ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat - Page 7 Empty Re: Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat

Post by IL Risorto 15/2/2016, 01:23

upravo_sa_jebachine wrote:ja sam budist/pagan po religiji, vjerujem u karmu,, i drugo po uvjerenju sam antifašist
Kad  si ti postao budist ? :confjuz: ....nekako,mi to djeluje nespojivo,ali ako već vjeruješ u karmu,onda znaš da postoji mogućnost da se u sljedećoj inkarnaciji rodiš upravo kao ono što u ovoj baš i ne voliš. B-)

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat - Page 7 Empty Re: Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat

Post by Guest 15/2/2016, 01:24

Nebih se kleo u to da sam 100% u pravu, ali mislim da je kaja bila ironicna :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 15/2/2016, 01:33

A kako bi se raspoznavali u tom ratu...mislim koji su naši...jebi ga ja se često znam oblačiti kao ovi antifašiste(daklem klošar vulgaris s dvotjednom bradom) pa da me ne bi Yodini zaskočili negdje u mraku, a dok im objasniš odu glasnice i štošta još...hoće li biti barem koja lozinka u optjecaju...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 15/2/2016, 01:35

nisam ni pratio ali konkretno tekst koji sam stavio datira iz 1951. godine i poruka je hrvatima od strane ivana oršanića, kojeg ja kao sintezistu hrvatske povijesne misli izuzetno cijenim....."Narod danas živi životom prošlih stoljeća i za buduća stoljeća u svim i po svim svojim djelima i nedjelima. Austrijski zločini, mađarski, turski, srpski i naravno naši vlastiti, sve je u nama kao prošlost i sadašnjost."

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb 15/2/2016, 06:58

Iknarov svjedok wrote:
jastreb wrote:Kad razmislim što nas još sve čeka-raspale me užasa plamovi. :O
Aha,napokon smo nadošli.Sjeti se što sam prije govorio o opciji građanskog rata,prije par godina i kako su na to drugi gledali...
Da,ali ti si sve to gledao kroz prizmu lokalnog građanskog rata,a ja koji sam uvijek tu pisao kako smo nesposobni sami pokrenuti i ostvariti nekakve promjene,uvijek sam isticao da će u Hrvatskoj svaka promjena i preokret biti uvjetovan globalnim zbivanjima.

Neće se Hrvati pokrenuti sami od sebe i početi po ulicama i po selima jedan drugoga mlatit.

Ja građ.rat u Hrvatskoj vidim u kontekstu sukoba Rusija-Zapad,gdje bi jedan dio Hrvata spremno pristao uz Zapad,a drugi se odmetnuo od NATO-a,te pristao uz Ruse.

Ne treba posebno naglašavati da bi u taj sukob bile uključene i druge zemlje ex Yu,i da bi to bila svojevrsna repriza NOB-a.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by darth_vader 15/2/2016, 07:14

Boktejebo, al si spaljen s tim NOB-om... :^0
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 15/2/2016, 07:22

jasambrend wrote:Boktejebo, al si spaljen s tim NOB-om... :^0
Nisam spaljen što ne znači da možda i neću biti.

No,činjenica je da Hrvati u novijoj povijesti nisu nikada promjene sprovodili sami,već uvijek u sklopu većih,globalnih zbivanja.

Primjer toga ti je velika seljačka buna Matije Gupca 1573. koja je školski primjer lokalnog djelovanja i koja je završila neuspješno.

