Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Ajde dobro, onda da i ja stavim sebe sa jednim od svojih Les Paulova. Na svom Porsche-u. Jel' ti sad srce na mjestu?maggie13 wrote:kako nisi..ja spominjem ocitu yodinu ugrozenost,a ti o nedostatku vit Q..:DNe solidiziram se s ljudima koji prizivaju i priželjkuju rat, bez obzira na spol. A da neke forumašice ovdje imaju i druge motive osim vijesti i politike da ovamo zalaze, to je, kao što rekoh, za poseban topic. Ako misliš da nisam u pravu, pogledaj samo malo kakvim avatarima se dame dič(it)e.joj, koja spontana muška solidarnost...To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..
Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.
odnosilo se na yodu, a ne na evu, naravno..vidi se tko je ugrožen, po nadimku..ne treba ni slova dalje pročitat..
Dobro,mozda je bilo podsvjesno ;P
A,ovo drugo,upitah te vec: Smijem li oci otkriti? Hocu hidzab staviti? B-)
Odnosi li se i na muskarce koji stavljaju slike vlastite ili drugih zivih bica,pa i ljudskih? ;D
Guest- Guest
Dobar je primjer Britanija koja je evolucijom stigla iz feudalizma u kapitalizam, iz staleškoga u građansko društvo, iz apsolutizma u demokraciju.maggie13 wrote:To je činjenica. No, postoje i instrumenti mijenjanja, ukoliko se radi o demokratskom društvu.dawson wrote:maggie13 wrote:A, zašto ne bi moglo?dawson wrote:Nažalost sustav ne možeš mijenjati mirno i po pravilima sustava.
Jer ne možeš promijeniti sustav ako igraš po pravilima koje je sustav postavio jer cilj sustava je očuvanje sustava.
Najgore je biti kao demokratsko, a slobode uskraćene. Bili smo vinovnici.
Spreman sam podnieti žrtvu i prihvatiti dužnost za koju sam predložen. Prije nego išta krenemo definirati, moramo definirati djelokrug Odbora i, jasno, volontersku naknadu koja mi ide, a koja ne smije biti manje od 15 % viša od naknade ostalim članovima Odborah. Ipak sam ja predsjednik, jebi ga.Eva wrote:Je, možda si u pravu, a možda je moj prag tolerancije na bedastoće samo viši od tvog, tko će ga znat? Mislim da nam treba konsezus oko nekih pojmova i izražavanje. Tko bu na čelu Forumskog odbora uljudbe i ukrudbe? Jedan kandidat se sam po sebi nameće, Regoč, no komisija je xyz?ostap.phender wrote:Demokracija zaista jest uvelike floskula, ali bez te floskule istog trena počinju pucati ljudske kosti. Ako nas je povijet išta naučila...Eva wrote:Pa demokracija je i, dajmo im da seru. Bolje nek gnoje na forumu, neg na cesti, da ne plaše konje.ostap.phender wrote:Radi se o prijetnjama civiliziranosti, ljudskosti, ili, da se poslužim 'floskulom': demokraciji.Eva wrote:Ma daj, nemoj me zezat da su ti oni neka prijetnja. Pa oni se boje sa mnom naći na kavi, jel treba nekaj dalje?ostap.phender wrote:Kamo sreće.Eva wrote:Joj daj Ostape, pa svi ovi naši desničari jaki su sam na jeziku, ali čak ni u tome nisu jači od mene. Ono, luk i voda su, mlakonje, šonje i pičkice.
Lako, Hrvatska mu je stvorena u antifašisitičkoj borbi, a u Domovinskom ratu je obranjena; sve su strane činile zločine, ali samo se Hrvati moraju suočiti sa svojima; služiti misu za Pavelića je veličanje zločinca, ali slaviti rođendan komunističkoga diktatora je okupljanje simpatizerah antifašističkoga vođe...crvenkasti wrote:Ali kako prepoznati griješnika prema hrvatskoj državi?
Možete misliti. Hrvatska bi izgradila novu luku u Senju, a prugu prema Rieci prekinula, kako u pravcu Zagreba, tako i u pravcu Ljubljane. Rieka bi izvan Hrvatske propala.Eva wrote:Mađari bi zlatom plaćali izlaz na more.jastreb wrote:Rijeka je i za vrijeme Juge bila svojevrsni Singapur.Eva wrote:Mađarska. I bili po standardu SingapurRegoč wrote:Koji si ti idiot. I što bi se onda dogodilo? Bili biste hrvatska luka? Slovenska luka? Talijanska luka? Svi bi vas otkvačili.flumen wrote:SDR ili Stato Libero di Fiume - jedina opcija prihvatljiva za mene - s time da bi proglasenjem slobodne drzave s trona morali pasti Pajcek i njegovi uhljebi, a Frljic kao strani drzavljanin bi bio stavljen na vanjske granice grada (s morske strane)jastreb wrote:
Ti si,vjerovatno bio pristalica RiDS,kojeg je tada vodio dr Vladimir Smešny?
Skoro, ali uvijek fali tako malo Nego, dvije stvari nedostaju: sigurnosni pojas i glava..ostap.phender wrote:Ajde dobro, onda da i ja stavim sebe sa jednim od svojih Les Paulova. Na svom Porsche-u. Jel' ti sad srce na mjestu?maggie13 wrote:kako nisi..ja spominjem ocitu yodinu ugrozenost,a ti o nedostatku vit Q..:DNe solidiziram se s ljudima koji prizivaju i priželjkuju rat, bez obzira na spol. A da neke forumašice ovdje imaju i druge motive osim vijesti i politike da ovamo zalaze, to je, kao što rekoh, za poseban topic. Ako misliš da nisam u pravu, pogledaj samo malo kakvim avatarima se dame dič(it)e.joj, koja spontana muška solidarnost...To je pak tema za poseban topic: jel' ima uopće ovdje koja forumska dama a da ne pati od nestašice vitamina Q?učinila bi mu uslugu, s obzirom na nick..zato. ni ne zezaj se..
Joda jedino može biti sexualno ugorožen od mene. Kad ja uFatim, ima da ga isFatam onak, muški.
odnosilo se na yodu, a ne na evu, naravno..vidi se tko je ugrožen, po nadimku..ne treba ni slova dalje pročitat..
Dobro,mozda je bilo podsvjesno ;P
A,ovo drugo,upitah te vec: Smijem li oci otkriti? Hocu hidzab staviti? B-)
Odnosi li se i na muskarce koji stavljaju slike vlastite ili drugih zivih bica,pa i ljudskih? ;D
2014-04-12
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Biskup Uzinić: Da se vjeronauk odvija na pravi način, ne bi bilo predrasuda prema imigrantima
» Što uče Hrvati u Vojvodini? O Domovinskom ratu uče da je građanski, započet u Hrvatskoj
» Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
» Kenwood Kenon: Izgradnja Pelješkog mosta odvija se brže nego je predviđeno
» Biskup Uzinić: Da se vjeronauk odvija na pravi način, ne bi bilo predrasuda prema imigrantima
Page 10 of 10