HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Trebalo bi uvest da se baca novčić ako nakon tri uzastopna izbora ne bude neko nadmoćan pobjednik ko Tito ili Tuđman.RayMabus wrote:Pa ok ....idemo iz nova opet ....sve dok je Karamarko na vlasti u HDZu i Milanović u SDPu. Šta ? Demokracija jbte. Nemeš sastavit vladu ....radi izbore do beskonacno.kaja_333 wrote:A sto ce ako bi izbori bili uskoro, opet bi imao sličnu situaciju.RayMabus wrote:Neće Petrov sa MIlanovićem. Ništa od te opcije. Može bez Milanovića al s Milanovićem ne tako da MOST i SDP neš gledat u koaliciji.kaja_333 wrote:
Ali ni od Komunaca ništa, isto par mjeseci s mostom i izbori. A sad bas nije da ih možemo imati dva puta godišnje.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Zato se HDZovcima i ne ide na izbore nego ih sve više i više gleda kako skinit Karamarka i ekipu oko njega ( Hase i ostali ).kaja_333 wrote:Pa normalno, ali i most moze zaboraviti na 17 mandata. HDZ na 55 isto. U finalu dobiti ces sličnu situaciju.RayMabus wrote:Stoji al MIlanović je dosta ovih koji nisu bili uz velikog vodžda potira iz stranke npr splitskog gradonačelnika Baldasara i sad oni tako gube 5% svog birackog tijela a to im je dovoljno da sigurno ne pređu 50% na izborima.dzango wrote:
Meni se čini da su oni ipak malo inteligentniji od Karamarka i ekipe. Snaći će se. Nije to bog zna šta ali ipak su lukaviji i pragmatičniji, ako ništa drugo. Takva im sorta.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hoće li Karamarko ući u Registar izdajnika?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U takvoj varijanti tek ce na izbore u jesen ali mogli bi proći najlošije u 20 godina.RayMabus wrote:Zato se HDZovcima i ne ide na izbore nego ih sve više i više gleda kako skinit Karamarka i ekipu oko njega ( Hase i ostali ).kaja_333 wrote:Pa normalno, ali i most moze zaboraviti na 17 mandata. HDZ na 55 isto. U finalu dobiti ces sličnu situaciju.RayMabus wrote:Stoji al MIlanović je dosta ovih koji nisu bili uz velikog vodžda potira iz stranke npr splitskog gradonačelnika Baldasara i sad oni tako gube 5% svog birackog tijela a to im je dovoljno da sigurno ne pređu 50% na izborima.dzango wrote:
Meni se čini da su oni ipak malo inteligentniji od Karamarka i ekipe. Snaći će se. Nije to bog zna šta ali ipak su lukaviji i pragmatičniji, ako ništa drugo. Takva im sorta.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa nek prođu. HDZ je stranka koju treba zgazit ko žohara nakon onog Sanadera.kaja_333 wrote:U takvoj varijanti tek ce na izbore u jesen ali mogli bi proći najlošije u 20 godina.RayMabus wrote:Zato se HDZovcima i ne ide na izbore nego ih sve više i više gleda kako skinit Karamarka i ekipu oko njega ( Hase i ostali ).kaja_333 wrote:Pa normalno, ali i most moze zaboraviti na 17 mandata. HDZ na 55 isto. U finalu dobiti ces sličnu situaciju.RayMabus wrote:Stoji al MIlanović je dosta ovih koji nisu bili uz velikog vodžda potira iz stranke npr splitskog gradonačelnika Baldasara i sad oni tako gube 5% svog birackog tijela a to im je dovoljno da sigurno ne pređu 50% na izborima.dzango wrote:
POVJERENJE JEDNOM IZIGRANO TEŠKO SE VRACA.
TREBA IH SPEŠTAT ( ZGAZIT ).
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa nek prođu. HDZ je stranka koju treba zgazit ko žohara nakon onog Sanadera.
Ko će onda štitit narod od crvene nemani i Jugoslavije? Ko će sprovest onda lustraciju i strpat Manolića i Šeksa u bajbok? Možda SDP?
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Kad imaš individuu ili grupu koja se nakon ovakvih stvari kao šta je kod njih bio Sanader ponaša kao da to nisu njihova posla i okrece glavu i pravi ko da se ništa nije desilo onda ce ti isti samo postat još gori jer smatraju da to prolazi.
Zato je dobro da ih MOST sad rasformira i transformira.
NEĆE PROCI GOSPODO SMRADOVI.
MOST hebe HDZu oci ispadaju.
ETO TAKO.
ETO TAKO.
