"Za život, obitelj i Hrvatsku"
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: "Za život, obitelj i Hrvatsku"
debotoijusto wrote:hasan jebe i ne vadiNoor wrote:
svi vi prepametni ovdje koji ste protiv abortusa onda jebite i VADITE!
ili si kupite jebene kurtone..par kuna su.
i prezervativi nisu bas par kn. ... nisi odavna kupovala
ja da ih kupujem?? nemam to na što navuć :))
a i nije neki feeling
Guest- Guest
Farmaceutska industrija treba fetuse kako bi mogla praviti kreme za lice i eliksire mladosti. Zabrana abortusa bi bila loša za Hrvatsko gospodarstvo.
Guest- Guest
pa nece on ostati trudan ?Noor wrote:debotoijusto wrote:hasan jebe i ne vadiNoor wrote:
a i nije neki feeling
a spolne bolesti ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
deda getting old wrote:Farmaceutska industrija treba fetuse kako bi mogla praviti kreme za lice i eliksire mladosti. Zabrana abortusa bi bila loša za Hrvatsko gospodarstvo.
Ne postoji hrvatsko gospodarstvo. U RH se ništa ne proizvodi.
Guest- Guest
Rizik od abortusa se može smanjiti tako da više žena ide u Časne sestre.
Moralno je ispravno zatvoriti žene u samostan kako ne bi iskusile suksualnu napast i time riskirale abortus.
Moralno je ispravno zatvoriti žene u samostan kako ne bi iskusile suksualnu napast i time riskirale abortus.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:pa nece on ostati trudan ?Noor wrote:debotoijusto wrote:hasan jebe i ne vadiNoor wrote:
a i nije neki feeling
a spolne bolesti ?
e...tu smo došli do srži problema. vi jebete, ne marite za zaštitu, bitno da vam je dobro...a trudnoća je briga žene. ako želi pobaciti...demonstracijeee!!!
zašto vi ne poduzmete nešto da ne ugrozite drugu osobu, koja možda dijete ne želi..još... više...uopće
da pazite šta radite, trudnoće ne bi bilo.
spolne bolesti?
nisam promiskuitetna. ne vucaram se sa fukarama ...
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:deda getting old wrote:Farmaceutska industrija treba fetuse kako bi mogla praviti kreme za lice i eliksire mladosti. Zabrana abortusa bi bila loša za Hrvatsko gospodarstvo.
Istina, no izvozimo mrtve fetuse u zemlje koje proizvode. Ogromna lova se vrti u tome.
Guest- Guest
deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:deda getting old wrote:Farmaceutska industrija treba fetuse kako bi mogla praviti kreme za lice i eliksire mladosti. Zabrana abortusa bi bila loša za Hrvatsko gospodarstvo.
Istina, no izvozimo mrtve fetuse u zemlje koje proizvode. Ogromna lova se vrti u tome.
Farmaceutske kompanije trljaju ruke
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
zato što muškarci nemaju kontrolu nad ženskim tijelom, trenutnoNoor wrote:
zašto vi ne poduzmete nešto da ne ugrozite drugu osobu, koja možda dijete ne želi..još... više...uopće
zene su odgovorne same za sebe i sve što se događa s njihovim tijelom
ne možeš tražiti odgovornost muškarca a da on nema pravo upravljati tobom i tvojim ponašanjem
Last edited by deda getting old on 21/5/2016, 13:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
Organizator kaže da je na ovom skupu bilo 12 tisuća, Index piše o 2 tisuće, T-Portal nešto više od tisuću, a HRT govori o 15.000 ljudi na Trgu (live bend svirao pobožne pjesme).
2014-04-12
Yehudi wrote:deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:deda getting old wrote:Farmaceutska industrija treba fetuse kako bi mogla praviti kreme za lice i eliksire mladosti. Zabrana abortusa bi bila loša za Hrvatsko gospodarstvo.
Farmaceutske kompanije trljaju ruke
Organizirani kriminal, udruženi zločinački podhvat koji zarađuje na smrti najslabijih.
Guest- Guest
deda getting old wrote:zato što muškarci nemaju kontrolu nad ženskim tijelom, trenutnoNoor wrote:
ne možeš tražiti odgovornost muškarca a da on nema pravo upravljati tobom i tvojim ponašanjem
i muškarac je odgovoran za sebe i sve što se događa s njego im tijelom...kad kreneš svršavat, vadi ga...ili si prije toga navuci kurton
Guest- Guest
Respectn_razbojnik wrote:jest nekako sukob interesamarcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:marcellus wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Dernek mentalno sakatih hrvata predvođeni sakatom neonacističkom Opus Dei droljom Željkom Markić.
tebi nešto izgleda krivo što te mama nije abortirala, nisi joj oprostio?
