"Za život, obitelj i Hrvatsku"
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: "Za život, obitelj i Hrvatsku"
Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Ali to neće niti biti tako.To su bajke kojom se straši glupa katolčad.jastreb wrote:Prvo se imaju pojaviti razni lažni proroci i Antikrist.
A gdje je još Zvijer?
A gdje je babilonska kurva?
Tek kad se takvi pojave onda možemo očekivati radikalne rezove.
Mogu zamisliti milijune glupe klatolčadi kada shvate da neće doći Isus kako bi ih spasio.
Evo,pogledaj ovu seriju.To je mali nagovještaj onog što bi moglo biti http://www.imdb.com/title/tt4146128/
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa onda mu laži da si prešao...on sretan a ti miranred wolf wrote:Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ne može slagat,mora proći test a odmah se zna tko laže.melkior wrote:Pa onda mu laži da si prešao...on sretan a ti miranred wolf wrote:Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
2015-07-23
To je sasvim razumljivo za tvoj mozak...To je meni strano...melkior wrote:Pa onda mu laži da si prešao...on sretan a ti miranred wolf wrote:Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
red wolf-
2016-02-10
"mudar kao zmija"red wolf wrote:To je sasvim razumljivo za tvoj mozak...To je meni strano...melkior wrote:Pa onda mu laži da si prešao...on sretan a ti miranred wolf wrote:Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
2015-08-09
Ne. Tvoj mozak je zaostao u 19. stoljeću...melkior wrote:"mudar kao zmija"red wolf wrote:To je sasvim razumljivo za tvoj mozak...To je meni strano...melkior wrote:Pa onda mu laži da si prešao...on sretan a ti miranred wolf wrote:Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
red wolf-
2016-02-10
Zar su stoljeća bitna? Otkud znaš da nije zaostao u 17. stoljeću? Previše si se ufurao u 21. stoljeće:red wolf wrote:Ne. Tvoj mozak je zaostao u 19. stoljeću...melkior wrote:"mudar kao zmija"red wolf wrote:To je sasvim razumljivo za tvoj mozak...To je meni strano...melkior wrote:Pa onda mu laži da si prešao...on sretan a ti miranred wolf wrote:Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
Zašto misliš da su meni religija i država bitan faktor u životu? Čak i ako se raspadnu obje, ne znači da ćeš zato imati višenacionalno, multirasno i multikulturalno društvo. Čak i ako ćeš i imati, to mu neće biti osnovne značajke i temeljno vezivno tkivo.
2015-08-09
To zapravo ne postoji...To je vaš uteg...melkior wrote:Zar su stoljeća bitna? Otkud znaš da nije zaostao u 17. stoljeću? Previše si se ufurao u 21. stoljeće:red wolf wrote:Ne. Tvoj mozak je zaostao u 19. stoljeću...melkior wrote:"mudar kao zmija"red wolf wrote:To je sasvim razumljivo za tvoj mozak...To je meni strano...melkior wrote:Pa onda mu laži da si prešao...on sretan a ti miranred wolf wrote:Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
Zašto misliš da su meni religija i država bitan faktor u životu? Čak i ako se raspadnu obje, ne znači da ćeš zato imati višenacionalno, multirasno i multikulturalno društvo. Čak i ako ćeš i imati, to mu neće biti osnovne značajke i temeljno vezivno tkivo.
red wolf-
2016-02-10
Na materijalnoj razini postoji. Na duhovnoj možda i ne, ali princip je isti: slično privlači slično jer imaju zajednički interes.red wolf wrote:To zapravo ne postoji...To je vaš uteg...melkior wrote:Zar su stoljeća bitna? Otkud znaš da nije zaostao u 17. stoljeću? Previše si se ufurao u 21. stoljeće:red wolf wrote:Ne. Tvoj mozak je zaostao u 19. stoljeću...melkior wrote:"mudar kao zmija"red wolf wrote:To je sasvim razumljivo za tvoj mozak...To je meni strano...melkior wrote:Pa onda mu laži da si prešao...on sretan a ti miranred wolf wrote:Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
2015-08-09
A što je to?melkior wrote:Na materijalnoj razini postoji. Na duhovnoj možda i ne, ali princip je isti: slično privlači slično jer imaju zajednički interes.red wolf wrote:To zapravo ne postoji...To je vaš uteg...melkior wrote:Zar su stoljeća bitna? Otkud znaš da nije zaostao u 17. stoljeću? Previše si se ufurao u 21. stoljeće:red wolf wrote:Ne. Tvoj mozak je zaostao u 19. stoljeću...melkior wrote:"mudar kao zmija"red wolf wrote:To je sasvim razumljivo za tvoj mozak...To je meni strano...melkior wrote:Pa onda mu laži da si prešao...on sretan a ti miranred wolf wrote:Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
red wolf-
2016-02-10
A što si se onda uhvatio za to? Čak i ako nestanu religije i države još uvijek neće doći do ujedinjenja čovječanstva. Možeš ga držati ujedinjenim neko kratko vrijeme u borbi protiv neke pandemije ili opasnosti iz svemira, ali čim prođe opasnost - svatko će otići na svoju stranu i za svojim interesima.red wolf wrote:To zapravo ne postoji...To je vaš uteg...melkior wrote:Zar su stoljeća bitna? Otkud znaš da nije zaostao u 17. stoljeću? Previše si se ufurao u 21. stoljeće:red wolf wrote:Ne. Tvoj mozak je zaostao u 19. stoljeću...melkior wrote:"mudar kao zmija"red wolf wrote:To je sasvim razumljivo za tvoj mozak...To je meni strano...melkior wrote:Pa onda mu laži da si prešao...on sretan a ti miranred wolf wrote:Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
2015-08-09
Čovječanstvo će se ujediniti tek kad se resetira,te krene opet sve iznova.
