Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
http://www.politikaplus.com/novost/129494/prgomet-dobio-podrsku-americkog-veleposlanstva-za-sastavljanje-vlade
Kermit-
2014-04-17
Re: Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
Prgomet dobio podršku američkog veleposlanstva za sastavljanje Vlade?
Drago Prgomet se u trenutku izbacivanja iz Mosta našao s Krunom Badelom, stručnjakom za politička pitanja iz Veleposlanstva SAD-a.
Autor: Ivan KlarićFoto: Željko Lukunić/PIXSELL
[size=18]Drago Prgomet se u centru Zagreba, u trenutku izbacivanja iz Mosta našao s Krunom Badelom, stručnjakom za politička pitanja iz Veleposlanstva SAD-a.
Ni jedna ni druga strana ne žele komentirati susret, ali kako smo doznali iz izvora bliskima Dragi Prgometu, Badel je pružio podršku Prgometu. Oni, navodno, ne podržavaju stav Mosta da ne koaliraju s nikim.
Prema istom izvoru, Prgomet je navodno dobio podršku američkog veleposlanstva za sastavljanje Vlade. Koliko su ove informacije točne, trebali bi saznati uskoro.[/size]
Drago Prgomet se u trenutku izbacivanja iz Mosta našao s Krunom Badelom, stručnjakom za politička pitanja iz Veleposlanstva SAD-a.
Autor: Ivan KlarićFoto: Željko Lukunić/PIXSELL
[size=18]Drago Prgomet se u centru Zagreba, u trenutku izbacivanja iz Mosta našao s Krunom Badelom, stručnjakom za politička pitanja iz Veleposlanstva SAD-a.
Ni jedna ni druga strana ne žele komentirati susret, ali kako smo doznali iz izvora bliskima Dragi Prgometu, Badel je pružio podršku Prgometu. Oni, navodno, ne podržavaju stav Mosta da ne koaliraju s nikim.
Prema istom izvoru, Prgomet je navodno dobio podršku američkog veleposlanstva za sastavljanje Vlade. Koliko su ove informacije točne, trebali bi saznati uskoro.[/size]
Kermit-
2014-04-17
hahahahahaha...o tuge balkanske..
Guest- Guest
Kkao sam i rekao Zoka je dobio zeleno svijetlo za još 4 godina sranjaiz razloga jer je prisatao biti sabirni centar, neće braniti zemlju žicom ili bilo čim, te podržava masovnu mega emigraciju dobro i da mi smo batustan gdje tuđa ambasada teledirigira i bira ministre i premijere, da nije jadno bilo bi tužno
Kermit-
2014-04-17
katastrofa Vanuatu ima više državnosti od ove mega prćije...bogomdani wrote:hahahahahaha...o tuge balkanske..
Kermit-
2014-04-17
O tugo jesenjska...
Znas,istinski me zanima,da li ovo vuce korijene od nekdasnje pozicije potlacenih u A-U monarhiji ili slicno..asilovski wrote:katastrofa Vanuatu ima više državnosti od ove mega prćije...bogomdani wrote:hahahahahaha...o tuge balkanske..
Guest- Guest
Hrvati su jalni kmetovi, a Zoka je preko svojih veza tipa Tedeski skužio da mora podupirati liniju masovne emigracije, pljuvanja po Orbanu i svima onima koji žele spriječiti seobu naroda i očuvati Evropu, naravno to su teorije urota, ali kako god u Buzinu nam biraju premijera hahahahbogomdani wrote:Znas,istinski me zanima,da li ovo vuce korijene od nekdasnje pozicije potlacenih u A-U monarhiji ili slicno..asilovski wrote:katastrofa Vanuatu ima više državnosti od ove mega prćije...bogomdani wrote:hahahahahaha...o tuge balkanske..
Kermit-
2014-04-17
Naguzilo Prgometa, B.Petrov spašava Hrvatsku zajedno sa Karamarkom i HDZ uhljebima i lopovima i ostalim domoljubima, protiv SDP lopova , uhljeba i antifašista
Guest- Guest
Sad će frau Merkel kazat lipu rič za Karamarka. Ili neće
neće neće kad je CrnoKurac otišao kod babe ova ga odjebala, jbg-a i ona dobiva direktive a ista je samo trpajmutava baštarda wrote:Sad će frau Merkel kazat lipu rič za Karamarka. Ili neće
Kermit-
2014-04-17
Šteta što Čačić nije mandatar, on je pionir u prezentiranju planova o pola milona novih stanovnika. Siguran sam da planove nije bacio.
