ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prgomet

Page 11 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Go down

prgomet - Page 11 Empty Re: prgomet

Post by Guest Mon 9 Nov - 19:44

red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:Šalu na stranu, ali kako god okreneš, ovo je dobro...Premda se slažem s nekim analizama da bi bi bilo '' samoubojstvo '' da MOST ide s HDZ-om jer su upravo dolazili na vlast u sredinama gdje je HDZ bio nedodirljiv...No, ipak će oni odlučiti...I što god odluče, neka bude tako...
I kako onda tumačiš da je HDZ osvojio desetak mandata više a SDP dvadesetak mandata manje nego 2011?
Pa to je normalno...Pa HDZ je izgubio izbore nakon katastrofe koju nam je priredio...Doduše, građanima je trebalo osam godina da shvate, ali nikad nije kasno...Ali, kad je HDZ izgubio izbore, to je bilo katastrofa po njih...SDP-ova koalicija je danas izjednačena s HDZ-ovom...To nešto znači...Vjerojatno će se Petrov približiti vama, ali to će biti njegov kraj...Nadam se da će razum prevladati i da će se prikloniti SDP-u, ali nisam baš tako siguran...U protivnom, biti će poput čelnika HSLS-a i HSS-a danas...
Čekaj malo, rekao si da su oni oteli glasove HDZu a HDZ osvojio više glasova nego na prošlim izborima a SDP dvadesetak manje i ti opet tvrdiš isto???

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by stenjalica Mon 9 Nov - 19:44

Antif_No1 wrote:
marcellus wrote:
Antif_No1 wrote:
marcellus wrote:
Antif_No1 wrote:HDZ ako nije sada uspio odnijeti glatko izbore,nisu znai iskoristiti Milnaovićevu nesposobnost,onda više nikada neće biti u prilici.Ovo im je bio plafon.

pa, ovo je jako loš rezultat za HDZ, ali problem je što 99% medija podržava SDP
U odnosu na 2011god. ovo je odličan rezultat.Budimo realni,dolaze vremena gdje je neminovno kako će doći do promjene biračke strukture.Niti HDZ,niti SDP više nikada neće imati takvu podršku kao nekad.
Ovakav HDZ sa 59 zastupnika i predsjednicom na njihovoj strani,biti će snažna oporba,dok bi kao vlast bili krhki i nestabilni.

U odnosu na 2011 da, ali u odnosu na ono što je ova vlada uradila u 4 godine ovo je očajan i nevjerojatno loš rezultat
Kada nisu znali kapitalizirati ovaj jad i očaj Kukurikavaca,ne vjerujem da će više tako skoro biti u takvoj prilici,no s obzirom na stanje u kojem je bio HDZ nakon svih ovih afera,gdje se očekivalo njihovo potpuno potonuću,ipak su se izdigli i smatram kako im je ovo sasvim solidan rezultat.
Moj prijateljdužnosnik HSP-AS mi je prije izbora rekao da očekuju 68-72 mandata,jutros na kavi veli da su podbacili i da su se više bojali ŽZ nego MOST-a..
stenjalica
stenjalica

Male
2015-10-18

Back to top Go down

Post by marcellus Mon 9 Nov - 19:44

a to da smo izvezli tisuću auta? Koji čak nisu ni prekrcani u hrvatskoj nekoj luci? :D

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya Mon 9 Nov - 19:44

Meni ako se nesto gadi to je kad oni koji su izgubili izbore ili za koje nije nitko glasao osim mame pokušavaju složiti i oteti vlast kao SDP, Prgomet i nebitni, pupi, govani I slični . Ljudi su glasali za HDZ, Petrova, to su pobjednici izbora i oni moraju odlučiti.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by crvenkasti Mon 9 Nov - 19:44

marcellus wrote:koje dobre vijesti?

a ono što ti je rekao da si seronja, ništa?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Mon 9 Nov - 19:45

marcellus wrote:koje dobre vijesti?
One zbog kojih su se tvoji iskokodakali...Zato su i prošli ovako kako jesu...Nisu iz čista mira...Zar vi mislite da građani ove zemlje ne misle svojom glavom?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by stenjalica Mon 9 Nov - 19:46

Glasaći MOST-a od Nina do Primoštena su 70%protiv HDZ malo manje protiv SDP jer znaju šta je HDZ radio od 1990 do 2011,odbij 2000-03
Stipe Pertina je rekao haug
stenjalica
stenjalica