2015-07-23
Da shvate tko su.melkior wrote:A što si se onda uhvatio za to? Čak i ako nestanu religije i države još uvijek neće doći do ujedinjenja čovječanstva. Možeš ga držati ujedinjenim neko kratko vrijeme u borbi protiv neke pandemije ili opasnosti iz svemira, ali čim prođe opasnost - svatko će otići na svoju stranu i za svojim interesima.red wolf wrote:To zapravo ne postoji...To je vaš uteg...melkior wrote:Zar su stoljeća bitna? Otkud znaš da nije zaostao u 17. stoljeću? Previše si se ufurao u 21. stoljeće:red wolf wrote:Ne. Tvoj mozak je zaostao u 19. stoljeću...melkior wrote:"mudar kao zmija"red wolf wrote:To je sasvim razumljivo za tvoj mozak...To je meni strano...melkior wrote:Pa onda mu laži da si prešao...on sretan a ti miranred wolf wrote:Kako ne shvaćaš?...Nemam priječi kamo...melkior wrote:Ako nema strana onda ti nije problem prijeći na njegovu stranu, to je kao da je nisi ni prešaored wolf wrote:Nikada. Znaš li zašto? Nema strana!Iknar je gay wrote:Tome i težimo,trebao bi i ti preći na našu stranu.red wolf wrote:Ne. Biti će. To je normalan korak koji će čovječanstvo napraviti. Kad se oslobodite toga da ste Hrvat, Srbin, Austrijanac, Mađar...Kad se oslobodite toga da ste katolik, pravoslavac, musliman, židov...Tada ćete biti ono što jeste oduvijek...
red wolf-
2016-02-10
A kada je to čovječanstvo bilo ujedinjeno?Iknar je gay wrote:Čovječanstvo će se ujediniti tek kad se resetira,te krene opet sve iznova.
2015-08-09
Nikad nije uspjelo. Neće ni ovaj put.Iknar je gay wrote:Čovječanstvo će se ujediniti tek kad se resetira,te krene opet sve iznova.
red wolf-
2016-02-10
Nikad,pa ni tada.No mislim kako znam na što Ezekiel puca,ali ljudi,odnosno čovječanstvo,nije na evolucijskoj razini da bi došlo do toga što on mašta.melkior wrote:A kada je to čovječanstvo bilo ujedinjeno?Iknar je gay wrote:Čovječanstvo će se ujediniti tek kad se resetira,te krene opet sve iznova.
2015-07-23
Znam da nije,zato sada ide drugi pristup.Jesi li čuo za transhumanizam ?red wolf wrote:Nikad nije uspjelo. Neće ni ovaj put.Iknar je gay wrote:Čovječanstvo će se ujediniti tek kad se resetira,te krene opet sve iznova.
2015-07-23
Postanak; 11 poglavlje...melkior wrote:A kada je to čovječanstvo bilo ujedinjeno?Iknar je gay wrote:Čovječanstvo će se ujediniti tek kad se resetira,te krene opet sve iznova.
red wolf-
2016-02-10
Zašto to shvaćaš kao tragediju? Čovječanstvo je prijelazna vrsta. Ovdje smo rođeni i umiremo kao individue, nismo mravi.red wolf wrote:Nikad nije uspjelo. Neće ni ovaj put.Iknar je gay wrote:Čovječanstvo će se ujediniti tek kad se resetira,te krene opet sve iznova.
2015-08-09
Da. Krajnja faza potpune materijalnosti...hahahahahahahahahahahahahahaIknar je gay wrote:Znam da nije,zato sada ide drugi pristup.Jesi li čuo za transhumanizam ?red wolf wrote:Nikad nije uspjelo. Neće ni ovaj put.Iknar je gay wrote:Čovječanstvo će se ujediniti tek kad se resetira,te krene opet sve iznova.
red wolf-
2016-02-10
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 11 of 13