Mdaa..tako sam i mislio..uloga odanih Graničara..asilovski wrote:Hrvati su jalni kmetovi, a Zoka je preko svojih veza tipa Tedeski skužio da mora podupirati liniju masovne emigracije, pljuvanja po Orbanu i svima onima koji žele spriječiti seobu naroda i očuvati Evropu, naravno to su teorije urota, ali kako god u Buzinu nam biraju premijera hahahahbogomdani wrote:Znas,istinski me zanima,da li ovo vuce korijene od nekdasnje pozicije potlacenih u A-U monarhiji ili slicno..asilovski wrote:katastrofa Vanuatu ima više državnosti od ove mega prćije...bogomdani wrote:hahahahahaha...o tuge balkanske..
Guest- Guest
To je bila izborna kampanja 2003 ili 2007. Amerima će biti dobra i osovina Milañče-Pusić. Ako ih Most ne sjebe...mutava baštarda wrote:Šteta što Čačić nije mandatar, on je pionir u prezentiranju planova o pola milona novih stanovnika. Siguran sam da planove nije bacio.
Laž i dezinformacija, ne paše Ameru Zoka, vamo Kolinda, tamo Zoka. Bolje kad svi pušu u isti rog, lakše se kontroliše.
Ima HDZ Vidoševića sa istim planovima, ako je Sanader - Ćaća onda je ovo Ćaća 2 - moderna obiteljmutava baštarda wrote:Šteta što Čačić nije mandatar, on je pionir u prezentiranju planova o pola milona novih stanovnika. Siguran sam da planove nije bacio.
Brain32-
2014-04-15
Protiv Tedeskija je Bulj koji je kao drugi proša na Petrininoj listi podnio krivičnu prijavu ...asilovski wrote:Hrvati su jalni kmetovi, a Zoka je preko svojih veza tipa Tedeski skužio da mora podupirati liniju masovne emigracije, pljuvanja po Orbanu i svima onima koji žele spriječiti seobu naroda i očuvati Evropu, naravno to su teorije urota, ali kako god u Buzinu nam biraju premijera hahahahbogomdani wrote:Znas,istinski me zanima,da li ovo vuce korijene od nekdasnje pozicije potlacenih u A-U monarhiji ili slicno..asilovski wrote:katastrofa Vanuatu ima više državnosti od ove mega prćije...bogomdani wrote:hahahahahaha...o tuge balkanske..
ma pohađali su iste sastanke to je jasnoBrain32 wrote:Ima HDZ Vidoševića sa istim planovima, ako je Sanader - Ćaća onda je ovo Ćaća 2 - moderna obiteljmutava baštarda wrote:Šteta što Čačić nije mandatar, on je pionir u prezentiranju planova o pola milona novih stanovnika. Siguran sam da planove nije bacio.
Kermit-
2014-04-17
Dobio sam informaciju kako je gospodin Prgomet uletio u Zokijevu klopku,te da su ga snimili Zokijevi kamermani i pustili snimku u javnost.
Navodno je upravo naivni Prgomet bio najtvrđi orah u pregovorima s SDPom,te su mu zato napravili spaćku,jer diskreditirajuć Prgometa lakše će razmrviti Most i pridobiti još onih par mandata koliko im nedostaje da formiraju vladu.
Navodno je upravo naivni Prgomet bio najtvrđi orah u pregovorima s SDPom,te su mu zato napravili spaćku,jer diskreditirajuć Prgometa lakše će razmrviti Most i pridobiti još onih par mandata koliko im nedostaje da formiraju vladu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» MILANOVIĆ ODGOVORIO HDZ-u 'Dobio sam još jednu podršku za mandatara'
» Apple je dobio veliku podršku u sukobu desetljeća s FBI-om
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» Tači od senatora SAD dobio podršku za formiranje Oružanih snaga Kosova
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
» Apple je dobio veliku podršku u sukobu desetljeća s FBI-om
» Ološ i sjecikesa Jambo dobio punu medijsku podršku
» Tači od senatora SAD dobio podršku za formiranje Oružanih snaga Kosova
» Hase on the road again : Najviše glasova je dobio dobio Hasanbegović (1227)
Page 1 of 3