Male
2015-10-18

Back to top Go down

Post by Guest Mon 9 Nov - 19:47

kaja_333 wrote:Meni ako se nesto gadi to je kad oni koji su izgubili izbore ili za koje nije nitko glasao osim mame pokušavaju složiti i oteti vlast kao SDP, Prgomet i nebitni, pupi, govani I slični . Ljudi su glasali za HDZ, Petrova, to su pobjednici izbora i oni moraju odlučiti.
Stvarno?...HDZ 56, SDP 56...HDZ i dijaspora 59, SDP i njihov prirodni partner IDS ( inače jedan od najboljih, ako ne najbolji ministar u bivšoj vladi ) 59...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Mon 9 Nov - 19:49

tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:Šalu na stranu, ali kako god okreneš, ovo je dobro...Premda se slažem s nekim analizama da bi bi bilo '' samoubojstvo '' da MOST ide s HDZ-om jer su upravo dolazili na vlast u sredinama gdje je HDZ bio nedodirljiv...No, ipak će oni odlučiti...I što god odluče, neka bude tako...
I kako onda tumačiš da je HDZ osvojio desetak mandata više a SDP dvadesetak mandata manje nego 2011?
Pa to je normalno...Pa HDZ je izgubio izbore nakon katastrofe koju nam je priredio...Doduše, građanima je trebalo osam godina da shvate, ali nikad nije kasno...Ali, kad je HDZ izgubio izbore, to je bilo katastrofa po njih...SDP-ova koalicija je danas izjednačena s HDZ-ovom...To nešto znači...Vjerojatno će se Petrov približiti vama, ali to će biti njegov kraj...Nadam se da će razum prevladati i da će se prikloniti SDP-u, ali nisam baš tako siguran...U protivnom, biti će poput čelnika HSLS-a i HSS-a danas...
Čekaj malo, rekao si da su oni oteli glasove HDZu a HDZ osvojio više glasova nego na prošlim izborima a SDP dvadesetak manje i ti opet tvrdiš isto???
Da...Očekivali ste apsolutnu većinu...Pa ste smanjili otpimizam na najmanje 68 mandata...Sad ćete se zadovoljiti sa 59 mandata...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti Mon 9 Nov - 19:51

Volim kad mi počinje sa glo, recimo, globalno, glorifikacija, glomazno, tako nešto ...

Ako ima, nije ništa obavezno.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya Mon 9 Nov - 19:52

Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 9 Nov - 19:53

stenjalica wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energija
izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziru
Pa uzeti Dodiga i Podruga u koaliciju može samo kreten
Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesica
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti Mon 9 Nov - 19:55

kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan

Zašto me vrijeđaš, ja sam poštovan i cijenjen član zajednice.

prgomet - Page 11 Images?q=tbn:ANd9GcSWOo0GBRcnj-KvPqIKoQfdwE2EDFl4YC5A2li9guGRgq5oJ-3f
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 9 Nov - 19:55

Jednom mi je davno jedan posavljak rekao 'Doci ce i nasih pet minuta i nas covjek ce biti na vlasti a onda cemo hdzu po onom pamti pa vrati'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 9 Nov - 19:56

kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by stenjalica Mon 9 Nov - 19:58

vuksadinare wrote:
stenjalica wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energija
izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziru
Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesica
Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjara
stenjalica
stenjalica

Male
2015-10-18

Back to top Go down

Post by stenjalica Mon 9 Nov - 19:59

vuksadinare wrote:Jednom mi je davno jedan posavljak rekao 'Doci ce i nasih pet minuta i nas covjek ce biti na vlasti a onda cemo hdzu po onom pamti pa vrati'
pa imaju Dusparu i uživaju u SB
stenjalica
stenjalica

Male
2015-10-18

Back to top Go down

Post by kaya Mon 9 Nov - 19:59

Nisam tebi rekla nego redu ...najbolji ministar u zokijevoj vladi je lalovac a ne ta budala Lorencin
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Brain32 Mon 9 Nov - 20:00

stenjalica wrote:
vuksadinare wrote:
stenjalica wrote:
vuksadinare wrote:
Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjara
Sramota ti je to što imaš u gaćama....
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 9 Nov - 20:00

red wolf wrote:
Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...
Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite se
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 9 Nov - 20:03

stenjalica wrote:
vuksadinare wrote:
stenjalica wrote:
vuksadinare wrote:
Kako si smijesan pa zar nije receno da cemo bit kapitalizam...tudjman nije nista skrivao..pa u kapitalizmu nemas drzavnih tvornica
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics