Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
Page 1 of 1
Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
Televizija Z1 je dosla u posjed moguceg kompromitirajuce sadrzaja koji bi mogao izazvati neugodnost i ministru Banozicu i Gabrijeli Zalac ali i premijeru Plenkovicu.Naime,radi se o situaciji,gdje je doslo do jedne vrste nepotizma pri odabiru kandidata za ministra obrane odnosno nasljednika generala Krsticevica.Odavno je poznato bilo da su ministar obrane Mario Banozic i danas okrivljena Gabrijela Zalac osim sto ih povezuje isti grad Vinkovci bili u vrlo dobrim prijateljskim odnosima,zlobnici bi rekli mozda i vise od prijateljstva.Opce poznato je da je suprug Gabrijele Zalac bio sudski kaznjen,zbog prijetnji Mariju Banozicu jer je ovaj slao cvijece na kucnu adresu Gabrijele Zalac.No pustimo sto 'selo prica' i vratimo se meritumu stvari.Kad se birao nasljednik generala Krsticevica,Gabrijela Zalac je u to vrijeme intenzivno lobirala za Marija Banozica koji je do tad bio relativna nepoznanica za javnost,kod premijera Plenkovica koji je u to vrijeme bio vrlo sklon Gabrijeli Zalac,neki kazu da je i to danas,bez obzira na optuzenu Zalac.Problem nije u lobiranju za nekoga,vec je problem u tome sto elem Banozic nije imao nekog politickog iskustva prije ministarskog obnasanja duznosti,elem nikad nije imao veze ni sa vojskom ni sa vojnim i obrambenim pitanjima.Z1 ima u posjedu snimku staru godinu dana,gdje nesuvisli i smotani mnistar Banozic u privatnom razgovoru u jednom drustvu pravdajuci svoju nekompetenciju za ministra obrane na jedan nacin okrivljava i premijera Plenkovica a i svoju frendicu Gabrijelu Zalac,da zapravo on nije kao ni htio biti ministar obrane vec nesto drugo ali da mu ova dvojka nije ostavila puno izbora,pa je na snimci rekao da on sam sebe nije postavio za ministra vec na preporuku jedne osobe (Gabrijele Zalac).Snimku ce te cuti u jednoj od sljedecih Bujica.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
prcili su debelu cini mi se i banozic i plenki..a muz joj bio rogonja
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
Europejska posla...Kriminalac do kriminalca.
Guest- Guest
Treba imati i želudac za bit ministar...ne bih mu bija u koži, iskreno
darth_vader-
2014-04-17
Šandor Winnetou likes this post
Dobro, u vk svi znaju za osovinu banozic-tre-zalac
Docim, yoda i ja smo u ekipi s rimac
Aben i epi s dalijom oreskovic
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
dijagram wrote:Dobro, u vk svi znaju za osovinu banozic-tre-zalac
dijagram wrote:Dobro, u vk svi znaju za osovinu banozic-tre-zalac
Epi malo više naginje dečkima, bojim se...Dodo i tako to
darth_vader-
2014-04-17
Ne bi on, al kad je moderno moras slijediti agendu.darth_vader wrote:dijagram wrote:Dobro, u vk svi znaju za osovinu banozic-tre-zalac
Epi malo više naginje dečkima, bojim se...Dodo i tako to
dijagram-
2015-08-09
Similar topics
» Banožić na sastanku EU ministara obrane : Moramo stvoriti EU vojsku
» Anatomija pokušaja jedne pljačke i potrošna uloga jednog ministra
» Izrael za ministra obrane ima socipatu i manijaka
» Joe zaboravio imena ministra obrane i samog pentagona
» ''Hrvatska ima potpuno nesuvislog ministra obrane. Je li vam to normalno?''
» Anatomija pokušaja jedne pljačke i potrošna uloga jednog ministra