'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
Foto: Ashley Colburn
Ostalo i VIDEO: https://www.croexpress.eu/vijest.php?vijest=18648
Foto: Ashley Colburn
Amerikanka koja je odabrala Hrvatsku za život.
Ostalo i VIDEO: https://www.croexpress.eu/vijest.php?vijest=18648
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
a temu objavi slovenski bosančero. ili bosančero iz slovenije.
di su vjesti iz novog mesta?
2014-12-30
Re: 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
Zaljubila se u Istru (a to nije Hrvatska) i tamo kupila kucu ...sto nije u Zagrebu..Splitu...Zadru?E pa jebiga tko moze normalan reci nesto protiv Istre kad su tamo ljudi tolerantni cak i prema ciganima..
Guest- Guest
"Wow! Croatia."frka wrote:Zaljubila se u Istru (a to nije Hrvatska) i tamo kupila kucu ...sto nije u Zagrebu..Splitu...Zadru?E pa jebiga tko moze normalan reci nesto protiv Istre kad su tamo ljudi tolerantni cak i prema ciganima..
Koje p. materine se ti javljaš? Kakve veze ti imaš s HR? Imaš, koliko i Sora, Yehudi...Terajte se k svojima.veber wrote:a temu objavi slovenski bosančero. ili bosančero iz slovenije.
proporcionalno s prostatom?Eroo wrote:Koje p. materine se ti javljaš? Kakve veze ti imaš s HR? Imaš, koliko i Sora, Yehudi...Terajte se k svojima.veber wrote:a temu objavi slovenski bosančero. ili bosančero iz slovenije.
ili onako, po bosanski?
zanimljivo kako vi bez argumenta nađete majku, kao argument.
a, činjenice su te;
--došo ti iz bosne
-ti mislijo, minken
-kos ti platio prekvalifikaciju
đeneralu ni dandanas nisisi odgovorio zakaj se urušio most na željeznici.
nemreš odgovorit, jer jadni ne znaš.
decidirano odgovori na moj upit.
zašto je došlo do urušenja mosta?
veber-
2014-12-30
Kozojebi ti svaki dan prolaze pored kuće, priključi se im i pravac Bavarska.veber wrote:proporcionalno s prostatom?Eroo wrote:Koje p. materine se ti javljaš? Kakve veze ti imaš s HR? Imaš, koliko i Sora, Yehudi...Terajte se k svojima.veber wrote:a temu objavi slovenski bosančero. ili bosančero iz slovenije.
ili onako, po bosanski?
ti si tako nizak čovjek po pitanju morala i društvenih vrjednosti.Eroo wrote:Kozojebi ti svaki dan prolaze pored kuće, priključi se im i pravac Bavarska.veber wrote:proporcionalno s prostatom?Eroo wrote:Koje p. materine se ti javljaš? Kakve veze ti imaš s HR? Imaš, koliko i Sora, Yehudi...Terajte se k svojima.veber wrote:a temu objavi slovenski bosančero. ili bosančero iz slovenije.
ili onako, po bosanski?
dno si dna, izgubljen u čefurskom svijetu slovenaca, izgubljen između hrvata i bosanaca.
jadan je taj tvoj svijet.
em čefur em ne ne voleju sančose.
veber-
2014-12-30
veber wrote:a temu objavi slovenski bosančero. ili bosančero iz slovenije.
I on se zaljubijo u Sloveniju i osjeća se da oduvik živi tamo
E
Više od tebe 100%Eroo wrote:Koje p. materine se ti javljaš? Kakve veze ti imaš s HR? Imaš, koliko i Sora, Yehudi...Terajte se k svojima.veber wrote:a temu objavi slovenski bosančero. ili bosančero iz slovenije.
zanimljiva ste ekipa. nemam argumenta pa izmišljam.Eroo wrote:Kozojebi ti svaki dan prolaze pored kuće, priključi se im i pravac Bavarska.veber wrote:proporcionalno s prostatom?Eroo wrote:Koje p. materine se ti javljaš? Kakve veze ti imaš s HR? Imaš, koliko i Sora, Yehudi...Terajte se k svojima.veber wrote:a temu objavi slovenski bosančero. ili bosančero iz slovenije.
