Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Ne solidiziram se s ljudima koji prizivaju i priželjkuju rat, bez obzira na spol. A da neke forumašice ovdje imaju i druge motive osim vijesti i politike da ovamo zalaze, to je, kao što rekoh, za poseban topic. Ako misliš da nisam u pravu, pogledaj samo malo kakvim avatarima se dame dič(it)e.maggie13 wrote:joj, koja spontana muška solidarnost...ostap.phender wrote:To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?maggie13 wrote:učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
odnosilo se na yodu, a ne na evu, naravno..vidi se tko je ugrožen, po nadimku..ne treba ni slova dalje pročitat..
Guest- Guest
Tko radi, radilo mu se o glavi!crvenkasti wrote:blago vama
ja moram raditi
Guest- Guest
Don't woyk, be happy...veli Bobby ;Dcrvenkasti wrote:blago vama
ja moram raditi
Guest- Guest
To je po bontonu, moraš se predstavit.ostap.phender wrote:Ne solidiziram se s ljudima koji prizivaju i priželjkuju rat, bez obzira na spol. A da neke forumašice ovdje imaju i druge motive osim vijesti i politike da ovamo zalaze, to je, kao što rekoh, za poseban topic. Ako misliš da nisam u pravu, pogledaj samo malo kakvim avatarima se dame dič(it)e.maggie13 wrote:joj, koja spontana muška solidarnost...ostap.phender wrote:To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?maggie13 wrote:učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
odnosilo se na yodu, a ne na evu, naravno..vidi se tko je ugrožen, po nadimku..ne treba ni slova dalje pročitat..
Guest- Guest
A što treba? Pustiti jugoslovenima da vode državu koju niti su željeli, niti ju vole. Stvari treba istjerati na čistac i sve koji su se ogriešili o hrvatsku državu šutnuti na marginu i politike, i gospodarstva i društva.epikur37 wrote:Čim se udaljilo od Tuđmanovih postavki država se rastače.
Tuđman je na pomirbi utemeljio državu odmah nakon njega ljevica je počela ideološki napadati desne da bi sada i desnica s Karamarkom otišla u pravaški rukavac i zaziva ideološke obračune .
Da ljevica (zapravo zaostali udbaši i kosovci) nisu 2000. napustili ideju nacionalne pomirbe te počeli uništavati sve vrjednote Domovinskoga rata, ideologijskih borbih ne bi bilo.epikur37 wrote:Tuđman je znao što se ne treba dirati.
Ali kako prepoznati griješnika prema hrvatskoj državi?
crvenkasti-
2014-04-17
kako nisi..ja spominjem ocitu yodinu ugrozenost,a ti o nedostatku vit Q..:Dostap.phender wrote:Ne solidiziram se s ljudima koji prizivaju i priželjkuju rat, bez obzira na spol. A da neke forumašice ovdje imaju i druge motive osim vijesti i politike da ovamo zalaze, to je, kao što rekoh, za poseban topic. Ako misliš da nisam u pravu, pogledaj samo malo kakvim avatarima se dame dič(it)e.maggie13 wrote:joj, koja spontana muška solidarnost...ostap.phender wrote:To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?maggie13 wrote:učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Dobro,mozda je bilo podsvjesno ;P
A,ovo drugo,upitah te vec: Smijem li oci otkriti? Hocu hidzab staviti? B-)
Odnosi li se i na muskarce koji stavljaju slike vlastite ili drugih zivih bica,pa i ljudskih? ;D
2014-04-12
ti radi..a,mogla bih i ja..;-)crvenkasti wrote:Ali kako prepoznati griješnika prema hrvatskoj državi?
2014-04-12
Ti to o Kreši Milanoviću kojem se opraštaju dugovi? Ili Partijinu propagandistu Nini Paviću?v_vlado wrote:Ma bravo......nema mira na ovim prostorima.....ne može biti dobro kada jedna grupacija ima privilegije od novca,prijetnji bocama,pomilovanja vlasti,nepoštivanja zakona u prijavi..... dok na drugom kraju vrijedni rade 250 sati za 3000 kuna,vlasti ih grubo kažnjavaju za prelazak preko crvenog,ljude se izbacuje iz kuća za 200 kuna duga.....
Pa to je bar jednostavno. ZNA SE, svi koji nisu u HDZ-u. Ti, Crveni uopće ne slušaš vođu Volođu?crvenkasti wrote:Ali kako prepoznati griješnika prema hrvatskoj državi?
