prgomet
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: prgomet
Čekaj malo, rekao si da su oni oteli glasove HDZu a HDZ osvojio više glasova nego na prošlim izborima a SDP dvadesetak manje i ti opet tvrdiš isto???red wolf wrote:Pa to je normalno...Pa HDZ je izgubio izbore nakon katastrofe koju nam je priredio...Doduše, građanima je trebalo osam godina da shvate, ali nikad nije kasno...Ali, kad je HDZ izgubio izbore, to je bilo katastrofa po njih...SDP-ova koalicija je danas izjednačena s HDZ-ovom...To nešto znači...Vjerojatno će se Petrov približiti vama, ali to će biti njegov kraj...Nadam se da će razum prevladati i da će se prikloniti SDP-u, ali nisam baš tako siguran...U protivnom, biti će poput čelnika HSLS-a i HSS-a danas...tre911 wrote:I kako onda tumačiš da je HDZ osvojio desetak mandata više a SDP dvadesetak mandata manje nego 2011?red wolf wrote:Šalu na stranu, ali kako god okreneš, ovo je dobro...Premda se slažem s nekim analizama da bi bi bilo '' samoubojstvo '' da MOST ide s HDZ-om jer su upravo dolazili na vlast u sredinama gdje je HDZ bio nedodirljiv...No, ipak će oni odlučiti...I što god odluče, neka bude tako...
Guest- Guest
Moj prijateljdužnosnik HSP-AS mi je prije izbora rekao da očekuju 68-72 mandata,jutros na kavi veli da su podbacili i da su se više bojali ŽZ nego MOST-a..Antif_No1 wrote:Kada nisu znali kapitalizirati ovaj jad i očaj Kukurikavaca,ne vjerujem da će više tako skoro biti u takvoj prilici,no s obzirom na stanje u kojem je bio HDZ nakon svih ovih afera,gdje se očekivalo njihovo potpuno potonuću,ipak su se izdigli i smatram kako im je ovo sasvim solidan rezultat.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:U odnosu na 2011god. ovo je odličan rezultat.Budimo realni,dolaze vremena gdje je neminovno kako će doći do promjene biračke strukture.Niti HDZ,niti SDP više nikada neće imati takvu podršku kao nekad.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:HDZ ako nije sada uspio odnijeti glatko izbore,nisu znai iskoristiti Milnaovićevu nesposobnost,onda više nikada neće biti u prilici.Ovo im je bio plafon.
pa, ovo je jako loš rezultat za HDZ, ali problem je što 99% medija podržava SDP
Ovakav HDZ sa 59 zastupnika i predsjednicom na njihovoj strani,biti će snažna oporba,dok bi kao vlast bili krhki i nestabilni.
U odnosu na 2011 da, ali u odnosu na ono što je ova vlada uradila u 4 godine ovo je očajan i nevjerojatno loš rezultat
stenjalica-
2015-10-18
a to da smo izvezli tisuću auta? Koji čak nisu ni prekrcani u hrvatskoj nekoj luci? :D
Meni ako se nesto gadi to je kad oni koji su izgubili izbore ili za koje nije nitko glasao osim mame pokušavaju složiti i oteti vlast kao SDP, Prgomet i nebitni, pupi, govani I slični . Ljudi su glasali za HDZ, Petrova, to su pobjednici izbora i oni moraju odlučiti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus wrote:koje dobre vijesti?
a ono što ti je rekao da si seronja, ništa?
crvenkasti-
2014-04-17
One zbog kojih su se tvoji iskokodakali...Zato su i prošli ovako kako jesu...Nisu iz čista mira...Zar vi mislite da građani ove zemlje ne misle svojom glavom?marcellus wrote:koje dobre vijesti?
