HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
dawson wrote:n_razbojnik wrote:Stambolac ne može bez Hase...Sa Verude zeleni polumjesec kreće a on o Hasi
Kao šta sam rekao Eri, bosančerosi nahebali ste uskoro, uzalud cvilite
jbt pa kod vas u istri ima pun kurac bosanaca, kako hrvata tako i muslimana.. isto i u zagrebu.. ovdje u splitu koji im je najbliži ima najmanje hrvata bosanaca, (doduše mi dalmatinci smo etno rasisti, dalmatinci teško podnose sve što nije iz dalmacije, čim čuju naglasak odmah odakle si) dok kod vas u istri već dominiraju.. pa potamanit će vas :D
btw hrpa istrijana je ekipa čak i romaniziranih vlasa i bosanaca koji su bježali pod turcima.. hrpa istrijana su potomci.. plus sada su vam se gore naselili.. .i hrvati bosanci i muslimani, itd.. ovdje u splitu ih nema :D doduše ovdje smo mi vlaji preuzeli sa brda na more :D
Guest- Guest
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
preko_vode_do_slobode wrote:nisam čitao njegov bio, znam da je on etnički hrvat, pa ako hoćeš i rasni čisti europljanin
"Zlatko Hasanbegović was born on 14 June 1973 in Zagreb to Zumreta Hasanbegović (née Prohić) from Gračanica and Ibrahim Hasanbegović from Bosanska Gradiška. His mother's side of the family moved from Gračanica (modern day Bosnia and Herzegovina) to the Croatian capital of Zagreb in 1941. His grandfather Sabrija Prohić"
Opaka Rvatina i Europljanin, svaki rasni turčin bi mu pozavidio haha. Kill it before it lay eggs
to su sve sekularni kao dawson, PEGIDA Pulapreko_vode_do_slobode wrote:dawson wrote:n_razbojnik wrote:Stambolac ne može bez Hase...Sa Verude zeleni polumjesec kreće a on o Hasi
Kao šta sam rekao Eri, bosančerosi nahebali ste uskoro, uzalud cvilite
jbt pa kod vas u istri ima pun kurac bosanaca, kako hrvata tako i muslimana.. isto i u zagrebu.. ovdje u splitu koji im je najbliži ima najmanje hrvata bosanaca, (doduše mi dalmatinci smo etno rasisti, dalmatinci teško podnose sve što nije iz dalmacije, čim čuju naglasak odmah odakle si) dok kod vas u istri već dominiraju.. pa potamanit će vas :D
btw hrpa istrijana je ekipa čak i romaniziranih vlasa i bosanaca koji su bježali pod turcima.. hrpa istrijana su potomci.. plus sada su vam se gore naselili.. .i hrvati bosanci i muslimani, itd.. ovdje u splitu ih nema :D doduše ovdje smo mi vlaji preuzeli sa brda na more :D
2014-04-15
n_razbojnik wrote:ahaa sad sam skužio...Hamdo je onaj sekularni musliman o kojima yoda govori...čak ni kebabadžinicu nema
Uf pa očekivao sam da možeš bolje ali očito ne pa evo mogu ja... :D, Neznam dali su sekularni ili ne ali tebi su muslimani hebli mamu i babu i prapabu i tako stoljećima u nazad, možeš se folirati ovako preko neta, mene može samo dobro nasmijati kao tako neko manje vrijedno stvorenje kao ti pokušava nešto, mislim, bosančeros pa želi biti pametan
dawson wrote:n_razbojnik wrote:ahaa sad sam skužio...Hamdo je onaj sekularni musliman o kojima yoda govori...čak ni kebabadžinicu nema
Uf pa očekivao sam da možeš bolje ali očito ne pa evo mogu ja... :D, Neznam dali su sekularni ili ne ali tebi su muslimani hebli mamu i babu i prapabu i tako stoljećima u nazad, možeš se folirati ovako preko neta, mene može samo dobro nasmijati kao tako neko manje vrijedno stvorenje kao ti pokušava nešto, mislim, bosančeros pa želi biti pametan
Mi partizani smo tvje sa Bosfora ćerali od Učke do Gevgelije, preko Saluna do matice...ognjem i mačem Hamdo...
a drugo je to što se ti svojih predaka odanih islamu sramiš, ili ti možda nisu ni pričali o njima...kao mi došli u Pulu 1946., 2 dana poslije Velikog praska
2014-04-15
n_razbojnik wrote:dawson wrote:n_razbojnik wrote:ahaa sad sam skužio...Hamdo je onaj sekularni musliman o kojima yoda govori...čak ni kebabadžinicu nema
Mi partizani smo tvje sa Bosfora ćerali od Učke do Gevgelije, preko Saluna do matice...ognjem i mačem Hamdo...
