"Za život, obitelj i Hrvatsku"
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: "Za život, obitelj i Hrvatsku"
deda getting old wrote:kad ne možeš nekog argumentirano pratiti u razgovoru onda ga nazoveš kukcem, glistom, salatom itd.Noor wrote:
salato
jer ako ga uspiješ obezvrijediti do te razine da on više nije čovjek onda ni njegove riječi više ništa neće značiti?
ja tebi u svakoj prilici podastrem argumenata kolko oš, ali badava...kao i da nisam.
ti klepećeš i dalje o strategijama i puževima.
ok, shvaćam da ne shvaćaš.
Guest- Guest
Markićka pripada Opus Dei-u,najstrašnijoj mogućoj sekti unutar RKC-a.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
željka ne pokazuje baš zavidnu pamet. prvi referendum joj je prošao, najmanje zbog nje, najviše zbog toga jer se pederi i lezbe broje u promilima, hetero su svi ostali, zato je referendum prošao kako je ona zamislila. a i to će promjeniti
drugi pokušaj je bio proboj u politiku kada je zamislila da je ona ta figura koja vodi, rezultat par glasova, od doma.
treci pokušaj je duhovit, toliko pameti ima da zna ako se zalaže samo za zabranu pobačaja da će doći tri luđaka, pop i ana lučić pa je ubacila obitelj i hrvatsku, dobro da još nije zabranu gmo-a.
međutim ništa od toga, neka se ljudi sakupljaju i izražavaju svoje mišljenje, ovo nije teheran ni 20-o stoljeće ipak..
Ono što je u islamu vehabizam,to je u katoličanstvu OD.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ok, mislim da je vrijeme za juhu i malo A vitamina.deda getting old wrote:Farmaceutska industrija treba fetuse kako bi mogla praviti kreme za lice i eliksire mladosti. Zabrana abortusa bi bila loša za Hrvatsko gospodarstvo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mislim strašno, ali je to marginalna skupina zapravo. hrvati nisu konzervativci u principu, ono malo šatro da ali nisu zapravo.jastreb wrote:Markićka pripada Opus Dei-u,najstrašnijoj mogućoj sekti unutar RKC-a.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
željka ne pokazuje baš zavidnu pamet. prvi referendum joj je prošao, najmanje zbog nje, najviše zbog toga jer se pederi i lezbe broje u promilima, hetero su svi ostali, zato je referendum prošao kako je ona zamislila. a i to će promjeniti
drugi pokušaj je bio proboj u politiku kada je zamislila da je ona ta figura koja vodi, rezultat par glasova, od doma.
treci pokušaj je duhovit, toliko pameti ima da zna ako se zalaže samo za zabranu pobačaja da će doći tri luđaka, pop i ana lučić pa je ubacila obitelj i hrvatsku, dobro da još nije zabranu gmo-a.
međutim ništa od toga, neka se ljudi sakupljaju i izražavaju svoje mišljenje, ovo nije teheran ni 20-o stoljeće ipak..
2015-08-15
U biti tako je...laz je da je vecina hrvata konzervativno...cak i medju desnicom ima dosta onih koji nisu konzervekaja_333 wrote:mislim strašno, ali je to marginalna skupina zapravo. hrvati nisu konzervativci u principu, ono malo šatro da ali nisu zapravo.jastreb wrote:Markićka pripada Opus Dei-u,najstrašnijoj mogućoj sekti unutar RKC-a.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
poremećene budaletine koje vodi Crkva u 17 st.ova krava žena od premijera nek ovo izvede u Kanadi završila bi u ludnici
sve ove naše rvatine iz dijaspore kad su vani mirni su ko bubice,hvale red zemalja di žive a kad se vrate onda uzmi gusle i ožeži u 17 st
sve ove naše rvatine iz dijaspore kad su vani mirni su ko bubice,hvale red zemalja di žive a kad se vrate onda uzmi gusle i ožeži u 17 st
stenjalica-
2015-10-18
Jbg...treba tako biti...mora netko i mac drzatijastreb wrote:Markićka pripada Opus Dei-u,najstrašnijoj mogućoj sekti unutar RKC-a.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
2015-09-08
Domace je domace...stenjalica wrote:poremećene budaletine koje vodi Crkva u 17 st.ova krava žena od premijera nek ovo izvede u Kanadi završila bi u ludnici
2015-09-08
Isprintat ću na majici Željku Markić i nosit je cilo lito.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
da vucino, to je laž. nesto malo je ali uglavnom nisu. na desno tijelo i mislim, na ljevom nisu svakako.vuksadinare wrote:U biti tako je...laz je da je vecina hrvata konzervativno...cak i medju desnicom ima dosta onih koji nisu konzervekaja_333 wrote:mislim strašno, ali je to marginalna skupina zapravo. hrvati nisu konzervativci u principu, ono malo šatro da ali nisu zapravo.jastreb wrote:Markićka pripada Opus Dei-u,najstrašnijoj mogućoj sekti unutar RKC-a.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
2015-08-15
a željkica, pa gdje se riva u politiku kada je tako konzervativna, neka kuha doma.
2015-08-15
to ce bit neka xxxl peglatisakfrakcija wrote:Isprintat ću na majici Željku Markić i nosit je cilo lito.
koju sliku bi izabrala da je zastupa na tvojim prsima ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
...obicno su nesto vise konzervativniji vlaji,hercegovci,boduli...i nesto na selu...no ni svi vlaji ni svi bodulini svi hercegovci nisu konzervativnikaja_333 wrote:da vucino, to je laž. nesto malo je ali uglavnom nisu. na desno tijelo i mislim, na ljevom nisu svakako.vuksadinare wrote:U biti tako je...laz je da je vecina hrvata konzervativno...cak i medju desnicom ima dosta onih koji nisu konzervekaja_333 wrote:mislim strašno, ali je to marginalna skupina zapravo. hrvati nisu konzervativci u principu, ono malo šatro da ali nisu zapravo.jastreb wrote:Markićka pripada Opus Dei-u,najstrašnijoj mogućoj sekti unutar RKC-a.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
2015-09-08
Abortus sa sobom nosi i neizbrisivu traumu kod osoba koje ga učine.
