Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Ma daj, nemoj me zezat da su ti oni neka prijetnja. Pa oni se boje sa mnom naći na kavi, jel treba nekaj dalje?ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Guest- Guest
istina, ali nekad se treba pravit naivan i bit bukvalan...pali, imamo dokaze u nekim zemljama ipak..samo mi ne 'možemo'..doduše, nije ni čudo..dawson wrote:maggie13 wrote:
To je činjenica. No, postoje i instrumenti mijenjanja, ukoliko se radi o demokratskom društvu.
Najgore je biti kao demokratsko, a slobode uskraćene. Bili smo vinovnici.
Nema mirne revolocije. Demorkacija je precijenjena laž.
2014-04-12
Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Guest- Guest
učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
2014-04-12
učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
2014-04-12
Radi se o prijetnjama civiliziranosti, ljudskosti, ili, da se poslužim 'floskulom': demokraciji.Eva wrote:Ma daj, nemoj me zezat da su ti oni neka prijetnja. Pa oni se boje sa mnom naći na kavi, jel treba nekaj dalje?ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Guest- Guest
Radi se o prijetnjama civiliziranosti, ljudskosti, ili, da se poslužim 'floskulom': demokraciji.Eva wrote:Ma daj, nemoj me zezat da su ti oni neka prijetnja. Pa oni se boje sa mnom naći na kavi, jel treba nekaj dalje?ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Guest- Guest
2014-04-12
Guest- Guest
2014-04-12
ahaaaa..kiiiiiic...počelo zezaaaat..
2014-04-12
Pa demokracija je i, dajmo im da seru. Bolje nek gnoje na forumu, neg na cesti, da ne plaše konje.ostap.phender wrote:Radi se o prijetnjama civiliziranosti, ljudskosti, ili, da se poslužim 'floskulom': demokraciji.Eva wrote:Ma daj, nemoj me zezat da su ti oni neka prijetnja. Pa oni se boje sa mnom naći na kavi, jel treba nekaj dalje?ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Guest- Guest
To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?maggie13 wrote:učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Guest- Guest
maggie13 wrote:učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Guest- Guest
joj, koja spontana muška solidarnost...ostap.phender wrote:To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?maggie13 wrote:učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
odnosilo se na yodu, a ne na evu, naravno..vidi se tko je ugrožen, po nadimku..ne treba ni slova dalje pročitat..
2014-04-12
nego, jel'ti vidiš ovog ostapa seksistaEva wrote:maggie13 wrote:učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
2014-04-12
Evo ti teme za jedno istraživačko "dejstvovanje" (ovo malo da desničarima krvce brže procirkulira )ostap.phender wrote:To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?maggie13 wrote:učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Guest- Guest
Demokracija zaista jest uvelike floskula, ali bez te floskule istog trena počinju pucati ljudske kosti. Ako nas je povijet išta naučila...Eva wrote:Pa demokracija je i, dajmo im da seru. Bolje nek gnoje na forumu, neg na cesti, da ne plaše konje.ostap.phender wrote:Radi se o prijetnjama civiliziranosti, ljudskosti, ili, da se poslužim 'floskulom': demokraciji.Eva wrote:Ma daj, nemoj me zezat da su ti oni neka prijetnja. Pa oni se boje sa mnom naći na kavi, jel treba nekaj dalje?ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Guest- Guest
Je, možda si u pravu, a možda je moj prag tolerancije na bedastoće samo viši od tvog, tko će ga znat? Mislim da nam treba konsezus oko nekih pojmova i izražavanje. Tko bu na čelu Forumskog odbora uljudbe i ukrudbe? Jedan kandidat se sam po sebi nameće, Regoč, no komisija je xyz?ostap.phender wrote:Demokracija zaista jest uvelike floskula, ali bez te floskule istog trena počinju pucati ljudske kosti. Ako nas je povijet išta naučila...Eva wrote:Pa demokracija je i, dajmo im da seru. Bolje nek gnoje na forumu, neg na cesti, da ne plaše konje.ostap.phender wrote:Radi se o prijetnjama civiliziranosti, ljudskosti, ili, da se poslužim 'floskulom': demokraciji.Eva wrote:Ma daj, nemoj me zezat da su ti oni neka prijetnja. Pa oni se boje sa mnom naći na kavi, jel treba nekaj dalje?ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Guest- Guest
blago vama
ja moram raditi
ja moram raditi
crvenkasti-
2014-04-17
Ne solidiziram se s ljudima koji prizivaju i priželjkuju rat, bez obzira na spol. A da neke forumašice ovdje imaju i druge motive osim vijesti i politike da ovamo zalaze, to je, kao što rekoh, za poseban topic. Ako misliš da nisam u pravu, pogledaj samo malo kakvim avatarima se dame dič(it)e.maggie13 wrote:joj, koja spontana muška solidarnost...ostap.phender wrote:To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?maggie13 wrote:učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..Eva wrote:Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.maggie13 wrote:Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam..ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
odnosilo se na yodu, a ne na evu, naravno..vidi se tko je ugrožen, po nadimku..ne treba ni slova dalje pročitat..
Guest- Guest
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Biskup Uzinić: Da se vjeronauk odvija na pravi način, ne bi bilo predrasuda prema imigrantima
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Biskup Uzinić: Da se vjeronauk odvija na pravi način, ne bi bilo predrasuda prema imigrantima
Page 8 of 10