MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-novu-ponudu-mosta-spremni-smo-zrtvovati-i-petrova-ako-karamarko-ode/4117299/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Sutra ce biti...'moze karamarko ostati ako se isprica'
2015-09-08
Re: MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
..koji se tu spinovi bacaju majko mila....sto ce biti prekosutra ne'k ga sam đav'o ili šejtan zna
2015-09-08
Karamarko ostaje, a ostaje i Božo. Popišan.
...jbg..pokusao je...svatko ima pravo na pokusaj ali da li ce uspjeti..to ej upitnik...ja mislim da petrov upravo sebe vidi kao premijera i da mu ej karamarko smetnja koji isto vidi sebe jednog dana kao premijera..i da je u ovoj prici ina sasma sporedna stvarRegoč wrote:Karamarko ostaje, a ostaje i Božo. Popišan.
2015-09-08
Petrov je mogao biti premijer, nudio mu je Zoki.
ma zna da mu ej zoki nudio kukavicije jaje..ovako sjebe karamarka pa oreskovica i on premijerRegoč wrote:Petrov je mogao biti premijer, nudio mu je Zoki.
2015-09-08
petrov nije kapacitet za premijera i svjestan je toga tako da je to jedini razlog zašto je odbio.
također, petrov nije očekivao ovakav razvoj događaja počevši od izbornog rezultata mosta pa sve do današnjih nadjebavanja s karamarkom.
očekivao je mirnu ulogu u saboru, a ne svakodnevni rat pun stresova. kako je obiteljski čovjek očigledno mu je kompletan životni ritam sjeban i ovu zadnju ponudu gledam kao izlaznu varijantu za častan odlazak iz politike.
u mnogim je stvarima petrov pokazao kako je dosljedan samo u svojoj nedosljednosti pa će biti zanimljivo vidjeti rasplet...
također, petrov nije očekivao ovakav razvoj događaja počevši od izbornog rezultata mosta pa sve do današnjih nadjebavanja s karamarkom.
očekivao je mirnu ulogu u saboru, a ne svakodnevni rat pun stresova. kako je obiteljski čovjek očigledno mu je kompletan životni ritam sjeban i ovu zadnju ponudu gledam kao izlaznu varijantu za častan odlazak iz politike.
u mnogim je stvarima petrov pokazao kako je dosljedan samo u svojoj nedosljednosti pa će biti zanimljivo vidjeti rasplet...
sitting_bull-
2015-09-28
..petrov je kapacitet za pola metkovica....takve tipove..sto dalje od politike narocito drzavne..budi tata u svom selu i mirna bosna...
2015-09-08
Kao što sam rekao na jednoj drugoj temi. Svakoga tko je glasao za MOST treba ppč.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
..valjda su misli pon-ti put..'oni posteni'..he,hegargamel0101 wrote:Kao što sam rekao na jednoj drugoj temi. Svakoga tko je glasao za MOST treba ppč.
2015-09-08
Pa da. Eno PEtrov dao ovjeriti kod javnog bilježnika da neće u koalicije, pa se predomislio. Sad imaš da Karamarko mora otići, pa se eto predomislio (idem i ja).vuksadinare wrote:..valjda su misli pon-ti put..'oni posteni'..he,hegargamel0101 wrote:Kao što sam rekao na jednoj drugoj temi. Svakoga tko je glasao za MOST treba ppč.
Lik je glupo govode. Nije visoka politika za njega. Nejgov domet je malo mjesto poput MEtkovića i to je to.
Lik i ekipa oko njega samo paraziraju vlast. Treba ići na izbore jer je ovo iz komedije preraslo u horor.
Last edited by gargamel0101 on 31/5/2016, 09:33; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
cini mi se da je za njega i metkovic prevelik..ono svoje dvoriste i to ej to..ja tatagargamel0101 wrote:Pa da. Eno PEtrov dao ovjeriti kod javnog bilježnika da neće u koalicije, pa se predomislio. Sad imaš da Karamarko mora otići, pa se eto predomislio (idem i ja).vuksadinare wrote:..valjda su misli pon-ti put..'oni posteni'..he,hegargamel0101 wrote:Kao što sam rekao na jednoj drugoj temi. Svakoga tko je glasao za MOST treba ppč.
Lik je glupo govode. Nije visoka politika za njega. Nejgov domet je malo mjesto poput MEtkovića i to je to.