ili onako, po bosanski?
ti bi tri drkice , 2894 očenašeka i 158976398 zdravumrja hitil da živiš u stanu. jebga nije centar za svakog. nastavi drkat.
a, jadan si i patetičan.
ode udba ode sudba.
ni danas nisi dao objašnjenje zakaj je pao most na željeznici. nisi dao odgovor. a nisi ga dao jer ga ne znaš.
ja te kao strojar koji normalno taj dio odradi s 13-14,pitam. Zašto je most urušen.
a, ti bosančero neznaš odgovor.
veber-
2014-12-30
Zna on al neće da kaže.............Kekec
Imas kurac laznjakYehudim wrote:Više od tebe 100%Eroo wrote:Koje p. materine se ti javljaš? Kakve veze ti imaš s HR? Imaš, koliko i Sora, Yehudi...Terajte se k svojima.veber wrote:a temu objavi slovenski bosančero. ili bosančero iz slovenije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
baš ste argumentirana ekipa.
ti bulazniš o ratu, ero bulazni o republjik srblje, epi buljazni općenito i fino vam je.
meni okupator brani rad subotom i nedjeljom i prekovremeno, a sve to 1500€ i kontejner.
ti bulazniš o ratu, ero bulazni o republjik srblje, epi buljazni općenito i fino vam je.
meni okupator brani rad subotom i nedjeljom i prekovremeno, a sve to 1500€ i kontejner.
2014-12-30
a kolegi eri, ti ćeš za nas zagrepčane uvijek biti bosančeros. uvijek. tako da ti je sudba kleta jer su slovenci gori od nas.
i ti nikada nisi svoj na svome. sančo u sloveniji, sančo u hr, udbaš u svom selu.
i ti nikada nisi svoj na svome. sančo u sloveniji, sančo u hr, udbaš u svom selu.
2014-12-30
Kakvo pišanje po matoroj drtini...
Guest- Guest
Pišate vi u vjetar, kao i obično.Serbia Strong wrote:Kakvo pišanje po matoroj drtini...
koje zagrepcane?onih parstotinjak kroatiziranih slovenaca(kajkavaca),volksdojcera,ugara,slovaka i zidova.ili onih 90% etnickih Hrvata iz bosne srebrene i dalmatinske zagore.zagreb,tj.agram, je bio do dolaska Hrvata iz bosne srebrene, nista do slovenacki etnicki prostor, naseljen sa vama svapskim govnima,slovencima(kajkavcima)zidovima i ugrima...veber wrote:a kolegi eri, ti ćeš za nas zagrepčane uvijek biti bosančeros. uvijek. tako da ti je sudba kleta jer su slovenci gori od nas.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
čika-Max..kao i obicno..zestoko i na prvu...max123 wrote:koje zagrepcane?onih parstotinjak kroatiziranih slovenaca(kajkavaca),volksdojcera,ugara,slovaka i zidova.ili onih 90% etnickih Hrvata iz bosne srebrene i dalmatinske zagore.zagreb,tj.agram, je bio do dolaska Hrvata iz bosne srebrene, nista do slovenacki etnicki prostor, naseljen sa vama svapskim govnima,slovencima(kajkavcima)zidovima i ugrima...veber wrote:a kolegi eri, ti ćeš za nas zagrepčane uvijek biti bosančeros. uvijek. tako da ti je sudba kleta jer su slovenci gori od nas.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Internet će za 15-ak godina u potpunosti promijeniti život
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
» Internet će za 15-ak godina u potpunosti promijeniti život
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» KOS agentura jos uvijek zivi.Bivsi KOS-ovac:'Nobilo mi je rekao da ne dolazim u Hrvatsku,da ce me uhapsiti.'
Page 1 of 4