HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
to je zato jer su šupci, zato nikad više nitko i neće glasati za njih
To buraz! Koliko još do devetog kruga?udba wrote:jasambrend wrote:udba wrote:RayMabus wrote:Milanović vuče konce iz skrivene kontrolne odaje, obećao je pakao i nema te sile na svijetu koja taj plan i obećanje može zaustaviti. KPJ će ostati do vaše smrti i još pet generacija poslije.
Guest- Guest
marcellus wrote:provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
a za koga će glasati desnica?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Plus dijaspora.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Pogubili se totalno. Ekipa je mislila ono Sanader i to kao neš ti idemo dalje a ekipa im zabila preko treće stranke kuraz duboko u dupe da su im svima oci poispadale.debotoijusto wrote:zlocinacka org. jos prodaje pricu o preslagivanju
smijenili bi premijera , prestavnika gojaznog kapitala bez legimiteta izbornog kojeg su sami doveli
i instalirali bi premijera , prestavnika gojaznog kapitala bez legimiteta izbornog kojeg bi sami doveli
glup - gluplji - glasac HDZ
POVJERENJE JEDNOM IZIGRANO TEŠKO SE VRAĆA.
nemaju ni potrebe ponasati se drugacije , da sa poseru se na karamarka svi live u podne na trgu
i instaliraju hrdjavu kanticu za premijera opet bi imali 25% glasove u startu
taj dio gradjana HR mora krenuti od osnova , kako koristiti umivaonik , prati ruke , reci hvala kad...
Guest- Guest
The answer, my friend, is blowing in the wind; the answer is blowing in the wind.epikur37 wrote:marcellus wrote:provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
Guest- Guest
epikur37 wrote:marcellus wrote:provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
Guest- Guest
epikur37 wrote:marcellus wrote:provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
Za Hasanbegovića i pravaše, tebi u inat...
marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
Pošteno, tako i treba.
A ne ovako pod firmom hasančeta i pravaša poklopiti hadeze.
2015-08-06
Znači daljnje rasparčavanje biračkog tela. Odoše u kuzrac.marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
dzango wrote:Znači daljnje rasparčavanje biračkog tela. Odoše u kuzrac.marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
za hurac i jesu
2015-08-06
E da znaš. Jebote kada ne mogu da nađu iole inteligentnog i harizmatičnog lidera nego su spali na onog olinjalog udbaša.epikur37 wrote:dzango wrote:Znači daljnje rasparčavanje biračkog tela. Odoše u kuzrac.marcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:
za hurac i jesu
Isto je to kao i kod vas: u podzemlju komunizam(štakori), a na površini demokracija. Ne ide to zadugo, da ga hebeš.dzango wrote:E da znaš. Jebote kada ne mogu da nađu iole inteligentnog i harizmatičnog lidera nego su spali na onog olinjalog udbaša.epikur37 wrote:dzango wrote:Znači daljnje rasparčavanje biračkog tela. Odoše u kuzrac.marcellus wrote:epikur37 wrote:
za hurac i jesu
dzango wrote:E da znaš. Jebote kada ne mogu da nađu iole inteligentnog i harizmatičnog lidera nego su spali na onog olinjalog udbaša.epikur37 wrote:dzango wrote:Znači daljnje rasparčavanje biračkog tela. Odoše u kuzrac.marcellus wrote:epikur37 wrote:
za hurac i jesu
Stoji sve, al opet ja da sam srbin propao bih kroz zemlju s vašim vodstvom al vama vaše nama naše.
2015-08-06
udba wrote:
Kako pretraljavi? Pa evo srušili smo Karamarka puno prije plana. Milanović vuče konce iz skrivene kontrolne odaje, obećao je pakao i nema te sile na svijetu koja taj plan i obećanje može zaustaviti. KPJ će ostati do vaše smrti i još pet generacija poslije.
x
pa non stop to govorim
Guest- Guest
Neće.provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
Nevažno, ali nisu...Studiram primjer Ukrajine, isto je to.debotoijusto wrote:Ero wrote:Ma 'ko vlada, jbote? 'Ko vlada ako nakon rata najopasnije strukture sistema nisu ni taknjene?debotoijusto wrote:kako nije ?RayMabus wrote:NIje im to dovoljno. S 25% se ne dobiva vlast. Ne dobiva se ni sa 49,99%
ni ove izbore nisu imali mnogo vise pa vladaju
HDZ vlada...zato i nisu taknute
Uostalom, tko bi bio toliko lud da dobrovoljno da (nad)moć koju je imao 70 godina?
Ero wrote:Neće.provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
Da se kladimo ;) :D
2015-08-06
ova predstava sa hasom je samo za domoljube: nedamo hasu, a haso već spakiran.
kao, ipak smo popustili radi mira u kući.
istina je kako haso više ne prolazi pa se aktivira plan b ne bi li se stvorio privid brige za hrvatsku.
domoljubi su imali šansu, imali su sve u svojim rukama i pod kontrolom, ali im je bog uskratio pamet i dao kaptol...
kao, ipak smo popustili radi mira u kući.
istina je kako haso više ne prolazi pa se aktivira plan b ne bi li se stvorio privid brige za hrvatsku.
domoljubi su imali šansu, imali su sve u svojim rukama i pod kontrolom, ali im je bog uskratio pamet i dao kaptol...
sitting_bull-
2015-09-28
Pa sad, ako ti i Provo kažete da odlazi onda zna bit da neće. Ja samo logički zaključujem.epikur37 wrote:Ero wrote:Neće.provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
Da se kladimo ;) :D
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Page 7 of 13