Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Ih, petak, voli ga i Pokosica:)maggie13 wrote:Meni ponedjeljak, pa nedjelja..dva najgora dana..najdraži petak...vili40 wrote:zato mi je nedjelja najgori dan u tjednumaggie13 wrote:Sutra nije novi dan. Sutra je pondedjeljak.veber wrote:Razvedri se, sutra je novi dan.maggie13 wrote:osrednjeveber wrote:Danas si lose volje?
Optuzili me na drugom pdf-u da uopce nisam romantican.
Samo za tebe
ma pusti ti njih, zezaju te.. :wow:
Mozda si u pravu.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ni blizu.veber wrote:Cetvrtak je najgori.
2014-04-12
to je bilo prije 20 godinadijagram wrote:Ih, petak, voli ga i Pokosica:)maggie13 wrote:Meni ponedjeljak, pa nedjelja..dva najgora dana..najdraži petak...vili40 wrote:zato mi je nedjelja najgori dan u tjednumaggie13 wrote:Sutra nije novi dan. Sutra je pondedjeljak.veber wrote:Razvedri se, sutra je novi dan.maggie13 wrote:osrednjeveber wrote:Danas si lose volje?
Samo za tebe
Mozda si u pravu.
2014-04-12
Neka, tebi je i danas najdrazi:)maggie13 wrote:to je bilo prije 20 godinadijagram wrote:Ih, petak, voli ga i Pokosica:)maggie13 wrote:Meni ponedjeljak, pa nedjelja..dva najgora dana..najdraži petak...vili40 wrote:zato mi je nedjelja najgori dan u tjednumaggie13 wrote:Sutra nije novi dan. Sutra je pondedjeljak.veber wrote:Razvedri se, sutra je novi dan.maggie13 wrote:osrednjeveber wrote:Danas si lose volje?
Samo za tebe
Mozda si u pravu.
dijagram-
2015-08-09
nego, kad me ista logika prati...zadnji dan škole, zadnji dan predavanja, zadnji dan posla..dijagram wrote:Neka, tebi je i danas najdrazi:)maggie13 wrote:to je bilo prije 20 godinadijagram wrote:Ih, petak, voli ga i Pokosica:)maggie13 wrote:Meni ponedjeljak, pa nedjelja..dva najgora dana..najdraži petak...vili40 wrote:zato mi je nedjelja najgori dan u tjednumaggie13 wrote:Sutra nije novi dan. Sutra je pondedjeljak.veber wrote:Razvedri se, sutra je novi dan.maggie13 wrote:osrednjeveber wrote:Danas si lose volje?
Samo za tebe
Mozda si u pravu.
2014-04-12
Megi pazi metak, dosao je petak.
2014-12-30
Seks se naroljao a i dobio nogu s Pantovčaka pa sad fantazira o ratu. A tko ce ratovati, Nina Violić viklerima protiv koga?epikur37 wrote:Odličan Šeks, puna politička zrelost!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Moze sa Seksom u lokalnoj birtiji.kaja_333 wrote:Seks se naroljao a i dobio nogu s Pantovčaka pa sad fantazira o ratu. A tko ce ratovati, Nina Violić viklerima protiv koga?epikur37 wrote:Odličan Šeks, puna politička zrelost!
2014-12-30
Da. Kako jadno. Ono.. Građanski rat ce, smak svijeta, tzunami, ledeno doba. Sve zato jer je seki dobio nogu, crveni izgubili Pantovčak i banske dvore , nitko ne doživljava njihovu borbu protiv ustaša i nacista, ne mogu vise ljetovati za 7 kuna na Brijunima i dobivati lovu za sranja protiv Hrvatske . To je tako strašno!veber wrote:Moze sa Seksom u lokalnoj birtiji.kaja_333 wrote:Seks se naroljao a i dobio nogu s Pantovčaka pa sad fantazira o ratu. A tko ce ratovati, Nina Violić viklerima protiv koga?epikur37 wrote:Odličan Šeks, puna politička zrelost!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bogme,svaki dan neke prijetnje. Dosadilo slušati.
lookatme-
2014-04-18
Gle, shvati da tim ljudima nije lako. Covjek se navikne nakon toliko godina i onda mu netko ide remetiti njegove navike.kaja_333 wrote:Da. Kako jadno. Ono.. Građanski rat ce, smak svijeta, tzunami, ledeno doba. Sve zato jer je seki dobio nogu, crveni izgubili Pantovčak i banske dvore , nitko ne doživljava njihovu borbu protiv ustaša i nacista, ne mogu vise ljetovati za 7 kuna na Brijunima i dobivati lovu za sranja protiv Hrvatske . To je tako strašno!veber wrote:Moze sa Seksom u lokalnoj birtiji.kaja_333 wrote:Seks se naroljao a i dobio nogu s Pantovčaka pa sad fantazira o ratu. A tko ce ratovati, Nina Violić viklerima protiv koga?epikur37 wrote:Odličan Šeks, puna politička zrelost!
To nije u redu.
Svi bismo trebali imati razumijevanja za takve.
dijagram-
2015-08-09
Dok jedni o ratu, drugi uživaju u investicijskom tsunamiju koji je startao prije 4 godine.
Vlado je danas obilježio dan, a vama široko polje...
Vlado je danas obilježio dan, a vama široko polje...
Guest- Guest
Seki je najbolji kad se napije i upisa:)
dijagram-
2015-08-09
...seks je vrhunac karijere imao 1991 od tad je u padu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Seki je domoljub i roka sljivu.
U saboru je votku.
U saboru je votku.
2014-12-30
Po karakteru mi je sličan Mesiću.
Do nedavno ste bili frendovi.
Od kuda sad to?
Od kuda sad to?
2014-12-30
Samo neka jave di mi je rov, polako ću ja
Da mi je vidit ko bi smio to isto uradit na Titinoj slici poslije ratadebotoijusto wrote:Ero wrote:Kolega Debo, mene bi zanimala barem kopija toga dokumenta.
Ne čitam s povjerenjem pretipkane dokumente, posebno kad vidim od koga dolaze.
- Ustaška nadzorna služba iz Splita šalje UNS-u u Zagrebu izvještaj agenta broj 581.
»Ravnateljstvo državne promidžbe poslalo je svim školama u Splitu promidžbeni materijal i razdijelilo ga među učenicima.Učenice V. razreda Ženske realne gimnazije, kad su primile promidžbeni materijal, uzele su sliku Poglavnika, pribile na tablu, a zatim je ispljuvale te razderale. Njihova imena ostale učenice nisu htjele kazati u znak solidarnosti.Te učenice trebalo bi najstrože kazniti, jer ako ih se ne kazni za taj slučaj, one će sigurno drugi put učiniti nešto više, a neprijateljska promidžba će taj slučaj iskoristiti kao hrvatsku slabost«. Ustaška nadzorna služba, HR DAST broj 195, ovitak broj 121.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Uostalom ne bi to bio sukob ustasa i antifasista nego domoljuba i tifusara sa nevladinim udrugama.
2014-04-19
Ko? Ja? Nikad.veber wrote:Do nedavno ste bili frendovi.
Od kuda sad to?
Imao sam u ono vrime dva frenda u vladi, tako da ponešto znam o njemu...
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Biskup Uzinić: Da se vjeronauk odvija na pravi način, ne bi bilo predrasuda prema imigrantima
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Biskup Uzinić: Da se vjeronauk odvija na pravi način, ne bi bilo predrasuda prema imigrantima
Page 5 of 10