2015-09-08
I čim više "paraziraju" to bolje. Petrov je nešto najbolje šta se SRH moglo dogoditi. Koji je domet Sanadera i Milanovića? To šta vas je to malo izbacilo iz vaših boljševičkoustaških tračnica je sada malo zbunjujuće. Ali zato se trebate ujediniti šta Šeks veli i onemogućiti bilo kakve buduće treće puteve pa ćete onda opet moć kenjarit po starom.gargamel0101 wrote:Pa da. Eno PEtrov dao ovjeriti kod javnog bilježnika da neće u koalicije, pa se predomislio. Sad imaš da Karamarko mora otići, pa se eto predomislio (idem i ja).vuksadinare wrote:..valjda su misli pon-ti put..'oni posteni'..he,hegargamel0101 wrote:Kao što sam rekao na jednoj drugoj temi. Svakoga tko je glasao za MOST treba ppč.
Lik i ekipa oko njega samo paraziraju vlast. Treba ići na izbore jer je ovo iz komedije preraslo u horor.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Stvarno mi nije jasno koji kalibar daje glas Karamarku i kalasaru oko njega. Em mulac, em potpuno politički nepismen, njemu samo pendrek, pištolj i partijska knjižica u džepu leže, sve ostalo viša filozofija.gargamel0101 wrote:Kao što sam rekao na jednoj drugoj temi. Svakoga tko je glasao za MOST treba ppč.
Guest- Guest
udba wrote:I čim više "paraziraju" to bolje. Petrov je nešto najbolje šta se SRH moglo dogoditi. Koji je domet Sanadera i Milanovića? To šta vas je to malo izbacilo iz vaših boljševičkoustaških tračnica je sada malo zbunjujuće. Ali zato se trebate ujediniti šta Šeks veli i onemogućiti bilo kakve buduće treće puteve pa ćete onda opet moć kenjarit po starom.gargamel0101 wrote:Pa da. Eno PEtrov dao ovjeriti kod javnog bilježnika da neće u koalicije, pa se predomislio. Sad imaš da Karamarko mora otići, pa se eto predomislio (idem i ja).vuksadinare wrote:..valjda su misli pon-ti put..'oni posteni'..he,hegargamel0101 wrote:Kao što sam rekao na jednoj drugoj temi. Svakoga tko je glasao za MOST treba ppč.
treći put je što bi se reklo ni vrit ni mimo riti
a ona dva su u kurcu ionako
Pa evo ja sam glasao za MOST I glasat ću opet a glasao sam samo da vidim više nekoga kako hebe ove dvije uhljeb vodece parazitske partije na vlasti ....i zamisli ne da ih hebe nego ih baš hebe u zdrav mozak , oci im ispale.gargamel0101 wrote:Kao što sam rekao na jednoj drugoj temi. Svakoga tko je glasao za MOST treba ppč.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mislim koji je to kalibar bio Sanader? Slušo je austrijsku mafiju koja ga je dovela tu gdje je.
Šta je Milanović? Svoju nesigurnost i neiskustvo je kompenzirao bahatošću i kurčenjem, a obojica su probleme rješavali masovnim zaduživanjem, svatko od nas može vodit državu na takav način. Jeba vas domet i kalibar.
Neka ovog štrebera malo, jest da je jednokratna pojava, ali će barem uzmrdat partiju nenaviklu na potrese ove vrste.
Šta je Milanović? Svoju nesigurnost i neiskustvo je kompenzirao bahatošću i kurčenjem, a obojica su probleme rješavali masovnim zaduživanjem, svatko od nas može vodit državu na takav način. Jeba vas domet i kalibar.
Neka ovog štrebera malo, jest da je jednokratna pojava, ali će barem uzmrdat partiju nenaviklu na potrese ove vrste.
Ne znam jel to jednokratna pojava jer to je tzv treca stranka a to ti znaci iduci put kad budu izbor netko se može registrirati i pod drugim imenom samo da ne bude HDZ i SDP.
Ekipi nije bitno kako se to zove nego samo da hebe ove dvije u zdrav mozak.
Ekipi nije bitno kako se to zove nego samo da hebe ove dvije u zdrav mozak.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ministar mjenja mišljenje - ide liberalizacija taxi usluga
» Mjenja li Karamarko odnos prema Mamiću,rješavajući se Kulušića i Šuprahe iz vrha županijskog HDZ-a
» Karamarko se opet blamira
» Plenkiju se masti fotelja?Karamarko i Brkić opet u igri?
» MILANOVIĆ I KARAMARKO OPET ZA ISTIM STOLOM Idu kod predsjednice na Pantovčak
» Mjenja li Karamarko odnos prema Mamiću,rješavajući se Kulušića i Šuprahe iz vrha županijskog HDZ-a
» Karamarko se opet blamira
» Plenkiju se masti fotelja?Karamarko i Brkić opet u igri?
» MILANOVIĆ I KARAMARKO OPET ZA ISTIM STOLOM Idu kod predsjednice na Pantovčak
Page 1 of 3