prgomet
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: prgomet
Savska je bila PR harakiristenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
Pa uzeti Dodiga i Podruga u koaliciju može samo kreten
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
tre911 wrote:De ne seri svega tistenjalica wrote:kojih branitelja ,u šatoru to je 0.06% veterana,daj čkomimarcellus wrote:vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
ma ne. Očito je "radio" za nekog, pročitali su ga, počeo raditi sranja u HDZ-u s najmerom da ga izbace, na kraju su ga odignorirali i otišao je sam. Uglavnom, Prgomet je bio protiv branitelja, protiv lustracije, protiv trećeg, protiv svega onog što inače HDZ predstavlja, počeo zagovarati totalno lijeve stavove, otišao iz HDZ-a, pridružio se mostu, i tu počinje rast mosta uz potporu svih medija.
Klasični obrazac.
mafijaši u šatoru koji uljevaju strah u kosti ljudima u Hrvatskoj
Tre,pa ti nisi aparatima ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
tre, mislim da ti je danas teško palo nakon tolikog entuzijazma ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
šta oćeš plinsku na put ,,ha ha 600.000 branitelja a niko glasa za Domoljube nije dao osim u par vukojebina,ostaje li šator?tre911 wrote:De ne seri svega tistenjalica wrote:kojih branitelja ,u šatoru to je 0.06% veterana,daj čkomimarcellus wrote:vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
ma ne. Očito je "radio" za nekog, pročitali su ga, počeo raditi sranja u HDZ-u s najmerom da ga izbace, na kraju su ga odignorirali i otišao je sam. Uglavnom, Prgomet je bio protiv branitelja, protiv lustracije, protiv trećeg, protiv svega onog što inače HDZ predstavlja, počeo zagovarati totalno lijeve stavove, otišao iz HDZ-a, pridružio se mostu, i tu počinje rast mosta uz potporu svih medija.
Klasični obrazac.
Možda ako MAaminjo da koju pinku za pivo i tablete
stenjalica-
2015-10-18
[size=35]MOST traži premijersko mjesto za Prgometa![/size]
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/trazi-premijersko-mjesto-za-prgometa-854434
..................
Stvari se odvijaju vrlo brzo
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/trazi-premijersko-mjesto-za-prgometa-854434
..................
2015-08-06
nisam stigao pratit izbore , kako su prosli satorasi ? a ona baba sto rijec uvela u ustav ? HDSSB vidim s sportskim drustvom proslavio...jel HDZ vec kontaktirao srbe ?
a sveta mater katolicka crkva ? tko je ukrao 2/3 vlast ?
eto
eto
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Di bi bio ćovik je preživio Berkasovo i Ljubu pa neće HDZAntif_No1 wrote:tre911 wrote:De ne seri svega tistenjalica wrote:kojih branitelja ,u šatoru to je 0.06% veterana,daj čkomimarcellus wrote:vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
Klasični obrazac.
stenjalica-
2015-10-18
Ne zaslužuju ni jedan ni drugi mandat za sastav vlade. Jer, moralni pobjednici su MOST.Pojedinčano su osvojili najviše.asilovski wrote:Savska je bila PR harakiristenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
Pa uzeti Dodiga i Podruga u koaliciju može samo kreten
Guest- Guest
Znam, seronja bio i ostao.marcellus wrote:tre911 wrote:De ne seri svega tistenjalica wrote:kojih branitelja ,u šatoru to je 0.06% veterana,daj čkomimarcellus wrote:vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
Klasični obrazac.
bezbradica
Guest- Guest
hahaha pa normalno, osim toga bolje Prgomet nego ova dva bilmezaepikur37 wrote:[size=35]MOST traži premijersko mjesto za Prgometa![/size]
..................
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:hahaha pa normalno, osim toga bolje Prgomet nego ova dva bilmezaepikur37 wrote:[size=35]MOST traži premijersko mjesto za Prgometa![/size]
..................
Prgomet je svakako bolje rješenje i od Milanovića a posebice Karamarka....mislim da je garavi na aparatima :D
2015-08-06
Sad se skinio :DDDDDDDDAntif_No1 wrote:tre911 wrote:De ne seri svega tistenjalica wrote:kojih branitelja ,u šatoru to je 0.06% veterana,daj čkomimarcellus wrote:vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
Klasični obrazac.
Guest- Guest
Čovjek je 100 štengi iznad obojice.asilovski wrote:hahaha pa normalno, osim toga bolje Prgomet nego ova dva bilmezaepikur37 wrote:[size=35]MOST traži premijersko mjesto za Prgometa![/size]
..................
Guest- Guest
Iako bih ja radije Božuepikur37 wrote:asilovski wrote:hahaha pa normalno, osim toga bolje Prgomet nego ova dva bilmezaepikur37 wrote:[size=35]MOST traži premijersko mjesto za Prgometa![/size]
..................
Prgomet je svakako bolje rješenje i od Milanovića a posebice Karamarka....mislim da je garavi na aparatima :D
Guest- Guest
Eh ko se javio pandan četničkoj bratiji,kad ideš na piće u Bač?tre911 wrote:Znam, seronja bio i ostao.marcellus wrote:tre911 wrote:De ne seri svega tistenjalica wrote:kojih branitelja ,u šatoru to je 0.06% veterana,daj čkomimarcellus wrote:vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
Klasični obrazac.
bezbradica
stenjalica-
2015-10-18
za očekivati je sada naslove poput:Prgomet ukrao dečecu lizaljku,Prgomet se prije 22 godine gol slikao za playboj,Prgomet zapravo radio za Srbe u Bosanskoj Posavini,Prgomet Sanaderov tajni igrač,Prgomet...
vili40-
2015-08-02
Da je bistar ne bi bio tu di je, ali zato mjesto na porti može uvijek dobit makar će i to preko veze jer drugačije taj mentalitet ne zna...maggie13 wrote:Da je Karamarko bistar,ponudio bi sad Petrovu premijersko mjesto,a sebi nesto u skladu s talentima u Vladi.:P
Brain32-
2014-04-15
vili40 wrote:za očekivati je sada naslove poput:Prgomet ukrao dečecu lizaljku,Prgomet se prije 22 godine gol slikao za playboj,Prgomet zapravo radio za Srbe u Bosanskoj Posavini,Prgomet Sanaderov tajni igrač,Prgomet...
a baš :D
2015-08-06
Eva wrote:Iako bih ja radije Božuepikur37 wrote:asilovski wrote:hahaha pa normalno, osim toga bolje Prgomet nego ova dva bilmezaepikur37 wrote:[size=35]MOST traži premijersko mjesto za Prgometa![/size]
..................
Imali ste već sepet Dalmatinaca, neka sad jednog Bosanca :)
2015-08-06
Rimac mi je malo previše raščupana,,da se nije već dala na pregovore u majci Crkvidebotoijusto wrote:nisam stigao pratit izbore , kako su prosli satorasi ? a ona baba sto rijec uvela u ustav ? HDSSB vidim s sportskim drustvom proslavio...jel HDZ vec kontaktirao srbe ?
eto
stenjalica-
2015-10-18
Pa pirova pobjeda jeste no SDP je izgubio da ga jebeš no mi nismo pobjedili i to je to. Moglo je biti i puno gore a možda će i biti. taj most je sklepan na brzinu od lijevih,desnih,srednjih,glupih,pametnih,liberala,kršćana,progeyeva....biće novi izbori za godinu najkasnije.epikur37 wrote:tre, mislim da ti je danas teško palo nakon tolikog entuzijazma ;)
Guest- Guest
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
Page 3 of 13