"Za život, obitelj i Hrvatsku"
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: "Za život, obitelj i Hrvatsku"
sa'će modul 4, će da vaspitamo djecu
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa to jest smiješno, dakako, nitko ne rađa zbog Hrvatske, Slovenije, Italije, već zbog sebe. kao što i nitko ne pobacuje zbog države. Ok, vjerojatno je Sjeverna Koreja iznimka koja potvrđuje pravilo.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
2015-08-09
Vučina ima bar dvije od trimelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
2014-04-15
Ah, Hrvatice. Počnu pušiti cigarete sa 14, kurvaju se sa 15, udaju se s 28, razvedu s 30, nakon 10 godina stabilne izvanbračne veze Još uvijek mi nije jasno je li to vjeronauk, feminizam ili punk u pitanjukaja_333 wrote:da vucino, to je laž. nesto malo je ali uglavnom nisu. na desno tijelo i mislim, na ljevom nisu svakako.vuksadinare wrote:U biti tako je...laz je da je vecina hrvata konzervativno...cak i medju desnicom ima dosta onih koji nisu konzervekaja_333 wrote:mislim strašno, ali je to marginalna skupina zapravo. hrvati nisu konzervativci u principu, ono malo šatro da ali nisu zapravo.jastreb wrote:Markićka pripada Opus Dei-u,najstrašnijoj mogućoj sekti unutar RKC-a.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
željka ne pokazuje baš zavidnu pamet. prvi referendum joj je prošao, najmanje zbog nje, najviše zbog toga jer se pederi i lezbe broje u promilima, hetero su svi ostali, zato je referendum prošao kako je ona zamislila. a i to će promjeniti
drugi pokušaj je bio proboj u politiku kada je zamislila da je ona ta figura koja vodi, rezultat par glasova, od doma.
treci pokušaj je duhovit, toliko pameti ima da zna ako se zalaže samo za zabranu pobačaja da će doći tri luđaka, pop i ana lučić pa je ubacila obitelj i hrvatsku, dobro da još nije zabranu gmo-a.
međutim ništa od toga, neka se ljudi sakupljaju i izražavaju svoje mišljenje, ovo nije teheran ni 20-o stoljeće ipak..
Ono što je u islamu vehabizam,to je u katoličanstvu OD.
2015-08-09
Najsmješnije od svega, predstojnica Karmelićanskog samostana u svojim 60-im godinama otvorila Facebook profil, pa ostala zgrožena koliko pokvarenosti i seksa ima u svijetu Lezbijski duhovni puritanizam posebno se njeguje u samostanima i tamo je jedino dozvoljen, lol. Ma gonite se žene u pičku materinu.melkior wrote:Ah, Hrvatice. Počnu pušiti cigarete sa 14, kurvaju se sa 15, udaju se s 28, razvedu s 30, nakon 10 godina stabilne izvanbračne veze Još uvijek mi nije jasno je li to vjeronauk, feminizam ili punk u pitanjukaja_333 wrote:da vucino, to je laž. nesto malo je ali uglavnom nisu. na desno tijelo i mislim, na ljevom nisu svakako.vuksadinare wrote:U biti tako je...laz je da je vecina hrvata konzervativno...cak i medju desnicom ima dosta onih koji nisu konzervekaja_333 wrote:mislim strašno, ali je to marginalna skupina zapravo. hrvati nisu konzervativci u principu, ono malo šatro da ali nisu zapravo.jastreb wrote:Markićka pripada Opus Dei-u,najstrašnijoj mogućoj sekti unutar RKC-a.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
željka ne pokazuje baš zavidnu pamet. prvi referendum joj je prošao, najmanje zbog nje, najviše zbog toga jer se pederi i lezbe broje u promilima, hetero su svi ostali, zato je referendum prošao kako je ona zamislila. a i to će promjeniti
drugi pokušaj je bio proboj u politiku kada je zamislila da je ona ta figura koja vodi, rezultat par glasova, od doma.
treci pokušaj je duhovit, toliko pameti ima da zna ako se zalaže samo za zabranu pobačaja da će doći tri luđaka, pop i ana lučić pa je ubacila obitelj i hrvatsku, dobro da još nije zabranu gmo-a.
međutim ništa od toga, neka se ljudi sakupljaju i izražavaju svoje mišljenje, ovo nije teheran ni 20-o stoljeće ipak..
