HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Tko je uopće Milinović?!
Ima li ikoja osoba ravne kićme u tom ADEZ-u?!
Prestrašno gledajući s strane običnog čovjeka. Da se razumijemo, totalno sam apolitična. Nitko mi se ne sviđa, jer baš gledam s one ljudske strane...
Ima li ikoja osoba ravne kićme u tom ADEZ-u?!
Prestrašno gledajući s strane običnog čovjeka. Da se razumijemo, totalno sam apolitična. Nitko mi se ne sviđa, jer baš gledam s one ljudske strane...
Guest- Guest
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Ovo je strasno iz vise kutova. Najstrasnije za ljude koji zive u DNRH. Par novina, novinara i paraobavjestajna klika ti mijenjaju vladu(istina Bog kilavu).Svejedno. Svi u DNRH se trebaju zamisliti. Dobro, zamisliti.
2014-04-14
marcellus wrote:Džon obraz, integritet nula bodova, a onda mi još pol HDZ-a jebe mater kad sam im to jučer rekao, da bi se odrekli i rođene matere ako treba za vlast i koalirali i s vojom šešeljem da je u saboru
A nije ni tebi lako.
I šta kažu - kako možeš tako o namin a mi sve poštenjačine -
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
marcellus wrote:radi se o ovom članku
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hdz-je-izgubio-obraz-cast-izgubit-ce-vlast-929209
Dobar. Ima bisera
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
a i milinović je dobrano plesnut..hehe..svi naj opaljeniji dolaze na vlast..koja parodija
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Hdz se drzi svoje ideje vodilje : sve za vlast, vlast ni za sto .
Ako se ta stranka pod hitno ne preslozi, past ce ispid mosta .
Osim u bosni gdje ce imati sigurnoh 105 % .
Zato i upozoravanm na dijasporu. Koji kurac imaju oni glasat zahrvatske organe ?
Ako se ta stranka pod hitno ne preslozi, past ce ispid mosta .
Osim u bosni gdje ce imati sigurnoh 105 % .
Zato i upozoravanm na dijasporu. Koji kurac imaju oni glasat zahrvatske organe ?
frakcija wrote:a i milinović je dobrano plesnut..hehe..svi naj opaljeniji dolaze na vlast..koja parodija
E sto volim takve grnijalce koji skuze dasu svi nna vlasti plesnuti a samo oni dole genijalci mali ..
Plac plac .. Nitko ih ne razme ..
pa ne znam za sve..al znam za ingrid i za milinovića.. dovoljno da se prestaneš sekirat i počneš pit il drogirat seSora wrote:frakcija wrote:a i milinović je dobrano plesnut..hehe..svi naj opaljeniji dolaze na vlast..koja parodija
E sto volim takve grnijalce koji skuze dasu svi nna vlasti plesnuti a samo oni dole genijalci mali ..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Bujanec na aparatima :D
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bujanec-prijeti-hdzu-zamijenite-li-hasanbegovica-pupovcem--imat-cete-pakao/898936.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bujanec-prijeti-hdzu-zamijenite-li-hasanbegovica-pupovcem--imat-cete-pakao/898936.aspx
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
abraham wrote:Ovo je strasno iz vise kutova. Najstrasnije za ljude koji zive u DNRH. Par novina, novinara i paraobavjestajna klika ti mijenjaju vladu(istina Bog kilavu).Svejedno. Svi u DNRH se trebaju zamisliti. Dobro, zamisliti.
strava
Ako se sruši ova vlada možda i ono svinjče banac ne ode u washington kao veleposlanik
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a najgore što HDZ i sam u tome sudjeluje onako kukavički i podmuklo, ok znamo da nije kriv, al ajmo ga bacit lavovima pa da nama ostanu fotelje
poserem im se u fotelje
poserem im se u fotelje
Kad malo bolje razmislim,sve je ovo (i)njegovo maslo.epikur37 wrote:Ako se sruši ova vlada možda i ono svinjče banac ne ode u washington kao veleposlanik
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kao vi znate vise ok kobilindemarcellus wrote:abraham wrote:Ovo je strasno iz vise kutova. Najstrasnije za ljude koji zive u DNRH. Par novina, novinara i paraobavjestajna klika ti mijenjaju vladu(istina Bog kilavu).Svejedno. Svi u DNRH se trebaju zamisliti. Dobro, zamisliti.
strava
Rekla zena da je to NORMALNO
epikur37 wrote:Ako se sruši ova vlada možda i ono svinjče banac ne ode u washington kao veleposlanik
Joj nek ide samo da ga vise ne gledsmo
Jednosmjernu kartu mu daj i tutanj
Nek povede i one duge na -ac , npr tomac
Ne sekiram sefrakcija wrote:pa ne znam za sve..al znam za ingrid i za milinovića.. dovoljno da se prestaneš sekirat i počneš pit il drogirat seSora wrote:frakcija wrote:a i milinović je dobrano plesnut..hehe..svi naj opaljeniji dolaze na vlast..koja parodija
Ovo je cirkus koji me ne sekira
Vise me sekira ovsj narod , jebote , propast cemo gore nego grcka
Gore
Imam vec nocne more od tog sto ce biti a crkva ce nas dostojno pokopati
ZaPravo vas vjernike ...
Kako prevara? Glasali su za HDZ i dobili šta su tražili. Na izborima se ne glasa za neka imaginarna idealna rešenja već za one koji su na listi. Na čelu liste je Karamarko a iza ekipa slična njemu.marcellus wrote:Ono, ne da imam nešto osobno protiv pupija, ali to sigurno nije ono za što su birači hdz-a glasali, to je prevara birača
Dobro je Marc rekao...da su principijelni možda bih ih gdjekod zaokružio na listiću, ovako za ostanak još koji mjesec na vlasti gube i ono malo kredibiliteta što ga imaju...uglavnom Zoki poludi...nosi sve u pičku materinu...
darth_vader-
2014-04-17
ubila ih sve principijelnost i postenje..visoka politika i postenje su kao led i vatra..
2014-04-12
Tomislav Karamarko, još uvijek prvi potpredsjednik Vlade, sigurno nije očekivao da će ga vodeći hrvatski katolički tjednik Glas Koncila u novom broju optužiti da zbog osobnih političkih interesa dovodi u pitanje državne i nacionalne interese.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/315554/glas-koncila-optuzio-karamarka-za-izdaju-nacionalnih-interesa
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/315554/glas-koncila-optuzio-karamarka-za-izdaju-nacionalnih-interesa
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ali da je barem mrvicu integriteta...ne tražim puno...evo jučer iz zajebancije provociram kolegu na poslu, lokalnog HDZ-ovca da što ima iz središnjice novog i jel za Karamarka ili protiv...oduzeo se čovjek, riječ nije rekao, a inače ga ne možeš ugasiti kad je o politici riječ...e jebem ti sve ako se i ova niža boranija mora bojati izjasniti se o nečemu pa u kakvoj mi to državi i društvu uopće živimo?
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Page 2 of 13