"Za život, obitelj i Hrvatsku"
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: "Za život, obitelj i Hrvatsku"
Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
frakcija wrote:dete od 16 godina sa pušapom.veber wrote:deda getting old wrote:kaj je ovo?
... i blago rečeno čudno osunčanim trbuhom.
mrincredible-
2014-04-16
Prikrivenired wolf wrote:Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
frakcija wrote:dete od 16 godina sa pušapom.veber wrote:deda getting old wrote:kaj je ovo?
2014-12-30
hehehehehehehehehehehehehehehe...A ima istine u tome sigurno...hehehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Prikrivenired wolf wrote:Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
red wolf-
2016-02-10
ne poštuje samu sebe, neće poštovati ni muža
Guest- Guest
Pa sad, ako ti ove ženske predstavljaju nekakav pojam ljepote, gracioznosti i stila, ok.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehe...A ima istine u tome sigurno...hehehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Prikrivenired wolf wrote:Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
2015-08-09
Meni su lijepe...I k tomu, imaju stav...E to se cijeni...melkior wrote:Pa sad, ako ti ove ženske predstavljaju nekakav pojam ljepote, gracioznosti i stila, ok.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehe...A ima istine u tome sigurno...hehehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Prikrivenired wolf wrote:Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
red wolf-
2016-02-10
Možda ova u sredini izgleda malo profinjenije, samo što je anoreksična i nema sise...red wolf wrote:Meni su lijepe...I k tomu, imaju stav...E to se cijeni...melkior wrote:Pa sad, ako ti ove ženske predstavljaju nekakav pojam ljepote, gracioznosti i stila, ok.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehe...A ima istine u tome sigurno...hehehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Prikrivenired wolf wrote:Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
2015-08-09
Vidiš, ja volim ovakve rasprave...Znaš zašto?...Jer uvijek izvučem iz mraka ono najbolje kod onih s kojima raspravljam...Vidiš, svojim komentarima pokazuješ što zapravo misliš o ženama, ali si duboko uvjeren da to uspješno sakrivaš...A ne...melkior wrote:Možda ova u sredini izgleda malo profinjenije, samo što je anoreksična i nema sise...red wolf wrote:Meni su lijepe...I k tomu, imaju stav...E to se cijeni...melkior wrote:Pa sad, ako ti ove ženske predstavljaju nekakav pojam ljepote, gracioznosti i stila, ok.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehe...A ima istine u tome sigurno...hehehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Prikrivenired wolf wrote:Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
red wolf-
2016-02-10
Pa u stvari, nemam što prikrivatired wolf wrote:Vidiš, ja volim ovakve rasprave...Znaš zašto?...Jer uvijek izvučem iz mraka ono najbolje kod onih s kojima raspravljam...Vidiš, svojim komentarima pokazuješ što zapravo misliš o ženama, ali si duboko uvjeren da to uspješno sakrivaš...A ne...melkior wrote:Možda ova u sredini izgleda malo profinjenije, samo što je anoreksična i nema sise...red wolf wrote:Meni su lijepe...I k tomu, imaju stav...E to se cijeni...melkior wrote:Pa sad, ako ti ove ženske predstavljaju nekakav pojam ljepote, gracioznosti i stila, ok.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehe...A ima istine u tome sigurno...hehehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Prikrivenired wolf wrote:Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
2015-08-09
hehehehehehehehehehehehehe...melkior wrote:Pa u stvari, nemam što prikrivatired wolf wrote:Vidiš, ja volim ovakve rasprave...Znaš zašto?...Jer uvijek izvučem iz mraka ono najbolje kod onih s kojima raspravljam...Vidiš, svojim komentarima pokazuješ što zapravo misliš o ženama, ali si duboko uvjeren da to uspješno sakrivaš...A ne...melkior wrote:Možda ova u sredini izgleda malo profinjenije, samo što je anoreksična i nema sise...red wolf wrote:Meni su lijepe...I k tomu, imaju stav...E to se cijeni...melkior wrote:Pa sad, ako ti ove ženske predstavljaju nekakav pojam ljepote, gracioznosti i stila, ok.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehe...A ima istine u tome sigurno...hehehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Prikrivenired wolf wrote:Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
red wolf-
2016-02-10
Lol.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehe...melkior wrote:Pa u stvari, nemam što prikrivatired wolf wrote:Vidiš, ja volim ovakve rasprave...Znaš zašto?...Jer uvijek izvučem iz mraka ono najbolje kod onih s kojima raspravljam...Vidiš, svojim komentarima pokazuješ što zapravo misliš o ženama, ali si duboko uvjeren da to uspješno sakrivaš...A ne...melkior wrote:Možda ova u sredini izgleda malo profinjenije, samo što je anoreksična i nema sise...red wolf wrote:Meni su lijepe...I k tomu, imaju stav...E to se cijeni...melkior wrote:Pa sad, ako ti ove ženske predstavljaju nekakav pojam ljepote, gracioznosti i stila, ok.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehe...A ima istine u tome sigurno...hehehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Prikrivenired wolf wrote:Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
2015-08-09
Baš lol...melkior wrote:Lol.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehe...melkior wrote:Pa u stvari, nemam što prikrivatired wolf wrote:Vidiš, ja volim ovakve rasprave...Znaš zašto?...Jer uvijek izvučem iz mraka ono najbolje kod onih s kojima raspravljam...Vidiš, svojim komentarima pokazuješ što zapravo misliš o ženama, ali si duboko uvjeren da to uspješno sakrivaš...A ne...melkior wrote:Možda ova u sredini izgleda malo profinjenije, samo što je anoreksična i nema sise...red wolf wrote:Meni su lijepe...I k tomu, imaju stav...E to se cijeni...melkior wrote:Pa sad, ako ti ove ženske predstavljaju nekakav pojam ljepote, gracioznosti i stila, ok.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehehe...A ima istine u tome sigurno...hehehehehehehehehehehehehemelkior wrote:Prikrivenired wolf wrote:Ti si sigurno gay...hehehehehehehehehehehemelkior wrote:Istini za volju, tko bi to uopće jebao?RayMabus wrote:
red wolf-
2016-02-10
Ovo što se događa u našoj zemlji je nevjerojatno...No, opet ima i dobru stranu...Probudili ste nas s ljevice...Hvala vam na tome...Predugo smo spavali, ako ne i zabijali glave ko nojevi u pijesak...
