi iz obavještajne branše...pa gdje je zapelo pobogu?udba wrote:Trebaju im psi rata, novinari koji će na stisak dugmeta napasti ili braniti nekog po potrebi, agencije koje će ti pumpati rejting na ispitivanjima, profesionalni komentatori i botovi na društvenim mrežama, novac kojima možeš iskapati tuđe afere, a svoje pokrivati, kupiti nekog iz suprotnog tabora, poznanstva vani i obavještajna mreža. Sve to košta i bez toga ne možeš na vrh dulje od mjesec dana.RayMabus wrote:Šta će mostu infrastruktura tj uhljebi ?
Kako pretraljavi? Pa evo srušili smo Karamarka puno prije plana. Milanović vuče konce iz skrivene kontrolne odaje, obećao je pakao i nema te sile na svijetu koja taj plan i obećanje može zaustaviti. KPJ će ostati do vaše smrti i još pet generacija poslije.
Pa vi desne komunjare...ali u biti...kužim...sve pet...dvoglavoj nemani uistinu i nema tko stati na put...
darth_vader-
2014-04-17
Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Page 6 of 13