"Za život, obitelj i Hrvatsku"
Page 1 of 13
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
"Za život, obitelj i Hrvatsku"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-incident-na-markickinom-prosvjedu-protiv-pobacaja-djevojka-zaustavila-kolonu-pa-je-priveli/894680.aspx
....katolicki prayd .....ha ha ha
Dobro ja sam scientolog i ono pobacaj je ubojstvo tako da .....
....katolicki prayd .....ha ha ha
Dobro ja sam scientolog i ono pobacaj je ubojstvo tako da .....
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: "Za život, obitelj i Hrvatsku"
Inače Benedikt je blagoslivljao ovakve prosvjede, što kaže antipapa?
2014-04-15
Ne znam šta kaže Papa al vidim ja da ovi antikatolici misle da kod drugih religija je kao drukcije pa su im samo ovi na tapetu .....a onda Papa kaže hidžab = križ ...tj ujedinjenje katolika i muslimana .....i sad ce ispast .....da su i te religije druge isto neprijatelji te njihove filozofije da pobacaj nije ubojstvo.
Normalno da je.
.................................
Normalno da je.
.................................
Entity that came to dialogue: Master Morganel
Interlocutor: Well. Now I have a question that has to do with the connection between a thetan and a 10% embodied. In which moment of the gestation period takes place the incarnation of the 10% of a biological unit of energy-conscience?
Morganel: At the 48 hours after being housed in the uterus the spirit lodges already in the body in formation.
Interlocutor: Only two days nothing more?
Morganel: Yes, it is correct.
Interlocutor: It has been said in some opportunity that at the 40 days of having formed the embryo the 10% would enter. Is that inexact or is there something that we do not understand?
Morganel: It’s not exact from this point of view. If a person before the 40 days provokes a miscarriage on purpose being the incarnated spirit there, he or she is committing a murder. Many Masters of Light consider those 40 days because the embryo is already fixed there, but it is not an excuse to say that before the child borns, the fixed embryo can be aborted without any karma.
There are many cases of pregnancies that have the double of those 40 days and nevertheless spontaneous abortions take place without the intervention of an embodied being.
Then, it is not excuse to say: “starting from such date if the spirit is already fixed in the body of the biological mother from that moment it is considered karmatic, not before”. And I say: - Yes, even before. The spirit lodges almost immediately. I insist, within hours, at the 48 hours it is already considered that incarnation took place. I don’t have any doubt about it.
2014-04-11
A gdje je Bujanec.?!....banda na okupu a on se skrio...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Vladika jesi na poziciji? nemoj da komandant kaže da si zaspo!
2014-04-15
Dernek mentalno sakatih hrvata predvođeni sakatom neonacističkom Opus Dei droljom Željkom Markić.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Dernek mentalno sakatih hrvata predvođeni sakatom neonacističkom Opus Dei droljom Željkom Markić.
tebi nešto izgleda krivo što te mama nije abortirala, nisi joj oprostio?
marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Dernek mentalno sakatih hrvata predvođeni sakatom neonacističkom Opus Dei droljom Željkom Markić.
Budući si mentalno ograničenih sposobnosti moram te podsjetiti da ja nisam tema.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Dernek mentalno sakatih hrvata predvođeni sakatom neonacističkom Opus Dei droljom Željkom Markić.
Budući si mentalno ograničenih sposobnosti moram te podsjetiti da ja nisam tema.
tema je abortus. A ja moram primijetiti da su svi koji se za njega zalažu već rođeni, pa je stvar malo licemjerna.
jest nekako sukob interesamarcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Dernek mentalno sakatih hrvata predvođeni sakatom neonacističkom Opus Dei droljom Željkom Markić.
tema je abortus. A ja moram primijetiti da su svi koji se za njega zalažu već rođeni, pa je stvar malo licemjerna.
2014-04-15
ne lupetaj!marcellus wrote:
2014-12-30
..ma odite u qratz....trbu' će mi se raspast..n_razbojnik wrote:jest nekako sukob interesamarcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Dernek mentalno sakatih hrvata predvođeni sakatom neonacističkom Opus Dei droljom Željkom Markić.
prosvjed je uspio , za vrijeme istog nije obavljen ni jedan abortus , legalno
valjda ce nakon prosvjeda moci isti mirno kuci a ne da ih isprati neka od frakcija B.A.B.A.
i bude razbijenih glava
valjda ce nakon prosvjeda moci isti mirno kuci a ne da ih isprati neka od frakcija B.A.B.A.
i bude razbijenih glava
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Koji je ovima kuraz ?Ero wrote:
OK podržavam svacije pravo na mišljenje al poruke na transprentima i prosvjed na koji su isti donešeni !!!???!!!
2014-04-11
to tvoji razbijaju glave, i ruke
2014-04-15
Ne zna se ni koliko je djevojčica s antiskupom postalo revolucionarki.debotoijusto wrote:prosvjed je uspio , za vrijeme istog nije obavljen ni jedan abortus , legalno
i bude razbijenih glava
Antiskup.prckov wrote:koja je ovo ekipa?Ero wrote:
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 1 of 13