ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Go down

Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat - Page 10 Empty Re: Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat

Post by Guest 15/2/2016, 10:44

maggie13 wrote:

Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški. lol!
učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se.. lol!
To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?  👅
joj, koja spontana muška solidarnost... geek
odnosilo se na yodu, a ne na evu, naravno..vidi se tko je ugrožen, po nadimku..ne treba ni slova dalje pročitat..
:]
Ne solidiziram se s ljudima koji prizivaju i priželjkuju rat, bez obzira na spol. A da neke forumašice ovdje imaju i druge motive osim vijesti i politike da ovamo zalaze, to je, kao što rekoh, za poseban topic. Ako misliš da nisam u pravu, pogledaj samo malo kakvim avatarima se dame dič(it)e.
kako nisi..ja spominjem ocitu yodinu ugrozenost,a ti o nedostatku vit Q..:D
Dobro,mozda je bilo podsvjesno ;P
A,ovo drugo,upitah te vec: Smijem li oci otkriti? Hocu hidzab staviti? B-)
Odnosi li se i na muskarce koji stavljaju slike vlastite ili drugih zivih bica,pa i ljudskih? ;D
Ajde dobro, onda da i ja stavim sebe sa jednim od svojih Les Paulova. Na svom Porsche-u. Jel' ti sad srce na mjestu?

Guest
Guest

Back to top Go down

Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat - Page 10 Empty Re: Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat

Post by Regoč 15/2/2016, 10:52

maggie13 wrote:
dawson wrote:
maggie13 wrote:
dawson wrote:Nažalost sustav ne možeš mijenjati mirno i po pravilima sustava.
A, zašto ne bi moglo?

Jer ne možeš promijeniti sustav ako igraš po pravilima koje je sustav postavio jer cilj sustava je očuvanje sustava.
To je činjenica. No, postoje i instrumenti mijenjanja, ukoliko se radi o demokratskom društvu.
Najgore je biti kao demokratsko, a slobode uskraćene. Bili smo vinovnici.
Dobar je primjer Britanija koja je evolucijom stigla iz feudalizma u kapitalizam, iz staleškoga u građansko društvo, iz apsolutizma u demokraciju.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 15/2/2016, 10:58

Eva wrote:
ostap.phender wrote:
Eva wrote:
ostap.phender wrote:
Eva wrote:
ostap.phender wrote:
Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Kamo sreće.
Ma daj, nemoj me zezat da su ti oni neka prijetnja. lol!  Pa oni se boje sa mnom naći na kavi, jel treba nekaj dalje?
Radi se o prijetnjama civiliziranosti, ljudskosti, ili, da se poslužim 'floskulom': demokraciji.
Pa demokracija je i, dajmo im da seru. Bolje nek gnoje na forumu, neg na cesti, da ne plaše konje.
Demokracija zaista jest uvelike floskula, ali bez te floskule istog trena počinju pucati ljudske kosti. Ako nas je povijet išta naučila...
Je, možda si u pravu, a možda je moj prag tolerancije na bedastoće samo viši od tvog, tko će ga znat? Mislim da nam treba konsezus oko nekih pojmova i izražavanje. Tko bu na čelu Forumskog odbora uljudbe i ukrudbe? Jedan kandidat se sam po sebi nameće, Regoč, no komisija je xyz?
Spreman sam podnieti žrtvu i prihvatiti dužnost za koju sam predložen. Prije nego išta krenemo definirati, moramo definirati djelokrug Odbora i, jasno, volontersku naknadu koja mi ide, a koja ne smije biti manje od 15 % viša od naknade ostalim članovima Odborah. Ipak sam ja predsjednik, jebi ga.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 15/2/2016, 11:02

crvenkasti wrote:Ali kako prepoznati griješnika prema hrvatskoj državi?
Lako, Hrvatska mu je stvorena u antifašisitičkoj borbi, a u Domovinskom ratu je obranjena; sve su strane činile zločine, ali samo se Hrvati moraju suočiti sa svojima; služiti misu za Pavelića je veličanje zločinca, ali slaviti rođendan komunističkoga diktatora je okupljanje simpatizerah antifašističkoga vođe...

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 15/2/2016, 11:05

Eva wrote:
jastreb wrote:
Eva wrote:
Regoč wrote:
flumen wrote:
jastreb wrote:
Ti si,vjerovatno bio pristalica RiDS,kojeg je tada vodio dr Vladimir Smešny?
SDR ili Stato Libero di Fiume - jedina opcija prihvatljiva za mene - s time da bi proglasenjem slobodne drzave s trona morali pasti Pajcek i njegovi uhljebi, a Frljic kao strani drzavljanin bi bio stavljen na vanjske granice grada (s morske strane)
Koji si ti idiot. I što bi se onda dogodilo? Bili biste hrvatska luka? Slovenska luka? Talijanska luka? Svi bi vas otkvačili.
Mađarska. I bili po standardu Singapur 👅
Rijeka je i za vrijeme Juge bila svojevrsni Singapur.
Mađari bi zlatom plaćali izlaz na more.
Možete misliti. Hrvatska bi izgradila novu luku u Senju, a prugu prema Rieci prekinula, kako u pravcu Zagreba, tako i u pravcu Ljubljane. Rieka bi izvan Hrvatske propala.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by L'âme 15/2/2016, 11:56

ostap.phender wrote:
maggie13 wrote:

Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški. lol!
učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se.. lol!
To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?  👅
joj, koja spontana muška solidarnost... geek
odnosilo se na yodu, a ne na evu, naravno..vidi se tko je ugrožen, po nadimku..ne treba ni slova dalje pročitat..
:]
Ne solidiziram se s ljudima koji prizivaju i priželjkuju rat, bez obzira na spol. A da neke forumašice ovdje imaju i druge motive osim vijesti i politike da ovamo zalaze, to je, kao što rekoh, za poseban topic. Ako misliš da nisam u pravu, pogledaj samo malo kakvim avatarima se dame dič(it)e.
kako nisi..ja spominjem ocitu yodinu ugrozenost,a ti o nedostatku vit Q..:D
Dobro,mozda je bilo podsvjesno ;P
A,ovo drugo,upitah te vec: Smijem li oci otkriti? Hocu hidzab staviti? B-)
Odnosi li se i na muskarce koji stavljaju slike vlastite ili drugih zivih bica,pa i ljudskih? ;D
Ajde dobro, onda da i ja stavim sebe sa jednim od svojih Les Paulova. Na svom Porsche-u. Jel' ti sad srce na mjestu?
Skoro, ali uvijek fali tako malo :}  Nego, dvije stvari nedostaju: sigurnosni pojas i glava.. sunny

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Back to top

- Similar topics