Budući si mentalno ograničenih sposobnosti moram te podsjetiti da ja nisam tema.
tema je abortus. A ja moram primijetiti da su svi koji se za njega zalažu već rođeni, pa je stvar malo licemjerna.
2014-04-14
interesantan oblik kontracepcije...Noor wrote:debotoijusto wrote:pa nece on ostati trudan ?Noor wrote:debotoijusto wrote:hasan jebe i ne vadiNoor wrote:
a i nije neki feeling
a spolne bolesti ?
e...tu smo došli do srži problema. vi jebete, ne marite za zaštitu, bitno da vam je dobro...a trudnoća je briga žene. ako želi pobaciti...demonstracijeee!!!
da pazite šta radite, trudnoće ne bi bilo.
spolne bolesti?
nisam promiskuitetna. ne vucaram se sa fukarama ...
vise volim prezervativ jer svaka zena kaze da sam prvi i ona nikad nije/ne bi ...
2014-04-12
Svaki životni oblik koji je savladao to vađenje je izumro tj nije se nastavio.Noor wrote:deda getting old wrote:zato što muškarci nemaju kontrolu nad ženskim tijelom, trenutnoNoor wrote:
i muškarac je odgovoran za sebe i sve što se događa s njego im tijelom...kad kreneš svršavat, vadi ga...ili si prije toga navuci kurton
Evolucija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
debotoijusto wrote:opcenito , vidis kako ide razvoj dogadjaja , sexualnost inace tabu tema u vecini HR domovaveber wrote:kod tebe ili misliš općenito?debotoijusto wrote:kako ce koristit kontracepciju kad kuci nitko ne razgovara o tome a u skoli nece uciti ?
a tendencija u skolstvu da se prica/uci o apstinenciji a ne realnim problemima sex mladih
osobno mi roditelji objasnili uglavnom sve u doba kad su oni mislili da treba a ja vec naveliko bildao desnicu... u skoli prasak tucak/mz organi odnos + sarene tiskovine i foto-romani iz njemacke u "tajnom" pretincu roditelja
nemam potrebu mistificirati normalan odnos dvoje ili vise punoljetnih ljudi razlicita spola koji zasigurno u okolici upraznjava u ovom trenutku dok tipkam
isto i abortus , zasigurno ni jedna zena ne ide iz zadovoljstva prekinuti buduci zivot , treba prosvjedovati protiv okolnosti koje dovode do toga , izmedju ostalog i ovo licemjerje koje promovira ovaj prosvjed
koje to "okolnosti" dovode do toga, ja sam mislio da se djeca rade jebačinom?
muškarac ne može ostati trudan, nema isto tijelo kao žena, spolovi nemaju istu biološku uloguNoor wrote:
i muškarac je odgovoran za sebe i sve što se događa s njego im tijelom
jednakost pred zakonom ne znači da su muškarci i žene jednaki u svemu, žene trebaju slijediti svoje instinkte, a ne pokušavati se ponašati u biološkom smislu kao muškarci
Guest- Guest
deda getting old wrote:muškarac ne može ostati trudan, nema isto tijelo kao žena, spolovi nemaju istu biološku uloguNoor wrote:
jednakost pred zakonom ne znači da su muškarci i žene jednaki u svemu, žene trebaju slijediti svoje instinkte, a ne pokušavati se ponašati u biološkom smislu kao muškarci
ma jel...nisam znala
salato, muškarac je taj koji svojom akcijom (ejakulacijom) izaziva reakciju tijela žene (trudnoća)
ajd, nahrani puževe i ne petljaj se
Guest- Guest
...lako je jebat treba izvadit...a jurisNoor wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:deda getting old wrote:muškarac ne može ostati trudan, nema isto tijelo kao žena, spolovi nemaju istu biološku uloguNoor wrote:
ma jel...nisam znala
salato, muškarac je taj koji svojom akcijom (ejakulacijom) izaziva reakciju tijela žene (trudnoća)
ajd, nahrani puževe i ne petljaj se
Kad znaš zašto onda pokušavaš primjeniti istu strategiju i logiku kao i muškarac?
Ako žene i muškarci biološki ne kreću s iste pozicije u život, mogu li se odna voditi istom strategijom i istim načinom razmišljanja?
Guest- Guest
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 3 of 13