"Za život, obitelj i Hrvatsku"
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: "Za život, obitelj i Hrvatsku"
Noor wrote:deda getting old wrote:muškarac ne može ostati trudan, nema isto tijelo kao žena, spolovi nemaju istu biološku uloguNoor wrote:
i muškarac je odgovoran za sebe i sve što se događa s njego im tijelom
jednakost pred zakonom ne znači da su muškarci i žene jednaki u svemu, žene trebaju slijediti svoje instinkte, a ne pokušavati se ponašati u biološkom smislu kao muškarci
ma jel...nisam znala
salato, muškarac je taj koji svojom akcijom (ejakulacijom) izaziva reakciju tijela žene (trudnoća)
ajd, nahrani puževe i ne petljaj se
Kad znaš zašto onda pokušavaš primjeniti istu strategiju i logiku kao i muškarac?
Ako žene i muškarci biološki ne kreću s iste pozicije u život, mogu li se odna voditi istom strategijom i istim načinom razmišljanja?
Guest- Guest
deda getting old wrote:Noor wrote:deda getting old wrote:muškarac ne može ostati trudan, nema isto tijelo kao žena, spolovi nemaju istu biološku uloguNoor wrote:
i muškarac je odgovoran za sebe i sve što se događa s njego im tijelom
jednakost pred zakonom ne znači da su muškarci i žene jednaki u svemu, žene trebaju slijediti svoje instinkte, a ne pokušavati se ponašati u biološkom smislu kao muškarci
ma jel...nisam znala
salato, muškarac je taj koji svojom akcijom (ejakulacijom) izaziva reakciju tijela žene (trudnoća)
ajd, nahrani puževe i ne petljaj se
Kad znaš zašto onda pokušavaš primjeniti istu strategiju i logiku kao i muškarac?
Ako žene i muškarci biološki ne kreću s iste pozicije u život, mogu li se odna voditi istom strategijom i istim načinom razmišljanja?
ma koju jbnu strategiju?
jel se ti seksas il ratuješ?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...lako je jebat treba izvadit...a jurisNoor wrote:
svi vi prepametni ovdje koji ste protiv abortusa onda jebite i VADITE!
ili si kupite jebene kurtone..par kuna su.
ae...
Guest- Guest
Iz tvog stanovišta tj stajališta ženskog spola u smislu da ti odnosno vi želite da se muškarac kontrolira si u pravu.Noor wrote:deda getting old wrote:Noor wrote: muškarac je taj koji svojom akcijom (ejakulacijom) izaziva reakciju tijela žene (trudnoća)
Sa stanovišta evolucije ne jer vrsta koja ovo uspije ne opstaje tj smanjuje se broj a u suštini gene prenose oni muški koji se ne kontrolirjau tj prave potomstvo dok ovi koji to nerade nenastavljaju genetiku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Iz tvog stanovišta tj stajališta ženskog spola u smislu da ti odnosno vi želite da se muškarac kontrolira si u pravu.Noor wrote:deda getting old wrote:Noor wrote: muškarac je taj koji svojom akcijom (ejakulacijom) izaziva reakciju tijela žene (trudnoća)
Sa stanovišta evolucije ne jer vrsta koja ovo uspije ne opstaje tj smanjuje se broj a u suštini gene prenose oni muški koji se ne kontrolirjau tj prave potomstvo dok ovi koji to nerade nenastavljaju genetiku.
ljudi ste...a oni se navodno evolucijski u mnogo toga razlikuju od ostalih vrsta...između ostaloga i kontroliraju se, ne žive nagonski.
Guest- Guest
MIslim u prevodu taj zahtjev koji vi postavljate je sizifov posao.RayMabus wrote:Iz tvog stanovišta tj stajališta ženskog spola u smislu da ti odnosno vi želite da se muškarac kontrolira si u pravu.Noor wrote:deda getting old wrote:Noor wrote: muškarac je taj koji svojom akcijom (ejakulacijom) izaziva reakciju tijela žene (trudnoća)
Evolucija je pametnija i ima svoja pravila.
Ti ceš magarca naucit ovo al ce onaj drugi uvalit i napumpat i to tj ta genetika ide dalje.
2014-04-11
aj vozdra...svim yebačima, koji vi yebali, ne vadili
odo ja u kužinu.
odo ja u kužinu.
Guest- Guest
aeNoor wrote:aj vozdra...svim yebačima, koji vi yebali, ne vadili
odo ja u kužinu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ok samo nemoj mislit da te ne podržavam u tvojoj borbi za tvoja prava i stajališta tj da nemaš pravo na to.Noor wrote:aj vozdra...svim yebačima, koji vi yebali, ne vadili
odo ja u kužinu.
To šta to može trajat maksimalno jednu ili dvije generacije ......
2014-04-11
To šta to može trajat maksimalno jednu ili dvije generacije ......RayMabus wrote:Pa ok samo nemoj mislit da te ne podržavam u tvojoj borbi za tvoja prava i stajališta tj da nemaš pravo na to.Noor wrote:aj vozdra...svim yebačima, koji vi yebali, ne vadili
odo ja u kužinu.
To šta to može trajat maksimalno jednu ili dvije generacije ......
----
Mala napomena tj dodatak kod ove recenice : A MOŽDA NI TOLIKO.
2014-04-11
kad ne možeš nekog argumentirano pratiti u razgovoru onda ga nazoveš kukcem, glistom, salatom itd.Noor wrote:
salato
jer ako ga uspiješ obezvrijediti do te razine da on više nije čovjek onda ni njegove riječi više ništa neće značiti?
