prgomet
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: prgomet
Antif_No1 wrote:HDZ nije mogao prebaciti 65 mandata niti u najvlažnijim snovima forumskih HDZaša,čak i da su imali sve na svojoj strani kao kada je Sanader postao premijer. 59 je sasvim solidno i realno,no SDP je ipak za mrvicu malo jači nego sam mislio.Uglavnom drago mi je viditi na aparatima one koji su prognozirali uvjerljivu pobjedu HDZ-a.
ja sam mislio da će HDZ dogurat do 67-68 a SDP ostat na oko pedeset...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
U svakom slučaju za tebe nema dvojbe da si plaćena trolčina i lažovčina.sitting_bull wrote:tre911 wrote:Nema tu kako ja gledam, brojke su jasne i ne mogu biti subjektivne, SDP je imao vladu samostalno a sada nema čak ni više glasova od DK a kamoli da bi mogao samostalno formirati vladu. Dakle popušili su izbore no HDZ ih nije dobio i to je to. Da je imalo samokritičnosti u SDPu milanović bi otfrknio odavno a ne da dočeka i 5 izbore zaredom da ga HDZ pobjeđuje. I pazi taj "mutavi" Karamarko je madzoxa tuknio 5 puta zaredom a ovaj i dalje gleda na njega sa visine i sa prijezirom što je vjerojatno odlika totalne budaletine a ne premjera.
i srbi su pobijedili turke na gazimestanu.
barem tako pričaju...
Guest- Guest
tre911 wrote:hahaha, moš misliti, pa u mostu se već sad kolju ali kako rekoh sretno vam bilo.
navikao čovjek na hdz kuhinju pa sve slaže po istom meniju...
sitting_bull-
2015-09-28
Ne govorim ti ja o tome...Očekivali ste minimalno 68 mandata, čak ste najavljivali apsolutnu većinu, no kad ste se jutros probudili imali ste jedan mandat više od SDP-ove koalicije...Jedino vas je utješila dijaspora, no za kratko...Saznali ste da se SDP-ova koalicija izjednačila s vama, ali s IDS-om i partnerima imaju isto kao i vi s dijasporom, a onda u kvoti manjinaca prošla su tri iz reda HNS-a, jedan iz SDP-a...To je već bilo osiguranih 63 mandata za SDP-ovu koaliciju...tre911 wrote:Nema tu kako ja gledam, brojke su jasne i ne mogu biti subjektivne, SDP je imao vladu samostalno a sada nema čak ni više glasova od DK a kamoli da bi mogao samostalno formirati vladu. Dakle popušili su izbore no HDZ ih nije dobio i to je to. Da je imalo samokritičnosti u SDPu milanović bi otfrknio odavno a ne da dočeka i 5 izbore zaredom da ga HDZ pobjeđuje. I pazi taj "mutavi" Karamarko je madzoxa tuknio 5 puta zaredom a ovaj i dalje gleda na njega sa visine i sa prijezirom što je vjerojatno odlika totalne budaletine a ne premjera.red wolf wrote:Ovisi kako gledaš...Bez dijaspore, SDP-ova i HDZ-ova koalicija imaju isti broj mandata...Tri mandata dijaspore daju prednost HDZ-u, ali ih anuliraju tri mandata IDS-a i partnera...To su činjenice...tre911 wrote: SDP je izgubio izbore i ima čak dvadesetak mandata manje nego na prošlim izborima i to je činjenica
Guest- Guest
sitting_bull wrote:kmet marcellus opet štanca kao stara udbaška špranca: popljuvati i ocrniti dragu prgometa temeljem starih novinarskih priča.
Dobro kad je tebi prgomet dobar jasno je čiji je igrač
2014-04-16
tre911 wrote:U svakom slučaju za tebe nema dvojbe da si plaćena trolčina i lažovčina.
kao što za tebe nema dvojbe kako si preuzeo srpski mentalni sklop: poraze pretvaraš u mitove i pobjede, još ti samo gusle fale...
sitting_bull-
2015-09-28
kaja_333 wrote:A i neka se most izjasni s kim će tako da kada se izbori ponove ljudi znaju. Nekorektno bi bilo s SDP om, oni su izgubili i sada bjedno skupljaju manjince. Ja sam glasala za njih ali nisu zaslužili , izgubili su.
za koga nesrećo za SDP? Ti?
2014-04-16
Od istih kao i Karamarko.marcellus wrote:sitting_bull wrote:kmet marcellus opet štanca kao stara udbaška špranca: popljuvati i ocrniti dragu prgometa temeljem starih novinarskih priča.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
marcellus wrote:sitting_bull wrote:kmet marcellus opet štanca kao stara udbaška špranca: popljuvati i ocrniti dragu prgometa temeljem starih novinarskih priča.