a drugo je to što se ti svojih predaka odanih islamu sramiš, ili ti možda nisu ni pričali o njima...kao mi došli u Pulu 1946., 2 dana poslije Velikog praska
Uf baš si naporan. Partizani su zakon. Partizani su znali kako treba postupati s tom tvojom bagrom sa tvojih prostora. Jasno mi je da vi mujage ne volite partizane zbog toga ali budimo realni, bolje niste zaslužili
Last edited by dawson on Sun 12 Jun - 2:09; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
Injače ono kako su vas sredili partizani 45te za par godine će vas isto tako srediti bijelci. Nećete nikom faliti hihi
muslimani su se najbrže razmnožili pod vlasti partizana.. bosanski muslimani su povećali svoju populaciju za skoro 300% a šiptari za 500%... hrvati za jedva 30% a srbi isto tako.. oko 30%..
vidi se tko je najviše profitira pod vlasti partizana
Guest- Guest
hihi Hamdo samo ti ostani PEGIDA a partizanija će te podržati, Tite mi
2014-04-15
Zato jer su fušarski obavili posao. Nekon šta su porokali muse na Blajburgu kasnije su ih pustili na miru, jedino šta ovi nisu smjeli pisnuti. Ja bi to bio riješio drugačije ali šta je tu je, ostaje europljanima da ih riješe opet :)preko_vode_do_slobode wrote:muslimani su se najbrže razmnožili pod vlasti partizana.. bosanski muslimani su povećali svoju populaciju za skoro 300% a šiptari za 500%... hrvati za jedva 30% a srbi isto tako.. oko 30%..
Last edited by dawson on Sun 12 Jun - 2:14; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
hamdo najebo si
2014-04-19
Europljani ne stignu od bilance i gay parada, sve je na vama sekularnima, dobro ti yoda kaže
2014-04-15
Istok Europe još dosta dobro stoji a ovi na zapadu se pomalo bude tako da će u konačnici biti sve ok. Balkan je malo problematičan ali to će se već očistiti. Nije baš povoljno za vas ali šta se može
catabbath-
2015-08-22
a ono, ja sam isto nekada bio nabrijan "europa europa" a sve više vidim da je europa prošlost.. bio u njemačkoj, dobro je rekao svetac, švabice za ruke hodaju sa turcima, a njemci na gay paradama ili rade u firmama 12h dnevno i onda troše pare na one wurst kobasice ili pc igrice.. a turci plode najzgodnije njemice..n_razbojnik wrote:Europljani ne stignu od bilance i gay parada, sve je na vama sekularnima, dobro ti yoda kaže
ispast će dobro ako mi uspijemo odvojiti dio sekularnih muslimana od radikalnih, i tako spasiti europu od islamizacije, inače će nas muse potaracati ko miševe.. europljani su stara nacija, pederizirana, bilanca, a ovi se množe i dica im se igraju sa noževima i oružjem, a ženska dica uče kuvati i pripremaju ih da budu majke,a euruopljani svoju dicu šalju u spolno neutralne vrtiće
Guest- Guest
Jedino neznam tko će raditi na baušteli, morati ćemo uvesti neke druge robove hihi.
uf ja sam radio na baušteli, ali bauštela ti se automatizira danas.. većinu poslova rade strojevi , te ostatak majstori sa 5-10godina iskustva..
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:a ono, ja sam isto nekada bio nabrijan "europa europa" a sve više vidim da je europa prošlost..
Nemoj biti tako negativan
A za koga ćete vi u istri sutra navijat?dawson wrote:Injače ono kako su vas sredili partizani 45te za par godine će vas isto tako srediti bijelci. Nećete nikom faliti hihi
Guest- Guest
Ae zato trebamo dawsona čuvati kao zjenicu oka svoga, vid' ga što je militantnan, on smao čeka da iz Dizeldorfa krene pa će i Verudela bojnapreko_vode_do_slobode wrote:a ono, ja sam isto nekada bio nabrijan "europa europa" a sve više vidim da je europa prošlost.. bio u njemačkoj, dobro je rekao svetac, švabice za ruke hodaju sa turcima, a njemci na gay paradama ili rade u firmama 12h dnevno i onda troše pare na one wurst kobasice ili pc igrice.. a turci plode najzgodnije njemice..n_razbojnik wrote:Europljani ne stignu od bilance i gay parada, sve je na vama sekularnima, dobro ti yoda kaže
ispast će dobro ako mi uspijemo odvojiti dio sekularnih muslimana od radikalnih, i tako spasiti europu od islamizacije, inače će nas muse potaracati ko miševe.. europljani su stara nacija, pederizirana, bilanca, a ovi se množe i dica im se igraju sa noževima i oružjem, a ženska dica uče kuvati i pripremaju ih da budu majke,a euruopljani svoju dicu šalju u spolno neutralne vrtiće
2014-04-15
preko_vode_do_slobode wrote:uf ja sam radio na baušteli, ali bauštela ti se automatizira danas.. većinu poslova rade strojevi , te ostatak majstori sa 5-10godina iskustva..
A super, onda nam neće faliti ovi
jastreb, jeftiniji i od vas sekularnihdawson wrote:Jedino neznam tko će raditi na baušteli, morati ćemo uvesti neke druge robove hihi.
2014-04-15
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Page 11 of 13