2015-08-09
melkior wrote:Pa to jest smiješno, dakako, nitko ne rađa zbog Hrvatske, Slovenije, Italije, već zbog sebe. kao što i nitko ne pobacuje zbog države. Ok, vjerojatno je Sjeverna Koreja iznimka koja potvrđuje pravilo.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
melkior wrote:
Ah, Hrvatice. Počnu pušiti cigarete sa 14, kurvaju se sa 15, udaju se s 28, razvedu s 30, nakon 10 godina stabilne izvanbračne veze Još uvijek mi nije jasno je li to vjeronauk, feminizam ili punk u pitanju
2014-04-11
Ne razumijemRayMabus wrote:melkior wrote:Pa to jest smiješno, dakako, nitko ne rađa zbog Hrvatske, Slovenije, Italije, već zbog sebe. kao što i nitko ne pobacuje zbog države. Ok, vjerojatno je Sjeverna Koreja iznimka koja potvrđuje pravilo.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
2015-08-09
"Ljudi opterećeni predrasudama najčešće su ljudi kojima manjka hrabrosti. Opterećeni su društvenim normama, tradicijom, crkvenim normama, pa idu linijom manjeg otpora. Često su, nažalost, zbog nametnutih pravila nesretni
prva zena prvog grla u hrvata
prva zena prvog grla u hrvata
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ma nasmijalo me to.melkior wrote:Ne razumijemRayMabus wrote:melkior wrote:Pa to jest smiješno, dakako, nitko ne rađa zbog Hrvatske, Slovenije, Italije, već zbog sebe. kao što i nitko ne pobacuje zbog države. Ok, vjerojatno je Sjeverna Koreja iznimka koja potvrđuje pravilo.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
2014-04-11
A, ok.RayMabus wrote:Ma nasmijalo me to.melkior wrote:Ne razumijemRayMabus wrote:melkior wrote:Pa to jest smiješno, dakako, nitko ne rađa zbog Hrvatske, Slovenije, Italije, već zbog sebe. kao što i nitko ne pobacuje zbog države. Ok, vjerojatno je Sjeverna Koreja iznimka koja potvrđuje pravilo.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
2015-08-09
Na ženi se odmah vidi po stilu oblačenja da li je konzervativna ili liberalna, te da li podržava abortus ili život. One koje hodaju razotkrivene nisu baš moralne.
Guest- Guest
Ne moze nam nitko ništamelkior wrote:Ah, Hrvatice. Počnu pušiti cigarete sa 14, kurvaju se sa 15, udaju se s 28, razvedu s 30, nakon 10 godina stabilne izvanbračne veze Još uvijek mi nije jasno je li to vjeronauk, feminizam ili punk u pitanjukaja_333 wrote:da vucino, to je laž. nesto malo je ali uglavnom nisu. na desno tijelo i mislim, na ljevom nisu svakako.vuksadinare wrote:U biti tako je...laz je da je vecina hrvata konzervativno...cak i medju desnicom ima dosta onih koji nisu konzervekaja_333 wrote:mislim strašno, ali je to marginalna skupina zapravo. hrvati nisu konzervativci u principu, ono malo šatro da ali nisu zapravo.jastreb wrote:Markićka pripada Opus Dei-u,najstrašnijoj mogućoj sekti unutar RKC-a.kaja_333 wrote:a i za Hrvatsku? a jebate...
Jače smo od sudbine!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:Ddeda getting old wrote:Na ženi se odmah vidi po stilu oblačenja da li je konzervativna ili liberalna, te da li podržava abortus ili život. One koje hodaju razotkrivene nisu baš moralne.
2014-04-12
Čim odobri komesargargamel0101 wrote:Kad ide streljanje?
2015-08-09
kaj je ovo?deda getting old wrote:Na ženi se odmah vidi po stilu oblačenja da li je konzervativna ili liberalna, te da li podržava abortus ili život. One koje hodaju razotkrivene nisu baš moralne.
2014-12-30
veber wrote:
kaj je ovo?
to je ono čega se konzervativci boje
Guest- Guest
dete od 16 godina sa pušapom.veber wrote:deda getting old wrote:kaj je ovo?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
red wolf-
2016-02-10
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 6 of 13