Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
Page 1 of 1
Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
http://hercegovackiportal.com/2019/10/13/srpkinja-iz-kljuca-bih-koje-se-odrekla-majka-jer-je-branila-hrvatsku/?fbclid=IwAR3-_nKVpNcp4oOnuCDxTcyP0cSOkheFOaRgdzz7don4rZLs4xo69Y9GRmQ
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
'Znala sam tko je agresor'..tu pocinje i zavrsava prica
2015-09-08
Re: Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
Mora da je imala nekog Hrvata jebača zagondžiju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Mora da je nekoga Hrvata jebača zagondžiju.
2015-09-08
Stara priča. Već nekoliko je puta bila na raznim portalima.
Sumnjam u tu priču.
Znam masu Srba iz Bosne,Srbije,područja Krajine koji su bili u našoj vojsci i policiji i niti jednoga se familija nije odrekla.
Također znam i neke Hrvate koji su u početku rata bili oficiri JNA i kasnije se vratili u Hrvatsku i jedino je to zanimalo neke nadobudne inspektore.
Sumnjam u tu priču.
Znam masu Srba iz Bosne,Srbije,područja Krajine koji su bili u našoj vojsci i policiji i niti jednoga se familija nije odrekla.
Također znam i neke Hrvate koji su u početku rata bili oficiri JNA i kasnije se vratili u Hrvatsku i jedino je to zanimalo neke nadobudne inspektore.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Možda u početku rata i je bilo toga,tih emocija,ali da bi danas,30 g.nakon rata familija odbijala kontakte s njom jer je bila u HV,to ne vjerujem.
Tko zna šta je u pitanju.
Pa nije bila ratni zločinac.
2014-04-22
daj prevedi sto si htio reci..sad si nabacao zbrda zdola..ko kogajastreb wrote:Stara priča. Već nekoliko puta bilo je na raznim portalima.
Sumnjam u tu priču.
Znate masu Srba iz Bosne, Srbije, područje Krajine koja je bila u svojim vojsci i policiji, a niti jednoga nije poznata.
Također znam i neke Hrvate koji su u početku bili bili oficiri JNA i kasnije su se vratili u Hrvatsku i jedino sam se zainteresirao za neke nadobudne inspektore.
2015-09-08
Ne znam jel namjerno mijenjaš i iskrivljavaš moj tekst ili ti je kompjuter u banani.vuksadinare wrote:daj prevedi sto si htio reci..sad si nabacao zbrda zdola..ko kogajastreb wrote:Stara priča. Već nekoliko puta bilo je na raznim portalima.
Sumnjam u tu priču.
Znate masu Srba iz Bosne, Srbije, područje Krajine koja je bila u svojim vojsci i policiji, a niti jednoga nije poznata.
Također znam i neke Hrvate koji su u početku bili bili oficiri JNA i kasnije su se vratili u Hrvatsku i jedino sam se zainteresirao za neke nadobudne inspektore.
2014-04-22
jebote..i dalje nis ne kuzim. .ovaj post moram arhiviratijastreb wrote:Ne znam jel namjerno mijenjam i iskrivljavaš moj tekst ili ti je kompjuter u banani.vuksadinare wrote:daj prevedi sto si htio reci..sad si nabacao zbrda zdola..ko kogajastreb wrote:Stara priča. Već nekoliko puta bilo je na raznim portalima.
Sumnjam u tu priču.
Znate masu Srba iz Bosne, Srbije, područje Krajine koja je bila u svojim vojnicima i policiji, a ni jednoga nije poznato.
Također znam i neke Hrvate koji su u početku bili bili oficiri JNA i kasnije su se vratili u Hrvatsku i samo sam se zainteresirao za neke nadobudne inspekcije.
2015-09-08
da voli Hrvate toliko koliko govori ne bi joj smetale osobe koje forsiraju samo Hrvate katoličke vjere na čelo države ali "odličnica" me napalavuksadinare wrote:daj prevedi sto si htio reci..sad si nabacao zbrda zdola..ko kogajastreb wrote:Stara priča. Već nekoliko puta bilo je na raznim portalima.
