HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Pa sad, ako ti i Provo kažete da odlazi onda zna bit da neće. Ja samo logički zaključujem.epikur37 wrote:Ero wrote:Neće.provocator wrote:Sjetit će se drug ero da sam mu tu svojevremeno rekao kako će HDZ sam maknuti Hasanpavelića... Kada za to dođe vrijeme.
Da se kladimo ;) :D
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: HDZ spreman žrtvovati najboljeg i najpopularnijeg ministra.. za vlast (Hasu)
Pa ministar je i dalje, koliko je široj javnosti poznato.sitting_bull wrote:istina je kako haso više ne prolazi
Un svakom slučaju dr Hase je postavio standarde, od kojih se nikad više neće odstupiti.
Neprofitne si vodite kući...
mlika ti materinaEro wrote:Pa ministar je i dalje, koliko je široj javnosti poznato.sitting_bull wrote:istina je kako haso više ne prolazi
Un svakom slučaju dr Hase je postavio standarde, od kojih se nikad više neće odstupiti.
Neprofitne si vodite kući...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Hdz za vlast nabiće i kokardu, ..alo šatoraši...,gdje ste sad,..a matić vam nije valjo??!!biće vam pupovac ministar branitelja...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Što je to, žuto je, ima crne tufne i banana je?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Što je to, žuto je, ima crne tufne i banana je?
hrvat muslimanske vjeroispovjedi
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Moja kćerkica kaže Morska Subota, umjesto Murska Sobota.
Obrnuto.
Obrnuto.
crvenkasti-
2014-04-17
Bbab
banana,inteligencijo ;Ddebotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Što je to, žuto je, ima crne tufne i banana je?
hrvat muslimanske vjeroispovjedi
2014-04-12
I ja sam mislio da je banana, a sad vidim da bi mogao biti i Hrvat ...
crvenkasti-
2014-04-17
Longi hornyRayMabus wrote:Pa može i Paraga ili Živi zid ili bilo tko tko obeca da ce HDZ bacit preko prečke , skinit mu gaće , uhvati ga za kosu i izhebat i vikat mu : HAJDE KUJO SKVIĆI.marcellus wrote:svakog mosta tri dana dosta.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
mislio si ispravno dok si bio u pametnoj fazi..
2014-04-12
red wolf wrote:Ne. Orešković mora biti poveznica. Podržati Oreškovića može spojiti SDP i MOST...Ako to žele, naravno...melkior wrote:Jedino rješenje ove političke krize je smjena Bože Petrova u Mostu i onda koalicija Mosta i SDP-apreko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/darko-milinovic-ako-manjine-zatraze-odlazak-hasanbegovica--nema-problema/898873.aspx
treba ih čekićem po glavi lupati
a zašto bi SDP-u pobogu trebao Orešković? Imaju svog kandidata, Milanovića. Koji je imbecil, ali nije toliki beskičmenjak da bi na takav aranžman pristao. On zna da će se ići na izbore do jeseni, i to sranje mu ne treba.
Tri su u pitanju, ćerce...IvyTeasdale wrote:mislio si ispravno dok si bio u pametnoj fazi..
Orešković Milanoviću treba, ako ništa drugo, a onda barem kao tehnički premijer do novih izbora.marcellus wrote:red wolf wrote:Ne. Orešković mora biti poveznica. Podržati Oreškovića može spojiti SDP i MOST...Ako to žele, naravno...melkior wrote:Jedino rješenje ove političke krize je smjena Bože Petrova u Mostu i onda koalicija Mosta i SDP-apreko_vode_do_slobode wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/darko-milinovic-ako-manjine-zatraze-odlazak-hasanbegovica--nema-problema/898873.aspx
treba ih čekićem po glavi lupati
a zašto bi SDP-u pobogu trebao Orešković? Imaju svog kandidata, Milanovića. Koji je imbecil, ali nije toliki beskičmenjak da bi na takav aranžman pristao. On zna da će se ići na izbore do jeseni, i to sranje mu ne treba.