Nemam čvrstog stava po ovom pitanju, ali imam upozorenje mladim osobama.
Igrajte se, ali vodite računa i o posljedicama. Budite odgovorni.
Jbg hercegovka po porijeklu..muz hercegovac...politiku ne mos izbjec da se bacis sa lojtrekaja_333 wrote:a željkica, pa gdje se riva u politiku kada je tako konzervativna, neka kuha doma.
2015-09-08
mislim da je doktorica, onako mi je nekako ostalo u glavi. uvijek mi je čudno bilo zašto doktori idu u politiku a odgovor je jednostavan. takvi nisu nikada studirali zato da bi pomagali bolesnima i ljubavi prema medicini i sl. nego zbog moći, mita, važnosti. takav profil samo u jednom momentu želi preći u politiku jer misli da će imati još veću moć. gadljivo sve u svemu.vuksadinare wrote:Jbg hercegovka po porijeklu..muz hercegovac...politiku ne mos izbjec da se bacis sa lojtrekaja_333 wrote:a željkica, pa gdje se riva u politiku kada je tako konzervativna, neka kuha doma.
2015-08-15
to je to,Ero wrote:Abortus sa sobom nosi i neizbrisivu traumu kod osoba koje ga učine.
bice u zivotu dovoljno kajnja, ne treba jos i taj
2014-04-19
opet antagonizmi,a lijepo sam neki dan objasnio,...uzalud
dijagram-
2015-08-09
marcellus wrote:debotoijusto wrote:opcenito , vidis kako ide razvoj dogadjaja , sexualnost inace tabu tema u vecini HR domovaveber wrote:kod tebe ili misliš općenito?debotoijusto wrote:kako ce koristit kontracepciju kad kuci nitko ne razgovara o tome a u skoli nece uciti ?
a tendencija u skolstvu da se prica/uci o apstinenciji a ne realnim problemima sex mladih
osobno mi roditelji objasnili uglavnom sve u doba kad su oni mislili da treba a ja vec naveliko bildao desnicu... u skoli prasak tucak/mz organi odnos + sarene tiskovine i foto-romani iz njemacke u "tajnom" pretincu roditelja
nemam potrebu mistificirati normalan odnos dvoje ili vise punoljetnih ljudi razlicita spola koji zasigurno u okolici upraznjava u ovom trenutku dok tipkam
isto i abortus , zasigurno ni jedna zena ne ide iz zadovoljstva prekinuti buduci zivot , treba prosvjedovati protiv okolnosti koje dovode do toga , izmedju ostalog i ovo licemjerje koje promovira ovaj prosvjed
koje to "okolnosti" dovode do toga, ja sam mislio da se djeca rade jebačinom?
Okolnosti kao što su teška financijska situacija, nezaposlenost, nedostatak potpore oca djeteta majci, diskriminacija trudnica i mladih majki na poslu, nedostatna edukacija o kontracepciji...
Nisam za pobačaj ali stvarni se ne smiju gledati tako isključivo, najlakše je reći "zabranimo pobačaj". Time se neće riješiti ništa, samo će se problemi gurnuti još dublje pod tepih.
mrincredible-
2014-04-16
naravno da je tako..plus,ne bih se slozila s debotom da je Hrvatska nesto narocito konzervativna,a ni da djeca nisu upucena..problem je uze i sire prirode..na nacionalnoj razini nedostatak edukacije i svijesti,na globalnoj vec i izopacenost,koju sustizemo..:-)mrincredible wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:opcenito , vidis kako ide razvoj dogadjaja , sexualnost inace tabu tema u vecini HR domovaveber wrote:kod tebe ili misliš općenito?debotoijusto wrote:kako ce koristit kontracepciju kad kuci nitko ne razgovara o tome a u skoli nece uciti ?
a tendencija u skolstvu da se prica/uci o apstinenciji a ne realnim problemima sex mladih
osobno mi roditelji objasnili uglavnom sve u doba kad su oni mislili da treba a ja vec naveliko bildao desnicu... u skoli prasak tucak/mz organi odnos + sarene tiskovine i foto-romani iz njemacke u "tajnom" pretincu roditelja
nemam potrebu mistificirati normalan odnos dvoje ili vise punoljetnih ljudi razlicita spola koji zasigurno u okolici upraznjava u ovom trenutku dok tipkam
isto i abortus , zasigurno ni jedna zena ne ide iz zadovoljstva prekinuti buduci zivot , treba prosvjedovati protiv okolnosti koje dovode do toga , izmedju ostalog i ovo licemjerje koje promovira ovaj prosvjed
koje to "okolnosti" dovode do toga, ja sam mislio da se djeca rade jebačinom?
Okolnosti kao što su teška financijska situacija, nezaposlenost, nedostatak potpore oca djeteta majci, diskriminacija trudnica i mladih majki na poslu, nedostatna edukacija o kontracepciji...
Nisam za pobačaj ali stvarni se ne smiju gledati tako isključivo, najlakše je reći "zabranimo pobačaj". Time se neće riješiti ništa, samo će se problemi gurnuti još dublje pod tepih.
2014-04-12
sa'će modul 4, će da vaspitamo djecu
2014-04-15
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 5 of 13