HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Ali da je barem mrvicu integriteta...ne tražim puno...evo jučer iz zajebancije provociram kolegu na poslu, lokalnog HDZ-ovca da što ima iz središnjice novog i jel za Karamarka ili protiv...oduzeo se čovjek, riječ nije rekao, a inače ga ne možeš ugasiti kad je o politici riječ...e jebem ti sve ako se i ova niža boranija mora bojati izjasniti se o nečemu pa u kakvoj mi to državi i društvu uopće živimo?
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
HDZ-ov medijski djelatnik broj jedan i neslužbeni glasnogovornik Velimir Bujanec, ujedno i poznat po tome što je pravomoćno osuđen jer je seks prostitutkama plaćao kokainom, a ni veličanje fašizma mu nije strano, na svom je Facebooku otvoreno zaprijetio HDZ-u i Darku Milinoviću zbog najava o smjeni Zlatka Hasanbegovića.
"ZAMIJENE LI HASANBEGOVIĆA PUPOVCEM - IMAT ĆE PAKAO!
Poruka Darku Milinoviću i još nekima koji bi "K PLUS VLADU" i kojima su fotelje važnije od ideala: Niti u jednoj "kombinaciji" nemojte uopće niti pomišljati na Vladu s Pupovcem i(li) bez dr. Zlatka Hasanbegovića. U takvoj varijanti vam fali više od 10 ruku i to ne samo pravaša, nego i HDZ-ovaca. Obećajem vam: zamijenite li Hasanbegovića Pupovcem - imat ćete medijski i braniteljski pakao!", napisao je kontroverzni Bujanec.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bujanec-prijeti-hdzu-zamijenite-li-hasanbegovica-pupovcem--imat-cete-pakao/898936.aspx
Poruka Darku Milinoviću i još nekima koji bi "K PLUS VLADU" i kojima su fotelje važnije od ideala: Niti u jednoj "kombinaciji" nemojte uopće niti pomišljati na Vladu s Pupovcem i(li) bez dr. Zlatka Hasanbegovića. U takvoj varijanti vam fali više od 10 ruku i to ne samo pravaša, nego i HDZ-ovaca. Obećajem vam: zamijenite li Hasanbegovića Pupovcem - imat ćete medijski i braniteljski pakao!", napisao je kontroverzni Bujanec.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bujanec-prijeti-hdzu-zamijenite-li-hasanbegovica-pupovcem--imat-cete-pakao/898936.aspx
Guest- Guest
Usne i Velimir prijatelji na Fejsu. :(
Guest- Guest
Klub hercegbosanskih zastupnika također traži smjenu hasanbegovića...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pjevat će se sevdalinke...
Guest- Guest
Nizamski rastanak.KWAChance4668 wrote:Pjevat će se sevdalinke...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
HDZ u klopci:Usne Stjepana Gnječa wrote:HDZ-ov medijski djelatnik broj jedan i neslužbeni glasnogovornik Velimir Bujanec, ujedno i poznat po tome što je pravomoćno osuđen jer je seks prostitutkama plaćao kokainom, a ni veličanje fašizma mu nije strano, na svom je Facebooku otvoreno zaprijetio HDZ-u i Darku Milinoviću zbog najava o smjeni Zlatka Hasanbegovića.
HDZ je prevara odavno.marcellus wrote:Ono, ne da imam nešto osobno protiv pupija, ali to sigurno nije ono za što su birači hdz-a glasali, to je prevara birača
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pa to sam i ja napisala, dobiju li Pupovca dobiti ce 2 glasa a izgubiti 10.Usne Stjepana Gnječa wrote:HDZ-ov medijski djelatnik broj jedan i neslužbeni glasnogovornik Velimir Bujanec, ujedno i poznat po tome što je pravomoćno osuđen jer je seks prostitutkama plaćao kokainom, a ni veličanje fašizma mu nije strano, na svom je Facebooku otvoreno zaprijetio HDZ-u i Darku Milinoviću zbog najava o smjeni Zlatka Hasanbegovića.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
NI CRKVA više ne stoji uz Tomislava Karamarka. Može se to zaključiti iz komentara objavljenog u Glasu Koncila u kojem urednik tog crkvenog glasila Ivan Miklenić otvoreno proziva predsjednika HDZ-a.