Guest- Guest
Glasaći MOST-a od Nina do Primoštena su 70%protiv HDZ malo manje protiv SDP jer znaju šta je HDZ radio od 1990 do 2011,odbij 2000-03
Stipe Pertina je rekao haug
Stipe Pertina je rekao haug
stenjalica-
2015-10-18
Stvarno?...HDZ 56, SDP 56...HDZ i dijaspora 59, SDP i njihov prirodni partner IDS ( inače jedan od najboljih, ako ne najbolji ministar u bivšoj vladi ) 59...kaja_333 wrote:Meni ako se nesto gadi to je kad oni koji su izgubili izbore ili za koje nije nitko glasao osim mame pokušavaju složiti i oteti vlast kao SDP, Prgomet i nebitni, pupi, govani I slični . Ljudi su glasali za HDZ, Petrova, to su pobjednici izbora i oni moraju odlučiti.
Guest- Guest
Da...Očekivali ste apsolutnu većinu...Pa ste smanjili otpimizam na najmanje 68 mandata...Sad ćete se zadovoljiti sa 59 mandata...tre911 wrote:Čekaj malo, rekao si da su oni oteli glasove HDZu a HDZ osvojio više glasova nego na prošlim izborima a SDP dvadesetak manje i ti opet tvrdiš isto???red wolf wrote:Pa to je normalno...Pa HDZ je izgubio izbore nakon katastrofe koju nam je priredio...Doduše, građanima je trebalo osam godina da shvate, ali nikad nije kasno...Ali, kad je HDZ izgubio izbore, to je bilo katastrofa po njih...SDP-ova koalicija je danas izjednačena s HDZ-ovom...To nešto znači...Vjerojatno će se Petrov približiti vama, ali to će biti njegov kraj...Nadam se da će razum prevladati i da će se prikloniti SDP-u, ali nisam baš tako siguran...U protivnom, biti će poput čelnika HSLS-a i HSS-a danas...tre911 wrote:I kako onda tumačiš da je HDZ osvojio desetak mandata više a SDP dvadesetak mandata manje nego 2011?red wolf wrote:Šalu na stranu, ali kako god okreneš, ovo je dobro...Premda se slažem s nekim analizama da bi bi bilo '' samoubojstvo '' da MOST ide s HDZ-om jer su upravo dolazili na vlast u sredinama gdje je HDZ bio nedodirljiv...No, ipak će oni odlučiti...I što god odluče, neka bude tako...
Guest- Guest
Volim kad mi počinje sa glo, recimo, globalno, glorifikacija, glomazno, tako nešto ...
Ako ima, nije ništa obavezno.
Ako ima, nije ništa obavezno.
crvenkasti-
2014-04-17
Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
2015-08-15
Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
Pa uzeti Dodiga i Podruga u koaliciju može samo kreten
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
Zašto me vrijeđaš, ja sam poštovan i cijenjen član zajednice.
crvenkasti-
2014-04-17
Jednom mi je davno jedan posavljak rekao 'Doci ce i nasih pet minuta i nas covjek ce biti na vlasti a onda cemo hdzu po onom pamti pa vrati'
2015-09-08
Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
Guest- Guest
Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjaravuksadinare wrote:Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
stenjalica-
2015-10-18
pa imaju Dusparu i uživaju u SBvuksadinare wrote:Jednom mi je davno jedan posavljak rekao 'Doci ce i nasih pet minuta i nas covjek ce biti na vlasti a onda cemo hdzu po onom pamti pa vrati'
stenjalica-
2015-10-18
Nisam tebi rekla nego redu ...najbolji ministar u zokijevoj vladi je lalovac a ne ta budala Lorencin
2015-08-15
Sramota ti je to što imaš u gaćama....stenjalica wrote:Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjaravuksadinare wrote:Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
Brain32-
2014-04-15
Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
2015-09-08
Kako si smijesan pa zar nije receno da cemo bit kapitalizam...tudjman nije nista skrivao..pa u kapitalizmu nemas drzavnih tvornicastenjalica wrote:Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjaravuksadinare wrote:Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
2015-09-08
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
Page 11 of 13