2014-04-11
Takav je usud ovih prostora zadnjih 70 godina. Broz ništa nije valjao a posle njega dolaze sve gori i gori. Taman kada pomi9sliš kako si skinuo onog koji ništa nije valjao, ono dođe još gori na njegovo mesto.RayMabus wrote:je kod njih bio Sanader ponaša kao da to nisu njihova posla i okrece glavu i pravi ko da se ništa nije desilo onda ce ti isti samo postat još gori jer smatraju da to prolazi.
Možda kod vas u Srbiji a kod nas je : MOST hebe kradezeu bahatome oci ispdaju od hebacine ....dupe boli....shupak im je ko wesh mašina a ego im je pao na najniže moguce grane i sad vide da su gadno ispušili i da je ovo hebacina samo takva i ne samo da nisu dobili vlast nego sva ghovna izlaze na vidjelo.dzango wrote:Takav je usud ovih prostora zadnjih 70 godina. Broz ništa nije valjao a posle njega dolaze sve gori i gori. Taman kada pomi9sliš kako si skinuo onog koji ništa nije valjao, ono dođe još gori na njegovo mesto.RayMabus wrote:je kod njih bio Sanader ponaša kao da to nisu njihova posla i okrece glavu i pravi ko da se ništa nije desilo onda ce ti isti samo postat još gori jer smatraju da to prolazi.
2014-04-11
Kako ne? Nije vam valjao Sanader, došla Kosor. Nije vam valjala Kosor, došao vam Karamarko. Ne valja vam Karamarko, doći će vam....RayMabus wrote:Možda kod vas u Srbiji a kod nas je : MOST hebe kradezeu bahatome oci ispdaju od hebacine ....dupe boli....shupak im je ko wesh mašina a ego im je pao na najniže moguce grane i sad vide da su gadno ispušili i da je ovo hebacina samo takva i ne samo da nisu dobili vlast nego sva ghovna izlaze na vidjelo.dzango wrote:Takav je usud ovih prostora zadnjih 70 godina. Broz ništa nije valjao a posle njega dolaze sve gori i gori. Taman kada pomi9sliš kako si skinuo onog koji ništa nije valjao, ono dođe još gori na njegovo mesto.RayMabus wrote:je kod njih bio Sanader ponaša kao da to nisu njihova posla i okrece glavu i pravi ko da se ništa nije desilo onda ce ti isti samo postat još gori jer smatraju da to prolazi.
Koja Srbija ? Ona šta se demografski raspada ? Srbija je ovdje zakacena najviše preko BG i BL. BL im se drma. Onaj koji želi uništit srpsku struju u Hr neće napadat njih u Hr nego u BIH.udba wrote:RayMabus wrote:Pa nek prođu. HDZ je stranka koju treba zgazit ko žohara nakon onog Sanadera.
Ko će onda štitit narod od crvene nemani i Jugoslavije? Ko će sprovest onda lustraciju i strpat Manolića i Šeksa u bajbok? Možda SDP?
2014-04-11
Crkva mu brani ,a stoka sitnog zuba više vjeruje popovskoj mafiji nego zdravom razumu...RayMabus wrote:Neće Petrov sa MIlanovićem. Ništa od te opcije. Može bez Milanovića al s Milanovićem ne tako da MOST i SDP neš gledat u koaliciji.kaja_333 wrote:
Ali ni od Komunaca ništa, isto par mjeseci s mostom i izbori. A sad bas nije da ih možemo imati dva puta godišnje.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Hadeze je baš najgori ološ, treba im zabraniti tu razbojničku vladu i sve raspustitimarcellus wrote:Džon obraz, integritet nula bodova, a onda mi još pol HDZ-a jebe mater kad sam im to jučer rekao, da bi se odrekli i rođene matere ako treba za vlast i koalirali i s vojom šešeljem da je u saboru
Kermit-
2014-04-17
petrov i njegov čopor ce izjebati sebe na kraju. Ostati ce ih 5 i na izborima ce dobiti 1 mandat . Ne možes se ti pridružiti nekom i bacati jednog po jednog lavovima da neprijatelj bude sit pa ce te toboz ostaviti na miru..RayMabus wrote:Kad imaš individuu ili grupu koja se nakon ovakvih stvari kao šta je kod njih bio Sanader ponaša kao da to nisu njihova posla i okrece glavu i pravi ko da se ništa nije desilo onda ce ti isti samo postat još gori jer smatraju da to prolazi.
