HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
cassanowa wrote:mislim ono što izbjegavaš komentirat....atmosferu
Mislim ono, možemo viditi sutra tko je u pravu, sigurno će biti slika po portalima i sl.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
amdo rvatdawson wrote:cassanowa wrote:Bio sam sedmicu
misliš tjedan, sedmica je kod n_razbojnika
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sigurno će bit...fotomontaža je zakon...dawson wrote:Mislim ono, možemo viditi sutra tko je u pravu, sigurno će biti slika po portalima i sl.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:naravno, sedmica je antifašistička riječ...čuj tjedan, to su neoustaške konstrukcije
Da globalno poznata riječ iz specijalnog antifašističkog jezika
dobar majstor za knauf, meni frend iz osnovne, završio faks, ništa od toga, uletio u rođakovu građ firmu, postao majstor za knauf, nikada ispod 10 000kn mjesečno, a vrlo često prebaci ono oko 15 000kn..dawson wrote:preko_vode_do_slobode wrote:uf ja sam radio na baušteli, ali bauštela ti se automatizira danas.. većinu poslova rade strojevi , te ostatak majstori sa 5-10godina iskustva..
A super, onda nam neće faliti ovi
naravno nažalost ja nisam majstor, samo kada bi je trebao $$$ uletio bih na bauštelu malo izmasirao leđa... sada se bavim svim i svačim čak počeo učiti programiranje, da sebi isprogramiran neke skripte za automatizaciju posla
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:sada se bavim svim i svačim čak počeo učiti programiranje, da sebi isprogramiran neke skripte za automatizaciju posla
Pametno.
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:n_razbojnik wrote:naravno, sedmica je antifašistička riječ...čuj tjedan, to su neoustaške konstrukcije
Da globalno poznata riječ iz specijalnog antifašističkog jezika
Kad si ne vaspitan pa ne znaš da internacionala koristi termine kao nedelja ili sedmica...sekularno prihvatljivo možda jest tjedan, ali vama su i kune dobre, opet ustaški izum
2014-04-15
Knauf je C++ današnjicepreko_vode_do_slobode wrote:dobar majstor za knauf, meni frend iz osnovne, završio faks, ništa od toga, uletio u rođakovu građ firmu, postao majstor za knauf, nikada ispod 10 000kn mjesečno, a vrlo često prebaci ono oko 15 000kn..dawson wrote:preko_vode_do_slobode wrote:uf ja sam radio na baušteli, ali bauštela ti se automatizira danas.. većinu poslova rade strojevi , te ostatak majstori sa 5-10godina iskustva..
A super, onda nam neće faliti ovi
naravno nažalost ja nisam majstor, samo kada bi je trebao $$$ uletio bih na bauštelu malo izmasirao leđa... sada se bavim svim i svačim čak počeo učiti programiranje, da sebi isprogramiran neke skripte za automatizaciju posla
2014-04-15
rezerviraj ti kartu
zajebi šuplju
zajebi šuplju
2014-04-19
Svejedno, ipak mislim da je istra išta valjala nebi je tito doveo u Hrvatsku...
Guest- Guest
dakle, kad dođe taj tjedan, amdo gladijator će branit ateizam od podivljalih islamističkih hordi
preko interneta
preko interneta
2014-04-19
čeka dopis iz Dizeldorfa, da ne krene sam, treba iz kuće izaćiprckov wrote:dakle, kad dođe taj tjedan, amdo gladijator će branit ateizam od podivljalih islamističkih hordi
preko interneta
2014-04-15
Ero wrote:Dr Hasanbegović je već postao simbol...otpora, ako ga opišemo jezikom antifa.
On bi kao predsjednik HDZ-a sutra dobio izbore i sastavio vladu bez ikakvog koaliranja.
hasanče za precjednika ostatka ostataka hadezea ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Rekao bi epikur...hdz je drasticno izdao bosanske hrvate na racun era...a na koncu i ere je sjebao...sanjali smo da smo dio hrvatske desetljecima a oni nas ostavili u mini jugi bosni...dok su se perecasi na nas racun lijepo izvukli...e nece moci..ove noci...mi tamo sa mujama da dijelimo zivot i prostore..a vi sa nikim...dok smo mi najvise najebavali za vrijeme juge i za hrvatsku..tamo neki istrani,zagorci,boduli su drkali quratz i vikali..tito..tito...i oni sad dio hrvatske a mi hrvati iz bosne i napose hercegovine nismo...di je tu pravda..uzmite istru vratite herceg bosnu..di zive hrvati pravi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Rekao bi epikur...hdz je drasticno izdao bosanske hrvate na racun era...a na koncu i ere je sjebao...sanjali smo da smo dio hrvatske desetljecima a oni nas ostavili u mini jugi bosni...dok su se perecasi na nas racun lijepo izvukli...e nece moci..ove noci...mi tamo sa mujama da dijelimo zivot i prostore..a vi sa nikim...dok smo mi najvise najebavali za vrijeme juge i za hrvatsku..tamo neki istrani,zagorci,boduli su drkali quratz i vikali..tito..tito...i oni sad dio hrvatske a mi hrvati iz bosne i napose hercegovine nismo...di je tu pravda..uzmite istru vratite herceg bosnu..di zive hrvati pravi
pa ima smisla
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
To je strah, ne militantnost, hahaha.n_razbojnik wrote:Ae zato trebamo dawsona čuvati kao zjenicu oka svoga, vid' ga što je militantnan, on smao čeka da iz Dizeldorfa krene pa će i Verudela bojnapreko_vode_do_slobode wrote:a ono, ja sam isto nekada bio nabrijan "europa europa" a sve više vidim da je europa prošlost.. bio u njemačkoj, dobro je rekao svetac, švabice za ruke hodaju sa turcima, a njemci na gay paradama ili rade u firmama 12h dnevno i onda troše pare na one wurst kobasice ili pc igrice.. a turci plode najzgodnije njemice..n_razbojnik wrote:Europljani ne stignu od bilance i gay parada, sve je na vama sekularnima, dobro ti yoda kaže
ispast će dobro ako mi uspijemo odvojiti dio sekularnih muslimana od radikalnih, i tako spasiti europu od islamizacije, inače će nas muse potaracati ko miševe.. europljani su stara nacija, pederizirana, bilanca, a ovi se množe i dica im se igraju sa noževima i oružjem, a ženska dica uče kuvati i pripremaju ih da budu majke,a euruopljani svoju dicu šalju u spolno neutralne vrtiće
Guest- Guest
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Page 13 of 13