"Za život, obitelj i Hrvatsku"
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: "Za život, obitelj i Hrvatsku"
Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
Dakle ako CUH odredi da je more slano,onda je more slano,ali samo za desnicu koja odmah na sva usta piše proglase,članke,tv emisije u kojima dokazuju kako je more slano,a onda tzv ljevica proglasi da je more slatko i nastupa s tim parolama.
Ako pak tzv ljevica otkrije da je mlijeko bijelo,onda CUH proglasi da je mlijeko crno,a sa čim se tzv desnica odmah složi,te tako nastaju sukobi.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Ne. Ima ih još.red wolf wrote:Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
Dakle ako CUH odredi da je more slano,onda je more slano,ali samo za desnicu koja odmah na sva usta piše proglase,članke,tv emisije u kojima dokazuju kako je more slano,a onda tzv ljevica proglasi da je more slatko i nastupa s tim parolama.
Ako pak tzv ljevica otkrije da je mlijeko bijelo,onda CUH proglasi da je mlijeko crno,a sa čim se tzv desnica odmah složi,te tako nastaju sukobi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dan žena, dan očeva, dan majki, dan tratinčica...red wolf wrote:Dan žena i komunizam?...Vidiš, tvoj je problem što ti uopće ne razmišljaš svojom glavom...To je strašno. No, nisi ti kriv.melkior wrote:Naravno, svaka kolektivna manifestacija poštovanja na ulicama mi je strana i relikt komunističkog mentaliteta, ma o čemu ili kome da se radilo. Uostalom, i licemjerna je prije svega.red wolf wrote:Neću trčati. To je tradicija koju ja poštujem. Uostalom, to je znak poštivanja žena. No, to je tebi nešto strano.melkior wrote:Hoćeš trčati s crvenim karanfilima po Trgu za dan žena?red wolf wrote:Ovo što se događa u našoj zemlji je nevjerojatno...No, opet ima i dobru stranu...Probudili ste nas s ljevice...Hvala vam na tome...Predugo smo spavali, ako ne i zabijali glave ko nojevi u pijesak...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ajde...Nek' se vi razumijete.jastreb wrote:Ne. Ima ih još.red wolf wrote:Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
red wolf-
2016-02-10
Hehehehehehered wolf wrote:Ajde...Nek' se vi razumijete.jastreb wrote:Ne. Ima ih još.red wolf wrote:Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nemoj se sada izvlačiti...Zapravo, možeš i nastaviti...Moglo bi postati jako smiješno...melkior wrote:Dan žena, dan očeva, dan majki, dan tratinčica...red wolf wrote:Dan žena i komunizam?...Vidiš, tvoj je problem što ti uopće ne razmišljaš svojom glavom...To je strašno. No, nisi ti kriv.melkior wrote:Naravno, svaka kolektivna manifestacija poštovanja na ulicama mi je strana i relikt komunističkog mentaliteta, ma o čemu ili kome da se radilo. Uostalom, i licemjerna je prije svega.red wolf wrote:Neću trčati. To je tradicija koju ja poštujem. Uostalom, to je znak poštivanja žena. No, to je tebi nešto strano.melkior wrote:Hoćeš trčati s crvenim karanfilima po Trgu za dan žena?red wolf wrote:Ovo što se događa u našoj zemlji je nevjerojatno...No, opet ima i dobru stranu...Probudili ste nas s ljevice...Hvala vam na tome...Predugo smo spavali, ako ne i zabijali glave ko nojevi u pijesak...