što je onda tražio u hdz-u?
igrao za zokija?
bivšem udbašu i šefu tajnih službi sjedio zdesna???
marcellus, odi na odvikavanje, što god da uzimaš...
sitting_bull-
2015-09-28
ae...nisu ga htjeli pokazat , da netko ne ukrade tezoro , sad bez problema ispune zahtjeve mosta... karamarko voditelj tima , vaso cuvar drzavnog pecata , mostovci postave ostale...sitting_bull wrote:debotoijusto wrote: prica se po gradu da imaju i bolji program od mosta sto se tice zupanija/opcina/uprave i sl.
taj film bi volio gledat u ovim okolnostima
pričalo se i kako im je ifo pravio program pa ćorak.
isto laprdanje o programu kao i u sanaderovo doba. čak i puno istih ljudi, a programa nigdje...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Misliš, nemirno je spavao?...heheheheheheheheheostrakon wrote:Sanader se okreće u zatvoru.
Guest- Guest
Ašto da ti kažem kad si maloumni idiot, od kada je 56 mandata više nego 59 ja ne znam, no eto ti si stručnjak pa ćeš to već nekako objasniti.sitting_bull wrote:tre911 wrote:U svakom slučaju za tebe nema dvojbe da si plaćena trolčina i lažovčina.
kao što za tebe nema dvojbe kako si preuzeo srpski mentalni sklop: poraze pretvaraš u mitove i pobjede, još ti samo gusle fale...
Guest- Guest
Stvari postaju jasne. Svi koji nisu glasali za HDZ, glasali su za Srbe.Antif_No1 wrote:Od istih kao i Karamarko.marcellus wrote:Dobro kad je tebi prgomet dobar jasno je čiji je igračsitting_bull wrote:kmet marcellus opet štanca kao stara udbaška špranca: popljuvati i ocrniti dragu prgometa temeljem starih novinarskih priča.
Guest- Guest
ostrakon wrote:Sanader se okreće u zatvoru.
al mu drago zbog jace...
sitting_bull-
2015-09-28
sdp sa istarskom dijasporom ima također 59. Nerješeno. Zapravo nije nerješeno nego je Milanović izvukao remi.tre911 wrote:Ašto da ti kažem kad si maloumni idiot, od kada je 56 mandata više nego 59 ja ne znam, no eto ti si stručnjak pa ćeš to već nekako objasniti.sitting_bull wrote:tre911 wrote:U svakom slučaju za tebe nema dvojbe da si plaćena trolčina i lažovčina.
tre911 wrote:Ašto da ti kažem kad si maloumni idiot, od kada je 56 mandata više nego 59 ja ne znam, no eto ti si stručnjak pa ćeš to već nekako objasniti.
dobro. onda ste vi izborni pobjednici i karamarko će biti mandatar.
možda i neće.
možda na kraju 56 bude više od 59. čudna su vremena...
sitting_bull-
2015-09-28
mutava baštarda wrote:sdp sa istarskom dijasporom ima također 59. Nerješeno. Zapravo nije nerješeno nego je Milanović izvukao remi.
kako bi tata putin rekao: ničija...
sitting_bull-
2015-09-28
TO je već postizborna koalicija a ne SDPovi mandati.mutava baštarda wrote:sdp sa istarskom dijasporom ima također 59. Nerješeno. Zapravo nije nerješeno nego je Milanović izvukao remi.tre911 wrote:Ašto da ti kažem kad si maloumni idiot, od kada je 56 mandata više nego 59 ja ne znam, no eto ti si stručnjak pa ćeš to već nekako objasniti.sitting_bull wrote:tre911 wrote:U svakom slučaju za tebe nema dvojbe da si plaćena trolčina i lažovčina.
Guest- Guest
Tvoj problem je i ono što uspiješ pročitati ganglije ti ne mogu to procesuirati tako da bi razumio napisano. No da ti ponovim, SDP je izgubio izbore: HDZ iako relativni pobjednik nije osvojio izbore. Kužiš ili trebaš još koji crtež?sitting_bull wrote:tre911 wrote:Ašto da ti kažem kad si maloumni idiot, od kada je 56 mandata više nego 59 ja ne znam, no eto ti si stručnjak pa ćeš to već nekako objasniti.
dobro. onda ste vi izborni pobjednici i karamarko će biti mandatar.
možda i neće.
možda na kraju 56 bude više od 59. čudna su vremena...
Guest- Guest
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
Page 8 of 13