Sumnjam u tu priču.
javno sam napisala i da ima masa Hrvata koja se žrtvovala, prošla teške trenutke za svoju zemlju ali njih nitko ne spominje, nju ističu eto svako malo
ni to im nije sjelo
javna sprdačina i prozivanje mojih stavova
rat na fb-u svojevremeno
immortal-
2014-04-16
Ringo10 wrote:Mora da je imala nekog Hrvata jebača zagondžiju.
immortal-
2014-04-16
bome i ti isto samo u drugom spektru, ti si imao nekog starog komunjaru za zagondžiju.Ringo10 wrote:Mora da je imala nekog Hrvata jebača zagondžiju.
piše da je se majka odrekla kad je otišla braniti hrvatsku, pitanje je jel još živa, a otac je umro od milicijskih batina još prije ratajastreb wrote:Možda u početku rata i je bilo toga,tih emocija,ali da bi danas,30 g.nakon rata familija odbijala kontakte s njom jer je bila u HV,to ne vjerujem.
Pa to je bilo prije 30 godina.Noor wrote:piše da je se majka odrekla kad je otišla braniti hrvatsku, pitanje je jel još živa, a otac je umro od milicijskih batina još prije ratajastreb wrote:Možda u početku rata i je bilo toga,tih emocija,ali da bi danas,30 g.nakon rata familija odbijala kontakte s njom jer je bila u HV,to ne vjerujem.
Men se čini da je se više odrekla današnja Hrvatska nego majka.
I ne samo nje,već mase hrvatskih ratnika.
2014-04-22
dobro jutro...jastreb wrote:Pa to je bilo prije 30 godina.Noor wrote:piše da je se majka odrekla kad je otišla braniti hrvatsku, pitanje je jel još živa, a otac je umro od milicijskih batina još prije ratajastreb wrote:Možda u početku rata i je bilo toga,tih emocija,ali da bi danas,30 g.nakon rata familija odbijala kontakte s njom jer je bila u HV,to ne vjerujem.
2015-09-08
I tebi dobro utro.vuksadinare wrote:dobro jutro...jastreb wrote:Pa to je bilo prije 30 godina.Noor wrote:piše da je se majka odrekla kad je otišla braniti hrvatsku, pitanje je jel još živa, a otac je umro od milicijskih batina još prije ratajastreb wrote:Možda u početku rata i je bilo toga,tih emocija,ali da bi danas,30 g.nakon rata familija odbijala kontakte s njom jer je bila u HV,to ne vjerujem.
2014-04-22
što se onda čudiš?jastreb wrote:Pa to je bilo prije 30 godina.Noor wrote:piše da je se majka odrekla kad je otišla braniti hrvatsku, pitanje je jel još živa, a otac je umro od milicijskih batina još prije ratajastreb wrote:Možda u početku rata i je bilo toga,tih emocija,ali da bi danas,30 g.nakon rata familija odbijala kontakte s njom jer je bila u HV,to ne vjerujem.
Similar topics
» "Za život, obitelj i Hrvatsku"
» Ovo je spisak stvari koje od sada (ne)smijete unijeti u Hrvatsku
» S ekonomskim politikama koje vode: Srbija će preteći Hrvatsku
» Iz komšiluka Vol.3: Analiza borbenih aviona F-16 koje su kupili naši zapadni susedi: Izraelske “Munje“ i “Gromovi“ za Hrvatsku
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Ovo je spisak stvari koje od sada (ne)smijete unijeti u Hrvatsku
» S ekonomskim politikama koje vode: Srbija će preteći Hrvatsku
» Iz komšiluka Vol.3: Analiza borbenih aviona F-16 koje su kupili naši zapadni susedi: Izraelske “Munje“ i “Gromovi“ za Hrvatsku
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
Page 1 of 1