Guest- Guest
NA današnjem prosvjedu protiv pobačaja "Za život, obitelj i Hrvatsku" policija je privela hrvatsku kantautoricu i pjevačicu Dunju Ercegović, poznatiju po umjetničkom imenu Lovely Quinces.
S još jednom ženskom osobom stala je s gitarom ispred prosvjednika koje je okupila udruga Željke Markić "U ime obitelji". Policija nije imala razumijevanja za njeno negodovanje pa je odvedena u policijsku postaju. Lovely Quinces trebala je nastupiti i na prosvjedu "Pravo na izbor" koji se održavao na Strossmayerovom trgu kao odgovor na prosvjed protiv pobačaja.
S još jednom ženskom osobom stala je s gitarom ispred prosvjednika koje je okupila udruga Željke Markić "U ime obitelji". Policija nije imala razumijevanja za njeno negodovanje pa je odvedena u policijsku postaju. Lovely Quinces trebala je nastupiti i na prosvjedu "Pravo na izbor" koji se održavao na Strossmayerovom trgu kao odgovor na prosvjed protiv pobačaja.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Željka Markić je komentirala protuprosvjed: "Ne mogu vjerovati da netko može prosvjedovati protiv Hrvatske".
Unutrašni neprijatelj napada Hrvatsku.
Guest- Guest
upravo takodeda getting old wrote:kad ne možeš nekog argumentirano pratiti u razgovoru onda ga nazoveš kukcem, glistom, salatom itd.Noor wrote:
salato
jer ako ga uspiješ obezvrijediti do te razine da on više nije čovjek onda ni njegove riječi više ništa neće značiti?
salata je nizi oblik vrednovanja , kad te nazovu pederom onda ti daju osobnost i karakternu osobinu
2014-04-12
Pa i pravednik Job je zavapio:marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Dernek mentalno sakatih hrvata predvođeni sakatom neonacističkom Opus Dei droljom Željkom Markić.
tebi nešto izgleda krivo što te mama nije abortirala, nisi joj oprostio?
Budući si mentalno ograničenih sposobnosti moram te podsjetiti da ja nisam tema.
tema je abortus. A ja moram primijetiti da su svi koji se za njega zalažu već rođeni, pa je stvar malo licemjerna.
"O, ne bilo dana kad sam se rodio i noći što javi: `Začeo se dječak!` | |
U crnu tminu dan taj nek se prometne! S visina se njega Bog ne spominjao, svjetlost sunčeva ne svijetlila mu više! | |
Mrak i sjena smrtna o nj se otimali, posvema ga tmina gusta prekrila, pomrčine dnevne stravom ga morile! |
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa i pravednik Job je zavapio:blowJob 3;4-5.
"O, ne bilo dana kad sam se rodio i noći što javi: `Začeo se dječak!` U crnu tminu dan taj nek se prometne! S visina se njega Bog ne spominjao, svjetlost sunčeva ne svijetlila mu više! Mrak i sjena smrtna o nj se otimali, posvema ga tmina gusta prekrila, pomrčine dnevne stravom ga morile!
2014-04-12
debotoijusto wrote:Pa i pravednik Job je zavapio:blowJob 3;4-5.
"O, ne bilo dana kad sam se rodio i noći što javi: `Začeo se dječak!` U crnu tminu dan taj nek se prometne! S visina se njega Bog ne spominjao, svjetlost sunčeva ne svijetlila mu više! Mrak i sjena smrtna o nj se otimali, posvema ga tmina gusta prekrila, pomrčine dnevne stravom ga morile!
I to je etičnije nego licemjerno demonstrirati
Guest- Guest
a i za Hrvatsku? a jebate...
željka ne pokazuje baš zavidnu pamet. prvi referendum joj je prošao, najmanje zbog nje, najviše zbog toga jer se pederi i lezbe broje u promilima, hetero su svi ostali, zato je referendum prošao kako je ona zamislila. a i to će promjeniti
drugi pokušaj je bio proboj u politiku kada je zamislila da je ona ta figura koja vodi, rezultat par glasova, od doma.
treci pokušaj je duhovit, toliko pameti ima da zna ako se zalaže samo za zabranu pobačaja da će doći tri luđaka, pop i ana lučić pa je ubacila obitelj i hrvatsku, dobro da još nije zabranu gmo-a.
međutim ništa od toga, neka se ljudi sakupljaju i izražavaju svoje mišljenje, ovo nije teheran ni 20-o stoljeće ipak..
željka ne pokazuje baš zavidnu pamet. prvi referendum joj je prošao, najmanje zbog nje, najviše zbog toga jer se pederi i lezbe broje u promilima, hetero su svi ostali, zato je referendum prošao kako je ona zamislila. a i to će promjeniti
drugi pokušaj je bio proboj u politiku kada je zamislila da je ona ta figura koja vodi, rezultat par glasova, od doma.
treci pokušaj je duhovit, toliko pameti ima da zna ako se zalaže samo za zabranu pobačaja da će doći tri luđaka, pop i ana lučić pa je ubacila obitelj i hrvatsku, dobro da još nije zabranu gmo-a.
međutim ništa od toga, neka se ljudi sakupljaju i izražavaju svoje mišljenje, ovo nije teheran ni 20-o stoljeće ipak..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
deda getting old wrote:kad ne možeš nekog argumentirano pratiti u razgovoru onda ga nazoveš kukcem, glistom, salatom itd.Noor wrote:
salato
ja tebi u svakoj prilici podastrem argumenata kolko oš, ali badava...kao i da nisam.
ti klepećeš i dalje o strategijama i puževima.
ok, shvaćam da ne shvaćaš.
Guest- Guest
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 4 of 13