S druge strane socijalistička revolucija 1941-45. koja je bila dio globalne revolucije i svjetskoga rata polučila je totalnu promjenu ( promijenjen je društveni sustav, došlo je do izmjena granica,ukinuta je monarhija itd itd).
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 08:35

Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat - Page 7 Ballantinesday
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 15/2/2016, 09:12

Eto nam vikendasa, na radnim mjestima su, krece trolanje i spamanje.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 09:13

upravo_sa_jebachine wrote:
ostap.phender wrote:
upravo_sa_jebachine wrote:bude li građanski rat, trajati će 48sati, toliko će trebati fašistima, da pokupe sve antifašiste u RH i potrpaju ih po zatvorima
Ljudi koji bi klali trebaju jako mali izgovor za klanje. Ti bi sad klao jer si fašist. Da si komunist, komunizam bi ti bio dovoljan izgovor za klanje. Da si ISIS-ovac, također ti ne bi trebao drugi razlog. Pa budi onda jednom pošten i iskren i reci da uživaš u klanju i prestani se skrivat iza ideologija i izgovora i rodoljublja. Uostalom, upravo su drugi Hrvati oni kojima bi s guštom rezao grkljan.

Admini šta je ovo? forumaš me naziva fašistom i govori da bi klao?
Yeah right, što je babi na umu, to je babi na drumu, a ti stalno prizivaš građanski rat, zatvaranja i eliminiranja političkih protivnika. Fakat si budist par exellence. Još se koristiš tobože nenamjernim kolokvijalnim gramatičkim pogreškama (bi/bih) da bi imputirao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 09:14

Joda je pacifist!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 09:17

veber wrote:
ostap.phender wrote:
upravo_sa_jebachine wrote:bude li građanski rat, trajati će 48sati, toliko će trebati fašistima, da pokupe sve antifašiste u RH i potrpaju ih po zatvorima
Ljudi koji bi klali trebaju jako mali izgovor za klanje. Ti bi sad klao jer si fašist. Da si komunist, komunizam bi ti bio dovoljan izgovor za klanje. Da si ISIS-ovac, također ti ne bi trebao drugi razlog. Pa budi onda jednom pošten i iskren i reci da uživaš u klanju i prestani se skrivat iza ideologija i izgovora i rodoljublja. Uostalom, upravo su drugi Hrvati oni kojima bi s guštom rezao grkljan.
Yoda ni miseka nemre ubit.
On je vise filozofski postavljen prema tome, drugi ce obavit.
Misliš: on ima slab želudac pa bi samo sjedio u kancelariji, puštao "All You Need is Love" i potpisivao smrtne kazne? Allow me to have doubts about such buddhists.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 09:20

Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 15/2/2016, 09:25

Nažalost sustav ne možeš mijenjati mirno i po pravilima sustava.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by L'âme 15/2/2016, 09:28

dawson wrote:Nažalost sustav ne možeš mijenjati mirno i po pravilima sustava.
A, zašto ne bi moglo?

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by catabbath 15/2/2016, 09:30

maggie13 wrote:
A, zašto ne bi moglo?

Jer ne možeš promijeniti sustav ako igraš po pravilima koje je sustav postavio jer cilj sustava je očuvanje sustava.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 09:32

Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Kamo sreće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 15/2/2016, 09:33

dawson wrote:
maggie13 wrote:
A, zašto ne bi moglo?

Jer ne možeš promijeniti sustav ako igraš po pravilima koje je sustav postavio jer cilj sustava je očuvanje sustava.
To je činjenica. No, postoje i instrumenti mijenjanja, ukoliko se radi o demokratskom društvu.
Najgore je biti kao demokratsko, a slobode uskraćene. Bili smo vinovnici.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by L'âme 15/2/2016, 09:34

ostap.phender wrote:
Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Kamo sreće.
Što ste vas dvoje ugroženi od yode...ma dajteeeee..još bih vam i povjerovala, da i vas ne čitam.. Basketball geek

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by catabbath 15/2/2016, 09:35

maggie13 wrote:
To je činjenica. No, postoje i instrumenti mijenjanja, ukoliko se radi o demokratskom društvu.
Najgore je biti kao demokratsko, a slobode uskraćene. Bili smo vinovnici.

Nema mirne revolocije. Demorkacija je precijenjena laž.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by Guest 15/2/2016, 09:36

ostap.phender wrote:
Kamo sreće.
Ma daj, nemoj me zezat da su ti oni neka prijetnja. lol!  Pa oni se boje sa mnom naći na kavi, jel treba nekaj dalje?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Back to top

- Similar topics