"Za život, obitelj i Hrvatsku"
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: "Za život, obitelj i Hrvatsku"
Sve mi se cini da ce ovaj beljak dokrajciti hss...on je za pobacaj...braca radic,stipac,pankretic se okrecu u grobu...a nekako mi se cini nakon ovog da ce petir zalupiti vrata beljaku...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije za pobacaj vec slobodu izboravuksadinare wrote:Sve mi se cini da ce ovaj beljak dokrajciti hss...on je za pobacaj...braca radic,stipac,pankretic se okrecu u grobu...a nekako mi se cini nakon ovog da ce petir zalupiti vrata beljaku...
Žalosno je ovo što se događa u Zagrebu. Hrvatska se na neki način vraća unatrag. Žalosno je da ljudi koji pod krinkom borbe za život promoviraju nazadne ideje i žalosno je da nitko, uključujući i liberale, ne stoji u obrani prava žena.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pitanje pobačaja se ne može postaviti kao "ZA ili PROTIV?", to je puno kompleksnije.
Ima primjera za "ZA" kao i onih gdje bih ja bio "PROTIV". U svakom slučaju o ovome
ne bi trebali odlučivati aktivisti, a posebno ne pod sloganom "SLOBODA IZBORA".
Ima primjera za "ZA" kao i onih gdje bih ja bio "PROTIV". U svakom slučaju o ovome
ne bi trebali odlučivati aktivisti, a posebno ne pod sloganom "SLOBODA IZBORA".
a, jesmo znali zaruzit...vuksadinare wrote:Sve mi se cini da ce ovaj beljak dokrajciti hss...on je za pobacaj...braca radic,stipac,pankretic se okrecu u grobu...a nekako mi se cini nakon ovog da ce petir zalupiti vrata beljaku...
2014-12-30
po parkiralistimaveber wrote:a, jesmo znali zaruzit...vuksadinare wrote:Sve mi se cini da ce ovaj beljak dokrajciti hss...on je za pobacaj...braca radic,stipac,pankretic se okrecu u grobu...a nekako mi se cini nakon ovog da ce petir zalupiti vrata beljaku...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa što nisi glasobvao za markićku... Koja je na izborima prošla ko bosa po trnju.marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Dernek mentalno sakatih hrvata predvođeni sakatom neonacističkom Opus Dei droljom Željkom Markić.
tebi nešto izgleda krivo što te mama nije abortirala, nisi joj oprostio?
E baš, stvarno, abortiraj se , to ti nikad nije kasno...provocator wrote:Pa što nisi glasobvao za markićku... Koja je na izborima prošla ko bosa po trnju.marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Dernek mentalno sakatih hrvata predvođeni sakatom neonacističkom Opus Dei droljom Željkom Markić.
Da ste se navrime abortirali danas o tome uopće nebismo raspravljali.
Noor wrote:i muškarac je odgovoran za sebe i sve što se događa s njego im tijelom...kad kreneš svršavat, vadi ga...ili si prije toga navuci kurton
hm, hm, ti nisi čula da muški penis i prije "glavnog svršavanja" pušta spermu, koja može začeti? dakle vađenje ne funkcionira, na našu žalost ali jel..
Jeste.. Vi staše bi bili na konju... ovako ste samo konji na curcu.Ero wrote:E baš, stvarno, abortiraj se , to ti nikad nije kasno...provocator wrote:Pa što nisi glasobvao za markićku... Koja je na izborima prošla ko bosa po trnju.marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Dernek mentalno sakatih hrvata predvođeni sakatom neonacističkom Opus Dei droljom Željkom Markić.
Da ste se navrime abortirali danas o tome uopće nebismo raspravljali.
Trebali bi napraviti forumsku anketu, da vidimo koliko ljudi je za život i Hrvatsku, a koliko je protiv života i protiv domovine.
Guest- Guest
Pa znamo to i bez ankete.deda getting old wrote:Trebali bi napraviti forumsku anketu, da vidimo koliko ljudi je za život i Hrvatsku, a koliko je protiv života i protiv domovine.
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 13 of 13