Miklenić je u svom komentaru napisao da je Karamarko osobne interese stavio ispred državnih, da je destabilizirao Vladu koju je sam postavio, da ruši stranku i teško šteti Hrvatskoj te da mora priznati moralnu odgovornost.
"Ruši stranku i teško šteti Hrvatskoj"
“Najjača politička stranka, koja ima velike zasluge za stvaranje samostalne Hrvatske, postala je najednom nesposobna prepoznati što je stvarno u službi općega dobra, odnosno interesa Hrvatske, a što ruši i tu političku stranku i teško šteti Hrvatskoj”, napisao je.
“Vrh stranke stavio se u službu destabiliziranja Vlade, premda ju je on oblikovao i ekipirao, pa je očito da je zapravo istjerivao neke druge ciljeve, a ne opće dobro hrvatskoga društva i hrvatske države.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/i-crkva-se-odrekla-karamarka--njemu-je-samo-do-vlastitih-interesa-tesko-steti-hrvatskoj/898970.aspx
Miklenić je u svom komentaru napisao da je Karamarko osobne interese stavio ispred državnih, da je destabilizirao Vladu koju je sam postavio, da ruši stranku i teško šteti Hrvatskoj te da mora priznati moralnu odgovornost.
"Ruši stranku i teško šteti Hrvatskoj"
“Najjača politička stranka, koja ima velike zasluge za stvaranje samostalne Hrvatske, postala je najednom nesposobna prepoznati što je stvarno u službi općega dobra, odnosno interesa Hrvatske, a što ruši i tu političku stranku i teško šteti Hrvatskoj”, napisao je.
“Vrh stranke stavio se u službu destabiliziranja Vlade, premda ju je on oblikovao i ekipirao, pa je očito da je zapravo istjerivao neke druge ciljeve, a ne opće dobro hrvatskoga društva i hrvatske države.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/i-crkva-se-odrekla-karamarka--njemu-je-samo-do-vlastitih-interesa-tesko-steti-hrvatskoj/898970.aspx
2014-04-11
Ne ginu vam komunici ponovo. Ništa od vas.kaja_333 wrote:Pa to sam i ja napisala, dobiju li Pupovca dobiti ce 2 glasa a izgubiti 10.Usne Stjepana Gnječa wrote:HDZ-ov medijski djelatnik broj jedan i neslužbeni glasnogovornik Velimir Bujanec, ujedno i poznat po tome što je pravomoćno osuđen jer je seks prostitutkama plaćao kokainom, a ni veličanje fašizma mu nije strano, na svom je Facebooku otvoreno zaprijetio HDZ-u i Darku Milinoviću zbog najava o smjeni Zlatka Hasanbegovića.
Ali ni od Komunaca ništa, isto par mjeseci s mostom i izbori. A sad bas nije da ih možemo imati dva puta godišnje.dzango wrote:Ne ginu vam komunici ponovo. Ništa od vas.kaja_333 wrote:Pa to sam i ja napisala, dobiju li Pupovca dobiti ce 2 glasa a izgubiti 10.Usne Stjepana Gnječa wrote:HDZ-ov medijski djelatnik broj jedan i neslužbeni glasnogovornik Velimir Bujanec, ujedno i poznat po tome što je pravomoćno osuđen jer je seks prostitutkama plaćao kokainom, a ni veličanje fašizma mu nije strano, na svom je Facebooku otvoreno zaprijetio HDZ-u i Darku Milinoviću zbog najava o smjeni Zlatka Hasanbegovića.
2015-08-15
Neće Petrov sa MIlanovićem. Ništa od te opcije. Može bez Milanovića al s Milanovićem ne tako da MOST i SDP neš gledat u koaliciji.kaja_333 wrote:
Ali ni od Komunaca ništa, isto par mjeseci s mostom i izbori. A sad bas nije da ih možemo imati dva puta godišnje.
2014-04-11
A sto ce ako bi izbori bili uskoro, opet bi imao sličnu situaciju.RayMabus wrote:Neće Petrov sa MIlanovićem. Ništa od te opcije. Može bez Milanovića al s Milanovićem ne tako da MOST i SDP neš gledat u koaliciji.kaja_333 wrote:
Ali ni od Komunaca ništa, isto par mjeseci s mostom i izbori. A sad bas nije da ih možemo imati dva puta godišnje.