red wolf-
2016-02-10
Hoćeš trčati s crvenim karanfilima po Trgu za dan žena?red wolf wrote:Ovo što se događa u našoj zemlji je nevjerojatno...No, opet ima i dobru stranu...Probudili ste nas s ljevice...Hvala vam na tome...Predugo smo spavali, ako ne i zabijali glave ko nojevi u pijesak...
2015-08-09
Neću trčati. To je tradicija koju ja poštujem. Uostalom, to je znak poštivanja žena. No, to je tebi nešto strano.melkior wrote:Hoćeš trčati s crvenim karanfilima po Trgu za dan žena?red wolf wrote:Ovo što se događa u našoj zemlji je nevjerojatno...No, opet ima i dobru stranu...Probudili ste nas s ljevice...Hvala vam na tome...Predugo smo spavali, ako ne i zabijali glave ko nojevi u pijesak...
red wolf-
2016-02-10
Naravno, svaka kolektivna manifestacija poštovanja na ulicama mi je strana i relikt komunističkog mentaliteta, ma o čemu ili kome da se radilo. Uostalom, i licemjerna je prije svega.red wolf wrote:Neću trčati. To je tradicija koju ja poštujem. Uostalom, to je znak poštivanja žena. No, to je tebi nešto strano.melkior wrote:Hoćeš trčati s crvenim karanfilima po Trgu za dan žena?red wolf wrote:Ovo što se događa u našoj zemlji je nevjerojatno...No, opet ima i dobru stranu...Probudili ste nas s ljevice...Hvala vam na tome...Predugo smo spavali, ako ne i zabijali glave ko nojevi u pijesak...
2015-08-09
Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
Dakle ako CUH odredi da je more slano,onda je more slano,ali samo za desnicu koja odmah na sva usta piše proglase,članke,tv emisije u kojima dokazuju kako je more slano,a onda tzv ljevica proglasi da je more slatko i nastupa s tim parolama.
Ako pak tzv ljevica otkrije da je mlijeko bijelo,onda CUH proglasi da je mlijeko crno,a sa čim se tzv desnica odmah složi,te tako nastaju sukobi.
Dakle ako CUH odredi da je more slano,onda je more slano,ali samo za desnicu koja odmah na sva usta piše proglase,članke,tv emisije u kojima dokazuju kako je more slano,a onda tzv ljevica proglasi da je more slatko i nastupa s tim parolama.
Ako pak tzv ljevica otkrije da je mlijeko bijelo,onda CUH proglasi da je mlijeko crno,a sa čim se tzv desnica odmah složi,te tako nastaju sukobi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dan žena i komunizam?...Vidiš, tvoj je problem što ti uopće ne razmišljaš svojom glavom...To je strašno. No, nisi ti kriv.melkior wrote:Naravno, svaka kolektivna manifestacija poštovanja na ulicama mi je strana i relikt komunističkog mentaliteta, ma o čemu ili kome da se radilo. Uostalom, i licemjerna je prije svega.red wolf wrote:Neću trčati. To je tradicija koju ja poštujem. Uostalom, to je znak poštivanja žena. No, to je tebi nešto strano.melkior wrote:Hoćeš trčati s crvenim karanfilima po Trgu za dan žena?red wolf wrote:Ovo što se događa u našoj zemlji je nevjerojatno...No, opet ima i dobru stranu...Probudili ste nas s ljevice...Hvala vam na tome...Predugo smo spavali, ako ne i zabijali glave ko nojevi u pijesak...
red wolf-
2016-02-10
Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
red wolf-
2016-02-10
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 7 of 13