red wolf-
2016-02-10
Da. U stvari je nebitno je li more slatko ili slano i tko nastupa s kojih pozicija. Bitno je da su suprotstavljene po principu "naši" i "vaši".jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
2015-08-09
A i inače sam urnebesan.red wolf wrote:Nemoj se sada izvlačiti...Zapravo, možeš i nastaviti...Moglo bi postati jako smiješno...melkior wrote:Dan žena, dan očeva, dan majki, dan tratinčica...red wolf wrote:Dan žena i komunizam?...Vidiš, tvoj je problem što ti uopće ne razmišljaš svojom glavom...To je strašno. No, nisi ti kriv.melkior wrote:Naravno, svaka kolektivna manifestacija poštovanja na ulicama mi je strana i relikt komunističkog mentaliteta, ma o čemu ili kome da se radilo. Uostalom, i licemjerna je prije svega.red wolf wrote:Neću trčati. To je tradicija koju ja poštujem. Uostalom, to je znak poštivanja žena. No, to je tebi nešto strano.melkior wrote:Hoćeš trčati s crvenim karanfilima po Trgu za dan žena?red wolf wrote:Ovo što se događa u našoj zemlji je nevjerojatno...No, opet ima i dobru stranu...Probudili ste nas s ljevice...Hvala vam na tome...Predugo smo spavali, ako ne i zabijali glave ko nojevi u pijesak...
2015-08-09
Jastreb je upravu,samo ti nisi shvatio što on želi reć.No to nije stvar samo s katolčadskom crkvom,već i nekim drugim krugovima.Tako bilo što da kaže hrvatska biskupska konferencija,primjerice da je govno hranjivo i da u njemu ima dosta vitamina,ne sumnjam da će dio Hrvata,poglavito desničara s guštom govna žderati,isto tako kad bi u nekim ljevičarskim krugovima rekli kako je govno zdravo,vjerujem da bi prominentni antifašisti do ušiju se zamazali jeduć isto.red wolf wrote:Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa ako voliš otkrivati svoju bit u najboljem svjetlu, nisam ja taj koji ćete zaustaviti...Dapače, samo naprijed!melkior wrote:A i inače sam urnebesan.red wolf wrote:Nemoj se sada izvlačiti...Zapravo, možeš i nastaviti...Moglo bi postati jako smiješno...melkior wrote:Dan žena, dan očeva, dan majki, dan tratinčica...red wolf wrote:Dan žena i komunizam?...Vidiš, tvoj je problem što ti uopće ne razmišljaš svojom glavom...To je strašno. No, nisi ti kriv.melkior wrote:Naravno, svaka kolektivna manifestacija poštovanja na ulicama mi je strana i relikt komunističkog mentaliteta, ma o čemu ili kome da se radilo. Uostalom, i licemjerna je prije svega.red wolf wrote:Neću trčati. To je tradicija koju ja poštujem. Uostalom, to je znak poštivanja žena. No, to je tebi nešto strano.melkior wrote:Hoćeš trčati s crvenim karanfilima po Trgu za dan žena?red wolf wrote:Ovo što se događa u našoj zemlji je nevjerojatno...No, opet ima i dobru stranu...Probudili ste nas s ljevice...Hvala vam na tome...Predugo smo spavali, ako ne i zabijali glave ko nojevi u pijesak...
red wolf-
2016-02-10
Nema ovdje ''naši '' i '' vaši ''...Pravo žene na izbor je civilizacijska tekovina koju neko ovdje očigledno želi dovesti u pitanje...E pa neće ići...Iknar je gay wrote:Jastreb je upravu,samo ti nisi shvatio što on želi reć.No to nije stvar samo s katolčadskom crkvom,već i nekim drugim krugovima.Tako bilo što da kaže hrvatska biskupska konferencija,primjerice da je govno hranjivo i da u njemu ima dosta vitamina,ne sumnjam da će dio Hrvata,poglavito desničara s guštom govna žderati,isto tako kad bi u nekim ljevičarskim krugovima rekli kako je govno zdravo,vjerujem da bi prominentni antifašisti do ušiju se zamazali jeduć isto.red wolf wrote:Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
red wolf-
2016-02-10
Ako ti to nešto znači,ovaj put potpuno se slažem s tobom.red wolf wrote:Nema ovdje ''naši '' i '' vaši ''...Pravo žene na izbor je civilizacijska tekovina koju neko ovdje očigledno želi dovesti u pitanje...E pa neće ići...