2015-08-15
Pa ok ....idemo iz nova opet ....sve dok je Karamarko na vlasti u HDZu i Milanović u SDPu. Šta ? Demokracija jbte. Nemeš sastavit vladu ....radi izbore do beskonacno.kaja_333 wrote:A sto ce ako bi izbori bili uskoro, opet bi imao sličnu situaciju.RayMabus wrote:Neće Petrov sa MIlanovićem. Ništa od te opcije. Može bez Milanovića al s Milanovićem ne tako da MOST i SDP neš gledat u koaliciji.kaja_333 wrote:
2014-04-11
Meni se čini da su oni ipak malo inteligentniji od Karamarka i ekipe. Snaći će se. Nije to bog zna šta ali ipak su lukaviji i pragmatičniji, ako ništa drugo. Takva im sorta.kaja_333 wrote:Ali ni od Komunaca ništa, isto par mjeseci s mostom i izbori. A sad bas nije da ih možemo imati dva puta godišnje.dzango wrote:Ne ginu vam komunici ponovo. Ništa od vas.kaja_333 wrote:Pa to sam i ja napisala, dobiju li Pupovca dobiti ce 2 glasa a izgubiti 10.Usne Stjepana Gnječa wrote:HDZ-ov medijski djelatnik broj jedan i neslužbeni glasnogovornik Velimir Bujanec, ujedno i poznat po tome što je pravomoćno osuđen jer je seks prostitutkama plaćao kokainom, a ni veličanje fašizma mu nije strano, na svom je Facebooku otvoreno zaprijetio HDZ-u i Darku Milinoviću zbog najava o smjeni Zlatka Hasanbegovića.
Stoji al MIlanović je dosta ovih koji nisu bili uz velikog vodžda potira iz stranke npr splitskog gradonačelnika Baldasara i sad oni tako gube 5% svog birackog tijela a to im je dovoljno da sigurno ne pređu 50% na izborima.dzango wrote:
Meni se čini da su oni ipak malo inteligentniji od Karamarka i ekipe. Snaći će se. Nije to bog zna šta ali ipak su lukaviji i pragmatičniji, ako ništa drugo. Takva im sorta.
2014-04-11
U biti stvar je u podršci. Ne možes ti micati jednog po jednog koji oporbi ne pase. A maknu ga jer u koaliciji imaju izdajnike koji se s tim slože. Čim su na to pristali da daju jednog po jednog morali su znati da ce otići svi. Krdu bizona lavica ne moze ništa dok su na hrpi, da joj bacaju jednog po jednog ostalih par bi joj bili lak plijen. Ali nešto tako jednostavno izgleda nisu znali Petrov i Orešković. Zato je Petrovu most spao na 11 a i na njega samog ce.
2015-08-15
Pa normalno, ali i most moze zaboraviti na 17 mandata. HDZ na 55 isto. U finalu dobiti ces sličnu situaciju.RayMabus wrote:Stoji al MIlanović je dosta ovih koji nisu bili uz velikog vodžda potira iz stranke npr splitskog gradonačelnika Baldasara i sad oni tako gube 5% svog birackog tijela a to im je dovoljno da sigurno ne pređu 50% na izborima.dzango wrote:
Meni se čini da su oni ipak malo inteligentniji od Karamarka i ekipe. Snaći će se. Nije to bog zna šta ali ipak su lukaviji i pragmatičniji, ako ništa drugo. Takva im sorta.
2015-08-15
Trebalo bi uvest da se baca novčić ako nakon tri uzastopna izbora ne bude neko nadmoćan pobjednik ko Tito ili Tuđman.RayMabus wrote:Pa ok ....idemo iz nova opet ....sve dok je Karamarko na vlasti u HDZu i Milanović u SDPu. Šta ? Demokracija jbte. Nemeš sastavit vladu ....radi izbore do beskonacno.kaja_333 wrote:A sto ce ako bi izbori bili uskoro, opet bi imao sličnu situaciju.RayMabus wrote:Neće Petrov sa MIlanovićem. Ništa od te opcije. Može bez Milanovića al s Milanovićem ne tako da MOST i SDP neš gledat u koaliciji.kaja_333 wrote:
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Page 3 of 13