ETO TAKO
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nebitno. Tu su samo da ovima oci popadaju od guženja.kaja_333 wrote:petrov i njegov čopor ce izjebati sebe na kraju. Ostati ce ih 5 i na izborima ce dobiti 1 mandat . Ne možes se ti pridružiti nekom i bacati jednog po jednog lavovima da neprijatelj bude sit pa ce te toboz ostaviti na miru..RayMabus wrote:Kad imaš individuu ili grupu koja se nakon ovakvih stvari kao šta je kod njih bio Sanader ponaša kao da to nisu njihova posla i okrece glavu i pravi ko da se ništa nije desilo onda ce ti isti samo postat još gori jer smatraju da to prolazi.
ETO TAKO
2014-04-11
hehehe vidio sam, a obrana je da si komunjara, indeksov plaćenik, da svi lažu...ono to čak ne bi prošlo u ustanovi za duševne bolesti i rubna stanjamarcellus wrote:kaja_333 wrote:A tko? Kojih pol hdz-a?marcellus wrote:Džon obraz, integritet nula bodova, a onda mi još pol HDZ-a jebe mater kad sam im to jučer rekao, da bi se odrekli i rođene matere ako treba za vlast i koalirali i s vojom šešeljem da je u saboru
pa onih pol koji su mi komentirali članak, druga polovica nema internet ili se ne zna ulogirat
Kermit-
2014-04-17
nema to veze, HSS s Friščićem, Đapić s HSP-om, Umirovljenici, HSLS i ostali su bili vjerni svojim koalicijskim partnerima do zadnje sekunde pa su opet nestali na sljedećim izborima.kaja_333 wrote:petrov i njegov čopor ce izjebati sebe na kraju. Ostati ce ih 5 i na izborima ce dobiti 1 mandat . Ne možes se ti pridružiti nekom i bacati jednog po jednog lavovima da neprijatelj bude sit pa ce te toboz ostaviti na miru..
Marcelus ispade komunac na kraju. Meni je od početka bio sumnjiv.asilovski wrote:hehehe vidio sam, a obrana je da si komunjara, indeksov plaćenik, da svi lažu...ono to čak ne bi prošlo u ustanovi za duševne bolesti i rubna stanjamarcellus wrote:kaja_333 wrote:A tko? Kojih pol hdz-a?marcellus wrote:Džon obraz, integritet nula bodova, a onda mi još pol HDZ-a jebe mater kad sam im to jučer rekao, da bi se odrekli i rođene matere ako treba za vlast i koalirali i s vojom šešeljem da je u saboru
pa onih pol koji su mi komentirali članak, druga polovica nema internet ili se ne zna ulogirat
Foto: FAH, Twitter
GLASNOGOVORNICA SDP-a Danica Juričić Spasović na Twitteru je podrugljivo komentirala HDZ-ov izbor trenutkog ministra financija Zdravka Marića za novog mandatara.
Juričić je tagirala HDZ-ov Twitter profil i napisala "HDZ Konzumi-ira Mandatara Marića sa 75,99 ruku", aludirajući na to što je Marić donedavno bio zaposlen u Agrokoru Ivice Todorića.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/glasnogovornica-sdpa-sprda-hdzovog-i-todoricevog-premijerskog-kandidata-treba-im-7599-ruku/898979.aspx
2014-04-11
Mostu vrijeme istječe.....nisu dovoljno homogeni i jaki a i previše je podmetanja od strane protivnika......tope se kao snijeg.......pokupili su vrhnje,sad dolazi sirutka a oni to ne žele znati...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
...doašo Todorić, zapravo teledirigirani, prva mjera zabrana plaćanja dobavljačimadzango wrote:Kako ne? Nije vam valjao Sanader, došla Kosor. Nije vam valjala Kosor, došao vam Karamarko. Ne valja vam Karamarko, doći će vam....RayMabus wrote:Možda kod vas u Srbiji a kod nas je : MOST hebe kradezeu bahatome oci ispdaju od hebacine ....dupe boli....shupak im je ko wesh mašina a ego im je pao na najniže moguce grane i sad vide da su gadno ispušili i da je ovo hebacina samo takva i ne samo da nisu dobili vlast nego sva ghovna izlaze na vidjelo.dzango wrote:Takav je usud ovih prostora zadnjih 70 godina. Broz ništa nije valjao a posle njega dolaze sve gori i gori. Taman kada pomi9sliš kako si skinuo onog koji ništa nije valjao, ono dođe još gori na njegovo mesto.RayMabus wrote:je kod njih bio Sanader ponaša kao da to nisu njihova posla i okrece glavu i pravi ko da se ništa nije desilo onda ce ti isti samo postat još gori jer smatraju da to prolazi.
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Page 4 of 13