2015-07-23
Nemoj pritom sebe dovoditi u kontradiktornost...Iknar je gay wrote:Ako ti to nešto znači,ovaj put potpuno se slažem s tobom.red wolf wrote:Nema ovdje ''naši '' i '' vaši ''...Pravo žene na izbor je civilizacijska tekovina koju neko ovdje očigledno želi dovesti u pitanje...E pa neće ići...
red wolf-
2016-02-10
Reci mi,čime to sebe dovodim u kontradiktornost.Komentirajuć stanje u društvu ne znači da se svrstavam na stranu neke od tih skupina.red wolf wrote:Nemoj pritom sebe dovoditi u kontradiktornost...Iknar je gay wrote:Ako ti to nešto znači,ovaj put potpuno se slažem s tobom.red wolf wrote:Nema ovdje ''naši '' i '' vaši ''...Pravo žene na izbor je civilizacijska tekovina koju neko ovdje očigledno želi dovesti u pitanje...E pa neće ići...
2015-07-23
Ne možeš istovremeno biti i za Jastreba i za mene...To je nemoguće...Iknar je gay wrote:Reci mi,čime to sebe dovodim u kontradiktornost.Komentirajuć stanje u društvu ne znači da se svrstavam na stranu neke od tih skupina.red wolf wrote:Nemoj pritom sebe dovoditi u kontradiktornost...Iknar je gay wrote:Ako ti to nešto znači,ovaj put potpuno se slažem s tobom.red wolf wrote:Nema ovdje ''naši '' i '' vaši ''...Pravo žene na izbor je civilizacijska tekovina koju neko ovdje očigledno želi dovesti u pitanje...E pa neće ići...
red wolf-
2016-02-10
Na svu sreću pa i muškarci imaju izbor. To doduše NIJE civilizacijska tekovina.red wolf wrote:Nema ovdje ''naši '' i '' vaši ''...Pravo žene na izbor je civilizacijska tekovina koju neko ovdje očigledno želi dovesti u pitanje...E pa neće ići...Iknar je gay wrote:Jastreb je upravu,samo ti nisi shvatio što on želi reć.No to nije stvar samo s katolčadskom crkvom,već i nekim drugim krugovima.Tako bilo što da kaže hrvatska biskupska konferencija,primjerice da je govno hranjivo i da u njemu ima dosta vitamina,ne sumnjam da će dio Hrvata,poglavito desničara s guštom govna žderati,isto tako kad bi u nekim ljevičarskim krugovima rekli kako je govno zdravo,vjerujem da bi prominentni antifašisti do ušiju se zamazali jeduć isto.red wolf wrote:Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
2015-08-09
Nemoj se sramotiti više, molim te...melkior wrote:Na svu sreću pa i muškarci imaju izbor. To doduše NIJE civilizacijska tekovina.red wolf wrote:Nema ovdje ''naši '' i '' vaši ''...Pravo žene na izbor je civilizacijska tekovina koju neko ovdje očigledno želi dovesti u pitanje...E pa neće ići...Iknar je gay wrote:Jastreb je upravu,samo ti nisi shvatio što on želi reć.No to nije stvar samo s katolčadskom crkvom,već i nekim drugim krugovima.Tako bilo što da kaže hrvatska biskupska konferencija,primjerice da je govno hranjivo i da u njemu ima dosta vitamina,ne sumnjam da će dio Hrvata,poglavito desničara s guštom govna žderati,isto tako kad bi u nekim ljevičarskim krugovima rekli kako je govno zdravo,vjerujem da bi prominentni antifašisti do ušiju se zamazali jeduć isto.red wolf wrote:Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
red wolf-
2016-02-10
Kako za koga..U Saudijskoj Arabiji sigurno nijemelkior wrote:Na svu sreću pa i muškarci imaju izbor. To doduše NIJE civilizacijska tekovina.red wolf wrote:Nema ovdje ''naši '' i '' vaši ''...Pravo žene na izbor je civilizacijska tekovina koju neko ovdje očigledno želi dovesti u pitanje...E pa neće ići...Iknar je gay wrote:Jastreb je upravu,samo ti nisi shvatio što on želi reć.No to nije stvar samo s katolčadskom crkvom,već i nekim drugim krugovima.Tako bilo što da kaže hrvatska biskupska konferencija,primjerice da je govno hranjivo i da u njemu ima dosta vitamina,ne sumnjam da će dio Hrvata,poglavito desničara s guštom govna žderati,isto tako kad bi u nekim ljevičarskim krugovima rekli kako je govno zdravo,vjerujem da bi prominentni antifašisti do ušiju se zamazali jeduć isto.red wolf wrote:Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