Guest- Guest
Koji primitivan pristup. Velikosrbska agresija nema ništa s HDZ-om, ona bi se dogodila u svakom slučaju, jedino što su Tuđman i HDZ bili spremni braniti zemlju, Račan i Partija bi se odmah predali.flumen wrote:svibanj 1990...euforija zbog pobjede hadezeja...mijenjanje ustava RH, grba i zastave Hrvatske...na celu komisije Vladimir Seks...pitanje nakon ukidanja konstitutivnosti Srba u RH, zasto se na jednom od krakova nad hrvatskim grbom ne bi stavio znak srpskog naroda ka dvec ima istarska koza. Vladimir Seks - valjda blago pripit - "Pa imamo mi i Kineze u Hrvatskoj, kamo bi dosli kad bi svakome stavljali njegovo znakovlje?" - Balvan revolucija i onda ZNA SE!
Za mene - nikad vise HDZ!
Joj, i tebe Megi, pa to je samo jal, klasični muški jal. Jedan spol se naziva ljepšim, a to nisu muškarci.maggie13 wrote:kako nisi..ja spominjem ocitu yodinu ugrozenost,a ti o nedostatku vit Q..:Dostap.phender wrote:Ne solidiziram se s ljudima koji prizivaju i priželjkuju rat, bez obzira na spol. A da neke forumašice ovdje imaju i druge motive osim vijesti i politike da ovamo zalaze, to je, kao što rekoh, za poseban topic. Ako misliš da nisam u pravu, pogledaj samo malo kakvim avatarima se dame dič(it)e.maggie13 wrote:joj, koja spontana muška solidarnost...ostap.phender wrote:To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?maggie13 wrote:učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Odnosi li se i na muskarce koji stavljaju slike vlastite ili drugih zivih bica,pa i ljudskih? ;D
Guest- Guest
Koji si ti idiot. I što bi se onda dogodilo? Bili biste hrvatska luka? Slovenska luka? Talijanska luka? Svi bi vas otkvačili.flumen wrote:SDR ili Stato Libero di Fiume - jedina opcija prihvatljiva za mene - s time da bi proglasenjem slobodne drzave s trona morali pasti Pajcek i njegovi uhljebi, a Frljic kao strani drzavljanin bi bio stavljen na vanjske granice grada (s morske strane)jastreb wrote:
Ti si,vjerovatno bio pristalica RiDS,kojeg je tada vodio dr Vladimir Smešny?
Mađarska. I bili po standardu SingapurRegoč wrote:Koji si ti idiot. I što bi se onda dogodilo? Bili biste hrvatska luka? Slovenska luka? Talijanska luka? Svi bi vas otkvačili.flumen wrote:SDR ili Stato Libero di Fiume - jedina opcija prihvatljiva za mene - s time da bi proglasenjem slobodne drzave s trona morali pasti Pajcek i njegovi uhljebi, a Frljic kao strani drzavljanin bi bio stavljen na vanjske granice grada (s morske strane)jastreb wrote:
Guest- Guest
Rijeka je i za vrijeme Juge bila svojevrsni Singapur.Eva wrote:Mađarska. I bili po standardu SingapurRegoč wrote:Koji si ti idiot. I što bi se onda dogodilo? Bili biste hrvatska luka? Slovenska luka? Talijanska luka? Svi bi vas otkvačili.flumen wrote:SDR ili Stato Libero di Fiume - jedina opcija prihvatljiva za mene - s time da bi proglasenjem slobodne drzave s trona morali pasti Pajcek i njegovi uhljebi, a Frljic kao strani drzavljanin bi bio stavljen na vanjske granice grada (s morske strane)jastreb wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za razliku od nabrajanja Hrvatah, Srbah, Niemacah, Židovah... u ustavu iz 90.flumen wrote:a sto se tice konstitutivnosti - ovo nije trebalo mijenjat tada kad se mijenjalo - trebalo je malo pocekat:
Republika Hrvatska je nacionalna država hrvatskog naroda, država srpskog naroda u Hrvatskoj i država drugih naroda i narodnosti koje u njoj žive.— Ustav SR Hrvatske, članak 1., 1974.I opet, u demokraciji mnijem da svatko treba slobodno izrazavati svoje misljenje, pa makar se ono, vas stovani, ne dojmilo.
