Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Podijeli pa vladaj.maggie13 wrote:Umjetno su isforsirali podjele zbog vlastitih uskih interesa.
Imamo lijeve i desne, sjever i jug, istokvzapad. A svevu cilju da se ne vidi krada, koju u kontinuitetu rade vec 25 godina.
Pjene se samo ukrusci i partijski komesari.
A puk, napacen, najebe.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Traje to malo duže od 25 godina, no dobro..veber wrote:Podijeli pa vladaj.maggie13 wrote:Umjetno su isforsirali podjele zbog vlastitih uskih interesa.
Imamo lijeve i desne, sjever i jug, istokvzapad. A svevu cilju da se ne vidi krada, koju u kontinuitetu rade vec 25 godina.
Pjene se samo ukrusci i partijski komesari.
A puk, napacen, najebe.
2014-04-12
Traje, ali je izrazenije u zadnjih qvarat stoljeca.
2014-12-30
Nije izraženije, samo mi postojimo u zadnjih 25 godina, plus tehničko-tehnološki napredak osigurava dostupnost informacija, što prije nije bio slučaj.veber wrote:Traje, ali je izrazenije u zadnjih qvarat stoljeca.
2014-04-12
Ali je još izraženije u zadnjih godinu dana.veber wrote:Traje, ali je izrazenije u zadnjih qvarat stoljeca.
Ovakvih diferencijacija nije bilo odavno.
A i sa Srbima je postalo nedobro.
Sve ono što su godinama stvarali Sanader,gospođa Kosor,Ivo Josipović,Boris Tadić...ruši se i prijeti novim borbama i domovinskim ratovima.
Doduše ne oružanim,mada ni oni nisu isključeni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kad razmislim što nas još sve čeka-raspale me užasa plamovi.
2014-04-22
Ma nije..proporcionalno je globalnim trendovima..onda i sad..
2014-04-12
Ne,ne,draga moja Megi...maggie13 wrote:Ma nije..proporcionalno je globalnim trendovima..onda i sad..
U zraku se osjeća neka skrivena prijetnja.
Sunce sija,a ne sija već isijava nekim zlokobnim sjajem i širi tjeskobu od Očauša brda,preko Vlašića do Dinare i Promine.
2014-04-22
Nisam rekla da nije, dragi jastrebe..samo da se ponašamo u skladu s 'ponašanjima'u užem i širem okružju...jastreb wrote:Ne,ne,draga moja Megi...maggie13 wrote:Ma nije..proporcionalno je globalnim trendovima..onda i sad..
U zraku se osjeća neka skrivena prijetnja.
Sunce sija,a ne sija već isijava nekim zlokobnim sjajem i širi tjeskobu od Očauša brda,preko Vlašića do Dinare i Promine.
2014-04-12
Danas si lose volje?
Optuzili me na drugom pdf-u da uopce nisam romantican.
Samo za tebe:kiss:
Samo za tebe:kiss:
2014-12-30
osrednjeveber wrote:Danas si lose volje?
Samo za tebe
ma pusti ti njih, zezaju te.. :wow:
2014-04-12
- U Split je nedavno stigao četnički vojvoda pop Đujić. U samom gradu boravi veliki broj četnika, koji su smješteni po njemačkim vojarnama, i to u gimnaziji i školi na Marjanu.
Ovih su dana napustili Split veliki župan, podžupan, povjerenik Glavnog ustaškog stana, priradni nadzornik ing. Stipišić s još nekim članovima svog ureda…
Nastalom političkom situacijom u Splitu saznaje se da upravitelj Župske redarstvene oblasti Radoš nije već šest dana napustio redarstvenu zgradu, jer su mu upravljači samovoza otkazali poslušnost iz bojazni pred možebitnim atentatom, dok se sam upravitelj Radoš boji pješice ići iz ureda kući.
Predstavnici upravnih vlasti, koji su ustaški nastrojeni, ne usuđuju se izlaziti na ulicu. Ista je sudbina zadesila i novinare Novog doba, a naročito poslije oštrog napada na četnike, kad je na zahtjev Nijemaca list obustavljen. Politička situacija u Splitu je veoma ozbiljna.
Iz izvještaja Prilike u Splitu od 30. rujna, Ustaška nadzorna služba, HR-DAST broj 195
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ja recimo nisam,ne dam se ni na jednu stranu jer ovo ne vodi nikud,možda jedino u propast.Totenkopf wrote:ništa umjetno tu nema, hrvati su podijeljeni, to je činjenica.....
podijeljeni su i španjolci, još dublje i dulje od hrvata.....
vili40-
2015-08-02
Razvedri se, sutra je novi dan.maggie13 wrote:osrednjeveber wrote:Danas si lose volje?
Samo za tebe
Mozda si u pravu.
2014-12-30
- Dana 25. rujna ove godine Nijemci su u Splitu zatvorili ustaškog bojnika Bednjanca. Bednjanac je zatvoren kao talac zbog toga što su njegovi ljudi izmlatili dva četnika.
Osim toga, doznaje se da su Nijemci stavili do znanja Bednjancu da ako pogine koji četnik, oni će ustrijeliti petoricu ustaša. Izvještaj agenta 1002, Ustaška nadzorna služba, HR-DAST broj 195, ovitak 184., kutija 38.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sutra nije novi dan. Sutra je pondedjeljak.veber wrote:Razvedri se, sutra je novi dan.maggie13 wrote:osrednjeveber wrote:Danas si lose volje?
Samo za tebe
Mozda si u pravu.
2014-04-12
zato mi je nedjelja najgori dan u tjednumaggie13 wrote:Sutra nije novi dan. Sutra je pondedjeljak.veber wrote:Razvedri se, sutra je novi dan.maggie13 wrote:osrednjeveber wrote:Danas si lose volje?
Samo za tebe
Mozda si u pravu.
vili40-
2015-08-02
Istina. Ponedjeljak.
Hu kers?
Hu kers?
2014-12-30
Meni ponedjeljak, pa nedjelja..dva najgora dana..najdraži petak...vili40 wrote:zato mi je nedjelja najgori dan u tjednumaggie13 wrote:Sutra nije novi dan. Sutra je pondedjeljak.veber wrote:Razvedri se, sutra je novi dan.maggie13 wrote:osrednjeveber wrote:Danas si lose volje?
Samo za tebe
Mozda si u pravu.
2014-04-12
Cetvrtak je najgori.
2014-12-30
Ih, petak, voli ga i Pokosica:)maggie13 wrote:Meni ponedjeljak, pa nedjelja..dva najgora dana..najdraži petak...vili40 wrote:zato mi je nedjelja najgori dan u tjednumaggie13 wrote:Sutra nije novi dan. Sutra je pondedjeljak.veber wrote:Razvedri se, sutra je novi dan.maggie13 wrote:osrednjeveber wrote:Danas si lose volje?
Samo za tebe
Mozda si u pravu.
dijagram-
2015-08-09
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Biskup Uzinić: Da se vjeronauk odvija na pravi način, ne bi bilo predrasuda prema imigrantima
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Biskup Uzinić: Da se vjeronauk odvija na pravi način, ne bi bilo predrasuda prema imigrantima
Page 4 of 10