2015-07-23
Pred tobom? Lol.red wolf wrote:Nemoj se sramotiti više, molim te...melkior wrote:Na svu sreću pa i muškarci imaju izbor. To doduše NIJE civilizacijska tekovina.red wolf wrote:Nema ovdje ''naši '' i '' vaši ''...Pravo žene na izbor je civilizacijska tekovina koju neko ovdje očigledno želi dovesti u pitanje...E pa neće ići...Iknar je gay wrote:Jastreb je upravu,samo ti nisi shvatio što on želi reć.No to nije stvar samo s katolčadskom crkvom,već i nekim drugim krugovima.Tako bilo što da kaže hrvatska biskupska konferencija,primjerice da je govno hranjivo i da u njemu ima dosta vitamina,ne sumnjam da će dio Hrvata,poglavito desničara s guštom govna žderati,isto tako kad bi u nekim ljevičarskim krugovima rekli kako je govno zdravo,vjerujem da bi prominentni antifašisti do ušiju se zamazali jeduć isto.red wolf wrote:Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
2015-08-09
Ne. Znaš, ovo i drugi čitaju. Ne samo ti i ja. No, ako to želiš, pa sramoti se i dalje...melkior wrote:Pred tobom? Lol.red wolf wrote:Nemoj se sramotiti više, molim te...melkior wrote:Na svu sreću pa i muškarci imaju izbor. To doduše NIJE civilizacijska tekovina.red wolf wrote:Nema ovdje ''naši '' i '' vaši ''...Pravo žene na izbor je civilizacijska tekovina koju neko ovdje očigledno želi dovesti u pitanje...E pa neće ići...Iknar je gay wrote:Jastreb je upravu,samo ti nisi shvatio što on želi reć.No to nije stvar samo s katolčadskom crkvom,već i nekim drugim krugovima.Tako bilo što da kaže hrvatska biskupska konferencija,primjerice da je govno hranjivo i da u njemu ima dosta vitamina,ne sumnjam da će dio Hrvata,poglavito desničara s guštom govna žderati,isto tako kad bi u nekim ljevičarskim krugovima rekli kako je govno zdravo,vjerujem da bi prominentni antifašisti do ušiju se zamazali jeduć isto.red wolf wrote:Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
red wolf-
2016-02-10
Za muškarce ili za žene? Ali Saudijska Arabija je ionako nebitna u ovom kontekstu.Iknar je gay wrote:Kako za koga..U Saudijskoj Arabiji sigurno nijemelkior wrote:Na svu sreću pa i muškarci imaju izbor. To doduše NIJE civilizacijska tekovina.red wolf wrote:Nema ovdje ''naši '' i '' vaši ''...Pravo žene na izbor je civilizacijska tekovina koju neko ovdje očigledno želi dovesti u pitanje...E pa neće ići...Iknar je gay wrote:Jastreb je upravu,samo ti nisi shvatio što on želi reć.No to nije stvar samo s katolčadskom crkvom,već i nekim drugim krugovima.Tako bilo što da kaže hrvatska biskupska konferencija,primjerice da je govno hranjivo i da u njemu ima dosta vitamina,ne sumnjam da će dio Hrvata,poglavito desničara s guštom govna žderati,isto tako kad bi u nekim ljevičarskim krugovima rekli kako je govno zdravo,vjerujem da bi prominentni antifašisti do ušiju se zamazali jeduć isto.red wolf wrote:Ja mislim da samo ti znaš što si mislio izreći ovim komentarom...jastreb wrote:Ova rasprava kao i sveukupno stanje na hrvatskoj političkoj sceni svodi se isključivo na sukob koji se nalazi na relaciji CUH-a i njihovih protivnika.
2015-08-09
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» Srpkinja iz Kljuca (BiH) koje se odrekla majka i obitelj jer je branila Hrvatsku
» "Otišla sam na letovanje u Hrvatsku i to mi je promenilo život"
» 'ZALJUBILA SAM SE U HRVATSKU Uvijek sam osjećala da ovdje živim život u potpunosti'
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 8 of 13