Mađari bi zlatom plaćali izlaz na more.jastreb wrote:Rijeka je i za vrijeme Juge bila svojevrsni Singapur.Eva wrote:Mađarska. I bili po standardu SingapurRegoč wrote:Koji si ti idiot. I što bi se onda dogodilo? Bili biste hrvatska luka? Slovenska luka? Talijanska luka? Svi bi vas otkvačili.flumen wrote:SDR ili Stato Libero di Fiume - jedina opcija prihvatljiva za mene - s time da bi proglasenjem slobodne drzave s trona morali pasti Pajcek i njegovi uhljebi, a Frljic kao strani drzavljanin bi bio stavljen na vanjske granice grada (s morske strane)jastreb wrote:
Guest- Guest
Oni koji ne vole Hrvatsku niti su ju ikada željeli zasjeli su na ključne pozicije i vraćaju nas u prošlost.flumen wrote:ja sam to zivio i zbog toga u onom sistemu imao problema i vjerovao da je tako kako ti ovdje pises...ali kako objasniti onda ovu trenutnu situaciju u RH, podijela Hrvata na ove i one?michaellcmacha wrote:hrvat srpsku konstituvnist na hrvatskom tlu nikad nije podržavao niti se sa njom slagao,
Stvarno je vezano uz temu. Evo još nešto jednako relevantno.debotoijusto wrote:Glavno ravnateljstvo za javni red i sigurnost u svom dnevnom izvješću broj 5, u dokumentu broj 581, daje ocjene o prilikama u Splitu, koje u izvodima niže citiramo:Partizani: Za talijanske okupacije Splita, partizani su bili jedini koji su djelatno radili protiv Talijana. Oni su bili jedini borci i stoga su od svih bili gledani sa simpatijama. Prigodom kapitulacije Italije, koliko god su ih se bojali, toliko i iz simpatija, mnogi su im se pridružili, te s njima odbjegli iz Splita.Prilikom bijega iz Splita partizani su, međutim, veći broj vodećih ljudi i prvaka ostavili u Splitu, gdje se i sada nalaze, a danas još iz šume šalju natrag u Split izgrađenije partizane.HSS: Članovi Hrvatske seljačke stranke bili su za vrijeme Talijana neaktivni. Uzrok je tome što su mnogi stradali, a osobito vodeći. Stariji članovi su i danas posve neorganizirani iz razloga što nema vodećih. Šime Poduje je u partizanima, Paško Kaliterna je poludio, te je navodno i poginuo u ludnici u Šibeniku, a drugih nema više. Omladina je pak aktivna, oko 40 omladinaca vodi Vojko Krstulović i neki Popović. Vojko Krstulović činovnik je Velike župe Cetina.Četnici: Čim su započeli prvi sukobi s Nijemcima, četnici su se pridružili Nijemcima te nastavili borbu s njemačkom vojskom protiv partizana.Nijemci: O Nijemcima je partizanska promidžba širila samo najgore, te su stoga kod naroda bili omraženi i svi su ih gledali kao neprijatelje.Ustaše: Ustaše su u Splitu gledali oličenjem svega onoga najlošijega i najnečasnijega. Ustaški pokret imade u Splitu svega nekoliko naimenovanih dužnosnika i oko 50 pripadnika i simpatizera. Ustaška mladež pak imade svega oko 50 muških i ženskih pripadnika.Upravne vlasti: O županu Luetiću uvijek je mišljenje jednako, svi žele da što prije ode. Ing. Juraj Stipišić, voditelj prehrane, sigurno je najomraženija osoba. U istom svojstvu bio je i u Omišu, a poznat je kao švercer, koji je čak u Split švercao hranu namijenjenu našem pučanstvu.Prehrana: Prehrana je u Splitu nemoguća, a hrana se od seljanki mogla dobiti isključivo u zamjenu za robu i namještaj. Seljanke su čak tražile glasovire u zamjenu za namirnice.Od kada je od 16. prosinca 1943. dozvoljena slobodna trgovina, ima svega, ali uz strahovite cijene.Ustaška nadzorna služba, HR DAST broj 195, svitak broj 103.
Ajde dobro, onda da i ja stavim sebe sa jednim od svojih Les Paulova. Na svom Porsche-u. Jel' ti sad srce na mjestu?maggie13 wrote:kako nisi..ja spominjem ocitu yodinu ugrozenost,a ti o nedostatku vit Q..:DNe solidiziram se s ljudima koji prizivaju i priželjkuju rat, bez obzira na spol. A da neke forumašice ovdje imaju i druge motive osim vijesti i politike da ovamo zalaze, to je, kao što rekoh, za poseban topic. Ako misliš da nisam u pravu, pogledaj samo malo kakvim avatarima se dame dič(it)e.joj, koja spontana muška solidarnost...To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..
Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Biskup Uzinić: Da se vjeronauk odvija na pravi način, ne bi bilo predrasuda prema imigrantima
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Biskup Uzinić: Da se vjeronauk odvija na pravi način, ne bi bilo predrasuda prema imigrantima
Page 9 of 10