2015-08-09
SDP sigurno neće podržati Oreškovića, njima izbori odgovaraju odmah
Plitki su. Pametnije bi im bilo podržati Oreškovića u Saboru (da dodatno osramote Karamarka i HDZ kao relativne pobjednike posljednjih parlamentarnih izbora) a onda uredno glasaju u dogovoru s Mostom rušenje Karamarka kao prvog potpredsjednika Vlade. I bila bi sramota i poraz HDZ-a potpun i temeljit.marcellus wrote:SDP sigurno neće podržati Oreškovića, njima izbori odgovaraju odmah
2015-08-09
ti ocito shvacas o kakvoj sam nemoralnoj dilemi/ponudi sdp-a razmisljala..bravo :-)melkior wrote:Plitki su. Pametnije bi im bilo podržati Oreškovića u Saboru (da dodatno osramote Karamarka i HDZ kao relativne pobjednike posljednjih parlamentarnih izbora) a onda uredno glasaju u dogovoru s Mostom rušenje Karamarka kao prvog potpredsjednika Vlade. I bila bi sramota i poraz HDZ-a potpun i temeljit.marcellus wrote:SDP sigurno neće podržati Oreškovića, njima izbori odgovaraju odmah
2014-04-12
Problem Milanovića što je egomanijak (a možda mu i odgovara ovakav HDZ).IvyTeasdale wrote:ti ocito shvacas o kakvoj sam nemoralnoj dilemi/ponudi sdp-a razmisljala..bravo :-)melkior wrote:Plitki su. Pametnije bi im bilo podržati Oreškovića u Saboru (da dodatno osramote Karamarka i HDZ kao relativne pobjednike posljednjih parlamentarnih izbora) a onda uredno glasaju u dogovoru s Mostom rušenje Karamarka kao prvog potpredsjednika Vlade. I bila bi sramota i poraz HDZ-a potpun i temeljit.marcellus wrote:SDP sigurno neće podržati Oreškovića, njima izbori odgovaraju odmah
2015-08-09
Sruse li Hasu izbit ce demonstracije.
Povest ce ih epikur,crvenko i slicni.
Povest ce ih epikur,crvenko i slicni.
dijagram-
2015-08-09
melkior wrote:Plitki su. Pametnije bi im bilo podržati Oreškovića u Saboru (da dodatno osramote Karamarka i HDZ kao relativne pobjednike posljednjih parlamentarnih izbora) a onda uredno glasaju u dogovoru s Mostom rušenje Karamarka kao prvog potpredsjednika Vlade. I bila bi sramota i poraz HDZ-a potpun i temeljit.marcellus wrote:SDP sigurno neće podržati Oreškovića, njima izbori odgovaraju odmah
Most bi time nestao sa scene, a usto bi SDP sebi napravio štetu. Usto, Most (ono što je ostalo od njega) i SDP nemaju dovoljno ruku za to.
SDP ne bi napravio sebi toliku štetu koliku bi štetu napravili HDZ-u, a Most ionako za sve može ladno optužiti HDZ. Manjinci i disidenti Mosta će vrlo vjerojatno podržati Oreškovića kao tehničkog premijera do novih parlamentarnih izbora, što ne vidim kao štetu SDP-u. Od samog početka Most je trebao ići s SDP-om, da Milanović nije bio teški egomanijak. Jedina razlika između Milanovića i Karamarka da Milanoviću doista ne treba tajne službe i represivni aparat da bi zadržao vlast, ipak je nekoliko koplaja iznad Karamarka, ne zato što je dobar, već zato što je karamarko beznadno netalentiran i loš, pa pored njega i nekakav, ajmo reći benevolentni prosjek dobro prolazi.marcellus wrote:melkior wrote:Plitki su. Pametnije bi im bilo podržati Oreškovića u Saboru (da dodatno osramote Karamarka i HDZ kao relativne pobjednike posljednjih parlamentarnih izbora) a onda uredno glasaju u dogovoru s Mostom rušenje Karamarka kao prvog potpredsjednika Vlade. I bila bi sramota i poraz HDZ-a potpun i temeljit.marcellus wrote:SDP sigurno neće podržati Oreškovića, njima izbori odgovaraju odmah
Most bi time nestao sa scene, a usto bi SDP sebi napravio štetu. Usto, Most (ono što je ostalo od njega) i SDP nemaju dovoljno ruku za to.
2015-08-09
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kanađani imaju ministra nobelovca, a mi imamo ministra ustašu
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
» Banozic priznao da mu se uloga ministra obrane bas i ne svidja:'Nisam ja sam sebe za ministra postavio.Dosao sam na preporuku.'
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Ako ne znate vi Hasu, zna on vas...
» MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Page 8 of 13